Decor box ma lau oe lava lavalava: matai vasega ma ata ma vitio

Anonim

Ua leva ona lauiloa oloa i luga o meafaitino. A manaʻo i ai, mai soʻo se tasi, tusa lava pe le sili atu le le taliaina ma masani mataupu faʻavae lelei, mafai ona faʻafaigofie se galuega taulima. Naʻo le malamalamaaga o ni matapogia i le nofoaga o le a faʻafesoʻotaʻi ai le galuega, faʻapea foi ma le tele o lagona ma le faigamalaga o manatunatuga. O lea mai pusa masani e mafai ona e faia ni paie, moni lelei ma malamalama i totonu. E mafai foi ona avea ma se manatu lelei mo se meaalofa pe mo le mamanuina o meaalofa meaalofa. O le filifiliga mo le teuteuina o atigipusa o se seti sili atu, ae i auiliiliga ou te manaʻo e nofo i luga o le pa puipui i lau oe lava fasi.

Alu e galue

Decor box ma lau oe lava lavalava: matai vasega ma ata ma vitio

Mo galuega e te manaʻomia:

  • soʻo se atigipusa;
  • le ie;
  • Blosh (sili atu 2: lautele mo le faʻapipiʻiina ma le kulimi o vaega tetele ma laiti ma le mafiafia budisles mo tulimanu ma malo malosi i nofoaga);
  • Pv glue (tatau ona mafiafia mafiafia);
  • penitala;
  • seleulu;
  • laina;
  • Pepa pepa a3.

A o le i galue, e tatau ona e mafaufau i le mamanu o le lumanai pusa. O le ie e tatau ona filifili e le mafiafia tele ae le manifinifi, ae le o le le alualu i luma. E sili le tuʻuina atu o le fiafia i mea masani: Cotton, Hithernia, Flax, Silk.

E taua le manatua a le faʻatinoina o vaega o vaega, o vaega uma o le lavalava e tatau ona tapunia, ona faʻamalieina lea o le oloa ma matagofie.

Decor box ma lau oe lava lavalava: matai vasega ma ata ma vitio

O le mamanu o le pusa ma se ie e mafai ona vaevaeina i ni tulaga se lua:

  1. O loʻo fai i le pito i fafo o le oloa;
  2. Faaputuputu i totonu o le oloa.

Muamua laasaga.

  1. I le amataga, e tatau i le pusa ona faʻamalosia, lelei le faʻamaligiina o ona vaega uma ma le tasi ma le isi. Afai o le lanu o le pusa ua pogisa, ma o ie malosi, o le a le sili atu i le taofiina o se pusa ma le paepae.
  1. Ave le pepa lenei ma le tala auiliili:
  • O le pepa pepa, le umi o le a tutusa ma le aofaʻiga o le umi o itu uma o le pusa, o le maualuga o le a tutusa ma le maualuga o le pusa 1mm;
  • O le fusipaʻu o le a tutusa ma le umi o le pepa pepa faʻapipiʻi faaopoopo faʻatasi ma le umi foi ona fuafua - ma le 4 cm i le maualuga o pepa pepa;
  • Auiliiliga auiliiliga mo le pito i lalo - i le tele o le umi ma le maualuga o le pusa lava ia e faaopoopo 4 cm.
  1. Plug lalo mai fafo o le pusa. Faʻaoga se toniga o le toniga o keke ma le pulumu i le pito i luga atoa o le pusa, faʻapipiʻi se elesine elemene i ai, o le mea e le faia ai le tino. Ona kelu lea o le punou i puipui o le pusa.

Mataupu i luga o le autu: nila lalagaina o le auto: Master Vasega mo Amataga ma Vitio

Decor box ma lau oe lava lavalava: matai vasega ma ata ma vitio

  1. Saunia le aitema e kelu se puipui i fafo. Luga o le pito i luga o le pepa pepa, faʻaaoga kulimi ma le pulumu ma kelu i le ogatotonu o le tisu o le itu sese. Ina ia fetuunai ma kelu le pepa muamua o se tasi o le matala umi vaega o le oleisi vaega, ona kulimi tasi o le tulimanu pupuu. Auiliiliga ua sauni.
  2. Faʻasolo le faʻamatalaga maeʻa i totonu o le pusa.
  3. E manaʻomia le amataina o lenei fasi ata mai le unlocked puss spegue vaega, ma o le fetaui lelei ma faʻapipiʻi uumi o le a suia le pito i lalo o le pusa. Le isi, kelu e punou, o le taimi muamua na faia ai itu i luga o tulimanu, ae le o le le taunuu i le pusa o le paga.

Ua maeʻa le tulaga muamua.

Decor box ma lau oe lava lavalava: matai vasega ma ata ma vitio

Lua vaega.

  1. Saunia ma vaneina pepa pepa ma auiliiliga auiliiliga. Pepa pito i lalo, pepa fasi pepa, ie i lalo ifo o le ie puipui. Fuafua tele.

Pepa pito i lalo = umi ma le lautele - 2 mm. mai itu uma. O le tele o le pepa pepa o loʻo iloiloina, ua maeʻa le umi ma le maualuga o puipui. Umi = le aofaʻi o le umi o le puipui atoa o le pusa - 8 mm. Maualuga = maualuga o le puipui o le pusa i totonu - 2 mm. Fabric lalo umi = pepa fasi pepa umi + 4 cm. O le lautele o le tisu pito i luga = lautele o le fasi pepa + 4 cm. O le maualuga o le fasi pepa Pepa pepa laumei + 4 cm.

  1. Faakelu le pito i lalo. O le faia o lenei mea, faʻaaoga se toniga o le tala o le glue i luga o le pito i luga o le pepa pito i lalo ma kelu e aofia ai le itu o le tisu. Ina ua uma lena, tipi uma pito o tasgie pito i luga e le o le le mautonu, ae le o le i ai pea se pea fale gaosi i pepa. Faʻapipiʻi le pito i lalo i totonu o le atigipusa ma tuʻu lemu le itu.

Decor box ma lau oe lava lavalava: matai vasega ma ata ma vitio

  1. Tipi i totonu puipui. Faʻaaoga se mea tutusa o le kelu i luga o le pito i luga o le pepa pepa ma faʻapipiʻi i le itu sese o le fusipau i le ogatotonu. Ona faamaloloina ma faapipii pepa muamua lua lua itu taumatau, ma pe a uma le tasi pupuu. O le lona lua pupuu ua tipiina ua le fuafuaina. O le iʻuga o le vaega o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o pa i totonu o le pusa.

Mataupu i luga o le autu: gaosiga o faʻavaʻa mo ata ma au lava lima ma ata ma vitio

Decor box ma lau oe lava lavalava: matai vasega ma ata ma vitio

  1. Na avea ai ma se pusa o le tusitala sili, teuteuina i le ie. E tatau ona mago ia le itiiti ifo i le aso. E sili le faʻamago e pei ona faʻaalia i le ata i lalo.

Decor box ma lau oe lava lavalava: matai vasega ma ata ma vitio

I le avea ai ma teuteuga mo na atigipusa, e mafai ona e faʻaogaina ni ofu lalelei ma faʻamau, o se manaia manaia, o se mea masani poʻo se leaga,

Vitio i luga o le autu

Manaia le manaia o mafutaga i luga o le fausiaina o ia pusa muamua e mafai ona manatu i le filifilia o le vitio i lalo.

Faitau atili