Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Anonim

O le pito i tua o faasitepu i totonu o le fale o se taua taua e nafa ma le saogalemu ma le faigofie o le faaaogaina o le mamanu. Faatasi ai ma le fesoasoani o le moli, e mafai ona sili atu ona teuteu faʻalelei le faʻaaogaina o mea eseese e faʻaaoga ai. O le a le taimi nei e tele filifiliga mo le faʻatuina atu o le vevesi mo faʻasitepu, o isi mea taʻitasi e tatau ona aʻoaʻoina lelei e filifilia le sili ona talafeagai.

O le autu autu mo le filifilia o le pito i tua mo faasitepu

Malamalama Faʻafanua Mea Mo le malamalama o le faasitepu i totonu o le fale e le masani ona liliu i le fale e mautinoa ai le saogalemu o fealuaʻi. O le mea lea, e masani ai faʻapipiʻi i luga o le sitepu i le tele o le faʻatulagaina o le pito i le tulaga o le taʻitaʻi, neona moli poʻo isi masini moli. Faʻapipiʻiina o loʻo faia e lautele ma le umi o sitepu, faʻatasi ai ma pito i luga poʻo tulimanu poʻo luga o le pito o le sitepu. E masani lava ona tuʻufaʻatasia nei filifiliga ma le tasi ma le isi.

Taavale i tua i le fale

A filifilia se ituaiga o moli moli, e aoga le aoga mai fautuaga nei:

  • O masini e le tatau ona suia le foliga ma itu o sitepu i le pogisa, ma aua le lafo foi le ata lafoia. A leai, o se savali savali e mafai ona valea ma pa'ū.
  • O le mea muamua e manatu o le mea e faalagolago ai i le moli moli i le umi o le tupuaga. O le mea lea, o le umi o le umi o sitepu i luga o le fola lona lua o le alu, o le sili atu uila e tatau ona solo i luga.
  • Mo le umi faasitepu, o se ituaiga eseese e manaomia. Lelei sili o nei mea e mafai ona 'ausia ma le fesoasoani o le apemptu plamps.
  • Afai o le sitepu o loʻo faia i fafie, fafie e tatau ona teuina i mea faʻapitoa o loʻo aumaia ai le teteʻe i le vevela maualuga.

E aoga foi ona mafaufau i le aotelega o mamanu. O le ata laupapa o le a sili ona tuʻufaʻatasia ma samasama malamalama, ma metallic - ma le paʻepaʻe moli.

Slissing Sound Shinstail

O le tioata e tilotilo faʻatasi i le tele o tamai lanu, o lea o le lanu o le moli ua filifilia e faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga lautele. E ui lava e le faʻatagaina le tulaga o mea ma e tatau ona faʻataʻitaʻia e le aufaigaluega i lenei mataupu.

Auala e faamalamalamaina ai faasitepu

O le tele o fale tumaʻoti, o le mamanu i luga o le fogafale lona lua e tautua o se vaega teuteu o le fale atoa. O le pito i tua e tatau ona faʻamalamalamaina le fausaga, ma faʻaalia ai lona itu lelei. O le aofia o le malamalama uma i luga o le faasitepu pe i totonu o ona itu ese o le faia o se tasi pe otometi. I le tulaga lona lua, o le otometi faʻatonutonu galuega e ono avea ma se vaega o le poto masani o le fale poʻo faʻapipiʻi se isi.

Otometi pito i tua

Otometi Control faʻatagaina e faʻafaigofie ma faʻafaigofie le faʻagaioiga o masini moli. O se poto otometi otometi faiga e mafai ona faʻauʻuina ma masini eseese. E mafai ona:

  • Giston Changers. O le malamalama otometi moli i le taimi lava e ulufale ai se tasi i le potu. Ina ua maeʻa se tagata na fusi pe alu ifo, ina ua mavae se vaitaimi, o le moli e alu i fafo, pe a uma le 20-30 sekone.
  • Taimi taimi. Faataga oe e aofia ai moli i aso uma i le taimi e tasi. E talafeagai foi, aemaise mo tagata pisi tele.
  • Avega lagona pe tago. O le malamalama ua liliu i luga ma fafo atu o le faʻaaliga i le sitepu poʻo le a paʻi atu i le lima i le tau.
  • Leo leo. E aofia ai le malamalama i le cotton po o le leo leo.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le faasitepu i le fogafale lona lua: Optimal tapulaʻa

O le saʻo ma le mafaufau-i fafo atu o le otometi pito i tua o le a faʻatagaina le talafeagai ma tamaoaiga e faʻaaoga le eletise.

