Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Anonim

E ui lava i le tele o oa e le mafaatusalia o pupuni, lea e mafai ona faʻapipiʻi i puipui o loʻo iai i luga o puipui, fagota, pe sili atu le manaʻomia e faia latou. O le lelei o le tali o le tali - pupuni, pei o le tafe sao mai le ogatotonu - faʻatagaina oe e faʻatino se nikopē o le planī.

I le aotelega, i le aso ua avea ai le plartsters o se sili ona lauiloa mea, ae o lona malosi maualalo o nisi vasega o nisi taimi tatou te motusia ai lou ulu i luga o le tv, o se ata na laina i le puipui. Faʻapefea ona faʻasaʻo le saito ia i le plared hopī ina ia le pa'ū o ia i lalo o le mamafa o pupuni.

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Nicho mo pupuni

O le a tatou taumafai e tali ia fesili ma taumafai e tali lenei tusitusiga.

Fausiaina o se Nichh o Plasterboard

O Nich, i le loloto o le pepa puipui o le a faapipiiina, atonu o le sili ona eseese foliga. Tele taimi e faia faʻatasi ma le faʻauluuluga o le pito i luga o le taualuga o le taualuga, e aunoa ma le aumaia i le puipui i le faamalama.

Ae i le tele o potu tuai o le faavae tuai, e maualalo ai le taualuga ona leai se nofoaga e faʻaalu ai. I lea tulaga, e mafai ona fai ai se tutoʻatasi oso mo pupuni o Dedrowll i le ituaiga o le pusa i luga o le ata o le potu.

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Falemaʻi pusa ma tua ma nichhe i luga o le faʻamalama

A o le i amataina le satia o le araisa o le araisa, e manaʻomia le faia o fua faigofie ma faʻamautu le loloto, lautele ma le fausiaina o le nich.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Tuai
  • Faʻafefea ona tautau se TV i luga o le puipui o le palakalafa
  • Ofu-faamalu

Faʻauiga o tapulaʻa

Ina ia mafai ona faia le iʻuga ma ou lava lima, ua e fiafia ia te oe, mafaufau i le a mativa o le ai ai i totonu o le potu ma o le a le ituaiga pupuni e manaʻomia - tasi, e lua pe tolu-laina. O le lautele o le lumanaʻi na faʻamoemoe e faʻalagolago i lenei.

Gainina e masani ona sili atu ona lelei e faʻatau vave aʻo leʻi galue.

  1. Faʻaaogaina se Plum, saili le laina faʻaalu o le nofoaga o le nofoaga ma le fiafia i ai.
  2. Toe foʻi mai le laina lea i le lua sene i totonu o le potu ma faaalu le laina lona lua e tutusa ma le muamua. O le a faʻailoa mai ia te oe le tulaga o le uluaʻi laina o pupuni.
  3. Faapipii ie puipui i le taualuga ina ia tuʻufaʻatasia le puipui lata ane ma se laina toto.

Tusitusiga i luga o le autu: piilima nofoa mai PVC mo tafaoga ma o latou lava lima

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Ata ata

  1. Toe foi mai le pito i fafo o pupuni mo le isi 1-2 cm. O le mamao mai le mea na maua i le puipui o le sili ona manaomia.

O le loloto o le nich ua filifilia i lau pule ma, e fuafua lava pe o le a tuʻufaʻatasia lamepa poʻo isi mea faigaluega i totonu o le Drywall pusa.

Mo le faasinomaga. O le mea pito i tua e mafai ona tuu i le nikia ia lava, i le faʻaaogaina o le ki e ala i le taualuga poʻo le pito i lalo o le pusa.

O lea la, o le a mafai ona e nana ie puipui i lalo o le palapala ma le tosina mai i pupuni matagofie.

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Nichhe ma le tua

Nicho masini

Faʻatonuga mo le gaosiga o lenei fuafuaga e matua faigofie lava.

  1. I le laina faʻatonutonu, toe totini ese mai ai i le mafiafia o le plasterboard o le plasterboard, faʻapipiʻi le taʻiala faʻataʻitaʻi i le taualuga.
  2. I le tutusa, o ia i se mamao tutusa ma le lautele o le pusa, lokaina le lona lua tutusa talaaga. Ua faia fusi i luga o le faletalimalo mo le susu.
  3. Mai le faʻataʻitaʻiga faʻaalia, tipi vaega o le umi e tutusa ma le loloto o le nichh, ma fao i latou i taiala i se sitepu o le 40 cm.

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Uamea Fitu

  1. I le avanoa avanoa o ni vaega puʻupuʻu, faʻasee le lua isi taʻiala. O latou pito o le a manaʻomia e loka i luga o puipui.
  2. Oti le laupepa o le pito i luga o le mea na manaʻomia ai le lautele ma tapuni i latou o le uamea fausaga.

O isi galuega e talitutusa ma le mea o loʻo faia i luga ma le cladding pepa o glc puipui poʻo le faʻatamaʻi. O loʻo faʻamalosia i lenei mea ma tuʻu i totonu ma tulimanu, faʻaumaina o le tuʻuga ma vali poʻo isi mea teuteu teuteu.

Manatua. Afai e te manaʻomia se nichh i lalo o le garardine mai le digwall, pei o le ata i lalo, ona oso aʻe lea o le faʻailoga o le le fiafia o le tasi le faavaa.

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Vaapiapi decotivect pusa

E pei ona e vaʻai, leai se mea faigata. Afai na e masani ona feagai ma Mywall, e leai ni ou faʻafitauli i le auala e faia ai se peʻo, lea o loʻo nana ai e ofaga.

