Tautala moli: O le a le mea e tupu? ? [Ituaiga o moli moli]

Anonim

O le faʻamuamua i le nofomau potu o loʻo iai i le Foafoaga o le lolomiga. O le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga i totonu o faʻataʻitaʻiga ono ono faʻaleagaina, o le mea autu o le fale mautotogi e mama. I totonu o lenei tusitusiga o le ae aʻoaʻo ai le uiga o le faʻaputuga o le, pe faʻapefea ona e faʻatutuina ni masini moli, faʻapea foi ma tulafono faaletausaga a la latou masini.

Lelei ma le le fiafia o le susulu o le susulu

I le taimi e toe faʻaleleia ai le toe faʻalelei oi latou mai le fale mautotogi, e le tatau ona e tuʻua le viʻiga. A uma mea uma, o lenei avanoa e mo le faigamalaga i ou mafaufauga. O le faʻauiga o le fausiaina e mafai ona teuteuina, taofia le moli uila i totonu, o le a suia ai le totonu o le potu atoa.

Totoina o avanoa avanoa e aofia ai mea e lua o lelei:

  • Faaaogaina moli tulaga o le tamaoaiga;
  • O le tali tali o le eseese;
  • E le manaʻomia le muamua galue i luga ae le i faʻapipiʻiina;
  • Ua faʻatagaina le masini moli i soʻo se ituaiga;
  • Fausiaina o se mea ua faateleina i avanoa avanoa;
  • le mafai ona toe faʻaaogaina le masini, fuafua i le tikeri o le susulu;
  • Faʻasolo i totonu o le taualuga ma le fausia-i Lumeinares o loʻo faʻagaioia mo se taimi umi;
  • Le faigata ona faʻamamaina ma faia le faʻamafanafanaga.
Le masani ai le fiafia
O le ulutala moli e mafai ona sili atu muamua

O le faaletonu e aofia ai:

  • O puna o le malamalama e tatau ona le itiiti ifo i le 10 cm i lalo ifo o le faʻalumaina ai, o lea e leʻo fautuaina le fale mautotogi i le fale maupuʻele;
  • O le moli o moli e le suia pe a uma ona fasia le taualuga;
  • Faʻatasi ai ma tutoʻatasi faʻapipiʻi o masini uila, faigata e ono tupu;
  • Pe a galulue e tatau ona tausia le tekinolosi ina ia leai ni ni faaletonu.
Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata
Faapipiiina o masini uila e sili atu ona sili atu i le au tagata poto faapitoa.

Ituaiga o moli moli clailkov

Malamalama e le gata o le fausiaina o le vevela ma le mafanafana i totonu o le potu, a o se vaipuna o le tipi. O le pito i tua e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai ituaiga eseese o masini. Ae le i filifilia se tasi poʻo se isi ituaiga o lamepa, e manaʻomia le faʻatulagaina o latou e sili ona fetaui ma lou taualuga.

Faamalolo

O le faʻamaloloina o le taualuga o se fausaga, o le faʻapipiʻiina o le mea e faia i se mamao tele mai le lautele o le lautele. O le mea lea, o lenei ituaiga o pine e fetaui lelei faapitoa mo potu tele ma le maualuga maualuga o le taualuga. Peitai, e iai tala. Ma, i le faʻamaloloina o coundones e iai le avanoa e faʻapipiʻi ai le tele o masini moli, e i ai mai le mea e filifili ai.

Ia faʻamalamalamaina le taualuga, o loʻo fautuaina le faʻaaogaina o masini moli nei:

  • Manatu;
  • Taʻitaʻi lipine ma maumea;
  • Fola ogalaau;
  • Le mautonu o moli moli;
  • Fiber fiber muber malamalama.

O tagata iloga ia e faʻailoa mai o le pito i tua i le faʻamaloloina o le vililuga o le a muamua mai lava pe a faʻaaoga ni moli o ituaiga eseese.

