Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Anonim

Ona o le mea moni o le tele o le tele o tatou uso tagatanuu, pe a fai o le teuteuga totonu o o latou fale mautotogi e mafai ai ona tupu ni mea leaga.

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Faapipiiina o tulimanu

Atoatoa Geometry o avanoa

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Faigata Miti o Markwall Matweet - O sea galuega e tatau ona fiafia!

E le masalomia, plasterboapi o le sili ona lauiloa mea sili ona lauiloa mo le teuteuga i totonu. Ae ina ia mautinoa e faʻatautaia le tomai o le faʻapipiʻiina o le GLC, e le gata i le "squa" pepa i luga o le puipui o oloa, e pei o ni vaega .

O tulimanu o le hypzart o loʻo i fafo ma totonu. Ia tatou taumafai nei e fuafua i le tekonolosi o a latou gaosiga i sili atu auiliiliga.

Aoina lima mai fafo

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Faapipiiina o fafo tulimanu

I totonu o ata o loʻo iai o le ituaiga o le tulimanu, ou te fia faʻailoa atu e leai se fesoʻotaʻiga faʻavae mo le drywall. Auā o fanua, e tatau ona ave ni faʻailoga faʻailoga faʻailoga ma faʻapipiʻi i luga o itu uma o le puipui. Le isi, e tatau ona e faapipiiina i latou i le perimturety talaaga faʻaaogaina e faʻaaoga ai tagata lava-faʻataʻitaʻiga.

Ma, ina ua uma ona e mauaina ni laupepa mama, e tatau ona e fealuai i le taimi ua maeʻa ai atoa le faʻagasologa atoa. Ina ia faia lenei mea, aveese le champor i se tulimanu o le 45 °. Ma, ina ua maeʻa le spMerfer aveesea, uma slots ma sooga o loʻo faʻaaoga, faʻafaigofie ai le palasitika le palasitika.

O le faʻaiuga o loʻo fuafuaina e le naʻo le matagofie ma lamolemole, ae faigata foʻi. E te fesili - ia mautinoa e faia se chamfer? O le tali o le ioe, o lenei ituaiga o galuega e faia.

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Aveese le Chamfer

Aisea tatou te faʻaaogaina ai le palasitika o le tulimanu mo le susu?

  • O le iʻuga o le faʻamalologa (na aveʻese ai le le gaoia e mafai ai ona sosolo i luga o le palasitika o loʻo lelei ma le le mafai i lalo o se vaega o le punou;
  • A faʻapipiʻi se tulimanu palasitika, faʻaleleia tele le auala o le lua itu o le 'itu o le' upega (e le mafai ona gagau, latou te leʻi malepelepe, latou te le o nutimomoia).

Mataupu i luga o le autu: Mauga o Gvl i luga o puipui: o le faasologa o faatonuga

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Tulimanu tulimanu

Aoina le tulimanu i totonu

Ina ia maua ai se maualuga-tulaga lelei, tumau ma faʻatuatuaina ma faʻatuatuaina o le tulimanu, e tatau ona e iloa le tele o tulafono mo le togafitia o ituaiga mea e pei o le GLC.

E taua tele le iloa pe faʻapefea ona moga o itu i totonu, pe faʻafefea ona iai le tulimanu o le pito sili ona taua o le a tapuni ai le tulimanu o Totonu. I le aotelega, o le a tauleleia ai, e te manaʻomia le masani ai ma le vaega autu o le faʻapipiʻiina.

Meafaigaluega

  • Uamea PS faʻamatalaga poʻo le CD mo le maea ai
  • Planuster chiss;
  • O ia lava-fetufaaiga (9-9.5 mm);
  • Sikulukalaiva;
  • Seleulu mo uamea;
  • Brks (i le mea e te faʻaaogaina e te faʻaaogaina ai le faʻavaʻa laupapa, ma e le o metallic).

Faapipiiina o tulimanu i totonu

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Autu o Mauga

I le nofoaga e manaʻomia ai le faia o se tulimanu tulimanu, kprim faʻaupuga. I le avea ai o se tulafono, ua uma ona sauni mea uma i se tasi o puipui (o le faʻavaʻa ua uma ona teuteu ma le nofoaga sima ma tuu galuega pamu).

E aliali mai e naʻo le toʻalua o le vaega lona lua o le puipui.

