"Povi" mo se faʻaipoipoga i ou lava lima laʻasaga i le sitepu: Matai vasega ma ata

Anonim

O talavou o le 21ssetene o loʻo agaʻi atu i togafiti e ese ai ma togafiti, maua ai manatu fou uma mo se faʻaipoipoga. Sitaili, teuteuga, pala ma faapena - o nei tagata uma taumafai e faia o latou lava ala, sili atu ma isi. Ma e tele naua mea taua e fiafia ai tagata talavou e fai o latou lima. Ae peitai, i le sailiga o le uluai uiga o le fou fou e masani ona galo i le matagofie o le tu maopoopo - faaipoipo "povi". Ma le isi, o "tele" i le faʻaipoipoga ma o latou lava lima ina ia faigofie ai.

O lea, o a nei "povi"? O fagu nei o le lalagaina o le ava malosi o le teine ​​faʻaipoipo ma le magafagafa, matagofie ma faʻalelei ma le fesoasoani a mea eseese. "Bulls" e masani lava i luga o le laulau o fou fou, o se faʻatusatusaga o se loto malosi. I le uluaʻi uiga, o ni fagu e le matala, o la latou fuafuaga o le faʻamanatuina o le muamua o lona faʻamanatuga o le faʻaipoipoga, faʻapea foi ma le muamua tamaiti.

Fagu - povi e mafai ona faia uma e faia e tagata fou na latou i ai, ma tuuina atu ia i latou i malo.

O le tupuaga o le tu masani

O le upu "povi" mo fagu 'au i luga o le laulau, o le mea moni, e le filifilia sili ona matagofie. Ae e manaʻomia ona aʻa o mai le asu. O o latou nuʻu, o loʻo faʻapea o ni faʻasologa e tuʻuina atu ai se povi ma povi i luga o le faʻaipoipoga e fesoʻotaʻi ma nifo o lipine matagofie. Na latou tuʻuina atu o matua ia mautinoa o le aiga talavou e mafai ona fafagaina i latou lava i le uluaʻi tausaga, ma i le tausaga e momoli ai aiga ma susu susu. O lenei sa manatu o se faʻailoga o se aiga malosi, faʻailoga lena pisi o le aiga.

Ioe, o lenei o se tagata ese tagata o le nuu ia mauaina se povi a le fale e fai ma meaalofa. Peitai o le aganuu, e ui lava ina faʻavaeina le faʻatulagaina o tu mausali i luga o ulu. Ioe, ma o le taimi nei "povi" foliga sili atu matagofie. E pei ona masani ai o le ava malosi, siamupine poʻo le uaina o le ava malosi, ae mafai ona e ave ese le 'ava malosi: O le tasi Brack o le soʻotaga lelei o le teine ​​faʻaipoipo, o le isi o le tagata faʻaipoipo.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e tosoina se paipa penny mo tamaʻitaʻi ma ou lava lima: mamanu ma le faʻamatalaga

Faʻapea foi ma agafetuli masani faʻatasi ma "povi" e aofia ai le oveding Low, "Bumps" - Laititi BUNS o loʻo tufatufa atu i le aiga i aso uma (o mea alofa, o nei tulafono, nei o ni lole ma sukalati ma scrapte ma upu o le loto faafetai), lalagaina tioata ma isi.

Alu i le lesona

E le faigata ona faia "povi". O le mea taua e le o le galo e uiga i le sitaili o le faaipoipoga. Ina ua maeʻa uma fagu, pagutu o le a ave atoa le afiafi atoa e nofoia se nofoaga tutotonu tutotonu i luga o le laulau o tagata fou, o le a totogi atu i le tele o loʻo tatou mafaufau i ai mai le au valaʻaulia.

Bottles - Buls o le a tu mo le tausaga atoa i fale talavou, e nofoia ai se nofoaga iloga. Ma i le tulaga o mea mafaufau e aoga mafaufau.

