✨wames mo le tautuaina o le laulau? [Filifiliga ma ata faʻataʻitaʻi]

Anonim

E taua tele le tautua a le au lalagaina - e mafai ona fausia se siosiomaga fiafia i le aso masani. Faʻaopopoga i le laulau e mafai ona fesoasoani i le tele o le lanu-lanu paʻepaʻe faʻapipiʻi i luga o le ituaiga o eseese geometric foliga po o lanu. E mafai ona e faia i ou lava lima ma le fesoasoani a le fale teulotu. I lenei mataupu, o le a tatou vaʻavaʻai i le faʻaaogaina o meafaki mo le faia o se laulau e ofo ai e le gata i ipu manaia, ae o se faʻalenatura faʻapitoa.

Tulafono o le ocleete i le tautua ma faʻaaoga solo solo

Afai o oe mo le taimi muamua fuafuaina le decor o le laulau, o se aulelei o le fale solosolo, o le mea muamua e tatau ona e faia o le faʻaaogaina o lenei elemene saʻo:

  • E tusa ai ma le lautele faʻapitoa tulaga faatonuina o le faʻatonutonuina, tissue faʻataʻitaʻiga o ni masani masani e tuʻu ai mo le kola poʻo le tuʻu i tulivae.
  • Pe o le ie, o se pepa pe na o le solosolo na seʻi pe a naʻo le tagata e ona le fale. I le faaiuga o le taumafataga na faasaina e tuu le oloa i luga o le ipu.
  • Foosture solosolo e sili ona talafeagai mo le tuu i luga o ona tulivae (pe a e sau i fafo o le laulau, na o le tuu i le itu taumatau o le ipu).
  • E le talia le tele o sikafu i le laulau fiafia. E aoga le manatua o taumafataga, fonotaga pisinisi ma mea faigaluega.

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

O le a le lanu o le pepa sololo pepkins filifilia?

O le tele o tagata e naunau e malilie o loʻo filifilia e le au popoto i le tele o ie, e tusa ai ma le aofaʻi o lanu lanu, o se auala lautele e tautua ai le laulau. E tasi solosolo e talafeagai mo le lauti laulau po o pisinisi meaai. Afai na e filifilia se ufifatafata kamamei, o le folo solo i luga o le laulau, o lona uiga o le sauniga o le paepae e tatau ona faia i le paepae lanu. A filifilia le lanu o le pepa talatala i luga o le laulau, e manaʻomia le manatu o le faʻatasiga o meafaigaluega, o le autu o le tausamaʻaga ma le ipu o le laulau.

O le a le lanu e filifili ai pepa sololo mo le laulau

Paʻepaʻe paʻepaʻe o le a foliga lelei ma soʻo se ata o le laulau. Filifiliga Malamalama, ia amanaia le aʻafiaga o fugalaʻau i le lagona o se tagata - mumu ma lanu samasama ma lanumoana ma lanumeamata seti i luga o se pisinisi talanoaga.

O le a le lanu e filifili ai pepa solosolo

Faʻaaogaina se lanu lanu lanu i le tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe pepa sololo o se tasi o sili sili ona faigofie auala e vave ona teuteuina le laulau fiafia.

Faʻafefea ona teuteu le laulau ma le solosolo

Talu ai nei, o oloa tusitusi ua avea ma faʻateleina e teuteuina le laulau i le taimi o le fale. O le tali a le Hostess latou te manaʻomia oloa ma le tutusa tusitusiga poʻo sygans, pei o le "manuia le aso fanau", "Manuia le Tausaga Fou", "Aso Malologa Aso Malolo".

I Cafes ma isi aʻoga lautele e mafai ona e mauaina ni tagata suʻesuʻe ma se kamupani uamea. E foliga manaia tele, muamua ma fausia se siosiomaga faapitoa.

