Teuteuga nofoaga sima - mo le specckar teuteu

Anonim

O loʻo avea ma vaega fou o fatuga o mea fou e lelei mo le faʻatulagaina o pa puipui o puipui o puipui o puipui o puipui o puipui o puipui ma le taualuga. O loʻo faatino i luga o le faʻavae o se masani o meafaitino ituaiga faʻapipiʻi, sili ona teuteuina - o loʻo i ai se gaioiga i fafo.

Teuteuga nofoaga sima - mo le specckar teuteu

Puipui i luga ma le laugatasi digwall

O ni ituaiga o nei o loʻo sosoʻo mai o lenei mea e iloga:

  • Laboated plasterboard. O loʻo i ai se teuteuga o le vaega, e te le manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo. O lana vaega pito i fafo na faʻalauiloaina ai fafie o ituaiga eseese (beech, ok, Alder, etc.) poʻo se maʻa (Granite, etc.), o le tele o lanu lanu e mafai ona faia.

O le gaosiga o loʻo faia i luga o mea maualuluga-tekonolosi. E taʻutaʻua ona i le vai ma le faʻaaoga teteʻe i ai, ona o le mea e maua ai le 10 tausaga pe sili atu, e aunoa ma le mauaina o uiga ma faʻagaioiga lelei ma faʻagaioiga lelei. O loʻo i ai le tele o le afi maualuga o le fua faatatau o le, maua ai se lelei tulaga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina.

Gyptum pepa mai le mea sese o loʻo puipuia e se ata faʻapitoa, faʻafetai i le tulaga lelei o le tuʻaiga o loʻo faʻasaoina i le tulaga maualuga, o le ata e faigofie atu ai ma le lalagaina o le laupepa.

Teuteuga nofoaga sima - mo le specckar teuteu

Valivali Filifiliga mo Gypsium Labminated Panels

  • Plasterboard papatusi ma mamanu - O se fofo lelei mo le ata mulimuli ane o le puipui ma le taualuga. O se matagofie, lanu lanu mamanu aliali i luga.

Tulaga lelei o le faʻaaogaina o le teuteuga teuteu faʻapipiʻi papatusi faʻapipiʻi

  1. Faʻafetai i le mea faʻafanua i fafo atu, o le ituaiga lea o le GKC e le manaʻomia le faʻaopoopoina. Ona o lea o le pa o loʻo fausia ai le pa o loʻo fausia vave, e faʻaitiitia ai le galuega (pe tusa o le 35%), faʻapea foi ma le totogi o mea ma totogi o tagata faigaluega.
  2. O le mea faʻauma e taofiofi lona tulaga muamua o le faʻagaioiga mo le tele o tausaga o faʻagaioiga - sili atu nai lo le 10 tausaga.
  3. Eseese le maualuga o le teteʻe atu i le faʻaleagaina, o loʻo agaʻi atu i vailaau ma masini.
  4. E atoatoa, ole mea e faigofie ona tausisi ai.
  5. O le fale teuteu o le fale teuteu o le Prasterton o se mama resuret filifiliga: O le potu e matua afaina (e leai se pefu).
  6. Faigofie le faʻapipiʻi, o le numera maualalo o tagata poto faʻapitoa o loʻo aʻafia i le faʻagaoioiga.
  7. O loʻo i ai i le tele o faʻafitauli o loʻo i ai le teuteuga nofoaga. Lea e mafai ai ona e filifilia se tasi ituaiga ma ata mo le lautele o le tele o fale puipui.
  8. Fetaui lelei mo le faʻapipiʻi ma le faʻalo, ma puipui.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai sitepu mo le poletito ma o latou lava lima?

Teuteuga nofoaga sima - mo le specckar teuteu

Teuteuga le pa puipui o le plastertton - o le aperang ladder mamanu

Manatua! Ma e ui lava o lona tau e maualuga atu nai lo le masani ai - ae, faʻafetai i le fafo atu o aafiaga ma taimi le tupe maua i fafo (ma auʻaunaga e teu ai).

Puipui o le puipui

Uamea faavaa

O le fesili e tulai mai: "Auala e faʻasaʻo ai le faʻatonutonuina o pamu mai Merwwall ma le fesoasoani o le faʻafesoʻotaʻiga o ia, aua o o latou pulou o le a vaaia?" O loʻo faʻapipiʻiina ni faʻamatalaga uamea i le uamea oloa e aunoa ma le faʻaaogaina o le fao ma se faʻapitoa faʻapitoa o alminutum faʻamatalaga.