Talia i tua ma le Diston Sensor

Uaealesi ma masani masani 'upega tafailagi

E oʻo mai i le taimi lea, e le gata o fesoʻotaʻiga, ae uaea foi le uaea, lea e faʻaaoga i luga o ata ma isi vaega o le fale, ua mafai ona faʻamalamalamaina ai le faasitepu.

Leai se totogi

Saunia mai le mana faatatau o le mana ma o le sili ona lelei le aoga ma le saogalemu. I le avea ai o se tulafono, o se poto poto e aofia ai le tele o le gaosi o lensors ma moli elemene - 4 pcs. Ma sili atu, fuafua i le umi o le sitepu.

O loʻo faia ni masini faʻapitoa i totonu o se isi taimi ma e le manaʻomia ni tulafono faʻaopoopo. Modules faʻagaioia mai ni maa masani.

Uaea le aoga pople mo faasitepu

E le mafai ona maua le lelei o le lelei o le masini

  • le mauaina o le manaʻomia e aofia ai le moli autu;
  • Autonoy e mafai ai ona faʻaaogaina le eletise;
  • le agavaʻa e faʻaaoga pe a motusia le mana i se fale tumaʻoti;
  • O le fausia o moli o filosolima e aofia ai ma le taua tele i le pogisa;
  • Faigofie ona faʻapipiʻi uma vaega e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma tomai;
  • O le faʻapipiʻiina o loʻo faia e aunoa ma le manaʻomia e inu puipui ma le taualuga.

A faʻapipiʻiina le auala moli, e aoga foi e mafaufau i se maualuga maualuga o le saogalemu. E le popole ni masini e le popole i le le popole, o loʻo faʻaititia le leai o le avanoa o le afi.

Uaealesi moli uila

O tua mai le fesoʻotaʻiga

Ua mafai ona vaivai le mala o se faigata tele, o le a le gaioiga e faia ai se poto masani ma tomai. O se tulafono, o le faʻapipiʻiina o vaega o le faiga o loʻo faʻatinoina e se fomaʻi. O se fua tele o galuega e manaʻomia ai tau talafeagai. I le faʻaopopo atu i masini uila faʻapipiʻi, e te manaʻomia le faʻatauina o le tele o totogi eseese, o le masini lafo, ma otometi ki - o sapalai, eletise.

Ituaiga o moli ma nofoaga o le latou faʻapipiʻiina

O le pito i tua o faasitepu ma togafiti i le fogafale lona lua o se atoa e tatau ona aoga ma sosaiete tuufaatasia ma le mamanu foliga o faasitepu. Ole mea lea, o le moli moli e sili lea ona filifilia e oʻo lava i le taimi fuafuaga fuafuaga o le fale tumaʻoti.

Taitaiina lipine ma tubes

Taʻitaʻi lipine e aofia ai se laupepa o le almininim o loʻo tuu ai lamepa. O masini e eseese lanu, o le a faʻatagaina oe e filifili le sili ona lelei le fofo mo le ituaiga o faʻasitepu poʻo totonu.

Taitaiina o le fasi pepa

O le amataga o le amataga e mafai ai ona faʻamanino ai mata o laʻasaga taʻitasi. O le susulu o le malamalama na te fausia ai se mafanafana fale, faʻatumuina o le potu i le mafanafana ma le mafanafana.

Taitaiina o le tele o faasitepu

O elemene o elemene e aofia ai se ie puipui o loʻo faʻapipiʻi ai le uaea. E mafai ona faʻatonu le malamalama i le 360 ​​tikeri.

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Manatu Sue Faapipiiina

Tusi itū lipine e maua ai le faʻatusatusaga ma toniga tufatufa o le malamalama i totonu o le potu. O le olaga o tautua e umi lava, ae faʻaputuputuina mea faigaluega pe a oʻo le galue. O le mea lea, e le tatau ona fesoʻotaʻi le tagi ma isi mea. E le gata i lea, e ala i eseesega i le pulu laʻau i masini, latou te susunuina ai, e taʻiisi i isi tupe faʻaalu tau tupe. Tele anufe e mautinoa ona faasino i le vasega o ia mea e te fiafia ai i tagata uma. Afai o oe o se fana sili ona lelei ma le ale asini, ona e le musu e alu ma alu i luga o le sootaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Manatu i luga o faasitepu

Pa puipui

Moli ma pa puipui e manatu o le sili ona taatele. E tele ituaiga o faʻataʻitaʻiga:

  • O loʻo i luga o le pito i luga o le laulau i luga o le puipui;
  • sconmium ma se puipui, e mafai ai ona maua apomp i le mamao ese mai le puipui;
  • O le moli, fausia i totonu o le pa - e manaʻomia se mauga e loloto ai le faʻaitiitia o le 4 cm.

Sa faapipiiina tele Shed i puipui sese, lolomiina vaega.

Susulu faasitepu ma tofitofi

Moli uila le malamalama

O le le-le-tulaga filifiliga o loʻo manatu e faʻaaoga se puipui o le puipui o le puipui mo sitepu. E sili atu le fuafuaina, o lena mamanu e nofo ai i faletalimalo po o fanua tetele. O lamepa tetele e matagofie tele le umi.

O le moli moli e fetaui ma le maualuga maualuga ma le talafeagai i totonu.

Moli uila le malamalama

Faʻatasia faʻaiuga filifiliga

Faavae i luga o le Lapefai Parameters, o le moli e mafai ona faia ma tuʻufaʻatasia. E manaia ma manaia i totonu o le itu faaonapo nei pei o se tuʻufaʻatasiga o le pa, pine ma le fausiaina o le moli.

E taua le faʻalogo i le mea moni o le mea moni o loʻo fuafuaina ma le loto i ai pe o le tino moli elemene e mafai ona vaʻaia o le geometry o le avanoa o le avanoa. Faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatonu i luga lapepi, e mafai ona e vaʻaia faʻateleina le maualuga o le taualuga.

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

O le malamalama o le faasitepu e faia oe lava (faatonuga)

Aulelei muamua ma matagofie foliga foliga o le apefai na mafua ai. Malamalama ia aafiaga o se ki i le vave gaoioi, suia le le mafai ona iloa i totonu. O masini meafaigaluega ua faʻatau atoa, faʻapea foi i le i ai o le malamalama o le mea moni, e mafai ona oulua faʻapaʻia le tino ma ou lava lima.

Masani

Mo le faigofie o mea e fai mai le fesoʻotaʻiga, o le a manaʻomia se ki. Itu i luga poʻo tulaga o loʻo faʻaogaina i se ki o lipine. O le faiga e amata i le faamau o loo i luga o le puipui. Ina ia galue, o le a e manaʻomia se almuninum talaaga, uʻamea scissors, o le faipule poʻo roulette, o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa o le a le tagata.

Ina ia faʻaalia le foliga mai o le pito i tua sili atu le aulelei ma nana le lipine tapine, maua foʻi se palasitika i le nana o le uaea.

Palasitika ptenth e nana ai le trobbon

O le faʻagasologa o le taʻavale pito i tua o le masini mai le mana grid o ni tusitusiga:

  1. I laʻasaga taʻitasi o faasitepu poʻo luga o le faʻatasi i le va o le puipui ma sitepu e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai se almuninum disc o loʻo tumau e faʻaaogaina ai oe lava.
  2. O le faʻapipiʻi faʻamatalaga e tatau ona faʻatulagaina. Mo lenei faʻamoemoe, o le ava malosi, paʻepaʻe agaga poʻo isi auala e masani ona faʻaaogaina.
  3. O le tapeina o le nonoa, o le umi o lona uiga o le umi e fesoʻotaʻi ma le lautele o sitepu, e mafai ona faia e le 5-8 cm.
  4. O se ata puipuia ua aveese mai le lipine, o le faʻaumaina o elemene ua faʻapipiʻiina i le faʻamatalaga faʻapipiʻi muamua.
  5. O le isi mea e te manaʻomia e faʻaali ai fesootaiga mo taʻitaʻi. E faia lea i itu uma e lua o le lipine, o fesoʻotaʻiga ogaoga o loʻo fesoʻotaʻi i le aofaʻi o electrocabyl.
  6. E naʻo le faʻaaogaina o naʻo le faʻatonutonuina o le pule ma le eletise, amata le polokalama. Ina ia nana le kitusi o le kiina, o se palasitika prej e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le talaaga.

Mataupu i luga o le autu: apefai i le Astic: O le a le mea e sili ai le filifili ma le auala e faʻapipiʻi ai oe lava?

O le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le fesoʻotaʻi o le auala amata mo se tasi-tulaga o le stariticase.

Ata o le faʻafesoʻotaʻiina o le amataga o le amataga i luga o le faasitepu

I luga o le vitio: Faʻafefea ma le mea e fesoʻotaʻi ai le ki o le kibbon.

Otometi

O le polokalame e faʻavae i luga o le fesoʻotaʻiga i le va o le sensor ma le pule (tele faʻaaogaina le Arduino / Arduino masini). Sensers o loʻo faʻapipiʻi tuusaʻo faʻafeagai ma le pito i lalo ma pito i luga sitepu, ma pe a feoaʻi, o le taʻitaʻi taʻitaʻi o loʻo faʻagaioia.

Ia faʻaputu se faiga otometi, e tatau ona e faʻatauina vaega nei:

  • O le Pule o le vaega autu lea o le faʻavae atoa o le polokalame, e fetaui lelei mo le tele o faʻamuamua;
  • Komiti Faʻatonu ma polokalame e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le Pule;
  • Avetaavale Taui - O se sipuni faʻaleaga e fesoʻotaʻi ma le lumanaʻi o le Pule;
  • Senstors searnints - o le a latou tali atu i gaioiga;
  • Se ata pueata ua faʻapipiʻi ina ia faʻatumu le malamalama i le taimi o le ao;
  • Manaʻomia foʻi uaea mo fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻi ma vaega uma.

Otometi na mafua ai le tua mo le faasitepu

Ae le i faʻapipiʻiina, e tatau ona e faʻaleagaina le polokalame ma tamoe i le suʻega faiga ina ia mautinoa o loʻo i totonu o le galuega galuega. Mo lenei e te manaʻomia:

  1. Faʻafesoʻotaʻi le pule i le komepiuta ma laʻuina le tulafono pulea.
  2. Faʻapipiʻi le Pule i luga o le laupapa, fesoʻotaʻi i le taʻitaʻiga Taʻitaʻi ma fesoʻotaʻi i galuega i luga o le lipine.
  3. Fai ni isi lua galuega mo sensors e gafa ma le ki luga o le malamalama.

I le faʻaopopoina o vaega maualuluga, e fautuaina foʻi e faʻapipiʻiina se suiga e mafai ai ona e tape le polokalama pe ki ile taimi tumau.

I luga o le vitio: Hustight RUPING TOWNINE - I le galuega.

A uma ona faʻaputuputu le faiga e amata ai le faʻatulagaina o le polokalama. Otometi Read Readplight Arduino Ladder e faaulufale mai i le faasologa nei:

  1. Mai luga o le lipine ua vavaeeseina le tulaga manaomia o vaega.
  2. Lipine i pito ua tapunia ma ni tagata faapitoa.
  3. Ina ua maeʻa tikeri, o le taʻitaʻiina o lipine o loʻo faʻapipiʻiina ma acetone.
  4. O le isi itu o le pito i lalo ma luga o laʻasaga, o loʻo faia ai ia i luga o paipa o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina ma tago mai lentors.
  5. O uaea mai le mafaufau e oso mai i luga o le stroke i lalo o le sitepu, ma o le uaea-channel cable e tuu i luga o le koser.
  6. O le Pusa o Module pusa e tuu i totonu o se mea ua tapunia, masani i lalo o le faasitepu.
  7. O loʻo fesootai le au soʻoga, pe a uma ona fesoʻotaʻi le uamea i le upega tafaʻilagi i luga o le laupapa.

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

A maeʻa le siakiina o suʻega, pe a leai ni faʻafitauli ma le le mautonu o loʻo mauaina, o lenei faiga e amata ile tumau o le taotoga.

I luga o le vitio: Faʻapipiiina o gaioiga ma faʻafesoʻotaʻi le otometi pito i tua o le faasitepu.

Ina ua maeʻa ona iloiloina auala e faʻatulaga ai faasitepu i tulaga malamalama o moli e sili ona aoga, e mafai ona e saogalemu le atinaʻeina o lau oe lava polokalame. E manaʻomia foʻi le faia o se lisi o mea talafeagai ma faʻaaoga meafaigaluega.

Vaʻaiga lautele o otometi taʻitaʻia le taunuʻuga o le au vaʻa (2 vitio)

Aoga ma teuteu moli (58 ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Filifiliga autu mo le moli uila i le fale ma filifiliga filifilia (+ ata)

Faitau atili