Bickle lipkin ma le ie puipui

Auauna atu i le alu ese atu ia te oe lava

O loʻo umi ni mea e faʻaalu ai le numera o oloa e teuteu ai le totonu o le fale. E oo lava i le masani o ie paepae e mafai ona suia ai le laulau o ufiufi i le 'aiga o le afiafi ma aumaia ai le mafanafana i le taumafataga o le aiga. O lenei faʻa-mea teuteu e le gata i le asthetic, ae o se faʻatinoga aoga.

Filifiliga o Fabric

O tali uma o talimalo e tatau ona mafai ona toe teuteuina le laulau e taunuu ai o malo. O le a tatou vaʻai i le faigofie o le sup nifo solo i ou lava lima ma tuʻu ese le matagofie mo le tautuaina o le laulau. Muamua o mea uma lava, e tatau i mea uma ma mea tatau e tatau ona manaʻomia e manaʻomia i le taimi o le galuega.

Mo le gaosia o le solosolo o manu vaefa i luga o le laulau mo le auauna matou te manaʻomia:

  • seleulu;
  • Cotton, flax poʻo se ie puipui;
  • Pine o ituaiga eseese;
  • Afi filo mo susu;
  • masini suisui;
  • uʻamea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona ufiufi le laulau ia tea: faʻatulagaina lelei ma faʻamama mea | +64 ata

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

O le sunyw o le a pei ona taua:

  1. O le tele o le oloa e mafai ona sili ona eseese, i lenei tulaga o se sikuea 50 i le 50 cm. A maeʻa ona e fuafuaina ma le penisio i luga o le ie.
  2. O lenei o loʻo otootoina le vaega manaʻomia ma se tasi o pito i le 7 mm. Toe fai le gaioiga e tolu taimi ma faʻafesoʻotaʻi tulimanu uma o loʻo i le lautele o le Square.
  3. Le isi, e tatau ona e faia se laʻei lona lua - e faia lea o le mea lea, sikulu i le tasi itu i le numera tasi ma tuʻu le uʻamea. Fai i le itu o le sikuea, pe a latou ui ai i le atoa o le latalata i le lumanai.
  4. E tatau ona faʻapipiʻi ma faʻamalu le laina taʻitasi i le laina mai le itu tauagavale i le pito i luga o le pito i luga (ata tifaga). Toe fai laasaga i isi vaega o totoe.
  5. O le a fesoasoani laina ia te oe e soli lemu le ie i tulimanu e fa. O na pito o le tapoleni lea e tu i itu uma e lua o le tulimanu tulimanu, afifi i le ogatotonu. O le pito i luga o le tulimanu ua filifilia i le ogatotonu ma fai se mea lona lua e ala i laina suia.
  6. Uma lapisi suʻi o le fetuutuunai faataamilo i le tino o le oloa. O itu e tatau ona le toe faʻatutuina o le saʻo saʻo togi i luga o le masini suisui.

Faʻafefea ona le tapeina o se solosolo i luga o le laulau mai le ie

I luga o Vitio: Faʻafefea ona taulimaina se tulimanu i luga o se laulau poʻo le solosolo.

Seti o le ausolo

O le tofatted napkins i le mama e tiliva pe tasi le mamanu e fausia ai se siosiomaga o le manuia ma le mafanafana i le potu malolo po o le potu malolo. Nonoa se oloa i lalo o le malosi o soʻo se tagata penvice master. Faia o teuteuga mo le fale ma ou lava lima, ua e fiafia i mea laiti i aso uma. A uma mea uma, o le afiafi faaleaiga e tatau ona ese mai le 'aiga o le aoauli ma le taeao i luga o le tamoʻe.

Crochet-fesoʻotaʻi solo-fesoʻotaʻi foliga manino ma le malosi. E talafeagai mo aso uma o aso malolo ma aso uma o le olaga.

