O le tulimanu o le potu e fai ai le potu: ituaiga, foliga o filifiliga ma mamanuina poloketi

Anonim

I le tele o taimi, o le itu faʻanaunauga avanoa i totonu o le potumoe poʻo le potu malolo e tumau pea. Ae, o le faigata o tagata leoleo, atiaʻeina se polokalame lautele mo le tuʻuina o mea i ni potu laiti. O lea, valaauina le tulimanu o laei e le tele se avanoa ma maua ai se lagona mafanafana ma le saolotoga i le potumoe.

O se lautele filifiliga o lenei faiga o le faʻalapotopotoga o le avanoa o loʻo tuʻuina atu i se nofoaga e teu ai tagata faʻatau. O le mafuaaga lea e taua tele ai muamua i le faʻatauina o se potu laei e saili ai ituaiga o ana fuafuaga ma foliga. I lenei tusitusiga, o le a tatou vaʻavaʻai atu i tulaga lelei mavaʻa mo faʻaaogaina o tulimanu o loʻomea potu i nofoaga falesa.

Tulimanu o le potu

E taua le filifilia o se potu leaga a le tulimanu

O lona fausaga, o le potu leaga o le faʻafefeteina o le potu umi o loʻo avea ma potu moe ma le manaʻomia o le teuina o faiga ma mea e aoga ai. O le galuega autu o lenei ituaiga o faʻalapotopotoga o le sefeina o avanoa i nofoaga taʻitasi. O le mea lea, e mafai ai ona iloga le lelei o le tulimanu o le 'olo-o le faʻaaogaina o le avanoa ma le le manaʻomia o le manaʻomia e faʻaaoga isi meafale.

Ina ua fausia le poloketi, o le polokalame nei na avea o le poloketi: O le pito i totonu o le pusaaila o le lua tulimanu potu (o le faatufugaga faavae o le potu avanoa).

Tulimanu o le potu

O le sili ona faigata i le mamanu o se tulimanu matagofie o le tafatolu o loʻo avea ma potu i lenei tulaga, o le ogatotonu o auga o le teuina o lavalava, ie lino, seevae ma isi mea totino. Lenei mea e aofia ai le faʻatulagaina o se tapunia o se faiga tapunia, pei o le mamanu e mafai ona nofoia uma le avanoa o le tele o le vanu (tapunia le avanoa i tafatafa o le faitotoʻa).

O sea mea ua fuafuaina e faʻaaoga e tatala ai le potu mai i totonu o loʻo i totonu o loʻo i totonu o le vaʻai vaʻaia. O le iʻuga o le a matauina faʻapitoa pe a fai o loʻo tatou talanoa e uiga i se tatala matala faiga.

O le tulimanu o le 'au

E ui lava o le fausiaina o se mamanu ma e le mafua ai faigata faʻapitoa, o le tau o le toe faʻaleleia galuega e matua sili atu nai lo le faʻatauina o mea i fafo).

I le i ai o le uluaʻi poto i le fausiaina, o le tulimanu o mautotogi e mafai ona fauina i ou lava lima i ituaiga uma o ata ma polokalame. Peitaʻi, i le tulaga lea, e aoga le manatuaina o le lelei ma le faʻatuatuaina o mea e mafai ona sili atu ona leaga. E tele foʻi mea e faʻalagolago i mea filifilia ma mea filifilia.

O le isi e le mafai ona avea ma se mea e le aoga i le taimi o le faia o le galuega i le taimi o le faʻapipiʻiina o le galuega e ono faaleagaina ai le laualuga o puipui (tracces mai faleʻoloa poʻo le vali). O lenei faʻafitauli e matua ogaoga pe a fai o loʻo e fuafua e faʻaofuina le potu laei i le lumanaʻi i le isi vaega o le potu. Tulaga faatonuina e tele le tele o mea faʻatino fale, ae e le o le tulaga lea.

I potu lapoʻa e iai le manaʻoga mo le eseese - o lona uiga, o le suiga o tuʻu ese fafo. E mafai lava ona suia le avanoa o le fale mautotogi, siitia le potu ofu i se nofoaga e le masani ai.

