Aʻoaʻo e faʻamamago mago

Anonim

A faʻapea e faia se nofoaga o le fauina o se nofoaga, e tatau i se tasi auala, ona feagai lea ma se isi le fesili o le fasioti tagata. Autu o le a tulaʻi faatasi ma le faʻafouina o vaega uma o le faʻaaloalo o puipui, ma le muai o mea saʻo, ma le filifiliga o le loto maulalo. Mo nisi o nei taua taua, ua uma ona tatou tuuina atu tali. O lenei o le a matou fuafuaina i auiliiliga - Faʻafefea ona 'aʻai o le tino.

O le taimi lava e aoga ai le matauina o le ata ua mamanuina mo:

  • ogatasi o puipui;
  • ofu o tamai taulaiga, pu ma chips;
  • mautu o puipui ma puipui;
  • O se uluaʻi sitepu ae leʻi oʻo i le pa puipui poʻo le ata vali.

Aʻoaʻo e faʻamamago mago

Soʻo se mea e mafai ona maua uma i se mea matutu - power ma i totonu o le kukaina - le paluga. I le mataupu muamua, e manaʻomia le faʻatusatusaina o le vai faʻaopopo vai i totonu o se mamago mago ma sasaina se matua faʻafefeteina poʻo le faʻamalosi (o le mea e le fautuaina). I le tulaga lona lua, e mafai naʻo le mimiti tele pe a foliga mai o le mafiafia (o le mea e le mafai ona faʻaaogaina) ma ua sauni e faʻaaoga. E mafai ona vave ona e manatu o le muamua ituaiga o le pu o le a sili ona lauiloa - ae leai. E masani ona faʻaaogaina nai lo le lona lua ona o lona taugofie ma faigofie o felauaiga, feʻaveaʻiga ma le teuina. Ua filifilia e tagata uma lena ituaiga o tufuga, e talafeagai mo ia.

Faʻafefea ona faʻamamaina le mamago

Afai o loʻo ia filifili lava e faʻatau ai le susu le susu, ae mago, ona e manaʻomia lea:

  1. Fausia spalala, e mafai ona e eseese ituaiga. E tatau ona i ai mai se uʻamea malosi.

    Aʻoaʻo e faʻamamago mago

  2. O le fale fefiloi foliga foliga o se mimilo rod e faavae i luga. Ia mautinoa e manaʻomia le eletise eletise poʻo le le maua. Ina ua uma ona faʻaaoga, ia mautinoa e fufulu le shinek pe tuʻu i lalo i le vai pusa ina ia le o le mea o totoe o le veli. A leai, e tatau ona e faʻatauina se mea fou.
  3. Puni i le Powder - E mafai ona e faʻatau sauniuni-faia i totonu o le faleoloa pe saunia oe lava. Mo au lava sauniuniga e te manaʻomia le oneone, paʻu, sima ma vailaʻau o fesoʻotaʻiga. O nisi taimi e mafai ai ona faʻaopopo, o se fusipaʻai;
  4. Pakete, pelvis po o isi tane mo sima.
  5. Vai - masani, ae le o le manuia. O le vai vevela e tatau ona 18 - 22 tikeri celsius.

Tusitusiga i luga o le autu: teuina lelei o tekonolosi i le taumalulu i luga o le taumalulu

Aʻoaʻo e faʻamamago mago

Pe a o mea uma ma mea faigaluega ua saunia - e mafai ona faia se tasi mo le faʻatinoina o le galuega autu - faʻalavelave. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le le mafai ona moe ai se aofaiga o mago mama i totonu o le pakete poʻo le pelvis, liligi le fola o le manaʻomia o le vai ma amata fefiloi. Ile faʻagasologa o le faʻafefiloi, e tatau ona faasolosolo ona faʻaopopoina le vai i le taimi seʻia oʻo i le faʻaalu. Le isi, o le palue e tatau ona faʻamafanafana i le tasi e tusa o le 5 i le 10 minute faʻalagolago i le ituaiga o tuʻutuʻuga ma mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga ai.

E tofu le 'au' auʻaunaga, e fia vai e faʻaaoga. Afai o le paluga o faʻatau - o le tali e le o mautinoa ma ua faʻamatalaina i luga o le afifi. Afai o le paluga na gaosia i le fale - ona tusa ai ma le tapulaʻa e te manaʻomia 400 kalama o le vai e 1 kilokalama o le palu. O le fausiaina o mea taumafa e tatau ona afi i le mafiafia dick kulimi.

O le fesili o lona auala e faʻavaivaia ai se putty - E tusa lava, soʻo se fauina o le fale o le a afaina ai, e manaʻomia le faʻasaʻoloto o faʻamatalaga i le autu o loʻo agai i le autu i le autu i le autu o loʻo agai i le autu i le taimi atoa ma amata loa ona matou faʻatino.

