Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

Anonim

Mo se fafine, lakapi e leai ni tapulaa. Caps, sikafu, mittens, palu, afu, o lenei na o se tamai lisi o filifiliga, o le a le mea e mafai ai ona faia le vulu ma lua. I lenei tala o le a tatou mafaufau i fafine palauvale a fafine.

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

A o mai le malulu aso taumalulu aso, filifiliga na faia e se paaga tele, ma ua tele naua le ofuvae na faia e le mafiafia o ponaivi ma le mafanafana. E mafai foi ona e faia se oloa faia i le cotton filo e talafeagai i soʻo se taimi o le tausaga: taumafanafana afiafi ma le taumalulu e galue ai.

Filifili vulu

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

O le ofutau o le afu mo se fafine e mafai ona fesoʻotaʻi ma se vulu. Peitai, afai e tatau ona mafanafana ma mafanafana mo aso malulu, e sili le filifilia o fulufulu fulufulu, e talafeagai lelei filifiliga e pei o:

  1. Alapa;
  2. MIINO;
  3. O le Pooh Minink;
  4. ANGRA;
  5. Mohair.

O le au vulu eseese i le mafiafia o filo. Afai o loʻo iai le voluma le lalagaina, ona tatau lea ona e filifilia ni filo mafiafia ma ni nila o le manaʻomia tele. I totonu foi o lenei mataupu, e sili le faʻaaogaina o ata faigofie e aunoa ma se avanoa matala. Ma afai e te manaʻo e fai se ofu mafanafana mai filo manifinifi, e taua le mautinoa o loʻo i ai io latou o fulufulu i la latou fatufatu. O nei filo e mafai ona faʻaputuputu ma matagofie matagofie mamanu.

Alu e galue

O se nofoaga manaia o le sweater, pei o le ata i luga, mo se fafine o le a fetaui i soo se matua ma o le a foliga sili. Valivali e mafai ona e filifilia se tasi o le a faia. Sei o tatou faʻamatala auiliiliina le ala o le taʻaloga o lenei pele.

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  1. 350 kalama o vulu mai ia Mohaair, o le a tatou laga i filo e lua;
  2. Tautala numera numera tolu ma le lima.

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

Le tele o oloa i lalo o iloiloga: 46-48. O le lalagaina o le genitting: sikuea ma itu o le sefulu centimeters e tutusa ma le sefuluiva laina o le sefuluono loto.

O le a matou lalagaina le "WVA" mamanu e tusa ai ma le polokalame na faailoa atu i lalo ifo. I le auai i laina o le katesa, ua i ai i totonu o le matamuli. Ma toe fai mai le muamua i le tolu sefulu ma le onosefulu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona paʻu le kulimi mai le lipine mai le tele o luga

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

Lalaga tatou amata i le pito i tua o le oloa. Ia faia lenei mea, ave le blueting nila se tolu ma le nonoa valu sefulu tolu maualalo. I le laina muamua matou te faia le pito i luga o le pito, tolu le fiafia, ona o le feaveport: Nine e sefulu ma le mamanu o le galu, toe fai e lima taimi o le pito i luga. O le mea lea, e liliu ese ai le ono ofi i le laina.

O le PRARATI BNIT e pei ona mulimuli mai: I le ivasefulu-tolu laina, e manaʻomia le tapunia o le lima matape i itu uma e lua. Ina ua maeʻa, uma laina e lua matou te tapunia faʻalua lua mataua, faʻalua faʻalua. O le iʻuga, onosefulu-tasi le mataua e tumau. Faailoga sili atu i le 136 laina, pe a tatou tapunia uma matailalo.

O lea ua amata ona matou amata le pito i luma i le auala tutusa e pei o le tua. Ma i le selau ono sefulu ma le ono, e manaʻomia le amataina o le mamanu o le ua. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le tapunia o le sefulutolu tamaʻi mata i le ogatotonu, pe a uma ona tatou tapunia le fa taimi e lua matapao i le laina. O le iʻuga, e le tusa ma le sefuluono o le fulufulu o loʻo tumau i itu uma e lua, ma i le 136 auala matou te tapunia uma mata.

Ina ua maeʻa, matou te agai i le lalagaina o le ofu, o le nonoa o le tutusa auala. Sulu fasefulu-fa lops. O le laina muamua o loʻo i lenei auala: o le pito i luga, tolu foliga o mataua ma rapport: e sefulu irons ma le tolu foliga mataina, toe lua. Ina ua maeʻa lena mea, matou te nonoa le pito o le pito i luga o le pito i tua, ona sosoo ai lea o le rapepote: o le vaetolu o le galu, e tolu o le matasele ua maua i le laina.

Ina ia faʻalautele le lima i le lona sefulu o le tolu i le amataga o le galuega, matou te faʻaleleia ai le le fiafia i itu uma, pe a matou faia lenei gaioiga i le iva o lenth. E aliali mai i luga o le faila o le limasefulu valu sipela. O lenei ua matou faia le oktut lima, mo lenei mea tatou te faʻaititia ai le valu sefulu laina: matou te tapunia le fa mataina i itu uma e lua, ona fa o le mata o le tasi. O le iʻuga, e le lua le paʻu. A oʻo mai le oloa i le selau o le auupega fatu, faʻailogaina lops.

Tusitusiga i luga o le autu: mimiti ma tautala mo tagata amata ma le o le paʻu ma le paʻu o le paʻu: polokalame ma ata

O lenei e tatau ona e aoina auiliiliga, fusi le ua. Itu itu ma tauau e goto ifo, pe a latou kolosiina lima ma suʻi i totonu o le ofutau.

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

O le kolose efu uma e muta i se kola. O le faia lea o lenei mea, matou te maua ai le valusefulufa faletalimalo o loʻo i luga o le ua, nonoa ma le fesoasoani a le failauga numera e tolu gum i le tasi seneturi fitu. A maeʻa, matou te faʻaalu le manaʻomia e le numera numera lima, matou te taumafai e faʻataʻamilo mo se isi fasefulu ma le tolu o le laina. Ina ua maeʻa lena, limasefulu-muamua le la o loʻo matou latalata i matailalo.

O lenei la ua maeʻa se ofu mafanafana ma le mafanafana.

Isi faʻataʻitaʻiga

Lalo o manatu o isi filifiliga mo le au palu ma fuafuaga ma faʻamatalaga.

Aulelei paʻepaʻe sweater.

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

Matua agamalu pining sweater ma mea tatala. Pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi se ofu mafanafana ma se ata matagofie, e mafai ona e aʻoaʻo mai le faʻamatalaga.

Le fausiaina, o le a e manaʻomia:

  1. 380 kalama o Mohar;
  2. Tautala numera numera tolu ma le lima.

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

Fafine o le au fai mea suamalie ma fuafuaga ma ata

Vitio i luga o le autu

I le faaiuga, matou te tuʻuina atu ni nai ata sili atu ma lesona e fausia ai isi matagofie na faia afu.

Faitau atili