Get Dortons i totonu: Motions ma lanu componives

Anonim

I totonu o faitotoʻa i totonu, e lua uiga taua o le lautele o galuega o loʻo tuʻufaʻatasia lelei: aoga ma teuteu. Faitotoa fale e tuʻuina atu i le satatic zonting o le fale mautotogi, aveese ni leo faaopoopo ma taʻalo se taua le lelei tele. O lenei o loʻo i ai le lautele filifiliga o faitotoʻa eseese e eseese lanu, foliga, sitaili ma mea faitino.

O faitotoʻa pupula i totonu o le atunuʻu fale poʻo le fale mautotogi foliga muamua, latou te mauaina uma i tulaga lelei ma le le aoga o le faʻaaogaina. O le mea autu o le filifilia o se faʻataʻitaʻiga talafeagai mo se potu faʻapitoa. I totonu o lenei tusitusiga, o le a matou iloiloina poʻo le a le aoga aoga pe a filifilia faitotoʻa o totonu, poʻo a mea e maua ai le fiafia i ai i lenei pe o le fofo o loʻo fuafuaina i luga.

O le moli auala i totonu o le totonu

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le malamalama faitotoa

I ni nai tausaga ua mavae, o faatumueina polokalame o faitotoa o faitotoa na faaaogaina i le lafoina o faitotoa o vai potu. O le lanu o ata o faʻataʻitaʻiga na faʻatapulaʻaina - e maua ai ni faʻafanua masani o faʻafanua o pupula susulu e toetoe lava a le mafai. E tele na o le vevesi i le poto o le poto o tagata paʻepaʻe o tagata taʻalo. I le aluga o le taimi, o le tulaga i luga o le maketi ua suia i le isi itu - o le sooupu paʻepaʻe paʻepaʻe e suia lelei laupapa.

O aso nei, o faitotoʻa moli i totonu o le fale o le fale mautotogi na toe foʻi mai i faiga. Latou te le foliga trite po o le le mafaufau. BEGE, malamalama lanu enaena, lanu efuefu foliga faʻalauteleina le va o le potu, ave le mamanu o loʻo maeʻa. E toaitiiti tagata e iloa le mea e tutusa ai ni mea lelei, ae o le mea e moni e moni - latou te foliga mataina ma soʻo se fofo.

O se tasi o le foliga o le malamalama o faitotoʻa o lo latou va. O tagata ua faamalosia e faʻamautinoaina o le paʻepaʻe e tuʻufaʻatasia ma isi lanu uma, e le mafai ona fai mai e uiga i faitotoʻa pogisa.

Papaʻe faitotoʻa i totonu o le fale mautotogi

Paʻepaʻe e le mautonu lea e mafai ona i ai se leo, fuafua i luga o le lanu samasama puipui puipui, fola ma meaafale. O lenei paolo e sili atu foi i moli masani. E te le tau faʻaalu ni tupe i se isi vaega o le faitotoʻa, aua e tusa ma lea, o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le a talafeagai i totonu o le potu malolo, potumoe poʻo le potu o le tamaititi.

O papala paʻepaʻe i totonu o le potu malolo

Totonu ma le malamalama faitotoa e fetaui ma mea faʻaonapo nei tulaga mo le aoga o nofoaga o nofomau. E mafai ona e faʻatuina lenei ituaiga o laʻau i totonu o potu ma le laugatasi, kapeta, kapeneta ma isi ituaiga o fola. Matou te maitauina se mea taua o le sili ona lelei o le sili atu o faʻataʻitaʻiga ma paʻepaʻe totonu o le papala o loʻo i totonu (faʻamalama uila, meaafale, teuteu vaega).

O le isi uiga iloga o faitotoʻa o faitotoʻa o totonu o le fale mautotogi o lo latou ola, o le fausiaina o inisinia.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma tioata i totonu

O le toʻatele fale mautotogi i luga o le Hristian tupua e le mafai ona fagogaina se vaega tele ma naʻo le pau lava le mea saʻo i lenei tulaga e avea ma faʻaaoga o lanu malamalama i le ata. Latou te le leiloa le tulaga ma fesoasoani i se sili atu agavaa tufatufaga o avanoa avanoa.

