Toe faʻaleleia faitotoʻa faitotoʻa i le fale mautotogi i le fale mautotogi? [Faʻasao ma le pisa le mautonu]

Anonim

O le taimi lea, a uma lava pe a uma se taimi o le fausiaina o le faitotoʻa o le fale, o le faʻatau atu e mataituina ai nisi solia o le faitotoʻa: SKEDEDY poʻo le faʻamamaina o ni faʻaletonu. O le mafaufau loloto i nei faʻaaliga, o le faʻamalosiga faʻaalia e suia ai le faitotoʻa o le fou. A e te le manaʻo e faʻatopetope ma faaiuga, aua e mafai ona e taumafai e faʻateʻa faʻafitauli e foliga mai. O lenei tali e tauamiotonuina, talu ai le tele o faʻaletonu e faigofie ona aveʻesea. E fesoasoani foi i le tele o tupe na sefe.

Toe faaleleia o faitotoa

O faitotoa o loʻo vaevaeina i ni ituaiga o loʻo i totonu o le fausaga ma mea. O le toe faaleleia o ituaiga o ituaiga o loʻo iai lona lava uiga.

Ulufale faitotoa mamanu

Uamea

O samea faitotoʻa o loʻo iloiloina o ni fale taua ma le faʻamoemoeina, ae e ui i lenei, i nisi taimi ona o loʻo manaʻomia e le toe faaleleia ona o ni mafuaaga. Mafaufau po oa mea o faʻaletonu e ono tupu ma pe faʻapefea foi ona aveesea.

Fasioti faitotoa

O lenei taxiback o loʻo vaʻaia vave - o le faʻaaogaina o le pito o le pito i luga, pe a o le tapunia e manaʻomia e faia ai ni taumafaiga, i le malulu o le tau o le vevela o le vevela o le vevela o le vevela o le vevela ma le soona fai i ai. O nei solitulafono uma e ono aliali mai o se taunuuga o mea eseese.

O le autu autu o le faitotoa skew:

  • O le Taivas i le taimi na pasia ai. O le mamafa o le Fafo Tofoto e matua tele lava o le fale, ma o lau e le tutusa ma lona poto. Aveese sea o le le lava o le faigata, ae taumafai e taumafai. Mo lenei, o lopas matape o loo matua maasiasi ma taumafai e sui tagata fou.

O le faitotoʻa faitotoʻa faʻasaoina le mea e fai

  • O le matasele ma le taimi na ofuina. I lea tulaga, o le toe fausia o loʻo faamatalaina i luga e mafai, ae o lenei metotia o le a le mafai pe a fai o le fiafia e mafai ona vanie.

Lotope le mata i luga o le uamea faitotoa

  • Pusa pusa mimilo. E mafai ona e faʻasaʻo le tulaga faʻaaoga udges o loʻo tutuli i lalo o le pito i lalo o le pusa.

Faitotoa pusa mimilo le mea e fai

I luga o le vitio: Toe fausia ma fetuunaiga o mataese o le faitotoa ulufale.

Foliga mai

E mafai e tagata uʻamea ona faʻaleaga, aemaise lava ile pito i lalo ole faitotoʻa faitotoʻa. Ina ia aveese le ofu faafanoga, e tatau ona e faia ni gaioiga o gaioiga mo lo latou Toefuataiga.

1. Faʻatinoina le laualuga e ala i le uʻamea fulufulu seʻia oʻo ina tapunia atoa le taina. Faʻaaogaina o le oneone na faia le faʻapipiʻiina.

Storeping uamea faitotoa

2. O se faʻapitoa faʻapitoa e gaosia e se tapoleni mo le faʻatatauina o le laualuga, pe a maeʻa mea uma e faʻateʻa ai e le ata i luga o le uʻamea ma o loʻo ufitia i le pricoling, e sili atu i le pricoling, e sili atu i le pricoling, e sili atu i le phiclim.

Putty uamea

Putty uamea

4. Ina ua maeʻa lena mea, fou vaega o le eseese o le eseese poʻo le vali e faʻaaogaina. Ae le i faʻaaogaina le vaega lona lua, e manaʻomia le faʻatali mo se faʻamago atoatoa o le muamua.

Laupapa

A maeʻa ona faʻapipiʻi le faitotoʻa o laupapa, e matua galo e 'e le aufaʻaleaga, e manaʻomia tele le tausiga, ma e le faʻalogo tele i ai. Ma naʻo le taimi muamua o le faʻatupuina o le fatufatu poʻo faigata e lagona, latou te malamalama o mea uma e le amanaʻiaina. Afai e te le taliaina auala, o le a e sui le faitotoʻa i le taimi.

