Značajke Ureda za oglašavanje agencije

Anonim

Registracija ureda za oglašavanje - zadatak ne iz pluća. I sve zato što je sfera oglašavanja trenutno jedna od najzanimljivijih i kreativnosti. Koje se pravila moraju promatrati prilikom stvaranja dizajna takvog ureda?

Značajke Ureda za oglašavanje agencije

Činjenica je da ovdje nema posebnih pravila. Naprotiv, let fantazije nije ograničen na bilo koji okvir. To se odnosi, na primjer, dekoracija boja - možete sigurno iskoristiti bilo kakve korporativne nijanse, čak i ako su vrlo svijetle. Narančasta, salata, ružičasta će izgledati sjajno u takvoj sobi, naravno, ako ih ne preopterećujete. Sočne boje bi trebale biti prisutne, ali u malim količinama, u obliku svijetle akcente postavljene na neutralnu, na primjer, u bijeloj pozadini.

U reklamnoj agenciji, bolje je ne razlikovati prostor - u slobodnoj sobi je lakše disati i mislim da slobodnije mislim. Ne biste trebali slati dizajnere, kreatore oglašavanja slogana i ljudi drugih kreativnih zanimanja u malim zatvorenim sobama - koristite otvoreni prostor ili staklene particije za zoniranje sobe i dijeleći ga u urede.

Značajke Ureda za oglašavanje agencije

Važnu ulogu u unutrašnjosti ureda igra rasvjeta. Pa, kada se puno prirodnog svjetla prodire u sobu, ali u ovom slučaju potrebno je predvidjeti da zrake sunca ne dobivaju izravno na ekrane monitora ili zrcalnih površina. Često se događa da se agencije za oglašavanje nalaze na području raznih industrijskih zgrada pretvorenih u poslovne centre. U takvim prostorijama uopće ne može biti, onda je potrebno kompetentno razmišljati o sustavu umjetne rasvjete. U svijetlom prostoru, osoba se osjeća izvan i može izvršiti mnogo više zadataka nego u Dotmakes.

Odabir stila bolje dati prednost modernim mogućnostima - minimalizam, skandinavski, kao i potkrovlje. Potonji je vjerojatno najpopularniji danas, jer omogućuje prikaz maksimalne kreativnosti. Možete, na primjer, koristiti goli betonski pod i cigle u cilju, dopuniti ga mekim tepisima i udobnim stolicama - tako da ispadne vrlo neobičnu, ali vrlo ugodnu atmosferu. Stručnjaci tvrtke "Stamo" koji mogu sigurno povjeriti registraciju ured za oglašavanje agencija, također savjetovati da diversificiraju dizajn svijetlih slika suvremenih umjetnika ili zanimljivih većih instalacija, dobrih, većina uredskih prostora dopuštaju joj.

Članak o temi: Kako je veza dizalice i ugradnja WC-a na vodoopskrbu?

Značajke Ureda za oglašavanje agencije

Osim dizajna prostorije, obratite pažnju na i njegovu udobnost. Rasporedite malo odmora za osoblje, kao i konferencijska dvorana za obuku i sastanke kupaca. Pa, ako je opremljen najnovijom tehnikom za organiziranje prezentacija.

Čitaj više