Mo faitotoa malamalama ua faamatalaina foi i aoga. E toʻatele tagata o le a faʻavaveina e luʻiina lenei faʻamatalaga, aua paʻepaʻe poʻo beysi totonu mea e manaʻomia pea tausiga. Peitai, e le o se moni lenei. I luga o le faitotoa ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, o le faʻaputuputu o le pefu e le manino pe a le o le pogisa.

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa i totonu

faamoemoe

Pei o soʻo se mamanu, malamalama i totonu o faitotoʻa i totonu e lelei ai le lelei ma le le lelei o le faʻagaioiga. E tufatufa atu e tagata atamamai le lelei o le aoga aoga:

  • Afai o le totonu o le potu ua soona faʻaalu ma le mamafa tele meaafale, ona fai atu ai lea o le faitotoʻa papaʻe le potu ma teisi.
  • BEGE, paʻepaʻe, malamalama lanu enaena ma efuefu lanu efuefu i totonu o totonu masani masani foliga muamua ma matagofie. Latou te talafeagai mo ituaiga uma o nofoaga nai lo le kapeneta ile faiga ole pisinisi.
  • I tulaga o le utiuti o potu malolo, o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o le a avea o se fofo sili. Ina ia maua ai se maualuga maualuga o le faʻalauteleina, fautua e faʻalogo i le faʻataʻitaʻiga ma se pupula luga.

Tusitusiga i luga o le autu:? Faʻatusatusaina o tagata gaosi oloa o potu o loʻo iai [filifili le sili ona lelei?]

Paʻepaʻe faitotoʻa i totonu
E sili atu le malamalama o faitotoʻa e oʻo i se tamaʻi potu e sili atu le lautele

Miscuses

O le le lelei o fale o fatu o fatu malamalama e aofia ai lo latou vaomatua, aua o loʻo latou fuafuaina pea i le mama o le pavai. Ae o mea tau aso nei e mafai ai ona e vave ma taugofie e aveese le tele o mea leaga.

O nisi e mafaufau i ofu paepae e sili atu le faigofie ma faʻafafa, aemaise lava mo le ata o nofoaga nofomau ai. Lenei e aoga le mafaufauina o tagata taʻitoʻatasi o tagata nofomau ai tagata soifua ma o latou fiafiaga i le mamanu o totonu. E na ona matou matauina o le uʻumi e le masani ai le paʻepaʻe e mafai ona faia ma le fesoasoani o lanu pupula ma ituaiga i totonu o le lumanaʻi.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma le faʻatusatusaina o faʻailoga

Lauiloa taulaga lanu i moli auala

O le lautele lautele o le lanu lanu fofo e mafai ona tuu i totonu o le nofoaga o tagata faatau. A filifilia, e manaʻomia le faʻalagolago i mea e fiafia ai i le tagata lava ia, o le aofaʻi o le lanu gamut ma le itu o le potu. E faʻaaoga foʻi i suʻega e moli, ata o lea o le a tuʻuina atu ai. O le a matou vaʻavaʻai i le sili ona taatele ituaiga o mamanu - paʻepaʻe, efuefu, pi ma lanumeamata lanu o potu potu potu. Afai e te filifilia se tasi o nei faʻataʻitaʻiga, ona e iloa ai o le a faigofie ona teuteuina i tioata pe puʻeina vaega.

lanu paʻepaʻe

E pei ona matou fai mai, o paʻepaʻe paepae mo le ata o nofoaga nofomau ai e pei o nofoaga malolo. E tuʻufaʻatasia atoa ma meaʻai eseese: ma laupapa laupapa, palasitika ma uʻamea auiliiliga. O lenei lanu le mautonu o le a tilotilo atoatoa i totonu o le potu o se tama fou, i le potumoe ma alatele.

