Uiga uiga o Iapani sitaili

Anonim

Faigofie ma fealofani o foliga sili ona uiga o le Iapani i totonu o le Iapani. O le ata o le fale o loʻo i ai i lenei faiga o le a sili ona lelei le fofo mo tagata e le faʻafefe ai le manatu e aveese ai mea le talafeagai i tausaga o latou olaga.

Uiga uiga o Iapani sitaili

O le sitaili e alu i lalo i lalo o tu ma aga a Iapani, lea avanoa avanoa e puleaina, meafale faigofie pepa ma sipela. E leai se faʻalavelave e le tatau ai ma meaafale. Peitaʻi, o le faʻalapotopotoga o isi atunuʻu i a tatou mea moni e sili saoloto, e tausinio i tulafono faʻamalosi i se mea, ua lava naʻo le mafaufau o le atunuʻu o le atunuʻu o fugalaʻau ma lanu lelei.

Seʻio tatou ulu, atonu, i se togafiti lanu - e tatau ona faigofie pe a mafai, sili a o le a tatou ogatasi i foliga o le lalolagi ma meafale. Le isi, filifili se faigofie squ, o se laulau maualalo kofe ma aluga nai lo nofoa. O a latou lanu ma foliga e tatau ona sili ona manaia ma maualalo-saoasaoa, o lea e manaia le faʻaalu o le taimi iinei i le lumanaʻi, taumafai e aloese mai faʻataʻitaʻiga.

I totonu o le potu e tatau ona manumalo i se laʻau poʻo le BAMBOO i le tuʻufaʻatasiga ma susulu o loʻo iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fai ni nofoa faigofie, ae le o le tele o kapeneta, faʻaaoga le tele o fata ma teuteu le faʻavae ma le faʻamalamalamaina ma le malamalama lelei ma le malamalama lelei ma le sulufaʻiga ma le malamalama lelei ma le ie sulufai. Nai lo le tele o faitotoʻa, o le fofo sili o le a faʻaaogaina o potu faʻaopoopo o loʻo faʻasolo atu i ni vaega, o loʻo latou malamalama ma le atoatoa ma le atoatoa ma le atoatoa le malosi o le faʻa-Iapani.

I le filifiliga o meafaitino ma ipu, ua ou mafaufau lelei ai i le ova ma taimi o ipu o ipu, e faʻaaogaina lautele i le masani a le alia. Faʻaopopo ni ata pupula ma le masani ai e ala i le faʻatau atu o le STRULDIDS Iapani Parcelain poʻo ipu o le lacquared o laʻau. O luga o loʻo i luga Geometric ituaiga o le a avea ma se fofo lelei mo masini moli.

Uiga uiga o Iapani sitaili

Lanu paʻepaʻe ma enaena lanu, uiga o le aganuʻu o Iapani, i le potu 'ai e manaʻomia le paleni i lanu viole poʻo le lanumeamata. Tele tioata mea, faʻataʻitaʻiga, o le a manaʻomia ai lamepa i laaga eseese o le a manaʻomia. O le uluai ie puipui o le pa o le a avea ma muamua, lea e mafai ona tautau i luga o le faamalama pe vavaeina ma lona 'ai i le umukuka.

Tusitusiga i luga o le autu: o le faʻaaogaina o le vevela o le le mautonu ipu mo se fola mafanafana

O se nofoaga faʻapitoa i Iapani i totonu o se potumoe. I lenei atunuu, e fiafia e moe i luga o moli vaivai o lo o teu i luga o le fola. O se faʻamamafa malosi i lenei mataupu o le a sagan mamafa, suamalie mumu, ma loloto uliuli pe enaena e talafeagai foʻi. O le uiga o le potu moe o le potu moe a Iapani o le a avea ma folauga a le kapeneta, o se tufuga o laupapa, vaevaeina i sikuea. O ana mea e mafai ona aoga e fai ma pepa faʻapipiʻi, teuteuina ma Iapani hieroglyphs, ma se uiga o le malamalama malamalama faitotoa.

O le tele o le faʻaaogaina o le Iapani i totonu e le gata i le faʻaoʻo lea, ae o le ono mafai ona vave suia e ala i le suia o mea teuteu teuteu. I le toe tuʻufaʻatasia o mea vaʻaia, suia le lanu o tamaitusi, e mafai ona e faigofie ona suia lau totonu e ala i le faia atoa.

Faitau atili