Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Anonim

Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Tele tagata ua mautinoa o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma nofoaga o iniseti leaga i totonu o fale mautotogi ua uma ona foia. Peitai, e le o le mea lea. E toatele tagata o loʻo faʻasalalau i aso uma i auaunaga faʻapitoa mo le faʻaleagaina o meaola i fale. E mafai ona aveʻese ni pulu mai le sofa e aunoa ma le manaʻo i le fesoasoani a tagata tomai? O le a le mea e manaʻomia e lena mea? O a ni metotia o tau o tauiviga ma o le a le sefe o latou mo se tagata?

Faʻafefea ona aumai ni mea leaga mai le sofa oe lava

O le mea e lelei ai, o nei vailaʻau e mafai ona faʻatafunaina i luga o latou lava ma e leʻo valaau ai se tautua. Mo lenei mea e iai ni nai suiga o tagata i ni vailaau.

Aisea o le faʻafitauli o le aveeseina o le lulu e matuia tele? O le mea moni o nei iniseti e mafai ona mafua ai le mamafa o le soifua maloloina o tagata. O nei tamaʻi pepe na faʻaosofia ai le televave o le a faatuai ma le taulaiga o le a taʻitaʻia ai le faʻavaeina o le faitau aofai o tagata.

Afai e foliga mai ia te oe o le iniseti pipii i le sofa, aua e fafaga i luga o fafie po o le savalivali, oe sese. O tagata taʻitoʻatasi e mafai ona ola naʻo le toto o se tagata poʻo se manu. O lea, muamua lava, i lalo o le taufaamataʻu, o oe. O le a le lavelave o faaputuga tuufaatasiga?

O le mea moni o nei BUG e i ai se tulaga ese fausaga. Faafetai i le mafiafia puipuia malu o le shenth, olopalaina le iniseti e faigata tele. E masani lava, e mautinoa e tagata na latou fasiotia pailap, ae ia e afio ia ia lava. E le faigofie i taimi uma ona faʻamatalaina le mafuaʻaga o le rash i luga o le tino, aua e seasea lava ona faʻaalia o bugs i le aso susulu o le aso. E mafai ona e iloa na o le po.

A o le i amataina le taua faasaga i fuifui, e te manaʻomia ia mautinoa o loʻo e feagai ma latou. Ae mai lava, o le faʻaaogaina o metotia le talafeagai o le a le aumaia le taunuʻuga.

Mau i luga o le autu: o le a le lanu lanu pupuni o le a o gatasi ma le lanumoana puipui: fautuaga faapitoa

O a ni metotia o tauiviga? O a mea o ese mai le sofa? I totonu o sui o tagata e iloga i mea faapea:

  • vineta;
  • Pooho Horbs;
  • faʻaʻaisa;
  • vevela vevela;
  • turpentine;
  • sagebrush.

O a vailaʻau o loʻo iloa lelei e aoga i le faʻavasegaina o fulafula? O le lisi autu lea:

  • aroorls e uiga i iniseti;
  • Giges gugn ma suauu;
  • Tele papatusi.

E manaʻomia le mafaufau i le tasi i le isi taʻitoʻatasi ma iloa le auala e aumai ai bugs mai le sofa oe lava.

Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Ia faʻatautaia lelei ma le leaga o iniseti, e tatau ona e iloa le a le iʻuga latou te fefefe. O le a fesoasoani lea e faʻamautu le paʻu o le pa puipui.

O iniseti e matua nofouta i manogi malosi, maualuga ma maualalo vevela, ma nisi apod. O lea, i le auala e tauiviga, e mafai ona e vave foia le faafitauli.

Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Faʻafefea ona faʻaaoga le vineta?

E tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona aumai ni bugs mai le sofa e ala i le vineta. E pei ona taua, o nisi o le faʻatamaia mo moega. O le mafuaʻaga lea o le faʻatulagaina o le maeʻa o le nofoaga o le ofe o tagata o loʻo tau atu i o latou oti.
  1. Saunia se fofo o le vineta.
  2. Faʻaaogaina se tampon, togafitia atoa o le sofa.
  3. Ua mafaufau faapitoa i ai e faaosofia ai ma utupoto.
  4. Aua neʻi galo e faʻaaoga i le pito i tua o le meaafale.

