Fafie Garage: O le fausiaina ma ou lava lima

Anonim

Fausia se fale fai laupapa ma ou lava lima, ma i se taimi puupuu. O le a foliga tutusa i le tulaga, lea o isi galuega uma e faia i laupapa. E na o le tasi le filifili pe faʻafefea ona fausia se faletaavale mai le laʻau oe lava.

Fafie Garage: O le fausiaina ma ou lava lima

Fale faioloa o le a foliga lelei i luga o le togafiti, lea e tele ai isi fale uma o fafie.

Sauniuni sauniuni

Le tulaga o tapenaga mo le fausiaina o se fale teu fale e aofia ai le mamanu, fuafuaina o mea, maka o le fausaga i nofoaga.

O le ata o le faletaavale ma le fuafuaina o mea fausiaina e le gata ina mafai ona siʻitia le faiga o le fausiaina o le faletaavale, ae e le aofia ai le tau faaopoopo o le faʻatauina o le faʻatauga o fafie. O le poloketi e tatau ona amanaia le numera o masini lea ua fuafua e tuʻuina i le faletaavale, o le i ai poʻo le leai o se taʻavale mo le teuina o se taʻavale e mafai ona i luga o le faletaavale .

Fafie Garage: O le fausiaina ma ou lava lima

Fafie Garage masini masini ata ma fua.

O le poloketi e mafai ona aofia ai moli uila faataamilo i le lumanaʻi faletaavale i luga o le faletaavale avanoa, ma le fusi o le faitotoʻa, pe a uma ona fausiaina pe o loʻo faia pe a maeʻa ona fausiaina pe a maeʻa ona fausiaina pe o loʻo fausia pe ua uma ona fausiaina. O le poloketi e atagia mai ai le ituaiga fausaga - o le a avea ma lenei fale tutoʻatasi poʻo le faletaavale o le a fetuunai atu i se tasi o puipui o le fale o iai nei. Afai e tuʻufaʻatasia le faletaavale ma le fale, ona e manaʻomia lea e fuafua le fale mea.

Ioe, o le faʻatapulaʻaina o le avanoa manaʻomia numera o fale ma ituaiga e fuafua lelei e fuafua i le failauga filifilia mo le fausiaina o se fale teuoloa. Afai o le faletaavale e i ai le faʻavaʻa, ona o le pa lea o vaega eseese, OSB laupepa poʻo Plywood, Faʻaititia, Pa'ū-faʻafesoʻotaʻi. Afai e faia se tekonolosi tusi-faia ona o le faavae, ona faʻapipiʻi lea o ogalaau, fesiitai. I le taimi lava e tasi, o mea talafeagai mo le taualuga: Kapeta mo Crates, Taualuga o le taua (Bitminonaous Tile, Tomai faʻataʻitaʻi).

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e tuu ai i le pa i le atunuu (20 ata)

A maeʻa mea faʻatulagaina, e tatau ona e maka i luga o le nofoaga. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai pine ma Twone. E le gata i le fausiaina o se faletaavale, o le ae manaʻomia:

  • rofautte;
  • sikulukalaiva;
  • ulo;
  • o le samala;
  • Sima fefiloi ma isi.

Faavae ma ona faafiafiaga

Fafie Garage: O le fausiaina ma ou lava lima

Le masini o se lipine faavae i lalo o le faletaavale.

O le faʻavae o le faʻavae lea mo soʻo se fale. E leai se tuusaunoaga o le faletaavale. O Le Faalapotopotoga mo se fale teu fale i luga o se faʻavaʻa poʻo se tekete tekinolosi e le tatau ona aoga tele, aua o le fausaga o le a lava faigofie. O le Monoliil Deside o le Faavae i le taimi o le fausiaina o le faletaavale e manaʻomia pe a fai o le vai o le sami e tupu i le loloto o le 10 m.

I isi vaega uma, o le a iai le gafa faʻavae. O lona loloto o le 50 cm, lautele - 20 cm, maualuga i luga aʻe o le eleele - e le itiiti ifo nai lo le 20 cm. O lenei ua lava e taofia ai le tele o le faletaavale mo se taimi umi. O le a tautua alavai i le aluga o le iliili ma le maualuga o le 5-7 cm.

Mo le fausiaina o le faavae, latou eliina o se utu i luga o le tusitusi muamua screup i luga o tulaga faʻapitoa. Le isi, o le pepa fatuga ua faʻapipiʻiina. E pei ona mafai ona e faʻaogaina laupapa e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina i ni fasi e aloese ai mai ai ni isi.

A maeʻa lena, faʻamalosia o le a o le tagata ma le lapoa o le 10 mm, e fusifusia ma le uaea poʻo le palasitika loka ma le tasi ma le isi. O le mea sima ese, o se paluga o lavalava, oneone, nunumi ma le vaivai o le vai, aapa ane le faavae. I le taimi o le faʻatumu, e manaʻomia le feagai o le fofo ina ia puipuia le faʻavaeina o tagata faʻataga. A maeʻa lena, e manaʻomia le tuuina atu o le faavae e atoa faʻa 'aisa i totonu ole 10-15 aso.

Puipui, fola, fale gaosi

Fafie Garage: O le fausiaina ma ou lava lima

Laupapa laupapa i le faletaavale na taoto i luga o le lagsi.