Tulimanu o le potu solo

O tulafono autu o le masini o le tulimanu o le potu o le potu

Ina ia fausia se fale puipui, e leai se mea e te faʻaaloalo ai i se isi vaega, o loʻo lava le faʻatau fua o se vaega o se mea e sili ona faʻatauvaʻa i totonu o le potumoe, o le potumoe poʻo le fanau. Afai e i ai potu avanoa, e mafai ona e toe faia se potu faʻapitoa i totonu o le potu faʻapitoa ma le agavaa fuafuaina teuina.

Aafiaga o tagata e fautuaina tagata fautuaina i nisi tulafono pe a faʻatuina se potu laki ina ia aua neʻi solia e le kapeneta le lotogatasi atoa o le potu. Nei o nisi o nei tulafono:

  • Mo potu laiti o loʻo fai ai ni tamaʻi laei, e taua tele le faʻamamaluina o le tele o avanoa mo lavalava i luga. O lenei ituaiga o mamanu ua tuʻuina atu i fafo o se potu vavaeʻese se vaega sili ona lelei ma le mafai ona faʻaaogaina le kapeti (sili pe a tatala se faʻatulagaina faʻalapotopotoga o le a faʻaaogaina).
  • E le mafai ona mafaufau i se potu lilo ofu lavalava e aunoa ma le mama malosi, ae tele galo e uiga i lenei taua taua. O le aoga sili ona lelei o le a nofoaga i totonu o le fale fausia-i totonu o le potu o le fale o le tele o faʻata o faʻata ma moli nump.
  • I le tulaga o le laititi o le tele o nofoaga saoloto, o elemene o le meafale maualuga e tatau ona siitia atu i se isi itu po o se isi nofoaga e mafai ona ausia.
  • A fuafua se potu laei, e manaʻomia le mafaufau pe faʻapefea ona i ai le malutaga mo le le lumanaʻi, nofoaga mo fafo atu o mea e maua.
  • E faʻatulaga ai se potu faʻafeusuaiga o loʻo avea ma o le a manaʻomia se tele o le taimi ma tupe. Peitaʻi, o se tali o le a suia tele ai le fofo o lou potumoe poʻo le potu malolo (o se lelei atoatoa tapunia faʻaaoga i potu potu).

Mataupu i luga o le autu: O le sitaili o ona potu i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Workroe potu i le tulimanu

A iai sau potu sili ona lautele (i luga o le lima sikuea mita), ona mafai lea ona e faʻatino le uluaʻi fuafuaga poloketi. Faʻaopopo ni pupuʻu o loʻo iai, faʻata i vae ma se laʻeʻe laulau o le a talafeagai lelei.

Manatua o le galuega autu o ia faʻafitauli o se tau agavaa ma faigofie-faʻaaoga masini o potu ma seevae.

Faʻatulaga o le tulimanu o loʻomea potu

Uamea

O le ata sili ona masani ai o le tulimanu o le lafu o loʻo i ai le tele o uʻamea uʻamea, fata ma ala taʻavale i le tino o le potu. I le aluga o taimi, o se faiga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina avanoa na amata ona vili le lisi. Ina ia faʻatasi ai se tele o mea o le pusaairobe i le va o fata, o fata, o fata, faʻapitoa laupapa ma toʻotoʻo faʻapipiʻi.

Tulimanu fale puipui i le Lote faiga

Faigofie o le faʻapipiʻi ma o le i ai o tagata taʻitoʻatasi e mafai ai ona e suia le maualuga, fuafua i luga o le tagata o le tagata e ona. O le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga o le Lofy System potu. O le tau o lenei mamanu e maualalo tele.

Faʻamolemole ia matau o le faʻaaogaina o ni eleelea maualuga ma feagaiga maualuga, faʻapipiʻi vaega ma o le ata lava ia o loʻo mafai ona i ai i soʻo se ituaiga puipui (tusa lava poʻo le ata o le palakalafa).

Tatala tulimanu o ofu

Ua faʻaaogaina le Bowzers e mamanuina se potu vaʻai mo le suia o lavalava. O le au toʻotoʻo e faʻapipiʻi i le tapoleni ma tautau, fata ma dressers. Peitaʻi, ina ia fatuina se faiga, e manaʻomia pa puipui, ae e mafai ona faʻasino i ai se aafiaga malosi.

