Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Anonim

I totonu o lenei tusitusiga, ia tatou talanoa tele i lavalava o tamaiti, e ui ina iloa le poto masani mai lenei mau e mafai ona apalai i tagata matutua uma. Crochet ofu tauau e tatau ona taumafai e nonoa pe a uma le fiafia o tina uma. E mafai ona e sau ma ofu mafanafana ma le teuteuga poʻo ni ata o aso uma.

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

O le eseesega i le va o le masani ai lima mai le apaau o loʻo taoto i le fan-foliga faʻalauteleina o le laina pito i lalo. O lenei metotia e maua ai le lima o le fomu e tutusa lelei ma le valea. E le gata o le uia o le ofu i le taimi na o le poloka, o le isi maasiasi, o le isi maasiasi o le lakapi ma nila e mafai ma na o le faʻapipiʻi mai le ie. Ae o le a tatou vaʻavaʻai i le matau.

Filifiliga o le vulu

Ina ia faʻalatalata atu i le filifiliga o le vulu o loʻo malamalama lelei, mo māmā, o le le mafai ona oona o le auupega o le lima, filifili le varn, filifili. Afai e te koni se ofu o oe mai le sili atu le mafiafia o le filo, o le a lelei lava le vaʻai i le lima mai isi filo ma e oʻo lava i le isi lanu.

Afai e te manaʻo i nisi mea, ina ia taofia e le paʻi o le lima ma e le faʻamalosia o ia lava, e fai ai se matelaina mafiafia. Afai o le le mafiafia o le eseesega lea ma le taua, pei ona taua i luga, e matua masani ai.

O le vitio faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se tasi o ofu o le laʻei i lenei ituaiga o lima.

Ma vaʻai foi i le vitio faʻapitoa, o loʻo faʻaalia mai ai pe faʻafefea ona filifili le von mo lavalava o tamaiti.

Filifiliga o Upfits

Afai ua e taumafai e togi, ona vaʻai lea o le a le faʻataʻitaʻiga mo le ofu o tamaiti. Masalo o se tasi lea o nei faʻataʻitaʻiga o le a e fiafia i ai i lau tama.

O le ofu i lalo e tatau ona kolosi i se taimi atoa. Lelei, pe a iai se lima lima ma le muamua ma le fitu numera. Filo - sili ona lelei acrylic. O lenei oloa naifi i luga o le kolisi, ma lima lima-lima. Saktirt i luga o lenei faʻataʻitaʻiga trapezoidal, ae mafai ona e gina ma saʻo. Beads ma fugalaʻau, e pei ona manaʻo, e mafai ona e teuteuina le oloa uma.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le suʻiina o se sakete i luga o le lautele lautele

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Lenei o se filifiliga fiafia e mafai ona faia, teuteuina ma apaau ea. O le teuga e talafeagai lelei mo se teine ​​ma le lua tausaga pe tolu tausaga.

Auā o le gaosia, e te manaʻomia se tasi hook - numera 2. varn e sili ona lelei. O le teuga e aofia ai lanu e lua, ae o le numera o lanu e le faʻatapulaʻaina.

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Faamatalaga atoa

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Faʻamatala pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi iinei o se ofu lea, e pei ona i ai i le ata i luga, e mafai ona e faʻaopopoina mea faʻapipiʻi. Mo le laka, o le a tatou manaʻomia le polokalame lenei:

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Mo gaosi oloa, e ala le sauniaina:

  • vulu mo oloa a tamaiti. O le lanu autu o le 100 kalama 50, i le oloa uma e leaga, efuefu ma toega o le lanumoana;
  • E le gata i le na ofu, ae foi o ni nila;
  • I le talosaga o appliqudes ma faamau.

O vaega autu o le ofu e faʻapipiʻiina. Mo le pito i tua, 150 loto e lava. Muamua, e tolu Lovemimeters ma se lanu efuefu i, se rum o se tusilima. Ma le isi, matou te faʻaitiitia ai le matasele ofu, latou te vaʻaia faʻatasi. Ma amata ona laia le lanu autu, 10 cm. O se Gull Gum 1 * 3, matou te faʻaititia le tasi matasele pe a maeʻa. Pe a tatou faʻaalia i le maualuga o 24 cm, faitau mai lava i le amataga, ave se peleni ou mata, ave se faʻasoega puʻupuʻu ma, e pei o le amataga, ma le tele o itu i itu uma ua tapunia mo le ofutino.

Mo le pito i luma, o mea uma e tutusa lelei, ae sili atu i le loloto ua faia mo le faai. I le iuga, na matou taunuu atu i le sili sili ona manaia - apaau. Mo le tasi, e le o le aumata e faafaigaluegaina. Ma le efuefu, matou te fautuaina le masani ai ma le matua, ona o le itu i itu uma e faʻaititia i le tele o mata. O le itu i fafo e nonoa i le Spodberry Sese.

Tuufaatasia i luga o tauau ma itu. O le ua o loʻo nonoa i le tele o sene. Ua tapunia uma mata. O le faʻamau o le suʻi mo se fusi ma se tamai matasele ua faia. O mea faigaluega ma saunia ni sukalati e goto ifo i luga o le ofu.

Tusitusiga i luga o le autu: taulima mai le filo ma ou lava lima: Faʻafefea ona nonoa saʻo ma ata vitio ma ata

O nisi nei o fuafuaga le mafai:

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Faʻasusu apaau faʻamafanafana mo pepe o pepe ma ata ma vitio

Le lalagaina mo tamaiti

O le lalagaina ofu mo tamaiti ua lauiloa ma fefinaua, e pei ona iai muamua ma le taimi nei. Ae muamua i ai sa masani ai, aua sa faigata ona tatou maua sau mea lelei, ma o lea, ona o mea eseese e sili ona talisapaia. O le aloalo pe a faʻatau e aoga o se tupe le fiafia, ma ou te manaʻo e ofuina lau fanau lelei. O lea, o le tele o lotopolai nei o loʻo fai i tagata faʻalogologo ina ia mafai ai foʻi ona filifilia e le latou fanau ofu e fai ma musika.

O le isi, o mea uma o mea o le laʻei mai filo masani o le a latou mafanafana i se malosi malulu, ma o le a le mafai ona ofi i le vevela. O le a le taumalulu, o le taumafanafana mea o le malamalama. O lea la, afai e mimi le tamaititi ona pa'ū i le tau malulu i le malulu ma le amataga, o le a ia le faʻaletonu i gaioiga, ma lona lua, e le faʻaʻaisa. I le taumafanafana, e le taua tele le fanau, ua leaga lava i le paʻu ma le itu atoa. O mea na e faʻatagaina ai oe e suʻe.

Vitio i luga o le autu

Vaai totoʻa i le vitio, ia laʻeteina ni laititi ma ua tele manatu ua ofoina atu.

Faitau atili