Faʻafefea ona fai lau lava lima taʻavale mo le faʻagaioiina o oloa?

Anonim

Faʻafefea ona fai lau lava lima taʻavale mo le faʻagaioiina o oloa?

E le tatau ona nofo e tagata e ona o tagata o le togalaau o le togalaau e aunoa ma se pisinisi. E manaʻomia le faʻapipiʻi o le lalolagi, e manaʻomia le 'ai o otaota pe aveese lapisi mai lava, ona e faʻataʻape ai lea ile mea e totolo pe solo. I nei galuega, e masani lava ona manaʻomia le toe faʻagaioi soʻo se uta mamafa poʻo aotelega tele. O le tali atu o lenei faʻafitauli o le a fesoasoani i o latou lava lima o le faʻatoʻaga taʻavale. Faia o mea na gaosia pe faʻatau i faleoloa fale, o le a avea ma fesoasoani taua mo se taga.

  • 2 Sward Dralley faia oe lava
    • 2.1 Sound Trolley Councer Councer
    • 2.2 Tard Dralley
    • 2.3 Matou te faia se loli mai otaota
  • Ituaiga o taavale

    Fuafua i le numera o uili E lua ituaiga o ituaiga:
    1. O le masini mo le faʻagaioiina o oloa ma le uili e tasi e taʻua o le uili. Ia faasolosolo atu, se ala vaapiapi, e ma maufaagatausia. E faasaoloto le taʻavale o le uta, ua lava lea e faʻamau ai ni vaega uumi e lua ma le teuina. Ae ui i lea, ia faʻagaioi avega mamafa e faʻaaoga ai se taʻavale ma le tasi uili e le faigofie. E faʻasaoina le paleni, malosi tele. E le o se mea faʻapitoa e toso ai i luga o le eleele poʻo le oneone, aua o loʻo paʻu atoa le uili i luga o le uili na toilalo ma pipii i se eleele vaivai.
    2. O se isi mea sili ona mautu na faauigaina ma le 2-4 uili o le igoa o le trolley. E mautu, o lea e mafai ona e tauaveina le ogaoga o iai. Na o le na o le le fiafia o le mea e manaʻomia mo lona gaioiga.

    O auala o taʻavale e mafai mai le tele o mea. Mo feʻaveaʻiga o oloa i le faʻatoʻaga ma le faʻatoʻaga e faʻaaoga ai masini laupapa ma tasi uili. Mo galuega fausiaina e sili ona faaaoga Uamea trolley.

    O le mamanu o le atunuu trolley e mafai ona eseese. O ona lima e mafai ona faaauupegaina i latou e umiaina ē e umiaina, paepae, faʻapipiʻi. Ina ua maeʻa se suiga, o le a mafaia e faʻatamaia ai oloa ma mea uma, ae o vaega laiti lava, vai laʻititi, vai faʻamau.

    Mataupu i luga o le autu: osofaʻiga fabic i luga o le uʻamea laupapa ma ou lava lima

    Breen Tralley faia oe lava

    Faʻafefea ona fai lau lava lima taʻavale mo le faʻagaioiina o oloa?

    O le filifilia o le tele o le trolley, e tatau ona foaʻiina i le mea sili e sili ona lelei e faia ai se lautele lautele. E leai se aotelega o mea faigaluega i se tamaʻi uili, ma o le a sili atili ona feoaʻi, aua i lalo o le mamafa o le uta. I se faʻaopopoga, o le uili taʻavale e ono le alu i le faitotoʻa o le faletaavale pe faʻamama.

    O le taʻavale i luga o le 60 cm lautele, 100 cm le umi ma 50 cm i le maualuga o le a tumau, malamalama ma felelei. O le a faigofie mo toetoe o so o se uta.

    Ua avea le Fono Brollerty

    Uamea mamanu Mo le feaveaʻi o oloa o le a sologa lelei ma tautua i le tele o tausaga. Mo lana gaosi oloa ma o latou lava lima o le a faia:

    • Pepa uamea 1x2 M mafiafia i le 1-2 mm;
    • Uamea tulimanu 25x25;
    • uili ma a fanafana ma se lapoa o le 40 cm;
    • Bulgarian;
    • O masini e ala ai;
    • Uamea faagaebe o le sili atu le lapoa.

    A o le i amataina galuega, e fautuaina le tusi a le fata o le lumanaʻi Troley, faʻailoa uma auiliiliga ma lapopoa i luga. O le pusa e sili ona lelei e faia ai se malosi o le 100 lita. Mo le nofoa faataapeape, lea e manaʻomia e avea ma se avega lapoa, e manaʻomia ona ia filifilia ni uili malosi. E mafai ona ave mai i le Old uila tuai, tauemu poʻo le uila afi.

    Saunia mea uma e te manaomia E mafai ona e alu i le galuega:

    1. E tusa ai ma le ata ma le fesoasoani a se grinder tipiina le pepa.
    2. Swift pusa.
    3. Fai se fata mai se tulimanu tulimanu.
    4. Mai le paipa ma pa manifinifi e fausia ai se 'au. I le tulaga lea, o le uili uili e le mamafa tele.

    O le vaega autu o le mamanu ua saunia, o lea ua naʻo le faʻatasi ma faʻamau le uili i ai. Fai oe lava ia o le faavae mo le taavale Faia mai le paipa paipa:

    • Faʻafefea ona fai lau lava lima taʻavale mo le faʻagaioiina o oloa?