Toe faaleleia le au laupapa faitotoa e te faia oe lava

O le muamua o nei o le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona toe faʻaleleia:

  • Folau o le tapoleni ma le tino o le tapoleni;
  • O le foliga o le screens
  • filemu maualalo;
  • faafitauli pe a tapuni le faitotoʻa, ua ulufale lelei i le pusa;
  • faamago ma foliga foliga o tau;
  • o le sili atu le puleaina o le tau fefaatauaiga;
  • Faafitauli ma le pusa.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoa ma fola lanu i totonu: Fautuaga mo le filifilia ma le tuʻufaʻatasiga o ata | +65 ata

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Faalavelave faafuasei

Fetufaaiuga o pusa e masani ona faamutaina i le faia o le fuafuaga nei:

1. O le mamanu na tatala mai le Platbands ma le faitotoa o le faitotoa.

Tusia se fale laupapa ma le maualalo

2. E ala i le maualuga, laʻasaga e faʻapipiʻi ai le pusa ma faʻasaʻo i le utiuti.

Alinginan Store Pusa

3. I ni vaega o le ata o le ata, 2-3 pu na siosiomia ma se loloto i le puipui. O pu e faia mai le mautu laʻau poʻo uʻamea uʻamea ma togi.

Toefausia pusa pusa

5. O le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo tautau i luga o le matasele, o loʻo faʻapipiʻi ai Platbands (faʻaaoga le tulaga pe a faʻapipiʻi i latou).

Faapipiiina o platbands i luga o le faitotoa

Moto ma Loops

I le faʻatasiga o loʻo i ai se nana i faitotoʻa a le falevaʻa, o se maʻa leaga, falevai, o le faailo lea o faʻafitauli i le hinges. E manaʻomia le faia o se suʻesuʻega o lo latou setete ma filifili poʻo le a le mea e manaʻomia e foia ai: atoa ona sui, tulafono faatonutonu, poʻo le latou gaioiga i se nofoaga fou.

Sei o tatou tuuina atu se lisi o faʻafitauli o faʻafitauli o le foia o faʻafitauli i le Hinges:

  • Siaki siaki, aemaise lava. Afai o le faʻavasegaina na faʻamalamalamaina, o nisi taimi e lava le na o le tosoina o le fao ma se sikulukalaiva.
  • Afai o le tapoleni na foliga mai e matua tele lava, ona mafai lea ona e toe foʻi i le amataga tulaga e ala i se mama mai se uaea uaea i luga o le matasele.
  • E mafai ona e taumafai e faʻaosofia le malologa i lalo o le matasele i le faitotoʻa faitotoʻa.
  • Afai e le fesoasoani metotia lisi o metotia e faʻateʻa ai le faʻafitauli, ona suia lea o le nifo.

I luga o le vitio: Aveesea o le igoa o le igoa.

O le foliga mai o le auvae i luga o le faitotoa

O le masani masani phnomenson mo faitotoʻa faitotoʻa o foliga i luga o le laʻasaga o le paʻu, chips poʻo scratches. E mafai lava ona tapunia atoa i latou, e ui lava o le faʻagaioiga o se taimi lelei lava. O lenei e fuafua o le laufanua o le faitotoʻa o loʻo avanoa e toetoe lava a tagata faʻatau uma, e lua i le tau ma le faʻagasologa o le faʻatinoina o galuega.

O galuega toe faʻaleleia e faʻatino e tusa ai ma le algorithm:

1. Tuʻufaʻatasia faitotoʻa. O le tapoleni na faaputu i se nofoaga talafeagai, i le fola e sili atu le taoto o se ata fiafia.

Le mautonu laupapa laupapa

2. Ua uma ona aveese le mea tuai mai luga. O iinei, o lamepala o eseese tikeri o le a sau i le laveaʻi, faʻapitoa auala mo le fufuluinaina o falaoa poʻo le faʻataʻavaleina.

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

3. O le faʻamamaina atoa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faia. E faʻaaogaina lea tusi lesona ma masini metotia. I le tulaga muamua, e mafai ona e faʻaogaina le oneone, i le lua - o olo. O le filifiliga mulimuli e le o se galuega-malosi.