TAUA! A maeʻa ni vaega faʻavasegaina, o gaioiga uma e toe fai ai ni nai taimi. E tuʻuina atu se faʻamaoniga o loʻo faʻatafunaina uma iniseti uma.

O a ofu o lo o tauivi ma ao?

E faigofie le tali, o na olo e malosi ai le manogi. E mafai ona faʻailoa i le kapeteni poʻo le lagolago. Ina ia mafai ona alu e alu pe oti, e manaʻomia, e manaʻomia le faʻaitiitia o lenei laʻau i le galueaina o le vailaʻau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e nanaina le laʻau o le cennition i lalo o le vaʻaiga o meafale. E fautuaina le faʻaleagaina o le paluga i le sofa o le sofa o le sofa poʻo nofoa. Mo nei faʻamoemoe, e le manaʻomia le sailia o se laʻau lanumeamata fou. Tumu ma mago matagofie.

TAUA! Afai na e fuafua e sui le Sofa vave, o ai e filifili BUG, ​​sili atu ona aveese vave loa. O le mea moni e mafai e nei mea faʻaoga ona sosolo ai i lou fale ona faʻaleagaina ai lea o lo latou lava faigata.

Faapefea ona faia le fesoasoani mumū?

E ui sa mafai e nisi aiga ona faʻafetaui le tausaloga o le auala, e le lelei i taimi uma. E aoga le matauina o Bugs o loo ola maloloina iniseti. E mafai ona latou nonofo ai i le 18 tikeri. O lea, leai masini o le a fesoasoani iinei. Ole mea sili, o le mea e mafai ona e faia o le faia o meafale i luga o le aisa ma tuu iina mo sina taimi. E le gata i lea, e le aoga.

1. Faiga o faʻamatalaga i totonu o le Autu: Tafunaga Paʻasefi i luga o Windows: Faʻaosoosoga, stentils ma mamanu mo filo laupapa; Faʻafefea ona tipi laupapa laupapa i ou lava lima?

Tau ma le maualuga vevela

Faʻaleagaina le moega, faʻaaoga le aafiaga o le vevela, e sili atu le faigofie nai lo le faʻaaogaina o aʻafiaga o le malulu. E faʻalagolago uma lava i le mea o loʻo i totonu o lou fale.

O le itu lelei o le aʻafiaga o le aʻafiaga i iniseti leaga o le taulimaina lea o le Bream Beactor i le malosi atoa. E aoga le mafaufauina o le steam starkes drostrot e tatau ona lava e tui ai i le aupito itiiti. A maeʻa mea uma, tamaʻi iniseti e mafai ona nana ai tonu iina.

Afai e leai se bream generator i totonu o le fale, e mafai ona e faʻaaogaina le masani masani i le iʻuga o le faʻatauga. Sau lua taimi uma i luga o le maualuga o le sofa. Mo le faʻafaigofie, e sili le palaso i totonu, aua o le faʻagaioiga e manaʻomia ai itu uma o meaafale.

Afai o lau IOE e le o iai le aoga talafeagai, ma le l isi o se taua faapitoa, e mafai ona e taumafai se isi metotia. Vevela le pupu vai. Mulimuli i le sofa. O le manatu faʻapitoa e totogi i latou o loʻo mafai ona nana iniseti. I lalo o le malosi o le faoa o vaipuna, e fano tagata uma i tausaga uma. Peitai, pe a maeʻa se gaioiga, e manaʻomia le tuʻu o se sofō mo le ea fou e faʻamago ai. A uma lena, e tatau ona fetaomi le meaafale.

Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Faʻafefea ona faʻaaoga le turpentine

E ui lava o lenei mea faigaluega ua talanoaina uma peʻa feagai ma ao, e tatau i se tagata ona faʻaeteete. O le mea lea e ofo mai ai le fua:

  • O le sipuni ti o turpentine ua ave;
  • fefiloi ma le ipu vai pupuua;
  • Ua faaopoopo se fasi vaega o le aiga;
  • O le fofo e fefiloi.

