Matou te tuu le PVC Tiles i luga o le fola: tulaga ma auala

Anonim

A o le i uma le LVC Tiles i le fola, e tatau ona e faitau atili e uiga i foliga o mea. Peitai, o sea fesoʻotaʻiga i fafo e le o se faʻamatalaga, ae o le maketi e sili atu nai mea tau faʻaonapo nei ma faʻalelei atili o fanua ma le tele o faʻafiafiaga.

Pvc O le Polyvinyl Chloride, mea e faʻaaogaina tele ile fauga ma le faʻatulagaina o totonu. E faigofie ona e galue ma ai, ma uiga i nisi vaega e sili atu i isi oloa.

Faamanuiaga:

  • Malosiaga. E tutusa lelei lea o se mea faigata ma le mama. Afai e te pa'ū i se mea mamafa i luga o le fola, e leai se mea i luga.
  • Laei tetee . O le mea lea e tupu ai le faʻafitauli o le faʻafitauli, o le tele o le tele o vailaʻau, vevela vevela.
  • Faigofie faamamaina ma le le malie. O mea faitino i luga o mea faitino, o siama e le faʻateleina, e le afaina i le fungaus ma goto. Tausi lelei mo le fufuluina o fola e matua faigofie lava. E le gata i lea, o se le mautonu sootaga ua taofia ai le palapala o palapala i soofaatasi.
  • Vave faapipiiina. O le PVC Glue e faigofie ma o le gaioiga e tele lava le taimi nai lo le galugalu le nonoa. E le manaʻomia le aveʻesea o seevae lamolemole ma faʻailoga faʻailoga i luga ina ua maeʻa le galuega. O le foloa fou e tali vave mo le taotoga.
  • Eseese o oloa. Lautele lautele o lanu, foliga ma foliga. Mafai ona faʻataʻitaʻi lameminate, paʻu ma isi ituaiga o feagai.
  • O le le gaoia o le isumu . Afai o le faʻataʻoto e faia saʻo, o le tauemu o le a maua ai le susu.
  • Fiafia i le tago atu. Tili i le taumalulu e le malulu tele, ma e malu nai lo cereracs.

Matou te tuu le PVC Tiles i luga o le fola: tulaga ma auala

Fausaga

O le faʻailoaina o le siosiomaga o mea e faʻalagolago i le ituaiga o mea mata poʻo mea na faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga maualuluga e le o le faʻailoaina mai o toxins e tusa lava pe o le vevela, o lea na ia mataala muamua i oloa o le faʻamaonia o oloa.

Mea ma Meafaigaluega

Ae e te leʻi amata tuu le taʻe, sauni mea uma e te manaʻomia. O le ae manaʻomia:
  • Faapipiiina le suavai mo polyvinyl chloride;
  • se spat ma nifo laiti;
  • tulaga;
  • Corolc;
  • Filo ma roulette.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se sofa i le umukuka ma ou lava lima

O le taoto e faatinoina i luga o se kuli faapitoa. Fuafua i le ituaiga o ata ata, o le vaega fefiloi atonu e eseese. Talu ai e manaʻomia le faʻatasia o se paʻu i luga o le faʻavae mafolafola, sauni mea uma e te manaʻomia o le maualuga o eseʻesega e mafai ona aveese. E faia lea ma le totini ma taligalu, puipui mai Plywood, OSB, fibboard po o le mimita, ma isi mea e ave ai le faavae ma vai-susu.

Sauniuniga Lisi

Ae e te lei amata ona kelu pou i le foloa, e tatau ona e faia le tele o galuega sauniuni. O nisi taimi e sili atu ai le tele o taimi nai lo le faʻaigoaina o mea lava ia lava.

Matou te tuu le PVC Tiles i luga o le fola: tulaga ma auala

Aveese uma lapisi ae leʻi faʻapipiʻiina

Faʻamama le potu ma aveese le ofu o le laʻei. I le mataupu faavae, e mafai ona e tuu saʻo le PVC i luga o le foloa tuai, ae o loʻo iai lea lamatiaga o le a aʻafia ai le lelei o le clutch. E tatau ona e mafaufau e le gata ile faiga o le ole faaiuga, ae o le fofo atoa foi.