Olopalaina laupapa laupapa

4. Faatasi ai ma fesoasoani a se laupapa i luga o se laau, ua uma ona aveese mea leaga uma. Ina ua maeʻa faʻamagoina le mea e faʻamamaina ai mea, o le revred e faʻatino.

Fale laupapa laupapa

5. Faauma le faaiuga. O le faʻagasologa o le priging ma pisia ma vali poʻo se varnish ua faia.

Valivali laupapa laupapa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa

I le faʻatau atu o le faitotoʻa o le maualuga maualuga tulaga, e le mafai ona mautinoa le saogalemu atoatoa pe a faʻapipiʻiina e faia ma soliga. E i ai 4laga pe a 'aulotu faʻatasi, leai se avanoa e te fesoʻotaʻi ai ma loka, na ona faʻailoaina le faitotoʻa ma le faitotoʻa. A faapipii le faitotoʻa, tausisi i le tulafono autu - o mea laiti e le tupu, e sili atu le faʻaalia o le onosaʻi, ae ia faʻaaluina mea lelei.

TAUA! Ae e te leʻi filifilia ma faʻatau le faitotoʻa, e tatau ona e saʻo le faʻaogaina o le faitotoʻa. O le mamanu o loʻo faʻatauina i luga o faʻamatalaga itiiti o le faʻateleina o le itu e 25 mm.

Faʻafefea ona pikiina le faitotoʻa i lalo o le tatalaina

Sauniuniga mo le Mauga

Ae le i faʻapipiʻiina le ato ato i le fale mautotogi i le fale mautotogi, e tatau ona e sauni mo galuega. Mo se faʻamanuiaga na tupu, o le a manaʻomia mea nei:

  • Turbine, Drill, Ereforator;
  • Masini mo le siakiina o tulaga, lima;
  • talimalo;
  • o le samala;
  • Tina susu, taulaiga;
  • Faapipiiina o Aam.

Mau i luga o le autu: O le a le faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai mo se fale tumaʻoti: Vaaigaaga o le sili faʻataʻitaʻiga | +55 ata

Faitotoa le faʻapipiʻi meafaigaluega

Lafoaia le faitotoa tuai

Suia le faitotoʻa ulufale i le fale mautotogi manaʻomia le faasaʻoloto o le aso i le puipui mai le ua tuai. Mo lenei, o gaioiga nei e faia:

  • Ua aveese le faitotoʻa o le faitotoʻa mai Loops. E faia lenei mea, faʻaaogaina lomik pe a faʻapipiʻi le matapepi. Afai e le taliaina, ona e manaʻomia lea o le faʻaaogaina o le fao pe tipi ese le turbine.

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa ma lops

  • O le lafoaia o se laupapa fatufatu fatuga, e faia muamua: muamua, o fao uma, fao ma taula, o loʻo aveesea, o le auala o le pusa ua tipiina ma punoa itu o le pusa ma le tui i totonu o le pusa. O vaega na mauaina e na ona tape.

Le mautonu laupapa laupapa

  • O le pusa taavale e le mautonu ai teisi sili ona faigata. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le turiʻe, o lea e te manaʻo e tipi ai mea faʻapipiʻi, ona aveese ai lea o le pusa. Ile tulaga lea, o le tini o le faitotoʻa o loʻo mafatia ai.

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Sauniuniga o le Faitotoa Totogi

A maeʻa ona latou vaʻaia le pusa, e tatau ai le fuafua o le setete o le faitotoʻa. Afai e tatau, o le iʻuga o loʻo fesoʻotaʻi ma o le faʻalavelaveina o loʻo i luga. E i ai mafuaʻaga pe a manaʻomia le faitotoʻa. I lea tulaga, o le a leai se isi, o le a sau le tagata folau e laveai.

Sauniuniga ma Avea ma Faiva

Metotia mo le nana o le faitotoa

I le faʻapipiʻiina o faitotoʻa, e matua le fiafia lava e faʻatino ai le galuega naʻo le galuega. O faitotoa ulufale e sili ona tele o le metallic ma maua le tele o le mamafa, o lea e tatau ona e mafaufau i le fesoasoani muamua. Ina ua uma ona saunia le amio, matou te lototetele ma le faʻavavevave system: i le pusa tala i totonu o le pusa.