O le taofia o le fiafia

Feteʻenaʻi

A faʻapea e mafai ona faʻaaoga le tele o lamepa i le malulu, ona sili atu lea ona faigata i le ie malosi. O le mea moni o le pvc ata tifaga, lea ua faʻaloaloa i lalo o le faʻavae, e le o iai le sili atu le malosi ma le vevela o le vevela. O iinei, e mafai ona tatou faia se faʻaiuga o le faia o le tautau i luga o le mamafa curveeelier tuusaʻo i luga o lenei upega tafailagi - le ata vave. Faʻapea foi, e le mafai foʻi ona faʻapipiʻi lamepa ma faigofie o moli moli, a leai e i ai se lamatiaga o le liusuavai o le ata tifaga.

Ina ia faʻaaea le faʻalavelave faʻalavelave, e faʻatagaina ona faʻaaogaina ni masini eletise e pei o:

  • Tapeti togi moli (faʻapipiʻi);
  • Faamalotia ma faʻapitoa le carndelier o le taualuga;
  • Taitaiina o lipine ma mea lelei.
Faaaliina le taualuga
Lapataʻi i le tele e masani ona faʻaaoga i le taualuga.

Sima po o laupapa

O le moli o le laupapa laupapa poʻo le sima e mafai ona faia e faʻaaoga ai moli o ituaiga eseese. E leai ni faatapulaaina ii. I totonu o Malaga o loʻo i ai se faʻapipiʻiina o mea faigaluega i luga o le matau, taula poʻo se uʻamea e malupuipuia ai le malu. E mafai ona e tautau e oʻo lava i le vave chandelier ae le popole.

Tusitusiga i luga o le Autu: Faalapotopotoga o le malamalama i pine pine: Faʻapipiʻiina ma aitia mo potu eseese | +70 ata

Faapipiiina o chandeliers i luga o se sima sima

O le moli auala mo se fanua sima e mafai ona faʻauʻuina i se chandelier ma masani incndindints vanu. Talafeagai e pei o le taofia ma faamalamalamaina ata o lamepa. O le taʻele taʻimua o le a vaʻavaʻai i le nuʻu o le faʻaupuga.

Talia le pito i tua o le sima

Mo mea laupapa laupapa, tanumia uma fale puipui ma faʻapipiʻi masini e talafeagai, pei o le mea. Ae peitai, e le talafeagai le apalai, aua o le faiga o le faapipiiina galuega e faigata.

Moli i laupapa laupapa

Susulu le pito i luga o le taua o le tele o fofo

E masani lava, o tagata faigaluega faʻapitoa e faaauupegaina i le aotelega o le moli i le ogatotonu o le taualuga. E foliga manaia tele, e foliga mai o le taualuga o se faamoemoe. Faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga o upega tafailagi ma le agavaa e mafai ai ona fausia le aafiaga o le po o le lagi, ma pe a fai o se ata paʻepaʻe pvc show, o le a avea ma susulu susulu o le sili atu o le lafi.

Susulu o le taualuga e pei o le malamalama tele
I le taimi e tasi e le masani ai

I le pito o le pito i luga ma lona moli o loo i ai ni taleni:

  • O le faʻaaogaina o le PVC Banvas ma le 50% manino, lea e leai se eseʻesega mai le ata manino.
  • Le faia o se matagofie o le taualuga, seti le tapiti tapi poʻo le faʻasologa o moli i le avanoa i le va o le tino lelei ma le faʻamalosi o ia lava.
  • E tele ituaiga o le lipine o le lipine: Ua gaosia uma i le paepae ma isi lanu.
Susulu o le taualuga i lalo o le fetu fetu
Ofoofogia susulu o le fetu i le lagi taumatau ma oe i luga aʻe o lou ulu

I luga o Vitio: Taʻitaʻi Taid-moli pou.

Ituaiga o moli mo le alalaina o moli

O le sailiga o aso nei o le aso o le itūina ma tagata faʻatau maketi e ofoina atu le tele o moli filifiliga. E le gata ia na o ni chandalli ni moli masani ma moli tusi, ae faapena foʻi ma le tuanisi, na faia e ala i faiga masani, fetuʻutuʻunaʻi lelei. A filifilia le moli, e tatau ona e vaʻai totoʻa i le uiga o tapulaʻa o le potu, mo le faʻataʻitaʻiga, i le maualuga ma o lona uiga o le eria, faʻapea foi ma lona mafuaʻaga.

Chandeliers

O le tele o le faʻaaogaina o ituaiga masini mo le moli o le potu o chandeliers. E vaevaeina i:

  • Taofia. Tuusaʻo le moli moli saʻo i lalo. E masani lava o le faʻamalologa o loʻo faia i luga o le maea, filifili poʻo isi mea.

Tagata taua

  • Taualuga. O nei masini ua susulu, na faapena ona tufatufa atu le tafetotoi moli. E i ai ituaiga eseese (taamilosaga, sikuea, faʻatamala), ma faʻamau saʻo i le taualuga faʻaaoga se laupapa.

Tototoiina moli

  • Masaniga. O le masini o nei masini e sili ona taatele, o le tele o moli ua faʻaaogaina, ma o elemene autu o loʻo faia o uʻamea, tioata, ie poʻo tioata. Tautau i luga o le matau i le taualuga.

Classic custolley

Malamalama

O moli uila o le tele o loʻo aofia ai le faʻaaogaina o moli tusi. Ole aofaʻi o lenei ituaiga o lamepa, o loʻo tuʻuina atu i le faʻavae, e faʻavae i luga o le paoa faʻasino o mea faigaluega. O le togi moli e mafai ona avea ma mea autu ma o se isi.

Malamalama

O le vaega o le tala a Luminare o loo faia e:

  • Faapipiiina o metotia - faʻapipiʻi, faʻamalolo pe oge i luga;
  • Ituaiga moli - haloseen, taʻitaʻia, lumuneme, o moli moli;
  • Faʻataunuʻuina - mafai ona faʻapipiʻi uma ma le le mafaufau.

Eseese ituaiga o tulaga o luminare

Ala ala

O nei tala e ese a le tagata e tumau i luga o nofoaafi - o le ua viliina o le pasi. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona iai ni nofoaga, faʻalagolago i le mamanu. Faʻapipiʻi i luga o le taualuga o loʻo faia i luga o le cables faʻapitoa ma e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi i mea eseese.

Taavale moli auala

E aoga le matauina o le faʻailoga voltator o moli maa e mafai ona i ai uma i le 12V, o lea i le 220 V. o loʻo iloga i le faʻapipiʻiina i le taimi o faʻagaioiga.

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Vaeluaina moli

O le isi ituaiga o moli, e masani ona faʻaaogaina o se isi. O ia lape atigipusa e mafai ona faʻaaogaina i ni vaega o totonu, ona o lona faʻafaigofie i totonu o le taualuga fausaga o soʻo se faʻavae, ma e foliga foʻi i le malu malu.

O le susulu o le aafiaga na faia:

  • Taapataiga tapasa;
  • Taʻitaʻia lipine;
  • Neon tubes.

Lanu taʻitaʻi lipine.

E faigofie lava ona latou faʻasaʻo i luga o le faʻataoto i luga o le faʻataotoga, faʻaaoga e mamanuina se taualuga o le laupepa. Faatasi ai ma le masani masani, o le tapi tepetia galue lava umi ma le mamanu e le tatau ona tautua ese ai. Fai pea le moli autu, tusa lava pe faʻaaogaina lenei filifiliga o moli uila.

Fetuutuunai neon faagaau i luga o le taualuga

Tuʻuina atu o manatu moli mo potu eseese

E oʻo mai, e tele auala e faʻatonutonu ai le taualuga ma le malamalama. A filifilia, e tatau ona e mafaufau i le mafuaʻaga o le potu, ma a uiga o loʻo sosoʻo ai miti.

Ala karitoti

O ni fautuaga i le inisiua o le auala:

  • Faatasi ai ma le paʻu maualalo, o le tuʻuina o lamepa ua fautuaina ma se faʻatonuga muamua o le malamalama i luga o puipui ma luga e faʻateleina ai le tele o le potu.
  • Afai o le tulaga taua o loʻo i lalo ifo o le averesi, o aʻafiaga o le uluaʻi moli e ausia pe a faʻaaoga le haloned meafaigaluega.
  • Ina ia faalauteleina le avanoa, susulu ma faapipii lapulama ina ia pauu le moli i luga o puipui.
  • Afai o se maualuga maualuga o le taualuga, ona mafai lea ona faʻapipiʻiina mea e tele ai uila, o le a pa'ū ai le moli i luga o le fola.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le moli i le umukuka: o le a le mea e tupu ma pe faʻafefea ona faʻatulaga? (o aitia nei)

Moli i le auala

Umukuka

O le autu poʻo le aotelega o moli e manaʻomia mo lenei potu e faʻaaogaina, faʻaopopo - i totonu - i le lotoifale i foliga o moli, puipui puipui. O le pepa muamua e masani ona faʻaaoga e toto ai le atoa o le itu, ma le lona lua i le nofoaga o tapenaga poʻo meaʻai.

Faaaulugaluga moli i le umukuka

Potumoe

Ae le i faiaina le moli uila, e tatau ona e mautinoa le mea o le a nofo ai le moega, o le uaea o le a faalagolago ai. O le moli autu e fautuaina e faatino ai i le ogatotonu o le potu, e mafai ona e faʻaogaina se moli masani, ma luga o le puipui o le moega e tautau ai se moe.

Faaaulugaluga moli i le potumoe

Potu malolo

O moli autu e ono avea ma kandelier o loʻo i ai i le ogatotonu o le potu, ae taua le iloiloina o tapulaʻa o le eria ma le maualuga o le taualuga. Afai e tele le potu, ona foliga mai lea o le aotelega o le chandelier o le a foliga muamua. Afai o le potu malolo e laititi, o lona uiga o le taualuga e mafai ona faia e ala i moli moli mo le vaaia vaaia o avanoa.

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Faletaele

O le tali lelei o le a aoga ma le manino o eleele. Afai o se maualuga maualuga o le taualuga, ona mafai lea ona e taofia le moli aisa, ma afai e maualalo, ona lava lea o le faʻaleleia o moli i puipui. E taua le matauina o mea filifilia mai le tioata le a le sili filifiliga, aua o le tafe o le malamalama o le a suia.

Moli i le faletaele

Faletalimalo

E i ai sina nofoaga i luga o lenei 'upega tafaʻilagi, ina ia mafai ona e faʻaogaina:

  • tamai kesi fasimea;
  • Faamalamalamaga o le malamalama malamalama;
  • Puipui nofoaga.

Moli i luga o le faapaologa

E masani lava ona moli i luga o le faapaologa poʻo le loggia, o le filifiliga o loʻo mauaina i masini na fuafuaina mo le auala.

Luminares i luga o le faapaologa

Auiliiliga e uiga i le mea e moli ai

Fausiaina-i le faʻaofi poʻo le mea taua ua liligiina mai i le aso nei ua avea ma lauiloa. Ituaiga o moli faʻaaogaina e aoga ma faʻaaoga mo se taimi umi. O le malamalama ua osofaʻiga e sili atu i le itu atoa, e maua ai le malamalama masani.

Manatu Autu

I luga o le faʻamalolo pe faʻamalosi le taualuga, tuu moli moli moli luga o se vaega laʻititi. O le tuueseeseina o le tulimanu e le sili atu i le 30. lea, o nei mea e tatau ona tuu malosi i le tasi ma le isi. O vaitafe malamalama e iai le laupepa, o lona uiga e tatau ona latou sopoia i le tasi tulaga, lea e sili i luga mea uma ma meaafale.

Mafua o le Oo i Manatu Malamalama

Pros ma faaletonu

Lelei o le faʻaiʻuga o lamepa:

  • mafai ona faʻaaoga e faʻamalamalamaina ai ni nofoaga;
  • Faatoa tele le taumafaina o le eletise;
  • mafai ona faapipii i soo se mea;
  • i ai laiti itu;
  • E malamalama malamalama;
  • Le ono mafai ona faia i lanu eseese.

Taualuga Malamalama

E i ai le faaletonu:

  • Mamanuina faigata;
  • faʻaaogaina o isi malosiaga sapalai;
  • le tatau ona faʻaaogaina mo viʻiga i luga;
  • Pe a ovasia, faʻaletonu e mafai ona tumau ile faʻamaloloina o faʻatapuaʻiga.

Faapipiiina o lamepa

O le DOT Lumorires mafai ona ni eseʻese, e faʻalagolago uma lava i le galuega o le potu ma le faʻataʻitaʻiga o le manatu. Ae o le tele e masani ona filifilia mea nei o le lamp nei

  • tutusa tutusa le tasi ma le isi;

Nofoaga Nofoaga o le Prence Center

  • i le aotelega o le tupua;

O le nofoaga o moli moli faataamilo i le tino

  • i foliga o se arc;

O le nofoaga o le tulaga limp i le ituaiga o se arc

  • liʻo poʻo le sikuea;

Lapotopoto nofoaga o le prones moli

  • koluse;

Cross-foliga nofoaga o le proces conmps

  • i se checkerboard.

O le CHESS Start of proces

Faʻafefea ona fuafua le numera o lamepa

Ina ia fuafua le numera o le mea moli masini, e manaʻomia le fuaina o le vaega o le vaega. O lea, i le mana o lamepa i 35 w, e mafai ona malamalama i le 1.5 m2 (20 w ua susulu ma 1 m2). Faatasi ai ma le moli uila, mo se faʻataʻitaʻiga, o le moli, o le numera o manatu o lumlirires ua faʻaititia.

Lisi o le malamalama malamalama
E taua tele ni mea lelei

E aoga le maitauina o loʻo iai ni ituaiga o nini o le procemp o loʻo faʻaaogaina i se auala faʻataʻamilomilo poʻo se moli o le mea lea, e faʻatagaina oe e faʻateleina le tulimanu. Faʻavae i luga o lenei, e mafai ona e mauaina se numera laʻititi o lamepa.

I luga o Vitio: Faʻafefea ona fuafua le numera o moli i le ogatotonu o le taualuga.

Laititi mamao

I le tulaga o le filifilia o mea taua, e manaʻomia le mafaufau i mea nei:

  • Mai i puipui o moli i lamepa, o le mamao o le itiiti ifo 20 cm e tatau ona taofi;
  • I le va o masini latou te tatau ona i ai a o le 30 cm;
  • O le mamao mai le isi vaega o PVC ata e tatau ona sili atu i le 20 cm;
  • E tasi le lamp o le a faamalamalamaina se ata o le 1.5 M2.

O nei manaʻoga e tatau ona faia ina ia le tupu, ma, e pei ona le solia le faʻamaoni o mea (i le tulaga o le feteʻenaʻi).

Mataupu oi luga o le autu: moli filifiliga i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli i potu eseese

O moli moli e faʻaaogaina atoatoa i totonu o soʻo se potu, e le gata i le potu malolo, potumoe, ae o lea foi i le auala tele, faletaele, faletaele ma le auala. O le sili lea o le sili ona manaia pe a fai o le fale mautotogi. Ae o lea e aoga le vaʻai atu o le a teuina le lisi o se tulaga i totonu o le faʻalavelave poʻo le faʻamaloloina o le faʻaiʻuga, ma e le fetaui ma se potu.

A o le i faʻapipiʻi ni moli ma e manaʻomia le faia o le auivi poʻo le pepa o le ata poʻo le fasi pepa faʻapipiʻi, tuuina atu:

  • vaega tauasaga;
  • Faamoemoega o le potu;
  • Aotelega Ata;
  • Le aofai o avanoa avanoa ma sconnos.

Vaega

O le malamalama e tatau ona maalania i lanu matagofie, ae le o se tulaga o le malamalama na oti ai le mata. O le filifiliga sili lea o le fausiaina o le faataapeapeina o le malamalama. O lamepa faʻailo e mafai ona suia i le tele o utupoto, ma tuʻu se moli moli i le ogatotonu.

Manatu moli i le ala savali

Umukuka

Mo soʻo se tagata e ona, malamalama i le umukuka e manaʻomia. E tatau ona e tetee i le mamao i le va o moli uila, pei ona fuafua lelei lo latou malosi. A filifilia se isi faʻamatalaga o le malamalama, o le aofaʻi o toʻatele o matua e tatau ona faʻaitiitia.

Manatu fiafia i le umukuka

Potu malolo

O se tasi o faʻaiuga i le mamanu o le potu malolo o le faʻaaogaina o le faʻamalu. O Lampy Lamps e masani lava ona o mai i le mafuaʻaga autu o le malamalama poʻo le po o le tino, e manaʻomia le tatau ona tatau ona faʻamaonia le ono faʻatonutonuina o le malosi.

Manatu moli i le potu malolo

Potumoe

Ina ia e le toe ola le malamalama i mata, e fautuaina lanupi e faʻatulagaina le sitepu pe o lona tino. O le numera o lamepa e sili atu le faʻatu i lalo nai lo le mea na tupu pe a fuafuaina. Ina ia mafai ona fetuʻunaʻi le moli, e fautuaina le faʻaaogaina o se tausaga.