O le tofa o le popkins i luga o le laulau

E le o se mea e le manaʻomia le filifilia o faʻavae sili ona femalagaaʻi, aua e toeitiiti lava la nana i lalo o papatusi. Peitai, e le sili atu le soona fai o le sasaina o oloa ina ia latou le toe maumaaia o latou foliga pe a uma le tau muamua o le tau.

Se seti o tautua solosolo mo se laulau lauti e aofia ai le tasi lima lima mama. Mo le gaosia, na faʻaaoga e le tagata leaga (lua paʻepaʻe ma lanu uliuli ma lanu uliuli o enaena) ma le 1.5 clover hook.

Faʻafefea ona nonoa se solosolo

Faatasi ai ma le le mautonu o le lalaga, e pei ona faʻaalia i totonu o faʻataʻitaʻiga, e leai se mea e manaʻomia ai le faʻalavelaveina o le oloa. Lalo i le ata faʻaalia ai se ata faʻataʻitaʻi - e talafeagai mo le amataga tulaga.

Faʻafefea ona nonoa le solosolo ma le Crochot Soli

I luga o le vitio: matagofie solo mo le 10 minute i le Crochet.

Tui Auaunaga

E lua aso, e lua ituaiga o solosolo - pepa ma ie. O le mea e te masani ai o le masani lea e mafai ona faʻaaoga e puipui ai lavalava mai crambs ma nofoaga, o oloa oloa ua mamanuina e faʻalautele laugutu. O mea faʻa-lenei o aso nei e taulaʻi i le lautele o le folasaga o le ie ie, latou foliga sili atu le lelei ma ola le umi lava nai lo fasi fasi pepa.

Matou te tuʻuina atu ni ata faʻapitoa o le taʻele o le solo solo:

  • Megawon o se auala sili ona faigofie e mamanuina ai pepa po o le tapuvae tapuvae. Muamua o mea uma, e manaʻomia le gagauina o le oloa i le afa ma toe fai lenei gaioiga toe tasi i le itu lava lea e tasi, o le a tulimanu o le faʻasologa o le "Kalechki". I le faaiuga, faʻafesoʻotaʻi vaega e lua o le "kaleka" ma le tasi ma le isi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le solosolo o le solosolo

  • O le Southern Cross o se manaia ma sili ona faigofie mamanuina o fausaga o le solosolo o le solosolo, lea e fetaui lelei i le Taofia Taofia Taofia. Liliu le oloa i le itū'āiga itu ma faʻaola ai tulimanu uma i le ogatotonu, mulimuli i le faʻatonuga. Ina ua uma lena, liliu le ie ma faia tutusa. Toe fai le gaioiga ma toso i fafo le itu taumatau muamua, ona sosoo ai lea ma isi itu uma.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le solosolo o le solosolo i saute

  • O Johnka o se tulaga le masani ai o se solosolo e telkin, o nisi taimi e taʻua o nisi taimi "Swan". Gagau i le afa i se auala e i ai le lafu i le itu taumatau. Ona toe gagau ai lea o le faatafafa ma punou le pito i lalo o le afa. Agavale agavale ma itu taumatau. Inu luga, ma o vaega o le tupua ua aveeseina lalo. O le isi, e tatau ona e liliu le ie i luga o le faʻauluuluga o le Axis i tua, ma le tosoina o fafo.

Mataupu i luga o le autu: Tulafono faavae mo le tautuaina o le laulau: filifiliga ma le nofoaga o ipu, mea faigaluega, napkins

Faʻafefea ona gagau le JokeEka tupkin

I luga o le vitio: 5 auala e matagofie ai le piilima fabric ropkins.

Faʻafefea ona piili solosolo i se ipu tioata?

E pei ona matou fai mai, e tele naua ituaiga o ie. O le mea e sili ona faigofie, ae leai ni mea e le aulelei, o auala e tuu ai le taulima i totonu o le fula, o se tioata po o se ipu. O le mea lea, e le o nofoia le oloa i luga o le laulau, e foliga mai e talafeagai ma le masani ai. Tele e masani ona lua tekonolosi "pu" ma "tulipo", e mafai ona e vaʻai i le ata i lalo.

