Plasterboard vaeluaina ma le faitotoa - pe faʻafefea ona faia oe lava

Anonim

Faʻaaogaina Migolo Prewall o loʻo faʻaaogaina o latou lava fale mautotogi, o loʻo talosagaina ai le tele o loʻo iai ni matata o le fale i se taimi lava e maua ai ai E foliga o se galuega faigata, ae na ona foʻia lava ia.

E taua le saʻo lelei i tulafono mo le tuʻufaʻatasia o le Faʻaituti ma faʻamaonia le avega e aʻafia ai le vasega.

Plasterboard vaeluaina ma le faitotoa - pe faʻafefea ona faia oe lava

Vaega Vaega ma faitotoa

Ile tele tulaga, o lenei ituaiga potu elemene o se mamanu lea e alu ai le faitotoʻa o loʻo totoe mo le faitotoʻa. Ae o le laupapa itulagi e aʻoga ma le taulaga e manaʻomia se tiute talafeagai i le faʻatulagaina o le faʻavaʻa. O le mai le malosi ma le faʻatuatuaina o lona mamanu o le lelei o le puipui atoa o le a faʻalagolago i luga.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Gypsum itumalo vaega
  • Puipui o le faitotoa
  • Plardboard Vaega ma o latou lava lima: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Faapipiiina le vaega i lalo o le vaega

Muamua lava, o le nofoaga e fuafuaina lea mea o le a fausia ai lenei elemene o le potu. Ina ua maeʻa, i luga o le fola, o le talaaga o uʻamea ua faaputuputu i luga o le pito i lalo o le laufanua, o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le fola ma le tusi o ia.

Faʻamolemole ia matau o le faʻamatalaga e le o ofi atoa, o lona uiga, mai le puipui i le puipui, ma le nofoaga o le faitotoʻa.

Plasterboard vaeluaina ma le faitotoa - pe faʻafefea ona faia oe lava

Faʻavaʻa i le faitotoʻa

  • Afai o loʻo iai le faitotoʻa i le puipui, o lona uiga faʻapitoa o se faʻavae o loʻo tuu i luga o le fola.
  • Afai o se mea i totonu o le ogatotonu pe latalata i ai, o le a tatau ona tuu le talaaga mai lua vaega i itu eseese o le tatalaina.

O lenei e manaʻomia le fuafuaina o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le talaaga i luga o le taualuga. O le faigofie filifiliga o le faʻatuina lea o se aser tulaga o le a faʻaalia ai le laina i luga o le totonugalemu o luga.

A faʻapea e leai sau mea faigaluega, e mafai ona e faʻaaogaina le ala tuai o Dedov Ina ia faia lenei mea, ma le pamu, lea e alu atu mai le totonugalemu, e faʻapipiʻi i luga o togi (lua pe tolu), e ala ia te i latou ma o le feʻau i luga o le faʻailo o loʻo faʻatinoina.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se sofa oe: vaega o galuega

O le faapipiiina o le talaaga pito i luga o loʻo faia foi e ni faleʻoloa ma le tusi. I le ala, le mamao i le va oi latou - 50-60 Setitimita . O le taimi nei o le pa puipui uma e tatau ona faʻapipiʻi lapisi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pa o le pa o ia lava e tutusa lava.

Gauai atu! Ina ia faʻaleleia atili le maualuga o le tuʻufaʻatasia o le faʻavae atoa, e manaʻomia i lalo o faʻamatalaga uma o loʻo faʻapipiʻi i elemene o le fale, faʻapipiʻi se lipiuga faʻamau faʻapitoa.

Plasterboard vaeluaina ma le faitotoa - pe faʻafefea ona faia oe lava

Faitotoʻa i le Plasterboard Vaega-Fausia - Fausiaina se Amataga

Matou te fausia se faitotoa

  • I le isi, e lua fata e faʻapipiʻi, o le a iloa le faitotoʻa. Na pipii i faʻamatalaga o loʻo afifi i luga o le fola ma le taualuga.
  • O lea la mai le pa taʻitasi i se mamao o le 60 sene tulaga mai le tasi ma le isi, e manaʻomia le faʻapipiʻi o fata ogatotonu. E faʻailoa i le va oi luga o maʻa atoa lenei faʻailoga o le a tutusa, o se vaega e le taua tele o le faʻagaioiga (pei o le a, o le a iai).
  • A o lenei, o le a manaʻomia ona e vavaeʻese se tamai fasi talaaga, o le umi o le a tutusa ma le lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa lua tulaga o le seneturi mo le sefulutasi. O lona uiga, mai lenei vaega o le a e faia le tusi "P" ma faʻapipiʻi i lalo i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le siʻosiʻomaga i luga o le faitotoʻa.
  • Ina ia mafai ona tumau le elemene o lenei elemene, e mafai ona e faʻapipiʻiina se tamai fata (pe lua), o le lapoʻa o lea e fuafuaina i le alavai. O lona uiga, o se tamaʻi lapoʻa o loʻo faia i luga o le amataga.
  • O nei mea uma na noatia e le ata tusi. O nisi taimi o le Booden Bar ua faaofiina i totonu e te maua ai le malosi o le faitotoʻa (le tau o le fausaga faʻateleina). Se faitotoʻa faitotoʻa i le vaega o le a maualuga atu le aʻoga o le a maualuga ai le malosi o uiga.
  • Moni, gaosi oloa o uamea talaaga i aso nei o le ofo atu faʻamalosia faʻataʻitaʻiga e mafai ona vave tele avega.

