E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le ata vali: valiina o ata tekonolosi

Anonim

O lea, o le a le taufaʻamataʻu o le faatatauina o le Ceraterac nila i le vali? O lenei ituaiga o le faʻamasaniga e seasea i aso nei, talu ai o le paʻu o le bypasses valiina i tulaga o le faʻaaogaina ma ana meatotino. Afai e te filifili e sui se mea tutusa i luga o le paʻu, e tatau ona e malamalama muamua i le ituaiga o loʻo tataina ma saili le mafai filifiliga filifiliga mo nisi galuega.

I luga o le fesili, e mafai ona matou tuʻuina le faaputuga i luga o le suauʻu, nitro poʻo le vai-vai vali i totonu o le faletaele poʻo le isi potu, ave se tali manino e faigata tele. O le mea moni o, i le mataupu faavae, saunia le pa ma se tasi o nei lavalava pe a ono pagatia foi le lelei o buson a le tekonolosi.

Ioe, o le ae manaʻomia le tele o le taimi mo loʻo luga owevery, ae afai e te amata onaʻe le nonoa i luga o le ata pupula, e ono tupu ai faʻafitauli nei.

  • O Le Tali Fine o loʻo toe foʻi i le Stackting Station;
  • I le lumanaʻi, o le a suʻea le popo i le vaega puʻupuʻu o le avega i luga;
  • I le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le a faigata ona taofi le faʻafa i le nofoaga saʻo, o le a agaʻi atu i lalo o lona lava mamafa;
  • Ua uma ona i le muamua tausaga o faʻagaioiga, e ono manaʻomia e toe totogiina.

Ina ia mafai ona puipuia le toe taua o le toe taua o le toe faʻaleleia, e taua le saunia lelei o le sauniaina o le laualuga.

O le lisi o faiga talafeagai e mafai ona eseese e faalagolago i le ituaiga o vali.

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le ata vali: valiina o ata tekonolosi

A sauni le laualuga mo le pito i lalo o le kukaina o le kuka, ia mautinoa e aveese ai le enamel

Enamel

O le faʻafitauli tele, masalo, o le faʻamau o puipui o puipui ma le fola enamel. O lenei laufanua e iloga i le pupula glisy, lelei le lamolemole ma le magnifigy. I se faʻaopopoga, na te le misia le susture ma e vaivai ni faʻaaliga faʻapitoa.

Afai e te fuafua e tuʻu i luga o le enamel o le paʻu, o le iʻuga o le a liliu ese ai le le faʻamaoni ma le le mafai. O le mafuaʻaga lena ua fautuaina ai le fufuluina o le puipui mai le vali i lalo o le lisi o muamua i luma o le ata. Mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaogaina metotia eseese ma mea faigaluega:

  • Bulgarian. O le a aveina se telefoni masii e galue ai, ma e te manaʻomia le faʻagaioia o le tele o avanoa. O le ata vali o le a ave ese ma fasimea o sima po o le sima. Ona o le tele o le pefu o le pefu, e manaʻomia le mamafa o le mamafa o mea ma puipuia a le tagata lava ia.
  • Ax. Faatasi ai ma le fesoasoani a le ax, e mafai ona e mafai ona mafai ona mafai ona i ai ma le sima. Minus ia auala - o se iʻuga, e aliali mai i fafo o le le le mautonu.
  • Oneone. E tusa ai ma le mataupu faʻavae o le tioata, e mafai ona e faʻaaogaina le atigi mea natanu, ae o le a oʻo foʻi i latou taumafaiga. O lenei metotia na o le talafeagai mo ni vaega laiti.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafou tiles i le faletaele e aunoa ma ni tupe faʻaalu

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le ata vali: valiina o ata tekonolosi

Auala e aveese ai le enamel mai puipui ma mea faigaluega eseese

O le iʻuga, e tatau ona e tumau i le pa lavalava siʻosiʻomaga. E le mafai ona aveʻese ni vaega e le o se mea e le mafai ona faia e se mea taufaʻamataʻu, ae e sili atu le taumafai e taumafai e aveese o latou poʻo le le itiiti ifo e faʻamamaina ai.

