Faʻatonuga pe faʻapefea ona faʻatumu le vai o le vai ma ou lava lima

Anonim

Faʻatonuga pe faʻapefea ona faʻatumu le vai o le vai ma ou lava lima

I totonu uma o tamai ofutino, o le fola e tatau ona mataala faapitoa. E tele isi, e le o se mea taua lava le taua, o lenei fola e masani ona faʻaaogaina i le maeʻa o potu ma faʻateleina masini maualuluga. Ae e le mafai ona ausia lenei malosi pe a sese mea uma. O lona uiga, aʻo le i amataina galuega, e tatau ona e iloa le faʻatumuina o le fogaga. O loʻo faʻaalia mai e le ata le faʻailoaina o iʻuga e mafai ona ausia ma mea ia.

Vaega o sauniuniga o le sikuea

Faʻatonuga pe faʻapefea ona faʻatumu le vai o le vai ma ou lava lima

Masani ai, muamua saunia le faavae. Muamua lava, e manaʻomia le aveeseina o le tausaa muamua pe afai o lea. Afai e leai ni taufetuli, le faʻatonutonuina poʻo tubercles poʻo tubercles i le tuai o le a eliina, ona mafai lea ona faʻaaoga o se faʻavae mo le fola o le vai. Ae afai o le siʻosiʻosiʻo e leʻi toe faia se pepa sili, e tatau ona suia, ma liligiina se fou. O loʻo manaʻomia foʻi le sikuli, pe a fai o le faʻavae o le laupapa laupapa poʻo luga e le mafolafola.

Ae le i toe tuʻimomomoina se mea fou, e tatau ona e faia se vaega o le susu. E masani lava, o se tau faigofie o loʻo avea ma meafaitino mea, ae o le vai vai e fetaui lelei ma faʻaoga le suavai umi o le olaga.

Ina ia faʻamalosia le puʻeina, e tatau ona e faʻamalosia. O le faia o mea uma a oe, e sili atu le faʻaaogaina o se grid faia o le uʻamea uʻamea, aua e mafai ona tuu i luga o le fola ma sasaa ma se fofo. O le sima sae e tatau ona i ai le mafiafia o le itiiti ifo ma le 10 centimeters, na o le a lava le malosi o le a lava.

Faʻafefea ona faʻagasologa o le faʻatumu?

Faʻatonuga pe faʻapefea ona faʻatumu le vai o le vai ma ou lava lima

Faʻafefea ona faʻatumu le fola? O le taimi lava na faʻamamaina ai le matutu o le sima, e ufiufi i le Primary. E tatau ona faia aʻo leʻi sasaaina le fola, tusa lava pe faʻaaogaina se laʻei tuai. Faʻataʻamilosaga faʻamalosia le fausaga o le pito i luga o le pito i luga o le lalagaina ma puipuia le ono mafai o faʻaputuga mo le tele o le tele o microminisms. I se faʻaopopoga, ma le fesoasoani a Prices, e mafai ona e maua ai le maualuga o le faʻaaogaina o le lapoʻa ma faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o chimneys mo le kesi ponaivi

O loʻo gaosia le PITY e tusa ma faʻamatalaga gaosi oloa, o faʻamatalaga uma talafeagai o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fofo. Ia mautinoa ia maitauina le maualuga o le maualuga o le suluiai o le ea, e tatau ona i ai i totonu. Ina ia lelei le eleele i le vai e taofi ai, e te manaʻomia e ufiufi atoa le laga, ae le naʻo nisi o lona vaega.

A uma le PITER i le po o le potu atoa o le potu atoa, e alagatatau ai ona faʻapipiʻiina se lipine faʻapitoa pale (e mafai ona maua i totonu o faleoloa uma). O le lipine e tatau ona faʻapipiʻi i le mea o le a latalata le fola o le vai. Lenei ua faia e fausia ai se vaega o le puipuia o le faʻaleagaina o le faʻamaeaina, lea e tupu ona o lona faʻalauteleina i lalo o le aafiaga o le maualuga o le vevela. O le faʻaaogaina o le lipine e manaʻomia, a leai o le tauofoga poʻo isi faʻaletonu na tupu i luga.

Ina ua maeʻa, ona faʻapipiʻi lea o le uila. Afai e laiti le potu, ona mafai ai lea ona e faʻaaogaina o ni moli uila:

  • uamea igoa;
  • Siko;
  • Taiala Tonu.

I le taimi o le faʻapipiʻiina o supa, o le mamao ua faʻamanino e gaosi oloa i luga o le afifi e tatau ona matauina.

E taua tele le lelei tuu faalavalava vavaeeseina uma ina ia o loo i le vertices i le vaalele e tasi ma protrude o tagavai i le taimi o le filifiliga o le mafiafia o le fola o le fale lava ia.

Faʻatonuga pe faʻapefea ona faʻatumu le vai o le vai ma ou lava lima

O le vaʻai i lenei vaalele, e le manaʻomia le faʻaaogaina o se tagata laser tulaga e le o mea uma lava. O se faiga faigofie tele e fetaui lelei ai, e ui lava o le a le fesoasoani i le fua i le va o le sili atu le fiafia o le maualuga eseesega. Ina ia faia lenei mea, o le a e alu i le taimi puʻupuʻu e ala i le faʻapipiʻiina i le tulaga o se scotch, o le taʻavale laupapa o le tele.

Ae le i liligiina le fola, e tatau ona e saunia le paluga. O lenei ua faia e tusa ai ma fautuaga a se tagata gaosi oloa. Faʻasolo le paluga e sili ona lelei mo le faʻaopoopoga, ona vave lea ona maua ai se faʻaituau ma gatasi. O le mea taua e le o le toe faʻavasegaina ma faʻaaoga le taʻavale i luga o le faʻaititia o faʻamatalaga, a leai e mafai ona e mauaina le faʻafeagai lelei, faʻalavelave i mea uma.

O le tufuga e sili atu ona tapena ni vaega laiti ina ia sasaa faasolo le fola, i vaega laiti. A o le fofo ua puʻeina, o le vaega lenei e fefiloi. O fale gaosi uma i luga o le afifi e faʻaalia ai se taimi e tatau ai ona tuʻua le faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: tulle mo le potu malolo - 90 ata o filifiliga mo nei mea e fai ai

Galue fi leai

A maeʻa le faʻatumu, o le fola o le vai e tatau ona puipuia mai avega ia le itiiti ifo i le vaiaso. O le sili atu saʻo vaitaimi o loʻo faamaoti i luga o le afifi, aua e mafai ona ese le ituaiga taʻitasi. Afai o le fola ua faʻaolaina i le vevela pe i le vevela maualuga, e fautuaina foi le faʻatulagaina o taimi i taimi uma o le vai, faʻapea foi ma le ufiufi i le polythylene ata. Na o le taimi lava o le fola o le a tumau le pese ma le le mafai ona faʻaseʻe ona o le vave televave pe le mafai ona faʻamalieina le vai.

O le Zerk Gerender ua manatu o se Universal Coating, ma e mafai e tagata uma ona faʻapipiʻi. O le mea autu o le faia o mea uma i tulaga uma, taʻitaʻia e le mea muamua.

Faitau atili