Auala e tapunia ai le faitotoʻa ma le laupepa (faʻapipiʻi polokalame

Anonim

O aga faʻauta- tuauga o teuteuga o fale mautotogi e masani ona taʻitaʻiina ai i matou i le mea moni o lea tatou amata faʻatautaia ai. O lenei faiga e le faigofie ma e fesoʻotaʻi ma se tele o galuega o loʻo masani ai ona faia ni vaega, ma seee o le faitotoʻa, tatalaina o avanoa fou ma isi.

E fai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, matou te taumafai e suia o tatou olaga, aveʻesea o nisi suiga i lou lava tama fale. Ma ua tatou suia e le gata i na o mea fatu o fale, ae foi o latou gaioiga.

Auala e tapunia ai le faitotoʻa ma le laupepa (faʻapipiʻi polokalame

Nai lo le faitotoa puipui

O lea, o se ituaiga fesili o le faʻafefea ona tapunia le faitotoʻa ma le lipine i aso taʻitasi, o se tasi o le masani ai na fesili. Aisea o se leo malu, aua e i ai isi auala. O metotia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga piliki poʻo poloka. E moni, o lenei faiga e palapala ma le lelei, aua le toe faigaluega, ma e le o tagata uma e ave le mea e faʻataunuʻuina.

Ae o le plarksboard mo ia faʻamoemoe o le saʻo atoatoa filifiliga.

  • Muamua , e faigofie atu le faafesootai ia te ia.
  • Tulaga lua , mama uma tautupe e sili atu lona tamaoaiga.
  • Tolu lona tolu O faʻapena foʻi e faitasi aʻo saogalemu I lenei fuafuaga o le a le tuʻuina atu i isi.

Auala e tapunia ai le faitotoʻa ma le laupepa (faʻapipiʻi polokalame

Faʻavaʻa mo Faʻavae

Tusitusiga i luga o le Autu:

Faitotoa mai Mrwall

Vaega o le faʻapipiʻiina faitotoʻa matala

  • E amata uma lava ona amata i le tolopoina o le faitotoa tuai. Faamama tumu, o lona uiga o le faitotoa tasa ma le nofoaga o le faitotoa.
  • Na ia maua le Goodbye mai le na mafai ona faʻapipiʻiina fasi sima poʻo piliki, faʻapipiʻi poʻo le punou.
  • O lenei la i le vaalele o le tatalaina i luga o le fola ua faʻapipiʻiina o se uʻamea taiala.

Faʻamolemole ia matau e le alu le faʻamatalaga i tua atu o le puipui. O loʻo faʻamauina i le loloto o le amataga i se auala e faʻapipiʻi ai le laupepa sima o le ata puipui, e tatau ona iai.

Lenei e tatau ona e faʻataʻitaʻi saʻo pe a faʻaumaina o le a faʻaaogaina mo le puipui puipui. Afai o lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, faigofie le mea ma le ata, o le a manaʻomia ona faʻaalia le mafiafia o le faʻauma.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina faʻatasiga ma le potu: Faʻamanatuga atoatoa mo se tamaʻi potu

Auala e tapunia ai le faitotoʻa ma le laupepa (faʻapipiʻi polokalame

Faapipiiina le pito pito i luga

  • Ona faʻapipiʻi lea o le faʻamatalaga i le taualuga o le tatalaina (ata mai luga). Apitaga, tutusa tutusa ma le pito i lalo o elemene.
  • Lua itu o fata i luga o pito o le faitotoʻa ma le tasi o le fata o loʻo faʻapipiʻiina.
  • Tipi mai se laupepa pito i luga o le tele o le vaega faʻapipiʻi. E faʻapipiʻi i le uamea faʻapipiʻi ma tagata taʻitoʻatasi.
  • Tagata uma, tutusa lava mea, gaosia i le isi itu o le puipui. O lona uiga, o le faitotoʻa vaʻai mai i itu e lua.

O lea e mafai ona e taliina le fesili pe o le a suʻi le faitotoʻa ma le faʻapipiʻi. I mataupu faavae, e leai se mea faigata.

Fautuaga Aoga

O mea uma o loʻo iai faʻamatalaga e tatau ona faʻatupeina i vaalele. E faʻaaogaina lea le tulaga ma le plumū. O le mauga o faʻamaumauga i pito o le tatalaina o loʻo faia e le tagata lava ia e faia ma le palasitika lipine, o le mamao i le va o le tele o le 25-30 contboad

O le mamao i le va o le tagata lava ia-tusi, o loʻo faʻapipiʻi e Plasterboard - 15 Setitimita. O le pulou faʻapipiʻi e tatau ona faʻamalamalamaina i le tino o le digwall i le loloto o le 0.5 centimita.

