Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Anonim

Gazebo - O le ata o le tuuina atu o se fofo lautele lautele: i le isi lima, o loʻo tuʻuina mai le puipuiga ma le faʻamoemoeina o le tau ma le isi oloa taugofie. E mo le mafuaʻaga lea e sili ai ona lauiloa tagata Geazebos ma tagata fai togalaʻau.

Peitaʻi, o le tau o le faʻaumaina o le 'auʻaunaga mafai ona taua tele, aua e toʻatele e fiafia e faia na fausaga na oi latou lava. Lalo o le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e fai ai, o le faʻalogo foi i le taimi e faʻatau ai le togalaʻau.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Atunuu Altanka i lalo o le pamu

Filifili Awwing Gazebo

Ata mamanu

O falefaigaluega ma le tele o 'aiga na gaosia e le vai faaonapo nei e mafai ona i ai le sili ona eseese masini:

  • O le ua taua o le tapunia o le tapunia e sili ona taugata. O latou o le faʻatulagaina o masini ma le augutu o mea na faia o le paʻu uʻamea. O le aʻi ua faʻaloaloa i luga o le faʻavaʻa e le o le taualuga, ae o puipui foi.
  • O le lelei o sea faiga e maitauina: o le avanoa i totonu o loʻo puipuia ma le saogalemu mai le la, ma iʻu ai i le tiga. Peitaʻi, e iai foʻi le faʻaletonu, aua o oe le ie na faʻaaogaina mo le suiina o se ufiufi puipui ua le mafai ona pasi le ea. O lea la i le vevela o le Gazebo, e vave ona faamafanafanaina ma avea ma mea uma.
  • Tatala Tatala e i ai se faigofie mamanu. O lo latou tino o se faʻavae o le taualuga faʻapipiʻi i luga uʻamea lagolago. O le faʻavaʻa e faʻamalosia e se tamaʻi laʻau, o le fatuina o se ata lafoaʻi ma maua ai le le taua puipuia mai le timu.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Tatala le fausiaina

  • O le faʻaogaina o se fofo o le tau maualalo o le tau ma se tamai maso o mea uma (ma e taua tele pe a tatou mauaina se faʻamalosi tino mo femalagaʻiga o taimi). A o vaivaiga, ua lava lea e taumafai e nana mai timuga i le matagi i lalo o se fale faapena, ma o le a e malamalama i mea uma oe.
  • Tuʻufaʻatasia foʻi fuafuaga e fiafia foʻi e taʻutaʻua i luga, lea e mafai ai ona aʻe faiga i lalo o le taualuga. O lea, i le Sāʻele matou te maua ai se pupula faigofie, puipui mai le la, a o le mea e manaʻomia, e mafai ona vave ona tatou faatūina o lanu uma ma malupuipuia mai le timu.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Faataʻitaʻiga ma puipui

Manatua! E le tau talanoa e uiga i le faʻamafanafana o ia afioʻaga, ae i le tele o faʻafitauli, mai toʻotoʻo male matagi malosi.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Arbor - Shords
  • Gazebo

Mataupu i luga o le autu: O le amataga o le trays mai le laupapa laupapa ma a latou lava lima (ata, cudud vasega)

Mea na faaaoga

Mo le suʻi suopai, e mafai ona faʻaaogaina, i totonu o filifiliga e maua ai le itu teteʻe, o mea nei e mafai ona iloaaʻiina:

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Tarpaullin Capy

  • Tardumalin . "O le tala ese a le gagana", o le mea lea e talosaga ai. O ata e sili ona mamafa, povi povi, ma le tasi, latou te leʻi aulelei tele. I le avanoa o le mafanafana o Taraalilin CASver - vai mama e tele, e laʻititi le tau laʻititi o le tau ma le malosi malosi.

Manatua! Mo puipuiga tulaga maualuga i le timu, o le Tarumalin o loʻo faʻamamaina pea i tuʻufaʻatasiga faʻapitoa. E moni, o mea moni na teviti na e faia ai le le mautonu poo le lementar, o lea e tatau ona e faia se filifiliga.

  • Polyvyll chloride ie . O se isi mea i se tapoleni, lea i tausaga talu ai e aoga tele mo le tele o gaosiga o galuega, maliu, caposies, ma isi E le faʻatagaina le vai, e iai sina vaega laʻititi, o le tau e masani ona maua. E faigofie tele le minus ona faatopetope ai ma liusuavai pe a fai o le vevela maualuga.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

PVC-faavae ie

  • Mo isi mea, pei o se manifinifi manifinifi tiʻeti, sosoo ai ma le gaosia o galuega, latou te ono seasea lava. I mafuaaga o le tau maualuga ma faigata i le gaosi o ato.

