Vaega o le ofisa o se faʻasalalauga faʻalapotopotoga

Anonim

Lesitalaina o se faʻasalalauga ofisa ofisa - se galuega ae le o mama. Ma mea uma ona o le faʻasalalauga o loʻo i ai nei o se tasi o sili ona fiafia ma fatufatu. O a tulafono e tatau ona maitauina pe a fai se mamanu o sea tofi?

Vaega o le ofisa o se faʻasalalauga faʻalapotopotoga

O le mea moni o le mataupu e leai ni tulafono faapitoa iinei. I se isi itu, o le vaalele o le fantasy e le faʻatapulaʻaina i soʻo se faʻavaʻa. O lenei popolega, mo se faataitaiga, lanu faʻamama - E mafai ona e saogalemu le faʻaaogaina o ni ata puʻe, tusa lava pe matua pupula lava. O moli, o salati, o lanu samasama e foliga manaia i totonu o se potu, e masani ai, pe a fai e te le o tauʻaveina. E tatau ona iai ni lanu suamalie, ae i ni vaega laiti, i le ituaiga o pupula nofoaga tuu i luga o le le mautonu, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le paepae.

I le faʻasalalauga faʻalapotopotoga, e sili atu le le faʻailoaina o le avanoa i le va o le avanoa - i le potu avanoa e faigofie atu ai le manava ma ou te matua saoloto. E le tatau ona lafo tagata mamanuina, fausiaina o faasalalauga i luga ma tagata o isi fatufatu galuega i potu tapunia i ni potu lata mai o le potu ma greening i totonu o ofisa.

Vaega o le ofisa o se faʻasalalauga faʻalapotopotoga

O se sao taua i le Ofisa o loʻo faia e ala i le moli. Ia, o le a le tele o le moli masani o loʻo i totonu o le potu, ae o le tulaga lea e manaʻomia le faʻaaogaina o avetaʻo o le la e le maua saʻo i luga o mata o le la. E masani ona tupu o faʻasalalauga faʻasalalauga o loʻo i totonu o le tefele o fale gaosi o faʻatoʻaga e mauaina i nofoaga fai pisinisi. O ia ituaiga nofoaga, atonu e le aoga uma, ona e manaʻomia lea o le agavaa mafaufauga i le faiga o faʻataʻitaʻiga moli. I le pupula avanoa, e lagona e se tagata i tala atu ma e mafai ona faia sili atu galuega nai lo mea e fai.

Filifilia o le sitaili sili atu e tuʻuina atu i mea faʻaonapo nei - faʻasolosolo, scandinavian, faʻapea foi ma le LOFO. E ono sili ona lauiloa le mea mulimuli i lenei aso, pei ona matou mafai ai ona faʻaalia le maualuga o le fatufatuga. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻaaogaina se tala faʻapitoa fola ma piliki i le ti kapeta tele ma maʻa. Tagata tomai faapitoa a le kamupani "Tamimis o loʻo mafai ona tuʻuina atu i le resitalaina o se ofisa faʻasalalauga o tagata ofisa poʻo nofoaga tetele o nofoaga taulaʻia, e mafai ai ona faia avanoa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea le fesoʻotaʻiga o le crane ma faʻapipiʻi o le faleuila i le vai sapalai?

Vaega o le ofisa o se faʻasalalauga faʻalapotopotoga

I le faʻaopopo atu i le mamanu o le potu, vaʻai lelei ma lona faʻafaigofie. Faʻatupuina se tamai potu malolo mo le aufaigaluega, faʻapea foi ma se potu fonotaga mo aʻoaʻoga ma fonotaga tagata faigaluega. Ia, afai e faʻaauʻuina i le fou auala mo le faʻatulagaina o ata.

Faitau atili