Mataupu i luga o le autu: O ata o le FBIC - sitepu-i-laasaga faatonuga mo le amataga (80 ata)

Faʻapefea ona tautau ie puipui pe a puipui ma le faʻapotopotoga o le 'ai

Afai e te le o mafaufau i le niche muamua pe le o manaʻo e fai, ae o puipui ma le totonugalemu o lou fale o loʻo faʻamamaina i le faitotoʻa o le kima.

Nai lo o lea, e lua filifiliga e mafai: pe a fai o le pito i luga o le pito i luga o lenei pepa mea ma teuteuina, ma pe a na o se mea na atoa fuafuaina. Mafaufau uma.

Filifiliga Muamua

O le anoanoaʻi o se mea e sili ona leaga e le mafai ona toe faʻaleleia se mea umi i se ogaoga avega. O le mea lea, e manaʻomia tele e maua ai e le Carnnis Smywall i O i latou e maua ai faʻavaʻa. E mafai ona e mauaina latou faʻaaogaina se maneta.

Ae ui i lea, i nofoaga sao atonu o lea, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o auala nei:

  • Faʻasaoina le Cornice ma le fesoasoani a le soʻotaga o palasitika palasitika paʻu. O loʻo faʻaofi i totonu o le pu e tuli, ma pe a faʻaliliuina "apaau" i le itu pito i tua o le palapala ua maitauina, o le a faʻateleina ai le vaega o le uta.

    O isi faʻamau o loʻo galue i luga o le faʻavae lava e tasi: o se faletalimalo-o le umberla, o le faletalimalo-o le faʻauiga o le drieda.

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Vaʻai o le toe foʻi i totonu o le fale i totonu o le tulaga faigaluega

Gauai atu!

O le faʻavaveina o le connice i le plasterboard e mafai ona tatalia le uta e le sili atu ma le 7-8 kg, o lea e mafai ona faʻaaogaina mo ie mama.

  • Pau lava le auala e tautau ai ie pupuni mo pupuni mamafa mamafa, pe a fai o le pa poʻo le taualuga e laina ma glc, o le faʻaaogaina umi o le taula mo le glc, o le faʻaaogaina umi o le taula mo le glc, o le faʻaaogaina umi o le taula mo le glc, o le faʻaaogaina umi o le taula mo le glc, o le faʻaaogaina umi o le taula mo le glc, o le faʻaaogaina umi o le taula mo le glc, o le faʻaaogaina umi o le tau o le a bautor.

    O le a latou pasi atu i Mrwall, le avanoa i le va ma le pito i lalo ma loloto i le pito i luga o le 4-5 cm. Ina ia e sailia le umi o le taula ma le pu e fua ai mamao i le taualuga po o le puipui - fuafua i mea o le a ofa o le ofaga.

Filifiliga lona lua

Afai o oe na o le alu e toe fai le toe faaleleia o le gatasi o puipui ma le taualuga ma le susu susu, e uiga i le mea ma le auala e tautau ai le cornice i le drywall e tatau ona e mafaufau iai.

Tusitusiga i luga o le autu: o le rating o tagata taʻutaʻua sili ona lauiloa o umukuka i Lusia

Tusa lava poʻo le a le ituaiga o cornice na e filifilia - puipui-faʻapipiʻi poʻo le taualuga - i le nofoaga o lona lumanaʻi o loʻo manaʻomia e faʻaseʻe ai le faʻamatalaga faaopoopo.

E sili atu - tuu le mokesi i le ituaiga o le laupapa laupapa. E mo i latou e ala i matu o le a mulimuli ane pipii. O le a lau mea e fai, e mafai ona e vaʻai totoʻa i le vitio saʻo ma matou i luga o le palepale.

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Brous mokesi mo pa puipui

O le mea autu o lenei metotia o le manaʻoga e mafaufau i le lumanaʻi atoa i totonu o le laʻititi auiliiliga muamua, aua e faʻaopopo i le eva, o le a e tautau ai i luga o ie. O tagata fai pisinisi, ma isi

Faapipiiina Karnisa

E tumau le taʻu mai pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le EAves i le maea poʻo le faʻaaogaina o le faʻavae pe a o le a i ai i se nichhe.

Faapipiiina o avanoa ua uma ona faia i le faatopetope cornices. E tatau ona e faʻapipiʻiina se cornice i le nofoaga manaʻomia ma i totonu o nei pu ma se penitala i luga o mea faʻapipiʻi. Ona perio ai lea o le perioration poʻo ni mea e faʻaalu ai pu mo faleʻoloa ma faʻapipiʻi i latou.

Gyptum Card - Aso Nei Ruinitinin fofo

Tuufaatasiga

Na o le tuʻua e faʻatu e le 'oa, faʻatasi ai pu ma faʻamau i totonu o le tagata lava ia e faʻafeiloaʻi i latou i se faleʻoloa.

O pupuni i luga o puipui e faʻapipiʻi i le tutusa auala: tatou te ala i ni vaega ia i latou, aua le tafaosaa, karime.

Faaiuga

Leitioa tele o le faʻaleleia faʻaaoga auaunaga a tagata mamanu o loʻo fuafua muamua ma tusi le atoa isi i lalo. Le tau o le tagata mamanuina toe faaleleia, ioe, i luga atu, ae uma ona maeʻa, e le tatau ona foia ai le chandelier i luga o le puipui o lotoa o lotoa o lotoa o lotoa o lotoa o le laupapa Ae, e pei ona e vaʻai i ai, pe a e moomoo, o le faʻatinoga e mafai ona maua mai soʻo se tulaga.

Faitau atili