Ina ia faʻavasega pe faʻafefea ona faia se tulimanu mai Mrwall, mafaufau i vaega uma o le galuega i le faasologa:

  1. Muamua, tatou te manaʻomia le faia o se faʻavaʻa mo le puipui lona lua (o se uʻamea-palasitika poʻo se laupapa) ua faʻaaogaina). Mo lenei, e tatau ona tatou faʻapipiʻiina le taʻiala faʻaalia i luga o le fola ma le taualuga (O le mea autu o lo o latou o tutusa);
  2. Le isi, na matou setiina le faʻauiga o le faʻamatalaga, ma le averesi mamao mai le tasi ma le isi i le 30 cm;
  3. O le mea sili ona taua e le o galo e avea ma faavaa ma le puipui atoa o le tasi ma le isi (ina ia mafai ona e siitia atili le malosi o le mamanu atoa);
  4. Afai e te faia se tulimanu o i totonu o le nofoaga o le faitotoʻa poʻo le adch, e tatau ona faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga o se tulimanu, ae lua talaaga. O le iʻuga, matou te mauaina se faʻavaʻa o loʻo faʻamalosia ai le tatou tulimanu i le lua o faʻamatalaga o loʻo taofia ma le tasi ma le isi.
  5. A maeʻa loa le faʻavao, e mafai ona e uia le ufiufi o laupepa laupepa o le faʻavae o le mamanu.

    Aua le galo e uiga i le chamfer! E manaʻomia foʻi ina ia aveesea mai pito o le GLCs, e pei foi o le tulaga o tulimanu mai fafo;

  6. O le isi tulaga o le sauniaina lea mo le sipela. O le faia o lenei mea, o le ae manaʻomia se fusiui i le mea e manaʻomia le faʻaalia o lilo uma o le ma felaʻuaʻi uma;
  7. . Lenei o le a e manaʻomia se mea faʻapitoa mo digwall ma Kelma mo tulimanu (o le spaula e leiloa tonu le tulimanu malosi). O le galuega atoa e tatau ona sasaina seia maua se toniga ma lamolemole le ogaumu suamalie;

Mataupu i luga o le autu: penefiti o le laupepa o vali ata lafoia

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Ua uma le tulimanu

  1. A maeʻa ona mago le sima, e tatau ona e savali i luga ma se upega faʻapitoa i le itu tauagavale, o le a fesoasoani e faʻaumatia uma tulafono.

Fautuaga!

Afai e te le faʻamalieina i le faigata o le tulimanu o le tulimanu, ae e te le iloa le mea e fai - e i ai se tali. Faapipiiina o tulimanu i luga o le taeao o le a fesoasoani e foia ai lenei faafitauli, ma i le taimi lava e tasi e aunoa ma le faaopoopoina o oe tele galuega!

Plasitika tulimanu

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Palasitika elemene mo tulimanu fafo

Faʻapipiʻiina o lenei elemene o se sili faigofie ituaiga o galuega e mafai ona faia e tutusa lava ma au lava tagata ofisa. I le lautele, tulimanu e le gata i le faʻamalosia ma le faʻatusatusaina - Afai e te filifilia le sili atu o vailaʻau, o le a tautua ai o se sili ona lelei mo faitotoʻa ma ponaivi.

Tulimanu o plasterboard - faia sologa lelei ma matagofie

Palasitika tulimanu mo tuufaatasiga fausaga

I le mea na tupu e te faʻapipiʻiina ai se palasitika tulimanu o se fesoʻotaʻiga o se tulimanu poʻo fafo, o le a tumau pea ona nofo i luga o se mea faʻapitoa mo glc. Afai e te filifili e faʻaaoga faʻataʻitaʻiga teuteu, o le masani lea e faʻaaoga ai fao o le suavai (o le faʻapipiʻiina o kusi) pei o faʻapipiʻi.

Toaga mo Midwall - E i ai uma le palasitika ma uʻamea ma o se mea tau gafatia ma le sili ona taugofie o vaega o lotoa o lo o fausia ai. O le tau o le sisitema tulimanu e le maualuga (se mea e uiga i le 50 rubles i le fasi), ina ia mafai ai e tagata uma ona maua ni galuega mataga.

Tatou otooto

E pei ona faʻamoemoeina, e leai se mea e faigata i le gaosiga o fafo ma i totonu o tulimanu - Ua lava le faia o se mea faigaluega tatau ma mea saʻo. A iai ni au fesili, o a matou ata ma ata vitio o le a fesoasoani ia te oe e saili se fofo ia i latou ua tupu.

Faitau atili