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

A o le faʻavae o le mamanu, fata ma tusi faʻapitoa i le pito i tua o le puipui o loʻo tu. O se filifiliga lelei tele lea mo potu moe tetele, aua o oe e mafai ona amata amata ai avanoa.

Afai o le a e alu e toe faʻaleleia atili le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i totonu o le ata .

Workrobe Bozeander

Meafale a le Pubpere e mafai ona avea ma se lelei sili ona lelei i le mamanuina o le lotoifale o le potu laki. , O se faiga e tasi o le a tutusa ma le fale kapoti e aunoa ma faitotoʻa. O le ogatotonu o le a avea ma fata ma pa i le va oi latou. O le le lava o ia faʻaaliga o le faʻataunuuina o se taugata tau.

O le tulimanu o manu felelei

Mo potu laiti, o fale puipui e talafeagai, lea, ma le faʻatulagaina ma le faʻatumuina, e mafai ona suia ai le lelei o le vaipoʻo.

TAUA! Afai o le filifilia o mea tau le Kapeneta, ua ou nofo lelei lava i le lelei o mea ma ana gaioiga gaioiga, siaki oloa mo fafo mai fafo ma nifo.

Tulimanu fale puipui

Po o le a lava le faʻatinoga o fuafuaga e te filifilia, o se tulaga sili ona lelei o le ea e tatau ona i ai i le potu faʻafiafia, faʻapea foi ma le malamalama malamalama. A leai, o le agaleaga a le ea o le a faʻateleina lava i totonu o le fale mautotogi, o le a i ai se manogi le lelei, ma o lena susu poʻo otaota mafai ona amata atinae.

Tulimanu fale puipui

I luga o le vitio: mamanu ma le tele o le pusaaipoto.

Ituaiga o leoleo

Tele faatau, sau i le Kamupani Fale, Mafaufau ia i le tasi le itu o le tulimanu. Peitai, e le o le mea lea. O lenei faiga e vaevaeina i ni ituaiga, o mea taʻitasi e tatau ona faʻalogo lelei. Pei o soʻo se mamanu, o le fuafuaga fuafuaina o fuafuaga i totonu o faʻavae ma le le fiafia o le faʻaaogaina.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le fale e filifili ai: ituaiga ma foliga foliga

Trapezoidal

Ae o le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se mailei teuina o seevae, laei ma le mafaufau lelei, faʻapea foi ma mea totino. O le foliga o le trapezium faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina i le va o le potu o le potumoe ma faia ni faʻavae e sili atu le talafeagai. O le fausiaina o se ata tusi e aofia ai le fausiaina o se puipui faaopoopo ona o se tasi o le tulimanu o puipui, ma le isi faʻapipiʻi o faitotoʻa.

Trapezoidal tulimanu ofu

E taua tele o le vevesi e agamalu - o le a mafai ai ona tuʻu le rededible racking, tufuga ma fata i le faʻasologa tutusa. E matua faigata lava ona fausia se potu manaia ma ou lima, o lea matou te fautuaina ai e saili se fesoasoani mai tagata faʻapitoa ma aua le faʻasaoina i le lelei o mea.

Mr.

O se foliga o se ituaiga o le potu ofu o le mea e tuu ai i luga o puipui e lua o le potu. Ona o le lelei o le lelei ma le faigofie o gaioiga, o lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa i tagata Rusia. E tusa ai ma le mamanuina o le avanoa, ona iai lea o se toniga faʻatulagaina o fata, toʻotoʻo ma le tautau ma isi elemene. O lea, e tatau i le potu ona o mea e mafai ona gaosia.

M-mamanuina o le potu lavalava

O faitotoa e masani ona filifili pe o le aau, poʻo se faʻailoga - o le filifiliga mulimuli e sili atu ona faigofie ma nofoia le itiiti ifo o le avanoa. E ui o lenei faiga e tele lona lelei, o le mafuaʻaga o le musu o se manatu faʻapitoa o se manatu manatu o le leai o se mea e leai se totogi mo mea talafeagai.