O foliga o le amata-luga fofo, faʻaiʻu

Ia malamalama i le auala e maua ai le lelei o le ave o le mea lelei - e tatau ona e faia se filifiliga o le mea e te manaʻomia. Ua iloa i totonu o le ituaiga o nofoaga o loo i ai:

  1. Amata ane;
  2. Faauma;
  3. Mo pa;
  4. 'Auvae' ofu taʻulata;
  5. Fautama;
  6. Mo itu i totonu o le potu

Faʻamoemoe o le a filifilia o loʻo filifilia - o le ai ai se tali i le fesili o le auala e tatau ai i le State Catty. Faʻafefea e le tali faʻalagolago i luga o le ituaiga? Aua o fofo taʻitasi o loʻo iai lona manaʻomia o le vai, lona lava maualuga manaʻo ma le tumau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le muamua - amata-le faʻafetaui e manaʻomia mo le soona faʻatumuina o puipui, o lona vaega e mafai ona oʻo atu i ono centimeters, ina ia mafai ona nana ni mea tetele e ono ai. O le mea lea, e le tatau ona palaina nai lo le mafiafia o le paluga o le a - lelei ai o le a tuʻuina i le faʻalauteleina ma le vave ona mago. Ae e le tatau ona e soona fai.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: tekonolosi ma le vitio: Faʻafefea ona kelu vai puipui i luga o le puipui

E taua tele foi - Le auala e tuu ai e le Matai le Plaster i luga o le puipui. Afai o le tusi lesona lenei - Ona tatau lea o le fofo e tatau ona sili le mafiafia. Afai o le faʻagasologa otometi o loʻo manatu - ona manaʻomia lea e maua se masini leai se migao ma statulas o eseese lapoa-sili atu 45 centimeters, 80 centimita. A faʻaaoga i le puipui otometi - o le palu e tatau ona faʻaititia tele nai lo le tusi lesona.

O le faʻauma o le pu e tatau ona sili atu le suavai aua o le a le maʻaleʻa. I le fesili mulimuli, e faapefea ona le tuʻuina o le tuʻuga o le pu, ona o le toʻatele e fiafia e aveʻesea, i le taumatau i le pakete.

Aʻoaʻo e faʻamamago mago

Ou te manaʻo e tuʻuina atu ni fautuaga ina ia mafai ai ona fai se pulupulu e le tumau le le faʻaaogaina:

  • E aoga le amanaia o le vaega o le matutu ma vai mago ma vai mo le fefiloi taitasi e ese. Faitau ma le faʻaeteete faʻatonuga uma, manaʻoga uma ma aʻafiaga o soʻo se mataupu, aua le amanaʻiana i latou.
  • Le puipui a o le i faʻaaogaina le vaifofo e tatau ona mama, faʻamago, e aunoa ma le taliga poʻo le teuteuina. Ua iloga ona togafitia i le Print, faʻapea foi ma le vai.
  • Soʻo se taimi pe a uma ona faʻaaoga mea faigaluega - fufulu i latou ma fufulu i latou, ma togi le tele o le paluga, e le o se mea e ono teuina.
  • Susunuina le manava e galue ma le matutu o le mortar - o le a mautinoa le saogalemu o le taotoga.
  • Afai e te filifili e faʻatau se sipala tele, ina ia vave le pisinisi tele - vaʻai le tamai spattela, e faigofie ona "tā" le iʻuga o le fofo.
  • Aua le sasaa le tele o fofo i le taimi. Iloilo pe fia ni taimi e mafai ai ona e faʻaogaina mea fau fale ma faʻaosofia le tele o le aofaʻi. Aua le sefeina le tali - E sili le tuu i le tele, ae le talafeagai - aveese.
  • Afai e tele puipui i totonu o le puipui - E sili atu le vave oso ese atu ma aumai le laufanua i se sili atu pe itiiti lamolemole lamolemole. Ma o lea ua uma ona auai i le tulaga atoatoa o le potu o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: moega mai le fafie fafie. Ata o laupapa laupapa

I le faaiuga o le tusitusiga, ou te manaʻo e te manaʻo e faʻamanuiaina uma alii na amataina se tulaga tele o le plaster - tele le onosaʻi ma le malosi. O lenei fesili e le mai mea taua, ae latou te le manaʻomia foʻi ni fofo. O le mea lea, i le faamanuiaina o i se faigata faigata!

Vitio "Faʻapefea ona Faia Puʻupuʻu"

O lenei vitio faʻaalia ai le tapenaga o se paluga mo le sasaina o puipui.

Faitau atili