I le faʻaopopo atu i mea autu i le gaosiga o tagata faʻalavelave, o loʻo faʻaaogaina foʻi:

  • Faʻalautele Polymer Faʻaoga . Taʻalo le matafaioi o faʻamalama i tapunia gazebos, saunia le malamalama masani. I le avea ai ma tulafono, faʻapipiʻi i totonu o le ie PVC ma se mea e tatau ai i le nofoaga.

Manatua! Mai i mea se lelei, e mafai ona e manino lelei le aao o le anoanoai o se moega, ae e seasea lava, ona o le a le puipuia le la. A o le fanauga asoa, o lenei tekonolosi e masani ona faaupu tele.

  • O NestQuio Nets . Na gaosia mai le auupega fibers, saunia le ea i lalo o le pato. Mafai ona faʻapipiʻiina pe o se vaega o le pa (ona faʻataʻamilo ai lea o le nofoaga, o le faʻapipiʻi nofoaga e tatau ona faʻamaufaʻailogaina e se lipine faʻapitoa), poʻo le faʻapipiʻiina i le ituaiga o le tino.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Namu Gel

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Faʻafefea ona tapunia le Arbor mai le timu ma matagi?
  • Faleie fai oe lava
  • Arbor mai le palasitika paipa ma o latou lava lima

Faia o le Capy

Auivi

Le gaosia o ie ma le taporep galuega e le masani ona faataʻitaʻi. Peitaʻi, afai manaʻomia le manaʻo, e leai se mea e le mafai ona faʻatinoina o tomai ma masini talafeagai.

O galuega e tatau ona amata i le gaosiga o se faʻavaʻa:

  • Mo fausaga lagolago, pai 'ofu ua faʻaaogaina i le tele o taimi. E le gata i lea, o ni mea e mafai ona faia e masani ona faia mai se taʻamilosaga o loʻo i totonu o le paipa lalagaina, ma le le vavaeʻese - mai le talaaga.

Manatua! Talu ai nei, na foliga mai o palasitika spills i luga o le faʻatauga, ae e talafeagai mo le tamaʻi tamaʻi ata. E le manaʻomia le tuli o le taugofie - pipi puipui i soʻo se taimi o le a le mafai ona taofia le matagi uta e aunoa ma se faʻatauga.

  • Talu ai o le lelei tele o galuega ofoofogia o le latou maualuga maualuga, o le laumua e seasea lava ona faia. Tele taimi e masani ai, uʻamea pini ua faʻamalosia i le pito i lalo o lagolago taʻitasi e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi.
  • E mafai foi ona e faʻaaogaina ni matauga ua fuafuaina mo se matau i le mea na faia i le faʻavae faʻavae. I le tasi itu, o lenei mamanu o le a faʻatagaina ai oe e faʻagaioi le Gazebo, ma le isi, o le a maua ai lona faʻatuatuaina tulaga o se matagi malosi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le pito?

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Vallatosi Knot

  • O le pito i lalo o le pito i lalo o le lava paipa mafiafia. I le faʻaopopo atu i le faʻamalosia o foliga, latou te taʻalo mo le faʻamutaina o lona mamafa o le puipui ma le taualuga, lea e iloga i le maualuga o folau maualuga.
  • O le fusi o loʻo matou ai i totonu o le faʻaseʻe fata ma se sitepu e le sili atu nai lo le 2.5 m. Afai o le avanoa tatou te faʻaaogaina ai le opebular fetuutuunai.
  • O se tulafono, o ia fausaga o loʻo iai le taualuga o le faleie poʻo le ituaiga. Ae ui i lea, afai e te fuafua e suʻi o lou lava, e mafai ona e mamanuina se taualuga o le taualuga - o le a faigofie ona tipi le mea.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Uamea le uamea

  • I nofoaga na matou te faʻapipiʻi i ai le ofo atu i le faʻatulagaina o mea, e iai ni pu faʻapitoa. Ina ia aua neʻi faʻaititia le malosi o le paipa, e sili atu le saeia o le faʻamalosiʻau mama poʻo ni fasi ma fulufulu mata.

O le faʻavae o le tino e tatau ona kilia o le tuʻi ma tago i le puipuiga puipuia.