Faapipiiina i pu i totonu o le pusa tala

Ua faʻaaogaina le faʻavasegaina o faʻamau i le mataupu pe a matua loloto le mamanu i le faitotoʻa. Ae, o vaitau lata ane o uʻamea faitotoʻa ua i ai i le tulaga o le gaosiga e mafua ai pu i totonu o taula. O le faʻasologa o le taula i latou lava. A leai, i le leai o ni elemene uma o loʻo tusia, e manaʻomia le faʻasoaina o le masini e tumu ai.

Taula e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa faitotoʻa
O le faʻapipiʻi o le faitotoʻa i lenei auala o le a manaʻomia ai le taula o le a aoga.

Poloaiga o Galuega:

1. Muamua, ua faʻatulaga le faitotoʻa i le maualuga ma le tumau ma spacers.

2. E sili atu i isi nofoaga taumatau, tuulafoaiina o le pa puipui o le puipui, i vaega taitasi lou manaomia e saunia ni pu se tolu.

3. Ina ua maeʻa lena, o le lima uʻamea ua taʻitaʻia, o le umi lea o le 12 cm.

4. O mea e vaʻaia o loʻo vaʻaia o loʻo faʻamauina i le uʻamea pito i luga o le faitotoa.

5. I tulaga e iai avanoa ua uma ona iai, pe a uma le faʻatulagaina ma le faʻaogaina o le faitotoʻa, faʻaola 'o le a teuteuina.

6. A maeʻa ona tuʻufaʻatasia, o le mamao i le va o le tatalaina ma le pusa e faʻataʻamilomilo solo le fasimaina o Aam.

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i le taula

I luga o le vitio: Faʻapipiʻi le atigi pusa i totonu ma ou lima lima.

Faaputeleina e faaaoga ai faʻapipiʻi Papatusi

O le ituaiga taatele o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa faitotoʻa o le faʻamau o le faʻamau o le pusa i le faitotoʻa i totonu o uʻamea pusa. O papatusi o loo i ai i fafo o le pusa. I itu uma o le tolu fasi.

TAUA! O lenei auala o le puʻupuʻu naʻo le faʻaaogaina i mataupu o le faitotoʻa faitotoʻa ma totonu o le fale mautotogi ua tapunia ma le puipui.

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i luga o le ipu

Faapipiiina faatonuga:

1. O le faitotoʻa o loʻo fufulu mai le palapala ma le pefu, ma ua tuʻu le faitotoʻa i le tulaga ma ua saʻo i uʻamea.

2. E tofu lava le pepa tutusa. E ala i ai, ma se tagata ua perio poo se avetaavale i le puipui, ua uma ona fai pu. Ona faʻapipiʻi lea o le uʻamea uʻamea ma le umi o le 15 cm, ua salalau lona iʻuga. Nai lo le uʻamea uʻamea, e mafai ona faʻaaoga le taula.

3. Ina ua maeʻa le faitotoʻa ma le toʻotoʻo lio ma tina ma tina, ia mautinoa e siaki le galueaina o le faitotoʻa. E tatau ona fetaui lelei i le pusa, tapuni saoloto ma tatala.

4. Faʻatinoina le susu o le ofutau ma faʻaaoga le mauga o loʻo tapuni e tapuni le slot i le va o le pusa ma le mauaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili le faitotoʻa faitotoʻa i le fale mautotogi: foliga o fausaga ma fautuaga o polofesa

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i luga o le ipu

A faʻapipiʻi faitotoʻa pe a toe faʻaleleia se fale mautotogi

A faʻapipiʻiina le faitotoʻa ma ou lava lima, e masani ona tulaʻi mai tagata e ona le fesili i le tulaga o le livi o le toe faʻaleleia o le faʻapipiʻi galuega. I lenei taimi, matou te avatua ni nai fesoasoani:
  • Faataapea pe a uma ona saunia pupuni mo le tini uma.
  • Faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o loʻo faia i fafo pe a faʻatino uma galuega i luga o le faʻatulagaina o le fola o le ata.
  • Ile faʻaiuga ole galuega e fesoʻotaʻi i le faia o le maualuga o le susu i totonu o le fale oona i totonu o le fale mautotogi. E sili atu popolega i oloa ma le MDF.
  • Faʻapipiʻiina e mafai ona faʻatinoina i soʻo se taimi o le tausaga. O le tulaga autu o le sili ona lelei microclite i totonu.

Leo le mautonu faitotoa

Fausiaina le mafanafana ma le mafanafana i le fale mautotogi e aunoa ma le leo tele o le leo e le mafai. Ina ia mafai ona sili atu leo ​​mai le sitepu i totonu o le fale, matou te mafaufau i le a puipuia oe ia te oe mai ia i latou. O le faʻagasologa o le puipuiga mai le le talafeagai leo o le a mafai ona foia le faʻafitauli o le faʻafitauli o le ulaula.