O le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o cyptum cards e tutusa ma le faʻasologa mo le mutiaina o le nofoaga masani

  • Muamua, o le moli ua faʻamauina mai faʻamatalaga (fata ma taʻiala). Laasaga Shade Rades Vasega Lgkl.
  • O se faʻamatalaga faʻapitoa e faʻamau i le laina o isi mea, ma panels faataʻitaʻia i ona togatogo.
  • O tekinolosi o se faʻapitoa o se faʻamatalaga faʻapitoa ua tapunia e se P-Faʻamatalaga e ala i le faigofie.

O le lelei tele ma faigofie le faʻapipiʻiina o le filifiliga - GLCs ua faʻapipiʻi i se uʻamea muamua faʻapipiʻi ma le lua-itu-lima falai.

Teuteuga nofoaga sima - mo le specckar teuteu

Oloa foto o loʻo faʻatulaga o faʻapipiʻi panels i luga o le uamea faavaa ma le lipine

Uamea faavaa: o le mamao i le va o fata e tusa ma le 40 cm. O le faʻamaufaʻailoga o alavai alavai o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina faʻapitoa. O le isi filifiliga e mafai: O soʻoga e le o latalata mai, a o latou faʻaaogaina papatusi faatasi ma pito i se tulimanu o le 45 0. Ona o lenei, o loʻo ki lelei.

O le faʻamaufaʻailoga o soʻoga o siʻomaga e faʻaaoga e faʻaaoga ai ni tulaga faʻapitoa. O loʻo faʻamaninoina i le va o papala poʻo luga o le pito i luga o le kulu (mo lenei, e manaʻomia e tuʻua se tamaʻi va o le va o le va.).

O loʻo faʻaaoga i fafo ni tulimanu i totonu o le faʻamau o le faʻauiga o soʻotaga.

Faapaepa i luga

O le faigofie auala e faʻapipiʻi ai faʻapipiʻi papae ma ou lima. Ae o lenei metotia e talafeagai mo na o mea mautu e le manaʻomia se faʻaopoopoina. O tulaga lelei o lenei metotia o le maualalo le avanoa avanoa.

Mataupu i luga o le autu: o le taimi nei o nei mea faigaluega ma lo latou tofiga

Faʻamatalaga puʻupuʻu - tulaga o le faʻauma:

  1. Faʻamamaina o le paʻu i ofu tuai (vali, wellpaper).
  2. Faavae faavae.
  3. Talosaga o le kelu i luga o le atoa luga ma se nifo nifo spatila. I le gasologa o le galuega, e tatau ona e faʻamautinoaina o papatusi ia e fufusi tuaoi i le pito i lalo (o loʻo mafai ona siakiina e le tumau (oona e faʻaaoga se maualuga). Taofia o pepa e gaosia ai "Iopu".

TAUA! A o le i faʻafefiloi papatusi a Gypsium cards, siaki le aliina o le aʻi o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi i luga.

Pe mafai ona faʻapipiʻi i luga o le masani gypsum planels, o loʻo tuʻuina atu e pei ona taua:

  • O le faʻamau o loʻo faʻapipiʻi i luga o le uila e fagota i le pito i luga ma le fesoasoani a le toeaiina. O le atoaga o le le mafiafia o sea faiga o le a le sili atu i le 30 mm.
  • Reiki o loʻo tu i luga i luga o luga uma luga o le mamao o le 60 mm. Uo mai le tasi. O mea na e tapunia i le pito i lalo ma le leo o le tusa o le 1 mita.

TAUA! O afea e teuteu ai pa, e taua i le tasi nofoaafi e nonoa latalata i le fola ma le taualuga.

Teuteuga nofoaga sima - mo le specckar teuteu

Tuʻuina atu o le faʻapolopolo LGKL uamea

  • O le panels o loʻo faʻaseʻe i le pusa. Afai o le racks o le Clids na faʻatulagaina i autafa, o le gkk ua faʻatulaga i luga.
  • Le isi, o le sipuni fasi uʻamea o loʻo faʻapipiʻiina ma mea masani.

Auina Atu: Laminated GLC - mea matagofie mo le i ai i totonu. Faatasi ai ma mea sili ona manaia fofo o tagata maʻi faʻaaogaina nei mea, e mafai ona e masani i le vitio lafoina i luga o le matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili