Faʻafefea ona fai se olo o le laupapa laupapa ma ou lava lima

Anonim

Laau o se mea tulaga ese. I le avea ai o se eco-faauo laupapa mo le fola, e leai sona tutusa. O lona ata e mafai ona avea o se faʻafetai o le totini. Faapea mai foi se ituaiga tulaga ese. Ae o lenei fola e tatau ona nofo i lalo.

A e manaʻomia e toe faʻaleleia le fola tuai ma ou lima, ona manaʻomia lea le olo: o loʻo aveesea le fola, o le foloa ua alu i lalo. O le kolenia fou e faagasolo i le tele o taimi.

Olo: Meafaigaluega ma Mea

Faʻafefea ona fai se olo o le laupapa laupapa ma ou lava lima

O le fesili pe faʻapefea ona puʻe le fola laupapa o le laupapa, e le tatau ona faia i se iuga faʻaiʻuga: Galuega e le sili atu ona faigata, mea faigaluega ma mea o lo o iai.

  • E le talafeagai mea masani mo galuega faapena. O se masini faʻapitoa e manaʻomia, olo, ma sili atu le lua: Mo le totoina o le vaʻalele autu ma mo le faʻatupuina o le tupu. E taugata mea faigaluega, e le talafeagai le mauaina mo le taimi e tasi, vaitaimi totogi.
  • Mo le fola o le laupapa bullsuf, totoina i le tulaga atoa i luga o le kulimi, o le masini e talafeagai mo le drum ituaiga. O le a faʻatumauina le tele o le tele o le tele o le tele
  • O laupapa tusi folau e le tatau ona aofia ai. O le taamilosaga, ua fuafuaina mo olo le fola ma tatau ona avanoa.
  • O le oneone, eseese i le tele, i le itu (Muamua Nu 40, ona toe totogi lea Nu.1, 80, ile tulaga mulimuli. E fuafuaina e le 20 m2 - tasi pepa o le talafatu o mea o le tele o ituaiga.
  • Mo laupepa tipi, e manaʻomia le seleulu.
  • O le ata ua faʻatau e faʻaumatia ai avanoa.
  • Faʻavave le faʻagaioiga o le gaioiga. Mo lenei faiga o le a manaʻomia le fufuluina ma rollers.
  • O le tui puipui o le a faʻatagaina ai oe e aveese le SOR ae leʻi amataina le galuega ma varnish.
  • O le ufimata poʻo le manava o le a puipuia ai i le uafu o le pefu

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pasterfly mataina mo potu potu

Faatinoina ituaiga o galuega

O le tele o tui. Muamua, o le pito o le laupapa laupapa ua saunia mo le gaosi.

O le auala tele o olo. I le tulaga o le sailia o papuʻe, tuʻu se tufuga. E le mafai ona faʻagaioia nofoaga uma, pe a manaʻomia, tagata.

Sauniuni tulaga

Faʻafefea ona fai se olo o le laupapa laupapa ma ou lava lima

O le a le mea e fai i le faiga o le sauniaina o le fola e olo ai ma o latou lava lima?

Aveese meafale mai le potu.

Aveese pupuni ma kapeta.

O avanoa e tau atu ai i isi potu o loʻo afifi i se moli moli (tusa lava poʻo se taʻavale maualuga maualuga o loʻo i ai le paʻu o le pefu).

PLONENT o loʻo feagai ma le le fiafia.

Fufulu le ata mai ofu puipui (valevale, vali).

Siaki le fola, pe leai ni mea o fao o fao po o le faʻaaogaina o oe lava: e tatau ona latou taliaina atoa i le fafie. Ina ua toe faʻaleleia le fola laupapa tuai, e manaʻomia le siakiina pe o le oti uma e latalata mai i le faavae.

Faʻasolosolo laina le luga ae leʻi faia le gaioiga.

Tuu i luga mask po o le manava; Luga o vae - malamalama malamalama; E mafai ona e galue ai le BreeFotoot (A leai o le pisia o loʻo faia i luga o le fou ma le togafitia).

Galuega autu

I le maeʻa ai o le muamua gaioiga, o le laupapa laupapa laupapa o loʻo faia.

O le galuega faʻamuamua o le toe mauaina o meaola o le saito o loʻo i ai ma le tele o le fuli. E taua le mafaufau o le faʻatonuga o le pepa gaioiga (tagata gaosi faʻailoa mai le lita) ina ia aloese mai le solia o le fesoʻotaʻiga a le tagata.

O le tulaga muamua o loʻo fetuunai le mamafa o le plam i le foloa le foloa. I le tulaga o le faʻamalosia o le faʻamalosi, o le lelei gaioiga o le a maualalo. O le faʻamalosiga e sili atu i le masani ai o le a iʻu ai i le afi o vaʻa, o le aofaʻi o suiga o le a i lalo ifo o le fola.

O le faʻagaioiga - naʻo le tutusa o le fiber: pendwyisolar o le gaioiga e faʻamataʻu ai le mea e sili ona tele o le a aveese. Savalivali atu i luga o ala ma le tasi le isi e tatau ona fetaui ma le lautele o le 5 cm.

Nofoaga ma avanoa faigata (i lalo o faasitepu, batini, i tulimanu) e tatau ona tosoina e se tusi lesona. E taua ona faʻailoa atu o le taamilosaga i taimi o faʻagaioiga e sau i le le mautonu. Ina ia aloese mai le taimi muamua, e tatau ona faamatalaina i taimi uma.

Mataupu i luga o le autu: Duplex faavaa o le taualuga ma o latou lava lima (ata ma le vitio)

O loʻo faʻaaogaina mo lenei vai-fufulu pa (umi - sili atu nai lo le 15 cm), e mulumulu ma mago i le iʻuga o gaioiga uma. Faamama vaega - 45 tikeri. E mafai ona e faʻaaogaina mo le totoina o laupapa laupapa "boot", o se masini olo o tamai lapoʻa.

Faʻafefea ona fai se olo o le laupapa laupapa ma ou lava lima

Ina ua maeʻa le faia o le pasi muamua, mo le lona lua, o le emery pepa o loʻo faʻaoʻo atu Ia pasi le 4 taimi, sui o mea a tagata ese ma eseese saito lapoa (amata i le sili atu - faʻaiʻu ma laiti). O gaioiga e faatino i luga o le laina fola Laupapa , i le itu o laupapa fafie.

E tatau ona totogi i le mea moni o le afi o le afi ua tapeina lava pe a o le gaoioi (e le mafai ona e tumau i le tasi nofoaga). Afai o lenei tulaga e le faʻaaloalo iai, vaʻai faʻailoga o loʻo nofo i luga o le fola, e faigata ona faʻasaʻoina.

Mo ofu manifinifi e mafai ona le aofia ai le tasi fuaitau. I lenei tulaga, o le faʻasologa o lenei: 40 - 80.org: 120.

A o le i alu i le vaega mulimuli o le totoina o fola laupapa, o taufetuli o le faaputuga o le vaega itiiti o le pulupulu O LE isi - latalata i lanu lanu. O le faʻatulaga e tatau ona 'aisa, ona mafai loa lea ona galue galuega. O le tele o le laumua ua faaitiitia.

Tulafono e manaomia ai le tausisia

Faʻafefea ona fai se olo o le laupapa laupapa ma ou lava lima

A faʻatino galuega, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono faʻavae.

  • O le saoasaoa o le averesi (lemu lafo - O se vaega tele o loʻo aveʻese; anapogi - le lelei-lelei gaosi).
  • E le tatau ona maua le uaea i lalo o le talipalau.
  • E le mafai ona fai atu le slip i le nofoaga.
  • O mea e maua ai le tele o mea e ave ai le malosi malosi.

Ina ua uma ona olo le fola laupapa ma o latou lava lima, e maua ai le tau mafanafana. Uuina o le lima i luga, iloilo le lelei o le galuega. O le fola e matua lamolemole, manaia i le tago atu. Le isi, VoTUtuum Clamins e tatalaina i varnish, ma o le muamua vaega e apalai i le aso o le gaosiga.

I lalo o faʻatonuga uma, o le sulu o fola fola laupapa e mafai ma o latou lava lima. Lea e mautinoa lava faʻaititia le fuafuaina tau tau.

Faitau atili