Paul mo se ogalaau faletaavale mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le pito i lalo. Muai mo le faʻavae e tatau ona tuʻuina i totonu o se vaega o le suavai o le vai - ruberroid. O le mokesi pa ua nonoa i tulimanu i le paw pe i luga o le radical (plug-i) spike. O le filifiliga o le mutia e faʻalagolago i le tomai ma tomai. Le mea taua - o le fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻatuatuaina.

Mataupu i luga o le autu: PLINV i luga o le palasitika fola

E sili atu, laps (laupapa 150x100) ua tipi i lalo o le pito i lalo, o le mamao i le va o le 50 cm. Afai o le laga atoa e manaʻomia e faʻapipiʻiina le tu i tua. O le faaleoleo e masani ona avea ma ni pou piliki. O le mamao i le va o koluma e le sili atu ma le 60 cm. Latou te ufiufi foi i se vaega o rubbroid. E tatau ona maitauina, o faʻailoga, pa o le pito i lalo e tatau ona faʻagaioia e le au asseppatics.

Ma le isi, i le taimi o le fausiaina o puipui, o le fesoʻotaʻiga o le pa ua faʻaaogaina e tutusa ma le pito i lalo. O laina o le tasi i le isi o loʻo faʻapipiʻiina i le fesoasoani a Pasila - tina o malo mautu, lea ua pupuni i totonu o se muamua 'aua le tiaʻiina pu. O logo e ave i le pa ina ia mafai ai ona aloese mai le faʻatulagaina o le paʻu i le taimi o mago.

I le pito i luga, o loʻo faia le au laʻei mo le faʻapipiʻi o pa.

Fafie Garage: O le fausiaina ma ou lava lima

Luga o le faletaavale laupapa e mafai ona e faia se taualuga mai le laupepa faapolofesa.

O le taualuga foliga e faʻalagolago i le mamanu ma le tele o le faletaavale. Ina ua fetuunai le faletaavale, e sili le poto i le faia o se tasi-fasi fale taualuga, mo se isi faletaavale - lua-fusi. O le isi mea, o le pusaaisa, o le lapisi a Rubberoid i luga o le tusi tusi, ona o le taualuga lea.

Mo fola e ave ai se laupapa faagasologa, maumau i luga o fusi ma fao (lava-tusi). A maeʻa lena mea, o le avanoa atoa i totonu o le faletaavale e ufitia i se faʻailoga faʻapitoa afi. Mo le saogalemu, o fola e mafai ona ufiufi i uʻamea pepa, a itiiti mai i nofoaga o le mafai ona oona o suavai.

Faʻapefea ona fausia se faletaavale o se faʻavaʻa: Fautuaga mo le fausiaina

Faavae

Mo se faletaavale faapena, o le monolithic faavae e sili atu. E mafua mai i le mea moni o loʻo feagai ma fola ia fola ia malupuipuia ma malamalama lelei mamanu o le faʻaputuga mamanu. O le monolithicgicgicgiclow ofter o le a faia le matafaioi o le fola.

Mo se monolithic faʻavae, e manaʻomia ai le aveeseina o le eleele i luga o le faʻailoga ma fausia se i lalo o le faʻavae o le a avea ma paʻu. O le maualuga o le vaega o le 20 cm. Le isi, e alu i se vaega o le susu o le susu - vai susu pe lulu.

Tusitusiga i luga o le autu: o le mamao i le va o paipa o se fola mafanafana: fesoasoani mo le faauiga

Ina ua maeʻa le faʻatonutonuina, o lona faalaoleoina le Faʻavae ua faʻamafanafanaina i le Faʻaputuga Faʻamalologa. Ae o le taimi e tasi, o lana tuugamau. Ina ua uma le malulu i le masina, O le fausiaina o le faletaavale mafai ona faʻaauau.

Puipui, taualuga o le faavaa tino

I le pito i lalo o le pito i lalo, o loʻo faʻatinoina mai se pa o le 150x100 mm, o fata autu o loʻo tuʻuina. Ae ui i lea, o le feteʻenaʻi e le mafai ona faia, ae o fata puipui i le faʻavaeina o le faʻavae e faʻaaoga ai uʻamea tulimanu. Lagolago lagolago e tatau ona faʻaalia e le faʻatonuga tulaga faʻalelei. O taiala o loʻo faapipiiina tulaga lautele i totonu o fata e mafai ona avea ma kolosi vaega o 100x40 mm. O le mamao i le va oi latou e le sili atu 1 m. Ma le faʻasaʻoina o taiala, leai se mea e tatau ona amio ai i talaatu.

Sa pipii le utu i luga o le pito i luga i le pito i lalo muamua. Ua maeʻa ona latou faamaopoopo i papalagi puipui, o fea e tumau i le faʻatuatuaina. O le mamao i le va o le Rafters e le sili atu i le 1 M

O le faasee ua tuu i le va o fata - vevela-suauu mass po o 'au. Mai totonu o le faletaavale i fata o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina, o le steam-intulating ata tifaga ua mautu. Mai le itu i fafo, i luga o le onosaʻi, o le vaega o loʻo faʻatulagaina i le uluaʻi Vssazotin, ona vili ai lea. Le isi, o le faʻavaʻa e mafai ona suʻiina e OSB laupepa poʻo plywod mai totonu, nofo pe o le clapboard mo galuega i fafo.

O le a le mea o le a faʻaiʻu ai le faletaavale - o le filifiliga lea o filifiliga taʻitasi. Ae o le fausiaina o fale fale fau fale ma o latou lava lima o se mea tonu uma lava.

Faitau atili