Mea

Mo le maualuga lelei o leo o le malosi, le faitotoʻa i le fale mautotogi e manaʻomia le filifilia o mea saʻo. O le asō o se lelei lelei.

Mafaufau i uiga autu o nisi pisa le pisapisaoloto filifiliga:

  • Mineral fulufulu. E maualuga lona tikeri o le saogalemu afi. O le faaletonu e aofia ai le mafai ona magoto pe a uma se taimi. Mo le tele o le vaega, faaopoopo lipine ribbon ivisu o lo o faapipiiina i faitotoa.

Minerale fulufulu

  • Polystyreen osam. Aulelei manaia mea, i le tau taliaina. Atoatoa taofi le tulaga muamua. Talu ai nei, o se tasi o sili ona taʻutaʻua ni mea e sili ona taʻuagofie i le gaosiga o faitotoʻa.

Polystyrene

  • Tauemu polyturethane. O le saogalemu afi e tutusa ma le laititi, ae tumau pea tumau le foliga ma fetaui lelei i luga.

Manaia polyarethane

  • Corrugusted cardboard. Sui o mea maualalo-lelei faʻaaogaina i le gaosiga o meaʻai taugofie mai Saina. Ma le tutoatasi o tu tutoʻatasi o loʻo faʻamalosi, e leʻo fautuaina le faʻaaogaina.

corruggeted cardboard

O le isi elemene e manaʻomia i le taimi o le le mautonu o se faʻailoga sili o loʻo tuʻuina atu i le tino o le faitotoʻa.

Cloy Crediot i le faitotoa faitotoa

Lafoia

E amata le galuega i le aveeseina o fafo o fafo. E mafai ona avea ma tagata mativa po o le paʻu. Muamua, na goto uma fao i fafo. Ma malie ma lemu ona aveese lemu mea i le pito i lalo o le faitotoa. Ua aveese le teuteuga teuteu mai le vaatane ma le malosi. Amata le tapenaina o le laualuga i le faʻapipiʻiina o le faʻalumaina o le mafaufau.

Lafoaia le faitotoa o le faitotoa

Sauniuniga Lisi

O le tapenaga o le lauʻeleʻele ua faʻaititia i le faʻagaioiga o lona sui. O faʻailoga ua susu ma solo le laupepa faitotoʻa. Aua nei galo le ofuina o totigilima e puipuia ai le paʻu o lima mai aʻafiaga o vailaʻau.

Tagi o le leo le mautonu mea

O mea leaga o mea ua faaputuputu i le itu atoa o le faitotoa. E tatau ona ofi malosi i pito, ma le autala i le ogatotonu e latalata i luga ma se taligalu.

Cloy Crediot i le faitotoa faitotoa

Faʻafefea ma faʻafefea ona faʻalelei mea i luga o le tapoleni

A o le i faia se faʻailoga o leo o le ita, o le ie e sili atu ona faʻaoʻo atu i luga o le animemen. Latou te latalata i le laualuga i le tasi itu ma faʻatagaina oe e faʻamautinoaina le faʻatuatuaina o le faʻamaufaʻailogaina o le faʻamaʻi. O le mea lava e tasi o loʻo tuʻuina atu i luga o le laʻau 'atofa o le vaʻa.

Bitminius laupepa mo le pisapisao o faitotoʻa faitotoʻa

Maea le Galuega

A maeʻa ona faʻamauina le mea o loʻo taofia i luga o tuaoi o laina, o loʻo tusia ai ni pepa teuteu, o le a nana ai le faʻafitauli o le tipi. I le va o le faitotoa o le faitotoa ma le ie tapuni, ma ua tuiina le faamau.

E pei ona vaʻaia, o le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa ma o lona sui e mafai ona foia na o latou. O fautuaga uma i lenei mea o le a oʻo mai ma le laveaʻiina.

Pisapisao i totonu ma luga o le unholtery Stored (1 vitio)

Toe faʻaleleia ma faʻapipiʻi o faitotoʻa faitotoʻa (44 ata)

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Auala e Faʻamaloloina ai Tutoʻatasi o le Taofia Aloaia: Aveesea o ni faaletonu, faʻapipiʻi ma le pisa le mautonu

Faitau atili