Faʻafefea ona faia se sima faʻafefiloi ma ou lava lima: vitio ma ata

Anonim

Faʻafefea ona faia se sima faʻafefiloi ma ou lava lima: vitio ma ata

Tele tagata latou te mananaʻo e faʻatino lele ma o latou lava lima. Ina ia mafai ai ona liligiina le faavae o le fale, faʻasolosolo ala, tuu se faauigaga i luga o pou, o sea iunite e manaʻomia e pei o se pa puʻupuʻu. Fausia se Alamanuia faʻataʻitaʻiga e leai se manatu aua o le a taugata tele. I lenei tulaga, o le gaosiga o le faʻamaluluga o le a sili fofo, e le manaʻomia tau o tautupe. E faʻapefea ona e faia se sima maʻimau oe lava? Faʻafetai i le vitio tuʻuina atu, e mafai ona e vaʻaia uma le gaioiga atoa o ia gaosiga.

  • 2 sima faʻafefiloi le tekonolosi
  • 3 vaega o le gaosiga sima sima ma o latou lava lima
    • 3.1 gaosiga o le gafatia
    • 3.2 Faapipiiina o le faavae
    • 3.3 Faapipiiina
  • O le a le palu sima?

    Faʻafefea ona faia se sima faʻafefiloi ma ou lava lima: vitio ma ata

    E toʻatele e talitonu o le tele o fofo e faigofie ona fefiloi ma shovels. Peitaʻi, o le iʻuga, o se fefiloi o le maualalo maualalo uiga ua mauaina. O le mea moni o le matua faigata ona faalavelave i le fofo i se suo. E le o le tino i le tino Faigofie ona faʻapipiʻi sima faʻafefiloi , aoina e ou lava lima mai le paelo. E le gata i lea, pe a e sasaʻu se aofaiga tele o fefiloi, ona iʻu ai lea o le tuʻufaʻatasiga o le a tupu. O le fofo e amata ona le lava le susu televave nai lo le taimi e faʻaosofia ai i le talafeagai lelei.

    O le lelei o le lelei o le lelei o le a le galue i le mea e te faʻaaogaina ai se taʻavale. A o le faʻasaʻoina i luga o le puipui i le paluga o loʻo i ai oneone lapisi. Aua neʻi o se mea e tatau ona vili ai, ae e alu foʻi i tua ma i se lio. E tele taimi e le o le mea faigaluega i se voltage ma malologa.

    Ia malamalama i le faʻavae o le galue o le galuega faʻaʻoleʻole ma o latou lima, lea e gaosia mo sina tamaʻi galuega, e manaʻomia le mafaufau i le faiga o le faʻaosoosoina o le fofo. E 3 auala:

    • auala tele;
    • alavai auala;
    • Faiga faaoga.

    Faʻafefea ona faia se sima faʻafefiloi ma ou lava lima: vitio ma ata

    Kalave gafatia. I totonu o fale faigaluega, o lenei metotia e le o manaʻomia, aua o le nofoaga e mauaina e maualalo lona uiga. O le iʻuga o le shvitional slgging, o le container roll luga, o vaega o loʻo amata ona "flip" i le tasi le isi ma fefiloi i totonu o se mea tau homogenetious.

    Alavai metotia. Mafaufau O le sili ona talitonuina auala o gaosiga Sima i totonu o galuega. I le tala faʻamaumauina, o le gatete o le vanimonimo e amata, e mafua ai le sili ona lelei fofo.

    Faiga faaoga. Faʻaaogaina naʻo le kalama. I le taimi lava e tasi, poʻo le palu e amata ona feosofi ai i le pine mautu, poʻo se pine ma le faʻaupuga i totonu o loʻo faʻatupuina i totonu.