Gagau solosolo i se ipu tioata

Metotia o le opeopea o solosolo i le solosolo

Napkins ma isi tusitusiga - Universal elemene o le pule o le fetuunaiga laulau. Ia o uiga o le fefe o le fefe e tausia le latou mea muamua lava, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni masini faʻapitoa. O lenei i faleoloa e mafai ona e mauaina uma ituaiga o mea lelei mo le tautuaina o le laulau - mama, umia lea, lipine. O le mea mulimuli e mafai ona o le tele o lapoa, monophonic pe ma mamanu. Aʻoaʻo faʻafefea ona gagau le solosolo i le solosolo, e faigofie lava ona taʻu i ai i auiliiliga.

Nofofua ma faaluaina fan

O le masani o le mamanuina o le laulau decotive o le gaugau o le pepa soloto e ala i le fiafia. O le faigofie o sea mamanu e foliga masani ai masani, aemaise lava pe a fai o le solosolo e gemekin o mamanu po o le tasi-photon, ae i lanu malamalama. Peitai, mo tina, e nofofua gasegase ma le fafiga lua e le talafeagai, pei ona na o lo latou matagofie uma i le falemata.

Napkins i le solosolo, nofofua Fan

E gagau ese le solosolo i lenei auala, e tatau ona e faia mea nei:

  • Punou uma napkin ata i le sikuea, o lea o le taimi o se iʻuga e te maua ai se tulaga trammetrity;
  • Faafetaui le sapoki i totonu o le ie muamua i se tasi itu, ona i le faafeagai. O lea, o le a e maua le lua fan.

Napkins i le solosolo e lua

Manulele ma se siosiomaga multiclolored

Punaoa pepa - o se trapezum. Ina ia faʻatino lenei manatu, o le ae manaʻomia ni pepa sololo o mumu, samasama, paʻepaʻe ma lanumoana lanu. O le ata o le mailei o le a avea ma faavae o le siʻusiʻu o tatou "afi-manu". O le teuteuga o le vaega e tatau ona faʻapipiʻi i le tagata e umia, sui lanu i le faʻasologa talafeagai. Le isi, matou te faia lou ulu ma le ua o le manulele: o loʻo toso le paʻu lanumoana i le paipa ma aveese le pito. Faʻaopopo le vaega o loʻo misi i le solosolo.

O sea teuteuga o le laulau foliga fatufatu ma atoatoa talafeagai mo le aso malolo o tamaiti.

Faʻafefea ona piilima napkins i le solosolo i le ituaiga o le manulele

Brideteral vaipuna i le ipu

O le isi filifiliga lelei e teuteu ai le laulau o le faʻapipiʻi o le solosolo i ipu. Mo lenei faamoemoe, e mafai ona e faʻaogaina se ipu nofoaga tumau o le maualuga. O le a le mea e fai i solosolo? E faigofie le tali: Faʻatele taimi tasi ma gagau faʻalua taimi i le afa. Sa matou taʻoto i lalo tapoleni ma le tasi ma le isi, punou i le ogatotonu, o loʻo tuua ai le ogatotonu o le ipu.

Faapitoa lelei le matamata lelei i le tele o le solosolo o le solosolo i ni mamanu le masani ai.

Faʻafefea ona piilima e faʻaalu i le ipu

Matagofie foliga mai ia napkins mo le tautua

Mo le toʻatele, o le nofoaga o le tautuaina o sapkins i le ogatotonu o le ipu e masani ai. O sea taliaina e masani ona faʻaogaina e fai ai le teuga tupe, faʻaputuputu laulau. O tomai faʻapitoa o loʻo i ai ma le faigofie e mafai ona fatuina se galuega moni o faatufugaga o faatufugaga. E le o se faigata tele, e pei ona foliga mai, e te manaʻomia se tu i lalo o le onosaʻi ma naunau ia poto masani. O fugalaʻau mai sasaʻega e masani lava ona i ai, ae le faigata ona faia. E mafai ona e faʻaaogaina le taʻutaʻua taʻutaʻua oremimi, na o le suia o le pepa i luga o le ie.