Manatu moli i le potumoe

Fanau

Malamalama e fatuina tulaga o le malamalama i luga o le fale faigaluega o tamaiti, mo se faʻataʻitaʻiga, i mea latou te tusia ai pe auai foi i isi fatufatu. E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a moli auala lelei o nofoaga lelei ma le malamalama, e mafai ona e fatuina se tala fatu faʻaaliga mo tamaiti.

O le tu i luga o tamaiti i tamaiti

Faletaele

E leai se isi mea e lua o lamepa e faʻamalamalamaina ai lenei potu, aua ua masani ona sili atu nai lo le 5 m2. E fuafuaina mea uma i le fuafuaina. I lalo o ni tulaga, e aoga le mafaufau e taua le faʻaaogaina o le galuega faʻatino o moli o moli moli o moli uila ma le fofo lelei o moli.

Manatu moli i le faletaele

Filifiliga mo le taualuga

O lenei ituaiga faʻapotopotoga e faʻaauupegaina ma moli moli o tele ituaiga. O se faʻailoga iloga na o le loloto o le faʻapipiʻiina o le taimi nei o loʻo tauaveina vaega. O le faʻaaogaina o le Mortar moli masini e sili ona talafeagai, ma o le mama e faʻasaʻo i moli moli e aloese ai mai le ata o le ata.

Luga o le maualuga o le taualuga

O masini moli na faapipiiina i luga aʻe o le tulaga taua o le tulaga o le le aoga o le le fiafia mai totonu. E matua lelava lava, ae o loʻo iai le tele o le tele o le tele o le tele:

  • E le i ufitia atoa le eria;
  • mafai ona ogaoga le vevela o lamepa;
  • Le manaʻoga e faʻaaoga lamepa e aumai ai moli.

Valiega i tua

I le tulaga taua

O loʻo faʻapipiʻi sao i luga o moli i le taualuga. O le a faʻatino avanoa o loʻo faia, faʻalagolago i le manatu. Ae o le malamalama o lo o maualuga fua. E le mafai ona faʻapipiʻi lamepa ma se malosi o le sili atu 35 w, ma e manaʻomia le transformer.

Moli i le pito i luga

Lalo ifo o le tulaga ma luga

O le faʻailoga autu iloga o ia moli o se pasene lapoʻa o le malamalama o loʻo teʻa. O le vaega lea e aofia ai moli uila, o loʻo i totonu o le faʻamaloloina o le faʻamaloloina pe faʻaofi le mamanu, ae o le moli eleʻele e alu i tua atu o le faʻaloaloa lautele. Atonu e i ai ni u tioata, tautau le eleelea o elemene.

Manatu i le moli mo le taualuga

O le muina o le Ontheheare Lulinuares, o se faʻapitoa faʻavae o loʻo faʻaaogaina, e mafai ai ona faʻaaogaina moli eseese o tapulaʻa malosi.

O luga o le pito i luga o moli

Isi filifiliga

Faatasi ai ma le fesoasoani a fiber-oppetic proced conces, e mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga o le fetu fetu. DUPLEX FAASINO CONILINGS MA LE FAʻAFITAULI O LE TOE FAʻAFETAI O LE MUAMUA. E aoga le mafaufau i ai pe a filifilia se magnon ituaiga moli, e tasi le elemene ua setiina i le fua o le 2 M2.

Fiber-opcic chigeng moli

Le masani ai manatu mo le nofoaga o lamepa

Le fausiaina o se poloketi moli fou, e mafai ona taʻitaʻia e ala i fatufatu:
  • Tuu le malamalama o le gata;
  • Amata le tasi ituaiga o lamepa i tulimanu, ma i le ogatotonu e toe tuuina o isi;
  • Filifili ni lanu eseese ma faʻatulaga i latou i pymmetry;
  • Tuu ni moli tusi ma le liligi e tusa ai ma le pa.

E mafai ona e tusia se ata, teu se ata ma le faʻatinoina o manatu, le mea autu e faʻailoa ai tulafono faʻapipiʻi.

Faaaliina le pito i tua i tua (2 vitio)

Eseese manatu (80 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Faitau atili