M-mamanuina o le potu lavalava

Lima lanu

O le ata o le potu e lima-lanu ua fuafuaina e faigofie ona faʻatino, pe a e manaʻo, E mafai ona e tutoʻatasi le faʻatulagaina o ia fuafuaga. Lalo i le ata o loʻo faʻaalia ai se gagana masani o lenei ituaiga o mamanu. E pei ona vaaia, e i ai se tulaga sili ona maualuga, aua i le aluga o le tulaga o le foliga o le pepa agai i luma. O lea, i totonu o le potu e lava le avanoa ma le faʻapipiʻi o mea ma mo le sone ogatasi. Ma o le ma fale lava ia lava foliga mai o uluaʻi foliga mai ma le atoatoa atoatoa.

Lima-lanu tulimanu ofu ofu

Manatua o sea faiga e talafeagai mo se potu moe i totonu o le atunuʻu poʻo fale. I le tulaga o se potu e lua potu, o le a le talafeagai ma na o le sili atu faʻaititia le maualuga o le faʻamafanafanaga.

Tulimanu o le potu

Tafatolu

O loʻo iai le tulaga o le Brizubue o le Brigalar e fetaui lelei i totonu o le tamaʻi potu potu moe, potu malolo poʻo nofoaafi. O loʻo i ai se foliga puʻupuʻu, e le faʻapipiʻiina le potu ma fesoasoani i le sili ona lelei sefe o avanoa avanoa. Matou te manaʻo foi e faʻailoa o le sili lea ona le masani ai o le ofu o le o le po, lea o le po e tasi le po

Thinguale tulimanu o le ofu

O meatotino galue o sea fuafuaga maualuga o loʻo i le tulaga maualuga, ma o loʻo tatau ai uiga i fafo atu o le viʻiga. O le faʻapipiʻiina o lenei mamanu o loʻo faia e pei ona taua i lalo: O le tulimanu o le potu e vavaeʻese mai le potu atoa o le potu ma se masani, i totonu o mea uma e tatau ona teuina ai

O se vala o le vasega tafatolu o le tulaga o le diagonal tulaga o faitotoʻa, lea e faʻateleina ai le nofoaga.

O le tulimanu tafatolu o le potu

Lapotopoto

Lapotopoto (po o le sesega sima) o loʻo faʻaaoga e fai i le faʻateleina o avanoa faʻasaoina, o le mafuaʻaga lea e masani ona faʻaaogaina i potu laiti. Ae peitai, o lona le amanaia le le lelei o le lavelave o le faʻapipiʻiina ma le mamanuina. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le tau o faitotoʻa, o maa ma taʻamilosaga taʻamilosaga e sili atu le maualuga atu nai lo tulaga masani.

Seocirgrar tulimanu o ofu ofu

I totonu o le potu malolo, o le a le sui o le a vaʻai i le potu e faʻataʻamilomilo i luga o le parroe. Ua faʻafiafiaina o ia i soʻo se totonu, ma ina ia mafai ai ona tuʻufaʻatasia ma lanu o le potu, ua mafai ai ona fai ni vaega fale faufautua. Potu ma itu itu o le 2 m e lava lava mo le aoga talafeagai.

Selea sipela

I totonu o le moe e fetaui lelei ma le semi sesega ma le sliding tioata po o laupapa laupapa i luga o taavale. O le mea autu o le filifilia o mea talafeagai o le ofu o le leoleo, o le a lelei le tuʻufaʻatasia ma le masani masani.

Seocirgrar tulimanu o ofu ofu

Poʻo le Potu i le ituaiga

I aso nei, o loʻo maua mai e le maketi le tele o taʻavale eseese, e latalata i le tasi i le isi ma isi faʻamatalaga ma fua, aoga, ma uiga lelei. Ole eseʻesega o le faʻapitoa o fuafuaga, le faʻaaogaina o se tulimanu i totonu ma le anotusi o le system.

Mau i luga o le autu: ituaiga o le teuina o uarota ma filifiliga mo a latou meafaigaluega | +62 Ata

E tusa ai ma nei tapulaʻa, o ituaiga nei o le fata e iloga:

  • O le faʻavaʻa o se pusafaʻi o se ituaiga faʻapitoa ituaiga o fausiaina, o le pito aʻe o le metallic faʻavaʻa, tuʻufaʻatasia ma le pa o le fale. O le autu o le tulaga lelei o fausaga e mafai ona taʻua maualalo tau, ua ausia ona o le faʻaaogaina o se laititi o mea. E tatau foi ona taʻua o ni potu laei i totonu o potumoe e iloga i se tatala fua o le teuina o faiga.