Auala e tapunia ai le faitotoʻa ma le laupepa (faʻapipiʻi polokalame

Faʻaʻesega

Tele lava i le va o le lua fasi pepa o loʻo faʻapipiʻiina, o le faʻamalosiʻau o le faʻamaufaʻailoga. O sea pa e mafai ona manatu ua tumu.

O nisi taimi, o le fatuina o totonu o se tasi o potu, o le vaega lona lua o le sima lea ua le faaaogaina. I lenei nofoaga o loʻo fausia faleʻaiga o fau fale, faʻapipiʻi i lalo o le TV poʻo se isi mea.

Faaitiitia le Amataga

Faʻafefea ona faʻaititia le faitotoʻa i le faʻasologa o mea? O lenei faiga e le itiiti ma tau, ae e iai ana lava matata.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifili poʻo le a le tele e tatau ona e vaʻai i le avanoa o le tatalaina. Ma o lenei tele e teu mai le pito o le tatalaina o le faʻaopopoina o faʻaopoopoga (faʻaaoga le pule masani).

Ona tonu lava lea i luga o le faʻailoga i luga o le fola i luga o le fola faʻapipiʻi le taʻiala faʻaalia ma faʻamautu ai ma tagata taʻitoʻatasi. Faʻaaoga se tagata e pei ona fuafuaina, fuafua le nofoaga o le tala faʻasolopito i luga o le faʻalavava o le tatalaina, ma puipui ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻoloto le nofoa i ou lava lima

O lenei o le pito o le puipui fou o le rac delilieile ua fausia. O lona uiga, e tatau ona e faʻatuina ni fata faʻapitoa i luga o pito o faʻamatalaga o loʻo tu i luga o le fola ma le taualuga.

Saunia Plasterboard Stripes. Lua o le a avea ma lautele faamatalaina e le tele o le puipui i le fata. Ma le tasi e lautele e tutusa ma le mamao i le va o fata.

Auala e tapunia ai le faitotoʻa ma le laupepa (faʻapipiʻi polokalame

Faaitiitia le Amataga

Gauai atu! Ma o lenei o se taimi taua. O le vasega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o fata o ia lava-ata o ia lava, ma i le puipui o Kelu.

Ia faia lenei mea, o le a e tatau ona i ai i le faaiuga o le faaiuga o le Amataga ma Faapipii le Premiser. A maeʻa, Blus o kulimi e faʻaaogaina i laupepa i le pito o le saʻo, e le manaʻomia le fofo nai lo e sili atu, sili atu,.

Pe a maeʻa ona faʻapipiʻi ni fasi itu itu ni itu se lua, e mafai ona e lafoina le pito o le pito i luga, malosi i luga o fata o oe lava-tausi. O le vaega o totoe o galuega uma o loʻo faia i fafo pe a maeʻa le kulimi.

Afai e le lapoʻa le mafiafia o le lalolagi, ona mafai lea ona faʻafetaia lenei fuafuaga ma avega. I le mea na tupu o le mafiafia e tele itu, e fautuaina i le va o le lua pito i luga o le lua faʻataʻitaʻiga o le a faʻapipiʻi lua pe tolu crossbars.

Ole auala lea e faʻaititia ai le faitotoʻa i le laupepa. E le o le a le o le a amata uma matai o le fale o le a amata ai lenei faiga i o latou lava lima, e mafai ona malamalama i faamatalaga na tuuina mai e lenei tusitusiga.

O le mea lea, matou te fautua atu e faʻafeiloaʻi oe ma le vitio, lea o loʻo i ai i lenei itulau o la matou nofoaga. Ia avea ma se ituaiga o faʻatonuga e fesoasoani ai.

Auala e tapunia ai le faitotoʻa ma le laupepa (faʻapipiʻi polokalame

Utaina faitotoa

Faaiuga i luga o le autu

Tapuni atoa pe faʻaititia le faitotoʻa - O le mataupu e ogaoga, i totonu o oe lava na mafai ona e mautinoa. Ole mea lea, e manaʻomia e vaʻai ai i lenei gaioiga, atoa foi ma isi gaioiga.

O lona uiga, ma le atoatoa atoatoa tiute atoa ma le mafaufau loloto. Ose mea faʻatau mea sese, e pei ona masani ai, o le a taʻitaʻiina ai o tupe a le tagata.

Ia, afai e te teuteuina i suiga laiti. Ae peitai, o faʻataʻitaʻiga masani, e masani ona oʻo mai i le mea e tatau ai ona suia le mamanuina o le faʻavaʻa, o lona uiga e suia ai le fua o polofesa ma mamago.

Mataupu i luga o le autu: o a mai le faamalama faamalama faavaa ma o latou lava lima

O le a nei talanoaga uma? O le mea sese e tau atu i le mea moni o le tau o le tau.

Faitau atili