E maeu le matagofie e gagau le solosolo

Lili

Ina ia faia le lili, gagau le oloa o le oloa ma sili malie malie uma o tulimanu. Faʻafesoʻotaʻi le taumatau ma le itu tauagavale ma se verteex o le tafatolu, ona punou lea o le solosolo i le afa o le itu i le siʻosiʻomaga. I le iʻuga, taofia le pesini ma le laulaʻau, e oʻo atu i le pito i luga o le pito i luga tafatolu.

Faʻafefea ona gagau se solosolo lipkin

Lotus

O le Lotus e mafai ona iloiloina tonu le sili ona faigata foliga mai le solosolo. I luga o le upega tafailagi http://sdelalaluam.Ram/2658- faʻafefezhnyfthefthekfthek.html.html. A e manaʻo, e mafai ona e faʻafetaui manatu ma isi tagata asiasi ma aʻoaʻo le masani ai auala e teuteu le laulau. Lalo o se polokalame mo le gagau o le tele-lanu solosolo i totonu o le lafulemu o le lafu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautua se laulau i atunuʻu eseese o le lalolagi: foliga o le laulau o le Sowlette

Faʻafefea ona gagau se solosolo i le tulaga o le Lotus

Kerisimasi Laau

Ina ia faia se laʻau Kerisimasi mo le tautuaina o le laulau, aua le solomuli o se loloto lanumeamata lanumeamata. Alu i totonu o le sikuea, ona vaevalu uma tulimanu lima mo le lima vaega ma sui faia i latou i le ogatotonu. Liliu le ata i luga o le isi itu ma symmetrically faia uma pito o le solosolo i lalo o le isi. O sea po o le faaleaga o le a suesue i aso malolo o le Kerisimasi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Kerisimasi tupkin

O le oloa uma e mafai ona faʻaopoopoina ma se moli pupula, liquins, kiona poʻo le tele o lipine lanu.

Faoa le Kerisimasi

Tusilima

O le faigofie lea o le tisu o le tisu o le solosolo. O le uluaʻi foliga o se laʻau faʻapipiʻi o le solo solo ma se gaugau i le itu taumatau. O lea ua punou i le afa mai le pito i luga ma le lua pito i luga o le itu tauagavale o le itu tauagavale e gagau agai i le ogatotonu. O le pito i luga taumatau o loʻo tupu foʻi i le ogatotonu. Sasaina le iʻuga o le tafatolu, ma maua ai le toto toto o le ogatotonu. O le tafatolu lona lua na sili atu ona maualuga i le muamua. Matou te faʻaaogaina le faʻatonuga i le ata i lalo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le solosolo ma se limatusi

Loto

Mo le aso o tagata fiafia uma, matou te teuteuina le laulau i le solosolo i le ituaiga loto. Fai ia i latou faigofie - aua o le a e manaʻomia ni pepa solosolo o le mumu poʻo le lanu piniki. Faia se tafatolu, tuu le tuu tauagavale, ona sosoo ai lea ma le tulimanu taumatau i le pito i luga ma liliu le ata. Punou le pito i luga o le pito i lalo, o le vaega o le vaega pito i lalo, afe i le agavale ma le taumatau i le diagonal. Ma le isi, o le a le isi mea e te aveeseina ai le tamai tulimanu i le itu taumatau ma le agavale, maua se solomuli o le fatu.