Carnation carnsed

  • O le Barling Stome Badlings - tele taugofie mamanu ma se vaega o le cumememe o potu, folau ma isi elemene. E sili mo se potu malolo poʻo se potumoe na faia i se lauiloa-tekonolosi sitaili. Ma se vaega tele o mea aoga e pei o fata, fata, crressers, kapeneta, ia mautinoa e matua taua tele i totonu.

Tulimanu o le potu

  • Mesh chorobe - o loʻo faʻaaogaina o se stylized potu faʻaopoopo ma se lotoa o loʻo faʻauma pe maualuga-tekonolosi. O lana fuafuaga, o le mesh teuina faiga e pei o se faavaatusi, i nisi eseesega. Ma, nai lo le laupapa laupapa ma uʻamea, i lenei tulaga, faʻapitoa mesh fata ma o isi pito i luga o loʻo faʻaaogaina. O lenei vaega faia le siʻosiʻomaga sili atu le lautele, faigofie ma faigofie i le taotoga. A e manaʻo, e mafai ona faʻaopopo le ata ma faitotoʻa faitotoʻa ma le faʻamalu uila uila.

Tulimanu mesh weshrobe

Mai soo se mea, o lenei teuina o faʻamaumauga ua faia, o le fulifu ma mamafa mamanu. Peitaʻi, o le faʻaopoopoina o soʻo se kaneta e maualuga lona malosi ma faʻatuatuaina, faʻapea foi ma le faʻaolaina o meaafale ma suia le meaaloa).

O tagata e molia e malilie e leai se mea saʻo o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le tulimanu o le fale puipui i totonu o nofoaga nofo ai. E mafai ona e filifilia se foliga, lapoa, taofi le filifiliga i luga o le poloketi e te fiafia ai pe o ia maua sau oe lava manatu.

Workroe i le tele

I tulaga o nofoaga i fale mautotogi i fale mautotogi, e toʻatele o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le fuafuaina lelei o le avanoa i totonu. O fuaitau o le pusaaipoto i le potu malolo, Alatele poʻo le potumoe taʻaloga e taua.

Tapunia o Workrobe i le tulimanu

O loo aoga foi le suia o le tulimanu lea e mafai ona faia i ou lava lima i se potu ese (liua o manulelei, o se ofisa e le talafeagai ai, o se ofisa po o se vaega o le alalaupapa). Faʻalagolago i le fua o le fausiaina, e lua ituaiga o loʻo 'eseʻese: O se potu tatala (e le faʻaaogaina le potu avanoa) ma se potu tapunia).

Tatala tulimanu o ofu

Ae e te lei amata fuafuaina se potu laki, e tatau ona e filifili i le mea moni o le potu. O lenei faʻatapulaʻaina o loʻo aʻafia ai le i totonu o le i totonu o potu. Mai le saoasaoa ma talafeagai tufatufaina o mea o loʻo fuafua i le vaega e faʻalagolago i le aoga o le ata filifilia.

Mini Tor tulimanu o le potu

O le tele o le tele o le pusaaila e tatau ona mai le 1.1 i le 1.5 sikuea mita. mita. O nei faʻailoga o uiga o le uiga o le tulimanu ma faʻasologa o mea. Peitaʻi, o le aoga uiga o nei faʻataʻitaʻiga e ese - O le Alualu e sili atu le tele o tane mo le tulaga o vaega talafeagai, o le faʻataʻitaʻiga e sili atu le masani ai i le sone.

I le faaiuga, ou te fia matauina o le potu o le potu i le tulimanu o le sili sili ona lelei auala e faʻatulaga ai avanoa avanoa i nofoaga. O lenei filifiliga e talafeagai mo potu tetele ma le tamaʻi potu uma, o le a o opoina faʻatasi i totonu. Pau a le mea e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le faʻatumuina ma lau galuega (o lona uiga, o foliga o le mamanuina i totonu).

Worrobe i le tulimanu o sili atu pese - iloiloga (2 vitio)

Filifiliga mo le mamanu o tulimanu o le Worthobe Systems (60 Ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Ituaiga o Aiga Teuina Faʻamaumauga ma Filifiliga mo a latou meafaigaluega | +62 Ata

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Faitau atili