Faaauau le faamamaina ma le faaeteete, drio le faavae, ma le mea lea o le a le gau ma pothles. E mafai ona e faʻaogaina le faʻapipiʻiina o le fola, e pei o fanneur poʻo le susu. O le filifiliga atoatoa o le tosoina.

Afai e tatau ai, fai le suavai. Ia faia lenei mea, e sili le faʻaaogaina o le suavai o suavai. I le ala savali, o sea fua e le manaʻomia, o le mea o le a feagai ma le galuega o le faʻaleleia o le susu.

Faailoga

E faʻaaoga muamua ina ia faigofie atu ai le navatete pe a faʻapipiʻi. Muamua faamatala le ogatotonu o le potu. Faʻaaoga le roulette e fuaina le mamao ma faʻalautele filo e lua ina ia o le nofoaga o latou vaʻavaʻaia o le ogatotonu. Fai se faʻailoga ma le faʻailoga o le 90 tikeri.

E mafai ona tuʻuina PVC laugatasi i le fola e le gata ma se vaega faʻavae, ae faʻapea foi ma le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu, o lea e faʻailogaina ai. E fautuaina le mafaufau ma tusi se polokalame laupapa. O faʻailoga o suʻega o le a faʻafaigofie ai le galuega o le faʻapipiʻiina o se mea faigata ma o le a faʻamanatu i le taimi, o le a e manaʻomia ona suia le ituaiga mea.

Mataupu i luga o le autu: pvc fola ufiufi: fola ma ogaumu, fola fola ma loka, iloiloga ma parqutch ma parquty

Matou te tuu le PVC Tiles i luga o le fola: tulaga ma auala

O le a tatau ona teuteu ia, o lea e sili atu le fuafuaina o nei nofoaga e oʻo lava i le faʻailoga tulaga

Taoto

O le pito o le pito i luma o le faʻaaogaina o le mea e tatau ona i ai i totonu o le 25-30 tikeri, ma o le vailaʻau e le sili atu nai lo le 5.

O le taʻoto o loʻo faatino mai le ogatotonu o le potu, e tusa ai ma faʻailoga suʻega. Nofoaga uma e tatau ona vaevae i totonu o ni vaega ma galulue faʻatasi ma taʻitasi.

Matou te tuu le PVC Tiles i luga o le fola: tulaga ma auala

E masani ona tuʻu i luga o se faʻaputuga faʻapitoa, e ui lava o le gaosi oloa ofo ma loka mea

Tulaga Stand:

  1. Faʻaaoga le kulimi i luga o le fogafale o le vaega muamua.
  2. I le ogatotonu igoa, faʻapipiʻi laupapa.
  3. Faʻaauau le galue ma le mulimuli rows oona, agaʻi ia te oe lava.
  4. Ia kelu mea na o le fetaomi atu i le fola ma faaalu i luga ma le faʻaseʻe poʻo se spakaula vaivai.

I le faatusatusaina i le Ceramomic Fules, Polyvinyl Chloloride mafai ona faʻapipiʻi i soofaatasi, ina ia le manaʻomia le faʻatumuina o fusi.

E manaʻomia le galue vave ina ia le matutu le kelisi. Oti le tali e solo ma le rag o le ava malosi.

Afai e tatau ona e tipiina se fasi fasi vaega, fai i le pito i le taimi pe a uma ona uma le lafoina o vaega uma a le Integer. Faʻaaoga se naifi, o loʻo uuina i se tulimanu o 45 tikeri.

Tuʻu i fafo le PVC Fules ma o latou lava lima faigofie. I se faʻaopopoga, e te le manaʻomia le faʻatali i ni nai aso seʻia oʻo ina mamago, e mafai ona e alu i le taimi lava na faʻapipiʻi ai.

Matou te fautuaina le matamata vitio:

Faitau atili