Faʻafefea ona fai se faʻailoga taua ma ou lava lima

Anonim

O le keko o se mea sili ona faatonuina e iai le foliga vaaia o le tagata faitau i luga o le tumutumu. Ua faʻaaogaina e teuteu ai ki, o faʻamau ma isi taua ma e le avanoa mea. Na latou faʻaaogaina foʻi le faʻasalalauga e faʻalauiloaina ai oloa, pei ona latou maua ni tau maualalo ma e iʻu lava lava i taimi uma e mafua ai le fiafia i vaega uma o tagata. E matua moni lenei mea pe a e manaʻomia le faia o filifili autu e faʻatonu http://pressburger.ru/price/suraya_PowskkA_bel_belk_belk_belk oloa.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga taua ma ou lava lima

I le faʻaopopoga i la latou teuteuga ma se fesoʻotaʻiga o se fesoʻotaʻiga, o lenei fesoʻotaʻiga ua mafai ai ona e faʻateleina le tele ma mamafa o le fusi o le ki, lea na faatupu ai le faʻaititia o latou leiloa. O tagata uma e mafai ona i ai ni mea aoga - mini-moli, vaituvale mo fagu, anti-mamafa le meataalo, ma isi

I le tulaga lautele, o le ale sili lea, o se meaalofa ma se mea teuteu elemene e mafai ona i ai se aoga aoga poʻo se gaioiga o se faʻasalalauga mea faigaluega. O lenei tusitusiga e tuuto atu i le teuteuga o le fale o le taulaga ma metotia o a latou oloa.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga taua ma ou lava lima

Keychain faia oe lava: Manatu

Manatu mo le faia o le tele. E mafai ona faia i ni vailaʻau eseese (e aofia ai Tauaro), Deless, Passy, ​​Palymer Clay, Fabric, ma isi. E mafai ona avatua i se isi ituaiga, lanu ma gaioiga. Pau lava le tulafono e faatatau i keypans o lo latou faigofie.

E tatau lava ona i ai le sili ona lelei ma mamafa o le a faʻafiafiaina. E le tatau ona mamafa tele, umi pe lautele. O se vaega taua o se moa, e le tatau foi ona umi.

Parakalafa:

  • Mamafa - mai le 50 i le 100 kalama (uma o le mea sili atu, o le a matua puʻeina ai le ki o le lio).
  • Lautele - e oo i le 5 cm.
  • Umi - oo atu i le 7 cm.
  • Chick umi - mai le 2 i le 5 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: ofu faia o pepa ma ou lava lima mo le pepe ma ata

O nei tapulaʻa e le manaʻomia, ae latou te faʻatagaina oe e faia se tomai faʻapitoa ma atoatoa e le "susunuina" ma faʻaputuputu latou.

Faʻafefea ona fai se filifili autu mo ki o loʻo ia te oe lava mai le polymer clay

Faʻafefea ona fai se faʻailoga taua ma ou lava lima

Polymer Clay o le sili ona lauiloa mea mo le gaosiga o le tele o le fale lamolemole lipine. E mafai ona faʻatauina i soʻo se fale teu oloa poʻo se faʻatonuga i luga ole laiga i luga ole laiga mo le hendmade.

Mo le gaosia o se 'autu o le homechain o polymer omea, o le a e manaʻomia:

  1. polymer omea;
  2. soloia
  3. Tusitusiga pito i luga (o loʻo fai ma sui o se pepa o le mafiafia o loʻo i ai se auala e iai se auala e fausia ai se ata i luga o le paymer omea;
  4. Ata Blodes (atonu e eseese, fuafua i luga o le manaʻo iʻuga);
  5. vanimonimo ma ata vali mo le tusitusi;
  6. Suia mo le faʻamaonia o le lumanaʻi keychain (e mafai ona e faʻaogaina pe tipiina le manaʻomia o le manaʻo vaʻaia);
  7. O le tele o pulou lapopoa;
  8. ata tifaga.

Polymer omea e tatau ona matua pamu ma roll, faʻaaoga le laina lapotopoto. O le mafiafia e tatau ona latalata pe tusa o le 5-7 mm. Le tuʻuina atu o le tino o le pito i tua o le lumanaʻi faʻamalologa, o le sprout fasi e tatau ona faʻamau malosi i le oneone. O lenei togafiti o le a faia le isi itu teisi teisi ma le manaia i le tago.

Le isi, mai le pito i luga o le polymer omea, e mafai ona e tipiina se mea. Faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻaaogaina i foliga o le loto. Polymer Clay e tatau ona afifi ma se ata tifaga ma tuu le mamafa i luga o le o lo oi ai o loo aliali mai ma le tele o le mana. O le iʻuga, o se tasi o le faʻapitoa foliga ua fausia. O le itu autu o le taimi i le lumanaʻi e tuʻuina atu le mamanu e faʻaaoga ai le pepa o meaʻai ma le laina lapotopoto.

I le toeitiiti lava sauni oloa, e tatau ona e faia se tamai pu mo chick. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea talafeagai (nila, lauulu fulufulu, sui usufono, faaputuga, ma isi. Ina ua uma ona fai le pu mo le liligi mama, o loʻo tumau pea le tuʻuina atu o le oloa i le mea e manaʻomia ma lafo i le ogaumu e tao ai. "O le palauvale" keychain e manaʻomia tele taimi e ufiufi ai ma le vale ma faʻapipiʻi se filifili e faʻaaoga le faʻapipiʻi mama.