Plasterboard vaeluaina ma le faitotoa - pe faʻafefea ona faia oe lava

Faapipiiina o pepa

O mea uma, i luga o lenei mea tatou te manatu ai o le faʻavaʻa mo se elemene faʻapea, pei o se vaega o le vaega o loʻo iai ma le faitotoʻa. E mafai ona faalauiloa i luga o laupepa.

Mataupu i luga o le autu: Fofoalua: Faapipiiina ma au lava lima, foliga

Pau a le mea e tatau ona e faia muamua o le faʻatinoina o le faia o le uaea pe a manaʻomia. O uaea e masani ona tuʻuina i pu o loʻo i totonu o fata.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Faitotoa mai Mrwall

Faapipiiina ma faapipiiina o le maea

E manaʻomia le amata ona sosoʻo mai i luga o laʻa atoa, o lona uiga, mai le puipui (mai luga atu). Faʻamolemole ia matau o le laupepa faʻapipiʻi i luga o le vaega o loʻo faʻatulaga ma nonoa i le tutusa tekonolosi pei o le veneer poʻo le taualuga.

Ou :e:

  • O le mamao mai le pito o le pepa i le faʻapipiʻi nofoaga o le tagata lava ia-fetaomi e tatau ona i ai i le laina 1.0-1.5 IND Centimita.
  • Mamao i le va o fusi e le tatau ona sili atu 25 Centimeters Lelei, o lenei faailoga e tatau ona 10-15 Centimita.
  • Laititi lanu faiʻai e tatau ona matamuli i le tasi faʻamatalaga.
  • O le pulou o loʻo manaʻomia e toso ai i totonu o se lau e loloto 0.5-0-0.8 militeli.
  • Le lava-fetaomi umi e le tatau ona itiiti 2.5 Setinitime Afai o le septum ua fausia i se tasi vaega o le nofoaga o lotoa. Afai o le lua-vaega metotia metotia o loʻo faʻaaogaina, ona le tatau lea i le saoasaoa umi le umi 4.0 Centimita . E taua tele le toe foʻi i le tasi faʻailoga - o le mea lea o le tagata lava ia o le fetaomi i totonu o le talaaga, lea e fuafua e le tele o le itiiti ifo i le tasi numera. I le auala, i totonu o se faʻavaʻa o laupapa, o le ola-tutoatasi e tatau ona oʻo atu i le loloto o le itiiti ifo ma le lua sene.

A faʻapipiʻi uma pepa o le laupepa o loʻo faʻapipiʻi i le tasi itu o le faʻavaʻa, e mafai ona e alu i le isi itu. O le isi laasaga o le a o le afu o minerale fulufulu.

Lenei e mafai ona e faʻaaogaina pe fala, poʻo le fusuaga mea. O le lautele o mea e sili ona filifilia e filifili teisi atu nai lo le faʻaaogaina o le vevela ina ia maua le vevela-vaucutor i le va o fata, e aunoa ma le vevesi, i le vevesi, i le vevesi, i le vevesi, i le vevesi, i le vevesi.

Plasterboard vaeluaina ma le faitotoa - pe faʻafefea ona faia oe lava

Faamafanafanaina vaega

O lenei ua amata ona e amata ona stoke ma lenei itu o le laupepa. O le tekonolosi e tutusa ma le tasi na faia mai le isi itu.

Ou te manaʻo e tosina mai lou mafaufau i le taimi e tasi, o fea le mea e sili ona taua ai nisi master. O lenei popolega o le faapipiiina o le laupepa. E le afaina pe o le a iai se faitotoʻa i totonu o le puipui o le pamu pe leai, ae o loʻo iai se manatu e manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o le faavaa ma se sitaili i le fasefulu centimity.

Tusitusiga i luga o le autu: Koluse Horrodidery Hormactory Production: Cross mo Free, Rainbow Sporodery i sela, ata o manu ma tamaiti

O le mea lea, o le toniga e maua ai avega e maua, lea na tupu i le taimi o le gaioiga a lenei vaega.

O le a tatou le tausalaina se tasi, ma o le a matou le finau ma se tasi. E tofu le master le la lava auala i ni galuega e seti i ona luma.

Afai e talitonu o ia o se fesuiaiga o le faʻaaliga e manaʻomia, ona leai lea o faʻafitauli, tuu ai ma le taulia. Oe, pei o tagata Amata na faia lenei gaioiga atoa, o le a le fautuaina ia.

Plasterboard vaeluaina ma le faitotoa - pe faʻafefea ona faia oe lava

Iuga iuga

Faaiuga i luga o le autu

Ma, tatou te aotele le tuufaatasiga. Fai le faitotoʻa i totonu o le vaega sima o loʻo le faigata, pei ona foliga mai e foliga muamua o le leo. Ae o loʻo iai pea, o nisi pericaise o loʻo iai. O le mea lea, mo oe, o se aʻoaʻoga e faʻaaoga, o le vitio o loʻo tuu vitio, vaai i ai ma taulimaina ma fofo.

Faitau atili