    Faia sima fefiloi tekinolosi

    E i ai le tele o numera o tagata lava ia e talafeagai mo le gaosia o sima. O le mea e sili ona faigofie e mafai ona faia mai se mea masani e teu ai faleoloa, o se pass tele, tuai o tane. O lana ata tusia e matua faigofie, ma o le gaosiga tifaga e faigofie tele:
    • Le malosi o le Axis;
    • I le faavaa, na latou nanaina se laau, o se fasi paipa po o se samala le afaina ma sili ona tosina mai ai le faavaa i lima;
    • E faafaigofie ai le mamanu E le faaaogaina le aufaasāina , Ma tipiina povi tausaga i foliga ma tuu le Axiis ia i latou.

    Ia faia se faʻapitoa aoga, e tatau ona e faʻaaogaina isi ata.

    Vaega o le gaosiga sima ma o latou lava lima

    Faiga

    Faʻafefea ona faia se sima faʻafefiloi ma ou lava lima: vitio ma ata

    Ae e te leʻi amata fausia se sima ma oʻu lima, e tatau ona e filifilia se koneteina. E sili le faʻaaogaina o le uʻamea uʻamea mo lenei mea e mafai ona ofi atu i le sili atu 200 lita. Matuā O lenei voluma e manatu sili. Ina ia mafai ona sasaina le manaʻomia o le lautele o le sima i le taimi. O tane palasitika e sili atu le le faʻaaogaina, ae o le a latou le umi lava.

    Mo le gaosia o le sima o sima ma le paelo ma se tapuni ma o le a manaomia ai se pito i lalo. A faʻapea e leʻi maua se tapuni i le fagu, ona tatau lea ona faʻafeiloaʻi, tipi i fafo atu o le uʻamea. Ina ua maeʻa, ona o le fanauina o manogi ma avetaʻavale e tatau ona faʻapipiʻi i le pito i lalo ma tapuni o paelo. O le pulou o loʻo tipi i le itu, o auala o le a moe mulimuli ane ai. O sea pu e sili atu le latalata i le pito o le koneteina, lea i le faʻagasologa o le sima o le a i lalo ifo. O le vaneina vaega o le paelo o le a faʻaaogaina o se faʻaseʻe ufiufi. Ua teuteuina ma le fesoasoani a le hinges ma soo se masini loka.

    Ina ia sili atu le fofo, o loʻo faʻaputu ai mata i totonu o pauna i totonu o le oona i le tulimanu o 30-40 tikeri. O le tulimanu o le faʻaaloalo ua fuafuaina i se auala e mafai ai e le sima ona "tulei mai" i le faiga fefiloi. I le ma lea O Blades e mafai ona faʻasaʻo i luga o puipui , ma i luga o le faaputuga a le masini.

    Afai e le mafai ona mauaina se koneteina talafeagai, ona mafai lea ona faia ma ou lava lima. Mo lenei, o mea faigaluega nei e manaʻomia:

    • Pepa uamea ma le mafiafia o le 1.5 - 2 MM;
    • O masini e ala ai;
    • fefanafi;
    • Laupapa laupapa po o samala.

    Ae le i amataina le tipiina o uamea, O ata e tatau ona saunia Ma le faʻamatalaina o le lapoʻa manaʻomia. Ina ia faia le sima fefiloi mataupu, o le ogatotonu o le vaega o le a manaʻomia, o le pito i lalo o le tane ma le lua tineia clanes o le fausaga. O faʻamatalaga e tipi i luga o le faʻailoga e tatau ona sasaina i mama. E sili atu ona talafeagai le faia o lenei mea ma le fesoasoani a Rollers. A uma ona fetaui ma vaega uma o le fummu o le saogalemu ma le loto i ai.

    Faapipiiina o le faavae

    Faʻafefea ona faia se sima faʻafefiloi ma ou lava lima: vitio ma ata

    Homemade simte sprete stexer e tatau ona i ai le talitonuina ma gafataulimaina atoa. A leai, e mafai e le fuafuaga ona suia ile taimi o faʻagaioiga. Afai e le tatau ona utaina se aofaiga tele o sima i totonu, ona O le autu e sili atu ona faia mai le sikuea laupapa laupapa I ai o se koluse-vaega o le 10x10 poʻo le 15x15 cm. O le faʻasologa o le ata o le mamanu e aʻafia ai i le gatete o le "i totonu o le" poʻo le " A maeʻa le faʻapotopotoga, e tatau ona e faʻaseʻe uma soʻotaga ma toso le ata.