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa i totonu

Talu ai nei, o le tuʻufaʻatasiga o le paʻepaʻe o luga o le paepae ma paʻepaʻe faitotoʻa o le ata o alavai, umukuka ma le au potu lautele e sili ona lauiloa.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma paʻepaʻe paʻepaʻe

A filifilia se faitotoʻa i totonu, ua totogi faʻapitoa le tulaga lelei o mea autu. O le sili ona tumau ma aoga faʻataʻitaʻiga e faia mai se faʻasologa o le paʻepaʻe paʻepaʻe pe paʻepaʻe. Peitai, e iloga na latou iloga i le taugata. O lenei mamanu o le a avea ma teuteuga o se atunuʻu fale poʻo se ofisa faʻaaloalo, faia i le sitaili o le maualuga-tekonolosi po o le itiiti.

Faitotoa mai le paʻepaʻe ofu i totonu
O le ata o loʻo faʻaalia ai le faitotoʻa o paʻepaʻe paʻepaʻe

Lanu efuefu

Afai e te manaʻo e filifili le sili ona lautele tulaga faʻapitoa o le filifiliga, ona e aunoa ma le mafaufau, faʻatau le efuefu faitotoʻa faitotoʻa. O faʻataʻitaʻiga na foliga matagofie ma tuʻu le maualuga o le faʻavae atoa i le faʻavae atoa mamanu. O le sili sili lea ona latalata i le lanu uliuli tafaoga filifilia filifiliga filifiliga.

Efuefu pepe i totonu

Ae ui i lea, o na faitotoa e iai le tele o faatapulaaina:

  • Latagofie Valivali Vaʻavaʻaia Faʻaititia le avanoa - e le fautuaina le faʻaaogaina i vaega laiti o le potu.
  • Faasagatau atu i le talaaga o puipui pogisa o lenei ituaiga o faitotoʻa, e foliga le faʻaaloalo (E sili atu pe a faʻamalieina foliga matapogia i le potu mamanu).
  • O tuʻufaʻatasiga o lanu efuefu, enaena ma uliuli lanu e mafai ona mafua ai lagona le lelei.

Tusiga i luga o le autu: o le lelei o le sao o le Alumini Goaminan ma a latou mamanu foliga [faatau atu le fesoasoani]

E sili atu le tuʻufaʻatasia o faitotoʻa

Ata o lanu enaena

O le paolo o fafie e foliga talafeagai i le tele o sitaili ma fatuina se siosiomaga malie. E lanu enaena e lanu masani ma le siosiomaga faauo, ae e faʻatatau i le Subtera, e faʻalagolago lava i a latou meatotino a Alefoaʻi. O lenei vaega e aofia ai moli enaena, beige ma auro lanu. Faʻamolemole ia matau o lenei filifiliga e talafeagai mo le faʻatulagaina o faitotoʻa i totonu ma inisi.

Brown faitotoa i totonu

O le lalelei enaena enaena e i ai le brown enaena, larch, beech ma chery fafie. Faitotoa na faia i se lanu faapena e fetaui lelei ma tagata masani poʻo tagata i fafo o le potu malolo, alatele ma potu moe. I le tonu o le teuteuina, latou te avea ma se faʻamoemoe lelei lea i le tusi faaonaponuʻu faʻaonaro nei, ae mo lenei tulaga e tatau ona galulue ma le au faʻaleaga.

Ua faapea mai o le mafanafana moni i le potu malolo, e manaʻomia faitotoa o lanu enaena. Golden, Ash, Desery, BieE - O nei oloa o le a aumaia le mafanafana ma mafanafana i lou fale.

Moli lanu enaena i totonu

Samasama

O le BEGEP Intirior Dortors e tutusa ai ma le aoga uiga ma lanu efuefu. E le tatau ona tuʻu faʻatasia ma uliuli poʻo le pogisa-cinnamin meafale. Afai o le begee faitotoa o le pau le fofo saʻo mo oe, matou te fautuaina oe e faapaleniina le faʻavae ma le sili ona lelei o le i totonu o le totonu. I nofoaga ma nofoaga lanumeamata o lenei ituaiga, o le mamanu o le a faapitoa sili ona aoga.