Suauu vali

O LE isi lauiloa lauiloa o le suauu vali. E le gata i se enamel i luga o luga, ua mafai lava ona faia le saito pe a fai o le a e faia le tele o galuega sauniuni. I lea tulaga, e taua le faia o le maualuga maualuga o le ueletasi ma faateleina lana feagaiga.

Ina ia tuu le faaputuga i luga o le suauʻu vali i le faletaele, e tatau ona e faia ni taʻiala nei:

  • Fufulu le puipui ma se oneone poʻo se ata e fatu ai se tele o luga.
  • Faia ni mea le manaia i le isi itu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona ave se matau tuai ma le leai o se mea e le o le a le o se ata, o le kiloli pe moa. O le tele o tusitusiga, sili atu.
  • Manino mai le efuefu ma le faʻatagata le puipui, pei o le acetone poʻo le ava malosi.
  • Faʻapipiʻiina atoatoa le laualuga o le ata o le primer loloto ma le pulumu ina ia faʻatumu ai le vai i le taimi uma.

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le ata vali: valiina o ata tekonolosi

Tekinolosi o le laʻasaga i lalo o le paʻu i le suauʻu vali

Faʻafetai i lenei metotia, e mafai ona faʻaleleia atili le pito o loʻo faʻaauau ai le maualuga ma faʻateleina le faʻatuatuaina o le lumanaʻi.

Vai-susu

O le isi fesili moni: E mafai ona e faapipii le faaputuga i luga o le vai-subliliona vali? O lenei ituaiga o le kuka e tele o eseesega mai i mea ua tuanai. E tatau ona maitauina i totonu o le faletaele ma isi nofoaga ma le maualuga o le susu, tuʻufaʻatasiga ma le fou faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina tele. O lena vali ese e itiiti le suavai le vai.

E i ai le tasi uiga i le valivali vai: pe a faʻafesoʻotaʻi le ala i le ea i le faʻateleina o le ulaula, e mafai ai ona faʻailoa ma amata ona vavae ese. O le mafuaaga lea e fautuaina ai lava le taofiofi ai o luga. Tusa lava pe e te faia i le maualuga-tulaga maualuga, i le taimi o le taimi, o le pito i luga o le feagai ai e mafai ona amata ona fana.

Tusimauga i luga o le Autu: Okeliga o Italia: Mo pa, ata i totonu, Zamba, Sirpini, Ementas, emen, ormet, operture, operture, prominif, premie

E mafai ona faʻataʻalo le paʻu i luga o le ata vali: valiina o ata tekonolosi

O le faigofie sili ona faigofie e aveese e le vai-emulsion vali

Aveese le vai-saoloto vali e faigofie atu nai lo isi ituaiga o vali. Lenei o le metotia o le faʻapipiʻiina o puipui faʻatasi ma le sima e atoatoa, pei ona sili atu le valivali muamua. Ia galue, faʻalagolago i le itu o le potu, o le a tuʻu 1-2 aso.

Filifiliga o le glue

I le fesili pe faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le vali, e i ai le isi tulaga taua - o le a le mea e sili ona lelei e keʻe ai le paʻu. I lenei tulaga, o le a avea aua le tatau ai o se sima masani - oneone oneone, ae o se faailoga faʻapitoa faʻapitoa.

Ia faʻateleina lona filifili ma le tikeri o le tui i lalo o le pito i luga, e mafai ona faʻaopopo PV kelu.

E i ai le faʻapitoa o loʻo i ai o loʻo i ai tutusa faʻapitoa. E fautuaina foi le au afufatu i moli uila e puipuia ai le lamatia o le tele.

Afai e te mulimuli i nei fautuaga uma ae aua le paie e sauni le puipui i puipui, o le a tautua ai le taʻele fou i luga o le sima.

Matou te fautuaina le matamata vitio:

Faitau atili