E mafai ona teuteu fagu i auala eseese. E mafai ona i ai ma ie puipui, ma timuga, ma pipii i ata, ma le decopupage. E tele filifiliga, i luga o le initaneti e mafai ona e mauaina le tele o laʻasaga-faʻatasi-sitepu vasega vasega, faʻafetai pe mafai ona e faigofie ona faia se mea manaia ma muamua. Matou te fautua atu ia te oe taumafai e fai le "povi" o le teine ​​faaipoipo ma le teuga ma le fesoasoani i le lipine ma matou.

Matou te Manaoga:

  • Satin lipine (faamanatu atu ia te oe e tatau ona filifili lanu faalagolago i luga o lanu o le faaipoipoga);
  • seleulu;
  • kelu blues;
  • malamafuapauina;
  • teuteuga vaega (inisiua, pi, ma isi mea);
  • Lua fagu.

Alualu i luma

  1. Seʻi amata mai i lea laasaga ma lea laasaga galuega ma le faʻatinoina o se fagu-faitalia.

Muamua o mea uma, ma se tasi o le umi umi o lipine paʻepaʻe lipine ma tuu i le afa. O le tasi pito e tatau ona i lalo ifo nai lo le isi.

Uʻamea i luga o le pepa faʻapipiʻi ma le ofutino, kelu lea i le fagu.

O lenei ua matou aumaia se ofu paʻepaʻe, tapuni lona pito i lalo o le kola.

Le isi, alu i le pogisa atlas. Tatou faia se fusiua.

Taimi e fai ai se peleue mai lipine lanu uliuli. Fuaina le umi ma kelu le lipine.

O lea la, matou te faʻapipiʻiina le togafiti i se vaega mafolafola o le fagu ma lipine, matou te faia se "itu" ina ia mafai ai ona sasaina lipine, ae e le o sasaina ai rubions, ae o le le mafai ona sasaina rubions, ae e le mafai ona sasaina rubins, ae e le o pipii ai lipine.

Mau i luga o le Autu: Kerisimasi laau mai Burlap

Le isi, liligi le lipine faataamilo i le fagu, ae le galo le muamua-mimilo ma kelu.

O lenei ua matou faapipiiina le lipine o totoe ai, ma i luga o le pa papaʻe.

  1. Matou te o atu i le teine ​​faaipoipo.

O le paepae o le paepae o le lipine o loʻo faʻapipiʻiina i se fagu i lalo o le 45-tikeri tulimanu ma 'ai o le paʻepaʻe o le lipine.

O le mea o loʻo totoe o loʻo totoe i lalo o le liʻo o loʻo faʻapipiʻiina ma se paʻepaʻe paʻepaʻe, ma matou te faapipiiina le gatete i luga.

Mai ai, e mafai ona e tipiina fugalaʻau, laulaʻau poʻo isi vaega teuteu.

Faaopopo Rhinestones ma Beads i le ofu o le teine ​​faʻaipoipo.

  1. O le a matou faia se aufana e faʻafesoʻotaʻia le aufana.

Muamua o le a tatou faia ni aufana se lua, o se tasi o le a sili atu nai lo le isi, pei ona faʻaalia i le ata. Faʻasaina latou ma le tasi i le isi ma toe fausia se lipine lanu uliuli ma rhinestones.

Ia tatou faia se mea e sili ona fai ai. Ina ia faia lenei mea, matou te faapipiiina se ie paepae manifinifi, e umi le umi nai lo le 5-10 cm i itu uma. O le a matou ufiufi le nodule ma ua kopiina i le aufana mo ia.

Ma le mea mulimuli, o le autu mulimuli o la tatou galuega - na matou tuʻuina i luga o le aufana i lalo ifo o fagu uma, ma nonoa fou faʻa-aiga.

O se meaalofa poʻo se teuteuga mo se faʻaipoipoga i ou lava lima!

Vitio i luga o le autu

Vaʻai i le vitio lesona a o mafai lava ona e faʻatulaga le "povi" mo le faʻaipoipoga.

Faitau atili