Beige Dorne i totonu

O le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se totonu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa. O le sili atu le faʻaopopoina o le tapoleni o se paʻu mafanafana o le a lanu efuefu pe paʻepaʻe.

Beige Dorne i totonu

Auro

Gread Gold Guor Arete o se vaega tuʻufaʻatasia o aso nei ma talafaasolopito o talafatu (masani, baroque, atunuʻu). Latou te avatua le potu o se foliga matagofie ma ofoofogia ma le ofoofogia o mafaufauga o malo i le fale. I le tuʻufaʻatasia ma pa o le paolo, o lenei tusiga na faʻatino ai lenei faitotoʻa atoa i se tasi e tasi, e mafua ai le iʻuga maeʻaeʻa ma le lelei.

O se tagata mamanuina o le auala e uiga o le uiga o le mamanu o nofoaga ma le le lelei o le moli o moli faalenatura. A oe iloa, o lanu samasama e lelei lava lona aʻafiaga i le neura ma aumai le fiafia o le olaga.

Potu fai potu mo auro

Lanumeamata lanumeamata

O le tuʻufaʻatasiga o puipui lanu ma lanu e le masani ai o se tulaga fou o se mea fou i totonu. Peitaʻi o le ata o ala i fafo, ua maeʻa ona latou faʻaaogaina lelei o lesona, efuefu ma moli lanumoana. Afai o le a e faʻaaoga lelei lenei manatu, ia mautinoa o lanu uma i totonu o le potu e "fefaʻatauaʻi" ma le tasi ma le isi.

Lanumeamata lanumeamata i totonu

Gagana lanumeamata faitotoʻa i totonu o le faʻavae ma puipui mumu ua umi ona avea ma masani. Vavega e sili mo potu ma le maualalo o le taualuga ma le tele o faitotoa o loo i se mamao mamao.

Ona o lanu faʻamamalu, o le avanoa o loʻo faʻaalia atili ai, lea e mafai ona vaaia i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.

Green Dortors ma mumu puipui

I luga o le vitio: Lima faigofie fautuaga pe a faʻatau faitotoʻa faitotoʻa.

E malamalama faitotoa i sitaili eseese

E tafao faamasani, e tele filifiliga eseese mo faitotoʻa faitotoʻa ma faʻafitauli o loʻo faʻaalia i luga o le maketi i tau taugofie. Mea e gaosia, o le mamanu ma lanu e taua pe a filifilia faitotoʻa i totonu o le totonu, pei ona manaʻomia e mafaufau ai i foliga o se siʻomaga faapitoa.

Aua neʻi galo e uiga i le tuʻufaʻatasiga o lanu - o lea, toso i totonu o le itu faaonaponei poʻo le sitaili o le faʻamaonia, faʻagalo e uiga i le lanu lanu ma le masani ai. Le o le le masalomia ma le mamanu, taofi lau filifiliga i luga o papala paʻepaʻe. Latou te fesoʻotaʻi ma le faʻaeteete i sitaili eseese ma faʻatonuga, aua le suia le autasi o le i totonu o le avanoa.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le 'olo e filifili ai mo le faitotoʻa faitotoʻa: Ituaiga o Mechanisms ma faʻapipiʻi Fautuaga

Scandinavian sitaili

O le vaega autu o le scandinavian swox paʻepaʻe, faʻapea foʻi ma tamai tele o nofoaga. Mo le faʻalauteleina o le faʻalauteleina ma o loʻo faʻaaogaina e faitotoʻa o le malamalama o le malamalama o loʻo tuʻuina atu fale ma le osofaʻiga. Scandinavian Style e latalata i le natura, ae e tasi le foliga iloga - laina malamalama i le mamanu, mining o meaafale ma le maualuga maualuga o le malamalama. Lenei ua faamatalaina i se tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe ma uʻamea, tioata ma isi faʻata.

Faitotoa i Scandinavian style i totonu

Minimaltism

O lenei sitaili e iloga i le nofoaga moni o mea i totonu o le potu, faʻaaogaina moli moli ma le itiiti ifo o le aofaʻi o mea teuteu. O le filogia o le malamalama o faitotoʻa o loʻo fetaui lelei i totonu o sea faʻatasi ma faʻaopopo se lanu faʻapitoa i ai.