      Oti ese ni fasi paiko o ana fuainumera e tatau ona tutusa ma le lautele o le faavae ma le mamao e faʻapipiʻi ai uili;

    • pupuʻu puʻupuʻu i le 15-20 cm o loʻo faʻamalamalamaina fasi o le paipa i le va o latou lava (e tatau ona avea ma se vaefa o le faʻasologa);
    • E faʻapipiʻi uili, i luga o pito vaapiapi o le tafatafa, faʻamalosi i le ogatotonu e faʻapipiʻi ai fasi fasi paipa ma le toto;
    • Faʻapipiʻi uili o loʻo mafai ona potopoto i le vaega mai le elemene pei o le lokaina o le mea, fanafana, pupuʻu, pueata mo le faʻasaʻoina.

    O le uili i luga o le trolley tatau Faapipii malosi i le ogatotonu . Guafa taʻavale ma o latou lava lima ua faia ma sauni mo le faʻaaogaina.

    Wooden Trop Trants

    E faigofie ona faia se uili faapena. E le manaʻomia ni ata mo ana gaosiga, ma o loʻo leiloa mea o loʻo tusia e mafai ona faʻatau i se fale fale.

    Mea talafeagai:

    • PLlywood;
    • Laupapa laupapa 4x4 cm ma 1.2-1.5 mita le umi;
    • lua uili;
    • Oti paipa po o le lauulu ma le filo i le 0.6-0.7 m.

    Muamua o mea uma, mai le pa e manaʻomia le fausia o le faʻavaʻa, o le fautuaina o le 1.5x0.7 m. O le pu e faʻapipiʻi i lalo o le Axis. O le axis o lona uiga e taʻalo e le laulu poʻo le tipi paipa o loʻo faʻaofi i totonu o le sauniaina o pu ma brazenly nonoa i le fao pe puni. E manaʻomia le mulimuli i le Axis vaega o le Axis i itu uma e lua o le axis stam e tutusa ma le faʻaluaina o le uili.

    Le isi, o uili o loʻo tuʻuina i luga o le axis o lena Tatau ma glise . Afai e leai ni uili, e mafai ona latou faia i le mafiafia Plywood:

    • Oti ese avanoa e tofoina ma le olive pe faagatanuppistic;
    • Laei i luga o le uili o le paʻu, aʻe i luga o le uʻamea pepa poʻo le mafiafia paʻu;
    • I le totoina o pu e tuu i luga oa;
    • Lubricate le axis ma uili ma le puipui.

    Uili uili fai i lenei auala o le a tautua mo se taimi umi lava.

    O le tino o le taavale e fai mai plywood. Muamua o mea uma, ua tipi ma nonoa i le faavaa o le pito i lalo. Laupapa e mafai ona faʻapipiʻi le gaoioi, pe faʻapipiʻi i le matasele, ona O le a latou tuuina mai . Mo lenei e te manaʻomia:

    • Tasi le laupapa laupapa e faʻapipiʻi i le pito i lalo;
    • Le lona lua o loʻo faʻapipiʻi mai i le Fetufaʻaiga, o le au foʻi lea o le a faia ai se pa, o le Palesitina e tatau ona tutusa ma le faitio o le itu;
    • O le pito o le pito o loʻo faʻapipiʻi e ala i le mafiafia mafiafia pa.

    O le iʻuga o le a o se vaitafe, o loʻo mafolafola. Ina ia mafai ona faʻagaioia le komiti i le taimi o faʻagaioiga, e manaʻomia le faʻatuina o le matau poʻo ni faʻailoga.

    Matou te faia se loli mai otaota

    Faʻafefea ona fai lau lava lima taʻavale mo le faʻagaioiina o oloa?

    E mafai ona fai sau togalaau ma ou lima i le aoina o mea le aoga i totonu o le fale. Mo lona gaosi oloa e mafai ona aoga:

    • Ositia uamea;
    • Uila uili;
    • Moega o le moega tuai.

    Gaosiga tekonolosi O le trolley e matua faigofie lava:

    1. O le faʻavaʻa e faia i le lua potumoe ma vae.
    2. O le pito i lalo ma puipui o le tino ua tipi ese mai le pepa foai.
    3. O ato o elemene uma e mafai ona aofia ai ma manatu o le loto.
    4. O le ala faʻatau atu o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻavaʻa, o ona puipui o loʻo fetagofi ma faʻapipiʻi i le faʻavae.
    5. O le sao o le pusa e ufitia.
    6. Mai vae o le moega ua faia e le alalaupapa o le uili paga, Axis ma Hubs.
    7. O le axis ua auai i le paipa mai itu uma e lua.
    8. O le alalaupapa e ofi atu i le tino leaga.
    9. O le mamanu e faʻamalosia i le faiga o loʻo i ai i foliga o puipui na faia i ou lima lima.
    10. O uili e teu i luga o le vevesi.
    11. Mai tua ma vae o le moega, o le 'au o loʻo faia ma le faʻaaogaina o se tulaga talafeagai mo le faʻagaioiga.

    O le vae lagolago i le trolley e sili ona lelei O le a tupu . A leai, e faʻagesegese ai le gaoioi.

    O le suʻesuʻeina o nisi filifiliga mo le fale taʻavale taʻavale, fai se tasi o latou lima o le a le tele faigata. I lalo o le fauina o ni manaʻoga faʻapitoa mai toe fua o mea i le fausiaina, ae e le naʻo le faigofie ona faʻaaoga, ae sa faʻatau atu foi le taugofie foi.

    Tusitusiga i luga o le autu: tioata faitotoʻa mo le taʻele - gaosi ma talosaga

    Faitau atili