Faapipiiina Verce mo Plasterboard: faatonuga

Anonim

O faigamalo ua leva ua leva ona tuʻufaʻatasia o se vaega o le fausiaina o aso nei. Latou te faʻatagaina oe ia faaitiitia ma le maaa ma le tele o tau o galuega ma faʻafaigofie ai ona faʻaititia le taimi pe a faʻapipiʻi. E tatau ona maitauina o le faʻagaioiga o le fausiaina o polokalame plared o loʻo faigofie lava, ae manaʻomia le saʻo o faʻamatalaga pe a faʻapipiʻi se faʻavaʻa.

O le mafuaʻaga lena o le galuega o loʻo avea ma avea ma se tasi sili ona tele. E manaʻomia le muamua o le muamua tapenaga, ma faʻatonuga mo lana faʻapipiʻi e le na o le Poloketi o Galuega, ae faapea foi se lisi auiliili o elemene talafeagai.

Faapipiiina Verce mo Plasterboard: faatonuga

Masani puipui ma le fiafia

Montage Karcasa

Seti o le talaaga mamanu o loʻo vaevaeina i ni sitepu. E tatau ona matauina e ono eseʻese mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe, ae na ono mafai ona taulimaina le faʻavae o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa.

Faapipiiina Verce mo Plasterboard: faatonuga

Filifiliga o se masani galuega vaega o le vasega

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Faʻafefea ona fai se taʻavale mo le digwall
  • Faʻavaʻa mai le faʻamatalaga i lalo o le laupepa
  • Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia se faʻavaʻa mai se faʻamatalaga mo le sima

Poloketi

O lenei faiga o le faavae lea mo le fausiaina.

E tatau lava ona faʻaalia atoa le faʻamatalaga atoa ma le faʻapipiʻiina o elemene.

  • Ina ia amata i luga o se laupepa pepa, e tatau ona e tusia se puipui i le lumanaʻi i se tulaga lelei.
  • Ma, i lona taimi, matou te faʻailogaina le nofoaga o le taʻiala o faʻamatalaga. O le a latou faapipiiina i lagolago lagolago.
  • Ina ua maeʻa, i le amataga o le puipui ma i le faaiuga, o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻaseʻe o le faʻamatalaga ua matauina. O le a faʻapipiʻi i le puipui poʻo, pe a manaʻomia, avea ma se taua o faigofie.
  • Le isi tusi le nofoaga o totoe o le vaega o totoe o le itu. E tatau ona vaeluaina mai le tasi ma le isi i se mamao o le 60 cm mai le ogatotonu o le tasi ma le isi. Ole mea lea ua faia ina ia sili atu le faigofie i le pepa faʻapipiʻi e 120 cm lautele.
  • Ona faʻapipiʻiina lea o se faʻavaʻa mo le palakalafa o loʻo fautuaina ai le nofoaga o loʻo faia ai le faʻafanua o le a fesoʻotaʻi ma le saʻo.

    O lea la, e tatau foi ona latou maitauina i luga o le poloketi. E masani ona tu i se mamao o le 60 cm mai le tasi ma le isi, ae a manaʻomia, e mafai ona suia lenei tele.

  • A faʻafesoʻotaʻi ni faʻamatalaga, e manaʻomia le faʻaaogaina o ituaiga faʻapitoa o le mauga faʻapipiʻi. O le mea e sili ona taatele o latou e sopoia.

    Na latou faʻamaumau lelei uma faʻamatalaga uma ia i latou lava, faʻamasani i se alia o 90 tikeri. O nei fesoʻotaʻiga e aoga foʻi le le tau i luga o le poloketi.

  • Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa le faʻavaʻa mo le faʻamamaina i lalo o le sundwall i lalo o le sundsud stripless, faʻapitoa o tagata e tatau ona faʻaaogaina.

    Ua taʻua i latou "Fuga", ma i tagata atamamai, ae ua lauiloa o le fao o i latou 3.5 x 9.5. A e manaʻo i ai, e mafai foi ona latou faʻaalia i le galuega, ae e masani ona latou le faia lenei mea, e pei ona manaʻo le auvaʻa e maua le tele o latou nonoa.

  • Afai e manaʻomia i totonu o le puipui i le lumanaʻi e tuu ai vaega masani o le tamaoaiga poʻo isi masini, e mafai foʻi ona matauina i luga o le fuafuaga.

Mataupu i luga o le autu: Ata puipui mo le pa i luga o le puipui: 3D mo umukuka mumu, puipui o le mumu, teuteu, mamanu, teuteu

E tele naua o le fesili e tupu ai le maualuga o le mauga lelei i luga o se auivi. O le tali e mafai ona tautua tutusa i le galuega lava e tasi, ae o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le laupapa laupapa ma fusi fusi.

Fautuaga!

Na faia le poloketi e fai se fua, aua e mafai ona aloese mai le faaali mai o le faʻapolofesa ma mulimuli ane maua se fuafuaga vave mo le lumanaʻi.