    Afai e tatau ona e fatuina se sili atu faʻatuatuaina ma tumau iunite, e tatau ona e tuʻuina atu le fiafia i le faʻavaʻa Weld mai se tulimanu tulimanu O le tele e le itiiti ifo nai lo le 45x45 mm. E mafai foi ona e faʻaogaina se falesa. Afai e leai se kesi o le kamela o le maka, ona faʻamautu lea o le faʻavaʻa ma le rivets poʻo nati ma bolts.

    A iai se manaʻoga foʻi, o le faʻavae e mafai ona faʻauʻuina i uili. E manaʻomia ai le axis e aunoa ma ni faʻalogo ma uili latou te i ai. O sea sifi o le faʻafefeteina e faigofie ona faʻaliliuina ma alu. Aoina o le atoʻea, e manaʻomia le tuʻuina atu o ni tamaiti. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona gaoioi le masini.

    I le faʻagasologa o le faʻaputuputu o le faʻavaʻa o loʻo maua ai le nofoaga mo le afi mo le afi. Faʻapea foʻi Manaʻomia le avea o se nofoaga Ma pe a uma le utaina sima, o le mamanu e le ofi. Afai e te fuafua e tatalaina le fofo ma se suo, o lea i le tulaga lea o le a le manaʻomia le counterweet. O taimi uma nei e tatau ona tuʻuina i le ata tusia.

    Afi afi

    Ina ia faia se sima palu sili ona lelei, soʻo se tasi-Vaega-Vaega afi e manaʻomia, o le saoasaoa o rotation o lea e le sili atu nai lo le 40 rpm.

    Tele Masters na fatuina ai se fale puipui fautuaina le faʻaogaina o le eletise eletise mai masini fufulu tuai, pei o le "galu" poʻo le "suamalie". O na tagata e mafai ona galue mo se taimi umi ae le o le mamafa. O le filifilia o le afi, e tatau ona manatua o le sili atu le saoasaoa o le le mautonu o le bud o le 20 - 30 rpm. E faʻaaoga ai le tele o fata. Peitaʻi, o le lelei ma faigofie filifiliga o le faʻaaogaina o le sikaleti ma drive fusi.

    Nai lo le afi mai le masini fufulu, E mafai ona e faʻaogaina se uila afi afi poʻo le faʻaseʻe o le penisini o loʻo faʻagaioia i luga o penisini. I lea la, o le siʻosiʻomaga o le a le manaʻomia e avea ma pule i fafo ma e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se aiaiga. O le afi o le afi o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o 4 bolts i le puipui poʻo le faʻavaʻa, o loʻo faʻafefeteina i le kia fale fale.

    Peitaʻi, o le fale sima sima o loʻo mafai ona galulue ma le faʻatonutonuina o le tusi lesona. I lea tulaga, e leai se eletise poʻo se penisini o le a manaʻomia mo. O sea mea faigofie o le telefoni, faigofie e potopoto ai, ma taʻitasi e mafai ona pulea. Pau le le atoatoa o le i ai o se fesoasoani e palu ai le fofo.

    I le faaiuga, o loʻo aʻoaʻoina le afifi i le fausiaina o tulaga. O le faasologa mo le masini ia sili atu le mautu, e tatau ona tipiina i totonu o le eleele i se tulimanu o le 30 tikeri.

    O lea, ia fai se sima ma oʻu lima faʻafefiloi ma ou lava lima, e leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia. Sili atu le maua fua gaosi gaosiga mafai ona vaaia i le vitio. Ae e te leʻi amata aoina se masini, e tatau ona e faʻaaogaina le ata. O le a latou fesoasoani saʻo ma faʻaalia faia se fale gaosi e aunoa ma ni tupe faʻapitoa.

    Tusitusiga i luga o le autu: Filifili se sima sima mo le fale, cttates + iloiloga

    Faitau atili