SOWN DONWNING

Faatonuga mo le suisui O le mea tuai e faigofie ma faigata. Afai e te maua le tomai o le galue ma le suisui masini (ma le masini o le aiga e le ofi - a o le a le o le masini faʻapitoa e manaʻomia), o le a le o faamoemoeina Ae o le faʻamoemoe o le a taufai ona fai a latou mea a emo, o lea e sili le aʻoga muamua i fasimea laiti o mea.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Filifiliga Taaloga

Mo fetuuulo, tatou te manaʻomia se malosi o vai vai vai pe tutusa ma mea totino o le ie. O le a le fetaui le SVC Banvas - e le tatau ona suʻi, ae o le tuʻufaʻatasia i mea faʻapitoa faʻapitoa.

E faia le galuega faapenei:

  • Aveese le lapoa mai le matou tino maliu. E le o se mea e le manaʻomia le faia o se faʻasoa tele: Muamua, o le ie e tatau ona alu e moe "dea hash" ma le taimi, o le tarpalin e faia foliga o le fausaga.
  • I luga o le lotoa o Tarpalin, faatulaga i luga o le fola, aveina mamanu.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Lafo le Stainging Auiliiliga

  • O vaega na vaneina na puʻeina i luga o le typewrter, o le totogiina o le faʻapitoa e mafaufau lelei i le lelei o le faʻailoga.
  • Fausia le taunuʻuga mataupu i le tino e aloese ai mai le faʻalumaina o le ie.
  • Mai totonu o loʻo matou faapipiiina le auala ma se lipine faʻapitoa na mafua ai le tafe.
  • I nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le pulepole i le faʻavaʻa, matou te faʻapipiʻiina ai chemps o loʻo tatou oso ai le maea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi poloka poloka ma tauaso i luga o le faʻamalama - 3 auala lelei

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Ata o le faʻapipiʻiina o lufherov

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Faleie-galuega mo le foai
  • Soupuflage Grid mo Gazebo
  • O le namu o le namu mo Gazebo

Avanoa Toefuataiga o lo o i ai

Mo ni faiga o alamanuia gaosi mai le ie PVC, ona toe faʻatulagaina lea o faʻafitauli e talafeagai mo i latou. E pei ona tatou matauina i luga atu, o le polemer kamela e faigofie ona tipiina ma punou, ina ia e faa- tau taimi e puipuia ai le tatou mataala e puipui ai lo tatou mataala.

Matou te faia i lenei mea:

  • Pu pe tipi ma le faaeteete le faiga ma seleulu. Ile taimi lea, e tatau ona tatou fesoʻotaʻi pito ma aveese uma tautau.
  • O le eria faataamilo i le tipi o le soloia i le amataga, ona mago lea o le susu.
  • Oti ese mai le mea lava e tasi e totogi ai, ia tatou te mama foi.

Fautuaga! Tusa lava pe matou te le faʻaaogaina le kulimi, e tatau ona teuteuina uma le lua i luga.

  • Na matou tuʻuina le totogi i luga o le mea na faʻaleagaina ma faʻamafanafana le fesoʻotaʻiga ma le fesoasoani a le auala mamago. I le taimi lava e tasi PVC amata ona liusuavai, ma o vaega e fesoʻotaʻi faʻatasi.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Matou te ofuina le totogi

  • Ina ia mafai ona taʻoto le patch, matou te faʻaloaloa atu le ie autu (mafai ona faʻasaʻoina e ala i clamps), ma - tatou te tiʻetiʻe ma le masoina ma le ma le totoʻa uma o faaputuga o feoaʻiga o le feoaʻiga
  • I le maeʻa ai o le siʻosiʻomia, e manaʻomia le tuu o le uta i se kilokalama i le nofoaga o toe faʻafouina. E mafai ona e faʻaogaina le atoʻana i le tasi le itula pe a uma ona toe faʻaleleia.
  • Nai lo le faʻataʻotoina o le maketiina mo fesoʻotaʻiga vaega, e toʻatele tagata atamamai e faʻaaoga le faʻaaogaina faʻapitoa mo le PVC (Cosmofun ma ni isi tuufaatasiga). O le kulimi e faʻaaoga i luga o laufanua uma, pe a maeʻa le patch e tatau ona ulagia ma se faʻaseʻe ma fetaomi lelei.

Awnsting mo galuega: filifiliga ma gaosia le pato

Tube "Koosmofen"

Gaosiga

Faʻatau mai poʻo le tutoʻatasi o vaomatua mo le mataala, E tatau ona e lelei e togafitia le filifilia o le ata o le ata ma le filifiliga o mea totino. Ae o le iʻuga, e mafai ona matou maua se matuā manaia tele limafaoa, o le faʻatuatuaina e puipuia ai i tatou mai le vevela ma timuga. O nei faʻamatalaga o loʻo faʻamauina i auiliiliga auiliili i le vitio i lenei tusitusiga.

Faitau atili