Faapipiiina Verce mo Plasterboard: faatonuga

Paʻaga masani puipui ma le faʻaluaina o le paʻu

Faatau o mea

Afai o le poloketi ua tuʻu lelei, o le a le taunuʻuga o le faʻatauina o mea talafeagai faʻapipiʻi o le a le tele galuega. Ua lava le faʻaali atu i le tagata faʻatau i le faleoloa, o le a vave ona pikiina le numera manaʻomia o faʻamatalaga ma fusi.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona ia fesoasoani e maua nisi o le le faʻatinoina i le poloketi poʻo ni fofo lelei o loʻo mafaufau mo se tulaga faʻapitoa.

Fautuaga!

A faʻatulagaina le faʻaaogaina o ni polokalama faʻapitoa e le gata i lea faiga o le filifiliga o le filifiliga o mea, ae faʻapea foi le fausiaina o le poloketi.

Faapipiiina Verce mo Plasterboard: faatonuga

Ituaiga o faʻamatalaga ma fesoʻotaʻi elemene

Meafaigaluega

Afai o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa o le a faia i ou lava lima, ona e tatau ai lea ona faʻatau se meafaigaluega faʻapitoa. E mafai ona avea ma faʻapitoa meafaigaluega poʻo mea faigaluega masani a le aiga.

O le mea lea, e manaʻomia le faʻatuina:

  • Perferedearator poʻo le teteʻe i le 'ai;
  • Seleulu mo uamea;
  • tagi naifi;
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • vali filo po o le maea ma le lanumoana;
  • fale malo;
  • rofautte;
  • tama mea;
  • manai.
  • tulimanu;
  • o le samala;
  • ponesi po o le penitala.

Faapipiiina Verce mo Plasterboard: faatonuga

Meafaigaluega atonu e manaʻomia pe a faʻatino galuega

Talosaga Faailoga

Ole vaega lea ole sui o le faʻafoʻiina o laina ato mai le poloketi i luga o puipui, o le foloa ma le taualuga. Lenei e manaʻomia le faʻaeteete tele ma faʻaaoga ni mea e eseese ai le fuaina.

E le aoga le sefeina o latou, ona o se tau laʻititi o le maualuga poʻo roulette o le a faʻatagaina e aloese ai mai tau maualuga pe a toe faʻafou le sese gaioiga.

Fautuaga!

Afai o le a faia le faʻapipiʻiina i le tele o tulaga, ona taʻitasi i latou e tatau ona faʻailogaina i se isi lanu. O le a le faʻatagaina e le faia o mea sese pe a faʻaputuputu.

Faapipiiina

O lenei ituaiga o galuega e le manaʻomia faʻapitoa faʻapitoa. Oi latou uma na faia i sauniuniga a le poloketi.

Mataupu i luga o le autu: Transformer Transformer 220v / 220v, 380v / 220v, 380v / 120v

O lea, mai le Matai e manaʻomia le faʻatamaia ai le Fuafuaga i Uma Fuaiupu uma e maeʻa ai ma le Fuafuaga.

  • Muamua faʻaoʻo ni faʻamatalaga feaveaʻi. Mo lenei, shock liwwess 6 x 40 pe 6 x 60 o faaaogaina.
  • Ona faʻapipiʻi ai lea o le faʻapipiʻi o moli uila ma le fesoasoani a "frao" ma elemene faʻapitoa i foliga o satauro.
  • I le isi, o le faapipiiina vitio faʻatulagaina faʻamatalaga auiliili le siakiina o le faʻatuatuaina o fesoʻotaʻiga uma, ma pe a manaʻomia, faʻatupuina ai faʻaopoopo poʻo le pa.

    Lenei ua faia e faʻaaoga ai ni faʻapitoa o uʻamea uʻamea pepa poʻo le faʻaleagaina o le faʻaleagaina.

  • A maeʻa ona sauni le faʻavaʻa, o loʻo ulagia i totonu o le olaga talafeagai o le ola lagolago i le tulaga o le eletise eletise poʻo le suavai.

    Ma i lenei taimi, o le fesiitai ma ua faʻapipiʻiina le faʻasesega.

Fautuaga!

E le manaʻomia pe a faʻapipiʻi e solomuli mai se galuega sauniuni. Muamua, o lea faʻaiuga e ono foliga mai e ono foliga faʻapitoa, ae o le faaiuga lea, o loʻo avea ma mea sese.

Faapipiiina Verce mo Plasterboard: faatonuga

Muamua vasega mai talaaga

Faapipiiina o le maea

O le sili mulimuli o le vaega o le faʻapipiʻiina o laupepa sima. E leai se mea na tupu ona e manaʻomia ona na o le laumua o le mea e faʻaaoga ai le 3.5 x 25 o ia-lava-lava-sili ona lelei i lenei pepa.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina laupepa, e manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻapitoa nofoaga tuʻufua ma faʻamalosi le lipine e tapuni uma le au. Faia foi siteki o soofaatasi i le va o le fola ma le taualuga, pei ona faʻaalia i le ata. O le iʻuga, e oʻo lava i le pa atoa.

Gaosiga

O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o faʻavaʻa mo sitaili o loʻo iai ni vaega taua se lua, o se tasi lea o le tapena ma le totoʻa ma faia se poloketi, ma o le lua o loʻo faʻapipiʻiina. I le taimi lava e tasi, o le faʻaeteete muamua galuega i le amataga o le a aumaia ona fua i le iʻuga. O le mea lea o le mea lea ua manatu le Polokalame o le Polokalama mo le gaosiga o Carcasters mai Mrwall.

Faitau atili