Vevela faʻailoga i luga o le paʻu ma ou lava lima i le fale: Master vasega

Anonim

Tagata uma na vaʻai i teuteuga paʻu paʻu, lea e tele ai atamamai ata, mamanu poʻo se teuteuga. O nei 'oloa e aofia ai: fusi, ato, faʻapipiʻi, eseese lavalava o lavalava. O le a matou auiliiliina le autu i lenei aso, pe faʻapefea ona faia le vevela o le paʻu i luga o le paʻu. O lea, alu atu i le talanoaga.

O mea o

Faʻamauina ni oloa maualalo, e mafai ona faia i ou lava lima, o ni nai ituaiga. O le a matou auiliiliina i latou uma i auiliiliga:

  • Tauaso vevela. E faia e pei ona taua: Matou te apalai i luga ma se clliché. O auiliiliga e i totonu o lenei galuega e tatau ona i ai i le vaalele lava e tasi. O lenei ituaiga mafai ona malulu.
  • E tusa ma le apa. I totonu o lenei fua faatatau, faʻapitoa meafaigaluega fuafuaina mo le i ai i le itu o se ituaiga o faʻaputuga o se faʻaputuga meaʻai masani e manaʻomia. I lea tulaga, o le faʻaaogaina o le uʻamea vevela o se mea muamua.
  • Con Congress Lolomiina mamanu. I le metotia lea, e mafai foi ona e faʻaaogaina le apili pe fai e aunoa ma ia. Faaaogaina foi le fetaomi ma le eletise eletise.

Vevela faʻailoga i luga o le paʻu ma ou lava lima i le fale: Master vasega

Vevela faʻailoga i luga o le paʻu ma ou lava lima i le fale: Master vasega

Tulaga talafeagai

O lea, o le a tatou auiliili mea meafaigaluega tatou te manaʻomia i totonu o le vasega aʻoga:

  • Banleller o se mala o se mala ma le tele o numera;
  • Faailoga. E manaʻomia mo le puʻeina. O lea, e talitonu o Ia o le mea sili ona taua;
  • O le samala e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o osofaʻiga;
  • Fetaomi mo le exbossing. E mafai ona faia tutoʻatasi i le fale pe pei ona faʻaaogaina ai le eletise eletise;
  • Raid. E mafai ona faia i le auala tutusa. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se cardboard poʻo le paʻu. Mai le mea muamua, o lenei meafaigaluega o le umi lea, o lea e tatau ona e suia masani.

I le faʻaaogaina, 'E faigofie lava i latou, ma e mafai ona' outou faigofie le malamalama 'iā te i latou. Faʻamolemole ia matau e leai se mea e manaʻomia ai se masini ma oe.

Vevela faʻailoga i luga o le paʻu ma ou lava lima i le fale: Master vasega

Lesona Malamalama

Mo le galuega, tatou te manaʻomia mea faigaluega nei ma teuga o faʻamaumauga:

  • MAUA FUA FUA FUA;
  • Abl;
  • Naifi;
  • O le samala;
  • Faailoga. E mafai ona e faia ia oe lava i ni ata o lou tofo. Aua neʻi galo e uiga i le mea moni o loʻo faia ata e tatau ona faia i le faʻata faʻata;
  • Knobs. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina uili mai i itula ua motusia ai. O le a manaʻomia e faʻaaoga ai mamanu ma laina eseese i luga o le paʻu.

Mataupu i luga o le autu: Wavy Patterns ma Bloting Deples ma polokalame mo Amataga

Laasaga-e ala i le Laʻasaga Faʻatonuga mo le embossing:

  1. O le tusi filifilia ma le mamanu e tatau ona vevela. E mafai ona e faia lenei mea i ni auala se lua: Pe o i luga lava o le afi, pe sili atu ile ogaumu.
  2. O le faʻavasegaina o loʻo faʻamalosia i le paʻu paʻu paʻu ma taia le samala.
  3. O Le Matāʻupu e tatau ona manino ma loloto, pe a le aoga, ona toe amata loa lea. O lea ua e matua afaina ai le faailoga lava. Ile, i le isi itu, o le malosi malosi. I lea tulaga, o le paʻu o le a faʻamaloloina teisi laititi, o lenei mea e le faʻatagaina ai ona faʻaaoga.
  4. E mo le mafuaʻaga lea matou te fautuaina e te taumafai ai i se vaega o le paʻu i le amataga, ina ia sili atu le saʻo e malamalama i le malosi e tatau ona e faʻaaogaina ma le vevela e te faʻaaogaina ai le faʻailoga lava.

Vevela faʻailoga i luga o le paʻu ma ou lava lima i le fale: Master vasega

E mafai foi ona e faia lanu lanu i luga o le paʻu.

O le faʻavae o faʻagaioiga e tutusa lava le tutusa, naʻo le va o le paʻu ma le faʻailoga e manaʻomia e faʻataʻatia ai se vaipuna o le lanu filifilia. E mafai ona e faʻatau atu i totonu o faleoloa faʻapitoa i luga o le Scelework.

  • Muamua lava, e manaʻomia e faʻaofuina le vai i le ogaumu. Ma a okaina, e le tigaina o ia, faʻasolosolo tupeti. Vevesi.
  • Forili faasalalau i luga o se tulaga mautu ma faʻaaogaina vaega o le fefiloi o le fefiloi o le faʻaiuga. Matou te aveese le nofoaga e faamago ai mai le aapa atu o tamaiti.
  • A uma, ona matou talosaga lea i lenei fogaluga vali ma toe faʻamaaʻu mai ia te aʻu mago.
  • O lea ua matou o e valivali-chip. Vevela le faʻailoga, pe a na matou tuʻuina i luga o le galuega o le vaipuna o le vali vali i le nofoaga e te manaʻo ai e maua se ata.
  • Faʻasolo malosi le faʻailoga i le fomu ma taia le samala. O le mea sili ona taua o le le faatopetope. Vali e tatau ona lolomiina.

E i ai le isi auala e tatau ai i luga o le aofia ai - apalai o auro.

I lenei metotia, e tatau ona maualuga maualuga le lelei o Cliché. A o e malamalama, aitema na faia i lenei auala e manatu tele tele i ai, 'e tau le tauivā foʻi e tagata uma. O loʻo matou faia e tusa ma le metotia ma le alavai, lea sa faʻamatala atu i luga. Na o le o le fore o le pupuga o le manifinifi auro lau. A maeʻa ona faia le Prch ma le Cliché Hammer, o le ata o loʻo ufiufi i se paʻu oloa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga le musta mo le sasaina o naifi

Vevela faʻailoga i luga o le paʻu ma ou lava lima i le fale: Master vasega

Vevela faʻailoga i luga o le paʻu ma ou lava lima i le fale: Master vasega

Vevela faʻailoga i luga o le paʻu ma ou lava lima i le fale: Master vasega

Faia i totonu o lenei lomiga o le Pisinisi Pisinisi o le a avea ma se manaia meaalofa. Aemaise pe a e manaʻo, o se tagata poʻo se isi tagata na tusia ia te oe. O mea masani o ia mea e sili ona lelei e faia ai le tele o passes po o pisinisi.

Pe a fai o le taimi muamua e le i faia le Emboss, ona taumafai lea. A uma, seia e taumafai - o le ae le aoaoina. O le mea autu o le a le ma le malosi ma le malosi i lenei vaalele.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili