Faapipiiina o MDF puipui panels: Fautuaga

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻavaʻa metotia faʻatulagaina o loʻo faapipiiina le PDF
  • Faʻafefea ona fai le faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le kulimi
  • Faʻapipiʻi Fautuaga MDF Plate

O le MDF o se mea e masani ona faʻaaogaina mo le faia o nei ipu o le laʻau, puipui ma papatusi. I le faʻagaioiga o ana fale gaosi, ua faʻaaogaina le laʻau mago. O Papatusi MDF e sili ona lelei mo nofoaga e pei o sitepu, ala ma ala e teu ai, potu teu fale, auala, ma isi A o le i amataina le faʻapipiʻiina o pa puipui o le MDF poʻo le DVP, o le laʻau o laʻau-fio mea, e tatau ona masani ai i laʻau masani, e tatau ona masani ai i auala uma o le faʻapipiʻiina o le MDF CANEL.

Faapipiiina o MDF puipui panels: Fautuaga

E tatau ona manatua o le MDF Planls o loʻo tuʻuina atu i luga o le puipui.

Faʻaaoga ni metotia se lua e malupuipuia ai au mDF i luga o le taualuga poʻo puipui: faʻavaʻa ma le faʻapipiʻi.

O nei metotia e aoga, ma o le latou faʻaaogaina e faʻalagolago i le tele o mea. Afai e manaʻomia le Clads CladDed MDF e nana fesoʻotaʻiga, faʻaaoga se faʻavaʻa o le auala. Afai o loʻo fuafua e faasaga i le puipui ma le lamolemole luga, o le metotia faʻapipiʻi faʻaaogaina. O le mea moni, o isi auala e aoga. Faʻapipiʻiina o pa puipui puipui e mafai ona faʻaogaina e le gata i tulaga saʻo, ae o loʻo taʻua foi. O le metotia o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua tufatufaina atu i se sili atu.

Faʻapipiʻiina o pa puipui o le a manaʻomia tapenaga, faʻaopopo atu i MDF ma Brous, o ituaiga nei o mea faigaluega:

  1. Uafu.
  2. Taumafaiga o ia lava.
  3. Maualuga.

Ae le i faʻapipiʻiina, e manaʻomia le fuafuaina o le nofoaga o le puipui o totonu o le puipui pa, ona faʻapipiʻi lea o le laupapa laupapa pe a uma le 50 cm mai le tasi ma le isi. Faapipiiina o fetuunaiga, ma mafaufau i tupe leiloa i luga o ofutino o 0.5 mm, o le a mo i latou uma.

Faʻavaʻa metotia faʻatulagaina o loʻo faapipiiina le PDF

Faapipiiina o MDF puipui panels: Fautuaga

PVC vaega o loʻo faʻapipiʻiina le matagaluega.

O le igoa o lenei metotia faʻamatala mo ia lava: Mo le embodime, o le a manaʻomia le fausia o se faʻavaʻa e pei o se fuafuaga faʻaaoga mo le faʻavaveina o isi ituaiga mea, pei o faʻamaumauga. O le eseʻesega e naʻo le faʻaaogaina o faʻamatalaga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se roulette?

E tatau ona manatua o le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o le pa i totonu o le pa o totonu o loʻo aʻafia ai le siʻosiʻomaga o le jobrialtal itu o le jogbook, ma le faʻaʻeseʻese. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le pa puipui o le diagonal ituaiga, ona faʻaaoga lea o se auala e faʻapipiʻi ai le faʻavaʻa. I lenei tulaga, o nisi itu o le faʻavaʻa o le faʻateleina aliali mai. E fautuaina le faʻaaogaina o le faʻavae e faʻaaogaina ai le ud-dime, e le o se pa e mafai ona lafo i le le lelei faʻaalia i le susu.

Muamua, o le faʻavae o loʻo tagofia, ma pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga o le taʻiala, e ala ile matauina o faʻasalalau i le tulaga o le puipui.

O le eseesega i metotia mo le faʻapipiʻiina o le MDF ma Mywall e fesoʻotaʻi ma le mea moni o le striprical carrive cd disc o loʻo faʻauluina i le umi o le taʻavale ma vaega o le 3000 mm. O loʻo faia i le taimi mulimuli ia avea le mea mulimuli ane faia le faʻapipiʻiina o le sprizol carrier crvel cd infelling i le sitepu o le 500 mm i le va o le taiala.

Faapipiiina o MDF puipui panels: Fautuaga

MDF laulau faʻapipiʻiina matagaluega.

O se faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo faia ai le faʻaaogaina o le Crab-ituaiga CD Contrars, ma o le faʻatulagaina o faʻamatalaga i le puipui e faia e puipui o loʻo i ai le pa.

Faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa o se tasi o ituaiga autu ma sili ona taua ituaiga o galuega e faia pe a faʻapipiʻi le MDF, ma le faʻapipiʻi faʻagasologa o le malamalama. Faʻapipiʻiina o papatusi i luga o le faʻavaʻa o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le Swipe o Swipe (Clamp Clamps) o loʻo tu i totonu o togatotogi o loʻo iai i pito o le pa puipui. Lea e mafai ai ona e faʻamautinoa le faʻatuatuaina o le faʻamautu pe a fesoʻotaʻi mdf ma se faʻavaʻa. Na fuafuaina Klemer Systection ina ia latou le mafai ona faia le faʻalavelave pe a faʻaofi le isi i le isi vaega o le ddf stab i le taimi muamua.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona fai le faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le kulimi

Faapipiiina o MDF puipui panels: Fautuaga

Faapipiiina o pvc panels mo puipui.

Mauga o le MDF o puipui o kelu e tele faigofie faigofie. O lenei televave tele le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi faʻagasologa i le leai o le uʻamea poʻo le laupapa laupapa, o le gaosiga lea e mafai ona faia se taimi umi.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fufulu vai mai le vaieli: faamama ma tagata

A o leʻi oʻo i le MDF e faʻapipiʻi i se metotia faʻapipiʻi, e tatau ona malamalama i ai ma le kulimi faʻaaogaina faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe. Faʻapipiʻi, e te manaʻomia se faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma nisi meatotino.

  1. O le kelu e tatau ona i ai se palasitika ina ua uma ona fa 'aisa, talu mai papatusi a mdf na faia mai le kapeteni talafeagai, latou te ono aafia i le vevela ma le susu i totonu o le vevela ma le susu i totonu o le potu. Ole mea lea, o le tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasia e manaʻomia, agavaʻa o faʻaititia ma soloesea le aʻafiaga o le tau vevela.
  2. O le mea e tatau ona faʻatinoina ma i nofoaga na lelei ai o loʻo mimilo ai pa puipui. I se isi faaupuga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le kulimi lelei ma mafiafia, o lea e tatau ona i ai se tuʻufaʻatasiga puʻupuʻu. O nei mea e manaʻomia ai o loʻo faamalieina ai le "faoʻai o le fao", lautele faʻaaogaina mo le faapipiiina o le pa puipui o le mea moni e tagata uma.

O le MDF faʻapipiʻi lava ia lava o loʻo faʻatinoina vave ona o le faʻatonuga o loʻo i ai i luga o le kelu afifiina. I le amataga o le fasi o le puipui e te manaʻomia e faʻamamaina mai le pefu ma le faʻaleagaina. Ia mautinoa ia tausi totoʻa le mea lilo o le pris mo sili ona faaeeina ma e faasusu ai. E ui e matutu le PITY, e mafai ona e agaʻi atu e faia isi ituaiga galuega, faʻataʻitaʻiga, e tipi ai ni pasene o kanela.

O le kulimi e faʻaaoga i le slab ia lava i le faʻasologa o taimi, e mafai ai ona faʻaaoga se conss poloaiga e le metotia, ae o mataua o le faʻapipiʻiina e le tatau ona tele.