O lenei tuʻufaʻatasiga e tatau ona faʻaaogaina i sone o le faʻaputuga o le faʻaputuga o meaola. A e galue, e le mafai ona galo ia te oe lou lava puipuiga. Skiipdir ei ai le malosi malosi manogi ma mafai ona afaina ai le manava gaioiga ma totoga o le faaaliga. Aua neʻi galo e puipuia ou mata ma le paʻu. Aʻo faʻapea foʻi ona faʻaaogaina se fesoasoani tele, le potu lea na faʻatino ai le faʻagaioiga e taua tele i le vavale atoatoa.

Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Auala e Fesoasoani ai i Wormwood

O le mutia lenei ma se malosi tele manogi, lea e le o le matua o lona agaga i ao. O lea, afai e te manaʻo e fuafua pe faʻafefea ona aumai ni mea moe mai le sofa oe lava, e mafai ona e taumafai lenei metotia.

Aoina lala anufemwood. Faapipii i latou le mea o iai le nofoaga o iniseti. Faʻafetai i se manogi malosi, e mafai ona e faʻatautaia ni vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: Snowflakes faia oe lava

Mafai ona ou faaaogaina le masima?

Ole manaia ole mea faigaluega lea ole a fesoasoani i fale uma i le faʻaumaina lelei o le tau faasaga i ao. Afai ua uma ona e faia se ituaiga o gaioiga, e mafai ona e toe faʻaaogaina le masima atoa. Peitai, i le mea faigaluega e aoga tele, ethel ava ma nisi tagata troxixide tatau foi ona faʻaopopo i le fofo togafitiga.

O le faʻaogaina o lenei metotia o le faʻafitauli o le akbugs o le a foʻia, ma ole tagata e le aʻafia i a latou mea.

O le malamalamaaga lea i le aumai o meaola mai le faʻalauteleina mai le shena i le faʻataʻitaʻiga o nei mea, ua oʻo i le taimi e aʻoaʻo ai e uiga i vailaʻau faʻapitoa.

Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Faʻafefea ona aveʻese ni pulu mai le sofa i luga o latou lava faʻaaogaina faʻapitoa sauniuniga

O le mea moni, i le taimi muamua atonu e foliga mai o le tagofia o ao le faigofie auala e faʻatau ai. Latou seti tele. O ai e leʻi faʻalogo i le uiga o le "Raptor" poʻo le "taua"? Peitaʻi, e manaʻomia ona iai ni vaega ina ia mafai ona faʻamanuiaina le tauiviga ma mea e fai ma tagata faʻasamoa.

  1. O vailaʻau gaosi e le tatau ona tasi foʻi taimi.
  2. Ina ua maeʻa le tauiviga faasaga i le presses, e tatau ona e savali i luga uma o laʻau ma le soda sima.
  3. Aua neʻi galo e aveese mai le potu e le o maua uma meaʻai ma mea e le o faia i ao o le a faia.
  4. Fanau ia e pei o fagafao.
  5. O tusitusiga uma o loʻo i totonu o le potu e tatau ona afifi i le maualuga o le vevela.
  6. Ina ua maeʻa faʻamagoina faʻamagoina o meafale ua faʻatautaia, e tatau ona faʻatalatalanoa uma.

Ioe, o nei metotia e aoga tele. Ae ui i lea, afai e te le manaʻo e feagai ma le taua i ni vaega, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se galuega faʻapitoa. O le a mafai ona vave faʻaitiitia tagata atamamai ma faʻaleleia le iniseti i totonu o lou fale mautotogi.

Faʻafefea ona aumai ni bugs mai le sofa e le faʻaaliga

Vitio nai lo le aumaia o bugs mai le sofa

E mafai ona e matamata i se vitio e uiga i le aoga lelei i lenei iniseti i totonu o lou fale ma le auala e puipuia ai le latou toe foi mai.

Faitau atili