Mataupu i luga o le autu: Boston Fabric: Pusa, meatotino ma talosaga

O le aano lea, o lenei metotia o le totoina o le keyfori e le o faigata tele. E manaʻomia le tau laʻitititua ma e le manaʻomia ai soʻo se tomai faʻapitoa. I le ulufafo e mafai ona maua se maualuga-lelei, matagofie ma mautu faaopoopo, lea e mafai ona tautua lona pule mo le tele o tausaga.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga taua ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai se faʻailoga matagofie e faia oe lava mai le tupe siliva

O le tikeri o le 1991-1992 atinaʻe o tupe e aofia ai ni ituaiga eseese e lua o uamea. O le ogatotonu o le liʻo o loʻo faia i le 'apamemea-zinc eloni, ma le Tazepa mai fafo mai le' apamemea-Nickel. Ina ia maua ai se keychain, e tatau ona e 'aveina se tamai pu i totonu o le tupe siliva. E manaʻomia le faʻaaoga atoa e ma le faʻaeteete, le leoa le ogatotonu o le malo. I le taimi o le faʻagaioiga, e mafai ona e faʻaaogaina le vai lea o le a faʻavaveina ai le faiga.

A maeʻa ona faia le tatalaina o le tatalaina, e tatau ona e tuʻituʻi mai le ogatotonu o le livi. Fai i ai i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se paipa tele lapoa ma faʻamalosiʻau.

Ina ua maeʻa le ogatotonu o le sefulu-line o loʻo tuʻituʻi i fafo, e tatau ona polesi ma se faila e lamolemole i mea uma e mafai ona faalavelave i le tusi. Le isi, o le The Central Bity ua toe tuʻu i le pito i luga o le rim ma ua mautu ma se fasi uʻamea uaea i totonu o pu o loʻo suʻea ai i ai. O le mea lea, o se faʻamalologa mai i le tel-liter tupe siliva ma se vaega tutotonu o le ogatotonu o loʻo mauaina.

O se tasi o le ova o le uaea e tatau ona mimilo i totonu o le mama ma faapipii le moa.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga autu ma ou lava lima i le fale

O nisi taimi o le faʻamalologa ua manaʻomia faʻapitoa, ma o le taimi mo lana gaosiga pe e le lava pe leai foi se mea. I lea tulaga, e mafai ona faia i so o se auina atu o se mea na auina atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le flash drive e mafai ona faʻapipiʻi lelei kitara, lea e mafai ona faʻapipiʻi i le ki ki ma se tipolo pe fusi. I le ala, e tele ona ave le au flash e iai a latou lava vae.

Oi latou e laiti tamaiti, fai se filifili autu sili atu. E le tatau ona faia mea uma, ua lava ia le anufa o meataalo. Afai e masani ona e taʻalo lau tama ma le agalelei, ona ma le tele o le ono mafai i se tasi o sukalati fuamoa, e mafai ona e mauaina se meataʻalo ma se faʻapitoa faʻapipiʻi mo ki pe faʻapipiʻi faʻapitoa mo ki. Lenei foliga manaia tele ma muamua, ia amanaia le mea moni o ni nai sekone alu i lona "gaosi".

Mataupu i luga o le autu: O le malulu saina e-ia-oe-oe-oe: Fua e aunoa ma le kuka ma ata ma vitio

O le kilia e mafai ona maua ai se mea maloloina lelei o le tele o le tele. E mafai ona fai i totonu o se tamai pu ma fuli le moa. O lea, o mea sili ona lauiloa mo le tele o fale oloa o: tupe siliva, laiti simivenir makenines, togi, atigi sami ma peni. O le filifiliga mulimuli mo le faʻamalologa o le fale tuʻufaʻatasia e le gata o le taua o le LIGINDS, ae o le faʻatinoga o galuega masani faia.

I le iʻuga, e mafai ona faia le ki kapoti i pepa malo. E tele fasi pepa o pepa e tatau ona faʻapipiʻiina faʻatasi mo le sili atu le malosi ma tipiina le geometric foliga (tranagle, liʻo, ma isi mea). O le faʻavae o loʻo mou ese atu e ni vali ma faʻapipiʻi i ki o faʻaaogaina ai se tipolo.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga taua ma ou lava lima

Auga

O le ki o se mea teuteu o se mea teuteu elemene mo ki e mafai ona faigofie ona faia i le fale. Atonu e i ai se gaioiga lavelave gaosi (aofia ai ma le tele pe o ni nai taimi e sili ona faigofie pe sili atu ona faigofie e mafai (saili mo se mea mo le faapipiiina i le ki ki). Faitau e uiga i le talaʻaga o lenei faʻaopoopoga i le Wikipedia.org/wik/brek

E ui i lea o le lavelave o le ua mafai ona gaosia, o lana galuega tele, o se togafiti autu o se fai lea ma le faʻaititia o le ono o le leiloa o ki. O nei galuega o loʻo avea ma le atoatoa o le faʻamalosi ma le faigofie ma faigofie-i-faʻaaogaina ki.

Faitau atili