Taitasi MDF PASTE ma le faʻaaogaina Glue fetaomi faasaga i le pa e latalata i le taimi e mafai ai. O aʻoaʻoga atiaʻe i le Glung MDF Panels e manaʻomia uma o le a ee ese, lea e manaʻomia e faʻamaligiina le kulimi i lalo o lona lava mamafa. I le manogi o Glue i le 10 panels tasi pe a uma le isi, ona faʻaaoga lea i le puipui ma vave ona osofaia, e mafai ona suia le faʻapipiʻiina. A maeʻa le 5 minute, pe a moe tuʻi le fusi, o papatusi faʻamau e faʻasaga i le puipui, auauaʻi ma le faʻaeteete i latou.

Toe foi i le vaega

Faʻapipiʻi Fautuaga MDF Plate

O le fasi pepa MDF i luga o le laufanua e faigofie, e faigata tele ona taamilo. A aunoa ma le faʻateleina o le mafaufauina, o malifa uma ma isi faʻafitauli e ono ala aʻe faʻafitauli i le faʻapipiʻi faʻagasologa. O le faiga o faleoloa o le a afaina tele i le tulaga o le foliga o le totonu. Ina ia faia le tulaga maualuga o le MDF, e tatau ona e mulimuli i tulafono nei.

  1. Muamua galuega o loʻo faia aʻo leʻi faʻapipiʻiina. E manaʻomia e saunia le faʻavae mo pepa puipui puipui. Mo lenei, ua faamamaina le puipui mai mea tuai o tupe po o puipui. Afai e leai se avanoa e aveese ai ai na mea, ona malupuipuia puipui, ina ua mavae lena, ua leai ni fale teuloa, o fafo atu o fale puipui. Afai e tatau ai, faʻaliliu galuega i le aveʻesea o le 'aveʻesea o le plthinths poʻo isi vaega mai le puipui luga.
  2. Ona faʻapipiʻiina lea o le vevela vevela. Ia amanaia le tele o ituaiga o puipui, o le tapoleni mai le fagasi. O le kelu e faʻaaogaina i luga o le laʻasaga i luga ma se lamolemole lamolemole. O le vevela o le vevela ma le gluded gliue e masani ona faaaogaina i le puipui ma smaotouted i luga. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le vevela o le vailaʻau mai le foma e manaʻomia e faʻapipiʻi se "lugalaina".
  3. Ina ua mavae 2-3 itula pe a maeʻa le faʻapipiʻi o le fale vevela, ua maeʻa loa le faʻapipiʻiina o le laupapa, lea ma le tulimanu o loʻo tipi i se maualuga maualuga. Amata le paketi mdf panels mai i se tulimanu o nofoaga. E manaʻomia foʻi le malu puipuia i luga o le 5-6 pepa o tagata umia i lona umi atoa. Ona faʻasaʻo lea o le MDF i le puipui o fao. O le isi teuteuga o le isi teuteuga elemene ua faʻaofi i se spike i le groove o le elemene muamua. Faʻapipiʻiina o e umiaina ma faʻapipiʻi e faia e le tala faatusa ma le muamua MDF elemene. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, tapuni a tulimanu o le potu i totonu o le potu i totonu ina ia mafai ona faʻapipiʻiina nofoaga leaga o le pamu.

Mataupu oi luga o le autu: Chandelier faia ia te oe lava - o le sili ona lelei faatonuga ma le Matai Vasega (100 Ata)

O mea uma MDF o loʻo 'ai ma le laufanua o loʻo nana i le pito i luga o le tulimanu, ma mai le pito i lalo - le pronth. O le isi emo o le MDF o le faʻatulagaina o le uʻamea faʻapitoa, lea e manaʻomia pe a fai e i ai le faʻamalosi i puipui. Ae mai le amataga o le faʻapipiʻi i luga o le puipui, o se tasi o itu tulaga maualalo o loʻo maua, ona toe foʻi mai lea mai le 4-5 cm, ma fea le laina faʻapipiʻi e faia e faʻafetaui. O le 'uʻamea faʻamatalaga o nisi taimi e suia e le faʻavaʻa o pa tetele. Afai e le i ai le laʻau e pei ona tatau ai, o le MDF shab e mafai ona aliali mai.

Faitau atili