Aluga mo le ua ma ou lima lima

Anonim

Aluga mo le ua ma ou lima lima

Afai o lou ua na tigaina mai le lulu i luga o le auala, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e malaga i se nofoa umi-mamao pe i le nofoa o le pasese, ona e fesoasoani ai i le taʻavale i lalo o le ua. Faatasi ai ma se aluga, e mafai ona uʻufoina le aʻafiaga o luluina, ma faigofie, e sili atu ona o le ua le pa'ū i autafa, lea e fafagu ai outou.

O le aluga o le aluga e mafai ona ave ma oe i luga o le vaalele, o le a faigofie ai le faigamalaga ma vave. E mafai, o le mea moni, faʻatau sauni saunia, ae afai e iai sou lagona, e mafai ona e suʻi lou lava paʻu ma ou lima lima.

O le mea e te manaʻomia

Aluga mo le ua ma ou lima lima

E Galue, o le a e manaomia:

  • Fabric mo aluga
  • Spool o filo
  • Pepa mo le mamanu
  • Tulafono ma taulimaina
  • nila
  • seleulu
  • Tabs mo le faapipiiina o ie
  • Faapitoa Sintepon
  • uʻamea

Fausia lau oe lava mamanu

Aluga mo le ua ma ou lima lima

Faʻaaoga e fatu ai se mamanu o le A4 pepa o le faʻatulagaina, ma faia le mamanu i le afa o le laupepa. Ou te fautuaina oe e amata ona fuaina le lio o lou ua e fai ai le tagata i totonu o oe.

Tipi se ie

Aluga mo le ua ma ou lima lima

O loʻo faʻaalia mai ai le ata pe faʻapefea ona fuaina le ie ma Tino luga o le mamanu. Matou te gagau i luga o le matou tisu faalua ma tuu i luga o le mamanu, ma le magafagafa. Ona tipi ese lea o le ie na gau ai le masalosalo, le faʻapipiʻi ma maua se tasi-atoa-fusu le avanoa mo se aluga i lalo o le ua.

Aluga mo le ua ma ou lima lima

Ma o le mea lava lea na fetaui na sifi i le taimi o le tipiina o le faiga, puipui le mamanu ma ni nila, pei ona faʻaalia i le ata, tata ma le itū ai. Oe manaʻomia e tipiina ni fasi lua - mo le pito i luga ma mo le pito i lalo o le aluga.

Lagolago lau aluga

Aluga mo le ua ma ou lima lima

O le iʻuga o le tino e manaʻomia ona piilima i le itu i luma o le itu i totonu, o loʻo olo ai ni nila ma le suʻi i le pito i luga, tuu se tamai slotthe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toese se taga uila

Aluga mo le ua ma ou lima lima

Afai o iai lau tomai galue i luga o le masini suisui, ona saoasaoa atu loa lea o le tele o mea mo oe. Afai e leai sau aulotu, ona suʻi ai lea o le lua manu e lua. E leai, e moni lava, o le tele o taimi, ae o loʻo vave lava ona vave se aluga pe mulimuli ane.

Faʻamolemole ia matau aʻo leʻi liliu le aluga, e fautuaina le faia o tipi i le Seam e sui atili ai.

Aveese le aluga

Aluga mo le ua ma ou lima lima

A uma ona e saogalemu lua vae ma tuu se tamai fasi mea e le faʻapipiʻi, aveese le aluga ma le pito i luma.

Aluga mo le ua ma ou lima lima

Tuu le aluga o le agasala

Aluga mo le ua ma ou lima lima

Tutusa le aluga i le tuua o le fasimoli o le sythent laupapa. Tusi i lalo i ni fasi laiti - e sili atu le faigofie ma faʻatagaina oe e faʻatumu le aluga lelei ma fufusi. Pulea ina ia o mea uma o le aluga o le aluga ua folau atu.

Tulaga mulimuli

Aluga mo le ua ma ou lima lima

A o le atoa le synthetone atoa, o le slot ua po o tagata masani.

Aluga mo le ua ma ou lima lima

O mea uma na! O lou aluga mo le ua ua sauni! O lenei o le a e alu i le faigamalaga, o le a faamafanafanaina lou ua, o le a lelei lau moe ma suamalie. Fai se atavali, masalo e te manao e faataʻitaʻi ma i latou. Ma atonu o le faʻatuina o lau gaosiga. Aisea e le fai ai! O meaaluga e mafai ona faia i le malu malu fulufulu manu, faʻataʻitaʻiga ma foliga, ma le mafiafia, ma isi mea

Punavai - www.doreotir Everv.com/traves-neck-pillow/

Vasega Village Vasega

I le faaiuga, ou te fia faasoa atu ia te oe se ata vitio o le vasega, o loʻo faʻaalia ai le mafai ona suʻiina le sulugatiti i lalo o le ua ma le pusi. O le galuega e sili ona faigata, ae faigofie foi ona mataituina. Manuia i le suisui!

Faitau atili