Faitotoʻa faitotoʻa i le sitaili o le itiiti ifo

Paʻepaʻe lanu i le sitaili faʻaititia o loʻo mafai ai ona e faia se faʻailoga lautele o avanoa avanoa e aunoa ma ni tapulaʻa o tapulaʻa (vaeluaina, pogisa lanu). O le mea lea e tusa ai pe o le faʻapipiʻiina o lanu enaena ma lanu uliuli, vaʻai i paepae i le paepae ma platbands pe a o le taua o le falai.

Faitotoʻa faitotoʻa i le sitaili o le itiiti ifo

Talanoaga

O le mea manaʻomia elemene o le vasega faʻapitoa o fale nofomau o loʻo mumu faitotoʻa. Latou te manuia mai i le mafaufau ma le mamalu o le maofa, fai saofaga i le sitaili sitaili. Afai e te vaʻai i ata faʻasolopito o talaʻaga o le maota o le taimi ua tuanaʻi, e le mafai lava ona le mafai e faitotoʻa pogisa. Taimi mulimuli, potu faitotoʻa ua teuteuina i auro ma kakulo, tuʻimomomo ma kavine. O lenei e faʻaaoga foʻi le taua i le fatuina o ni faʻataʻitaʻiga.

Faitotoʻa faitotoʻa i le masani masani

Valivali Tuufaatasiga

E faʻapefea ona tuʻufaʻatasia le pogisa ma pupula lanu i totonu? Paʻepaʻe paʻepaʻe ma Ageng Intotio Actor e tuʻufaʻatasia ma sili ona mafai ona fetuunai i lanu o puipui ma le fola. Peitai, e aoga le maitauina pe a olopalaina le potu i luma o matafaga, e tatau ona e musu e faʻaaoga le faitotoʻa o faitotoʻa pogisa.

Ina ia aua nei faʻalavelaveina le lotogatasi o le fausaga, le ie o se faʻamaʻi tutusa (susu, lanu o nifo nifo, efuefu, malamalama lanu enaena).

Faitotoʻa faitotoʻa o le dairy paolo i totonu o le malamalama i totonu

Atoatoa fetaui lelei faitotoa ma i totonu o le vaiitele o le eseesega o vali. O tulaga faapena, o BeiGee po o papaʻe faitotoa o loʻo filifilia - latou te vaʻaia e faia le faitotoʻa ma le tele o le malamalama ma le ea, le loloto o lanu viole, lanumeamata.

Blonde Dortors ma lanu uliuli

Afai e te manaʻo, e mafai ona e toe faia le faʻataʻitaʻiga o le mediaterranean i le potu malolo - O lenei e faʻafaigofieina e le tagata agavaa o le lanu moana-paʻepaʻe.

Moli faitotoa ma lanumoana puipui

Filifili e faaumaina le lanu laupapa uliuli e pei o le lanu ma foliga faitotoa. O le mea tutusa i totonu o le a taʻalo ai ni ata fou pe a fai e te filifili i le faʻapipiʻiina o le paʻepaʻe o le upega tafailagi o le paʻepaʻe ma eseese eleelea.

Matou te fautuaina le teuteuina o faitotoʻa ma le puʻeina-tioata faamalama, simr panels, manaia lelei, tuu le disctives ma se tagata fou lanu moana.

Faitotoʻa pupula ma le tioata tioata

O le tutoʻatasi o le o loʻo i totonu o le fale e manaʻomia ai le poto faʻapitoa ma tomai i le faigaluega ma fugalaʻau ma mea. Suʻega Dors o se vaitau lautele avanoa filifilia, ae o lea e faʻalagolago i le mea tonu ua filifilia. Leai se elemene e tatau ona tuʻituʻi mai le tuʻufaʻatasiga ma faʻaumatia le lotogatasi o le sitaili.

Fautuaga mo tagata mamanuina mo le filifilia faitotoa (2 Vitio)

Faitotoa i lanu eseese (70 ata)

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Faitau atili