Faʻafefea ona gagau se solosolo ma le fatu

Fan i le mama

O lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo le faʻavasegaina faiga faʻatulagaina o le laulau. Liligi le solosolo ma tuu i lalo. Ma le isi, e tatau ona e avatu i ai le uiga o le "maliega" - Mo lenei, punou le oloa i le afa i le ogatotonu. Pau lava le mea, ua sauni le fiafia. O lenei ua mafai ona e teuteuina le laulau ia i latou e ala i le faʻapipiʻiina o se tagata faʻapitoa e umiaina pe tuʻu i totonu o se ipu. Ma aua neʻi galo e faʻasaʻoloto le oso aʻe pe a uma ona tuʻu i le nofoaga saʻo.

Afai e te fuafua e teuteu se potu malolo mo le aso malolo o le fanau poʻo se taumafataga o le afiafi, ona mafai lea ona faia se "afi-afi" faʻavae "e faʻavae i luga o le tagata fiafia. Peitai, o le mea lea e te manaʻomia le solosolo o le tele o solo ma fetu pupula.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le solosolo o le solosolo

Sizizonal sasha

Gagau le solosolo e faalua ona vae i totonu. Fausiaina o le ie, mulimuli i le lafu ina ia tuua i lalo nei. Tasi vaetolu o le pito i luga o le pito i lalo ma faliu i luga o le oloa i luga o le isi itu. Fausia ni itu se lua i se auala e fesoʻotaʻi ai le tasi ma le isi, ma toe gagau le solosolo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le solosolo i le faʻafafa

Disgonal Sasha.

Ina ia faia se sacoanal saka, gagau le solosolo e fa ma aveese le muamua vaega o ie e 5 centimita, toe fai le gaioiga. Fai tutusa ma le vaega lona lua, o le podium i lalo o le stigononal swlellen ma fausia se tamai vaa (e oo i le 2.5 candimita). Faia le ie mai luga luga ma lalo ma teuteu le laulau i lau talosaga.

Napkins Diagonal Sasha

Teutusi mo masini

Mo le teutusi o le ae manaʻomia se tolu-vaega o le taʻele o fapkin o se tamaʻi tele. Faʻalelei le oloa i le afa le ofu i fafo, ina ia o le lafu o loʻo iai i lalo. Amata le tolu o le vaega muamua o le vaega muamua ma amata le itu o itu i le ogatotonu, e tatau ona latou paʻi atu i le isi), toe fai le taotoga toe.

Teutusi mo masini napkin

O le faʻaaogaina o le solosolo mo le tautuaina o le laulau mo se taimi umi e leai se tasi o le a ofo, aua e mafai ona e faʻatau se mea manaia i le faleoloa soʻo se tasi. Afai o oe na o le fuafuaina e faʻatulaga se taumafataga o le 'aiga o le afiafi mo le tele o malo o loʻo ia faʻateʻia ai ou aiga, e i ai le taimi e aʻoaʻo ai le manaia ma fugalaʻau. Aua le taofi i luga o le tasi lomiga o le mamanu ona e mautinoa lava o le a le masani ai.

Uluai metotia mo le gaugau pepa soloto faamalama (3 vitio)

Eseese laulau faʻatulagaina filifiliga solosolo (60 Ata)

O tulafono autu mo le tautuaina o le laulau: filifiliga ma le nofoaga o ipu, mea e mafai, solosolo

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

O tulafono autu mo le tautuaina o le laulau: filifiliga ma le nofoaga o ipu, mea e mafai, solosolo

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

O tulafono autu mo le tautuaina o le laulau: filifiliga ma le nofoaga o ipu, mea e mafai, solosolo

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

O tulafono autu mo le tautuaina o le laulau: filifiliga ma le nofoaga o ipu, mea e mafai, solosolo

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

O tulafono autu mo le tautuaina o le laulau: filifiliga ma le nofoaga o ipu, mea e mafai, solosolo

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

Lisi Faʻatulaga Manatu i le Fale: Filifiliga mo ni Tagata Eseā | +88 Ata

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

E maeu le matagofie o le solosolo e faʻapipiʻi ai mo le faʻapipiʻi laulau: ituaiga o filifiliga [Matai vasega]

Faitau atili