Faʻafefea ona suʻi se teltim skirt: mamanu ma le faʻamatalaga a le galuega

Anonim

Matou te ofoina atu ia te oe se vasega vasega o le a faʻaalia ai le faʻafofoina o le suʻi o se sakete mo se teine ​​talavou.

Faʻafefea ona suʻi se teltim skirt: mamanu ma le faʻamatalaga a le galuega

E tatau ona maitauina o le faʻatulagaina o le suega suega i lenei tulaga e faʻalagolago i luga o le faʻavae o le faavae masani o le sakete saʻo.

Matou te tuʻuina atu lenei mamanu mo le pito i luma o le oloa e aunoa ma le faʻaliliu o le ata. Ma le isi, faaopoopo le laina mama.

E manaʻomia le toe suia le laina pito i lalo o le akako laʻititi, ma matou faʻalautele atu i le tolu - lima Cadimita.

O lenei i luga o le laina o le puimanava mai le ogatotonu o le pito i luma o le oloa, e manaʻomia le faʻaaluina o se vaega tutusa i le lona fa o le puimanava o le puimanava o le puimanava o le puimanava o le puimanava o le puimanava. O le iʻuga o le a avea ma manatu o le a uiga o le amataga o le taga.

Faʻafefea ona suʻi se teltim skirt: mamanu ma le faʻamatalaga a le galuega

I tafatafa o le itu i autafa o le laina o le Thitt e tatau ona tolopoina pe tusa ma le fa - valu centimita. O le iʻuga o le manatu e tuʻufaʻatasia ma le amataga o lau taga ma se laina lamolemole.

I lenei vaega, mai le amataga o le taga, tusa o le tolu Sapati na mafai ai ona tolopoina i le itu tauagavale, o se vaifofo o le maileia. Mo le umi o le pamu i lea tulaga, e lava lea i le sefulutolu le mapusaga. O itu uma na mauaina e aofia ai sologa lelei, ma o le iʻuga e tatau ona toe faia le laina taga.

O lenei e tatau ona e faʻatumuina uma itu o le ata. Iloilo le ai taga, e manaʻomia le lakaina o le tolu sene ata i le itu taumatau i autafa o le poutis laina ma le iʻuga o lau taga.

E le tatau ona galo ia i tatou nei vaega uma o le ituaiga, ma e ese mai, o le filo tutusa e tatau ona maitauina o le saʻo lea faʻavasega i luga o le ie.

Faʻafefea ona suʻi se teltim skirt: mamanu ma le faʻamatalaga a le galuega

A o le filifilia o se ie, e tatau ona maitauina pe a fai o se sakete ma le tipiina o taga e tatau ona ofi, o le lua umi o le tuuatoatasi e tatau ona faʻatau i le lua pemita.

Tuʻuʻese i luga o le pepa e tatau ona tosoina e le burlap o le taga. A maeʻa lena, o le mamanu o le oloa o loʻo tipiina i le ato ma le taga. Matou te gagau le ato ma le tulaga le aoga, matou te tuu le mamanu o le pito i tua ma luma vaega i luga.

Mataupu i luga o le autu: Fautuaga mo le gaosiga o fugalaau tu

Le isi, e te manaʻomia se aitema lona lua, lea ua tuʻufaʻatasia ma le lona tolu laina e tuʻu ai i le filo filo. Aua neʻi galo e fai ni alauni i luga o le ato ma luga o le faʻagaioiga o le oloa. Mo le Burlap e sili ona lelei e faʻaaoga ai le laina o le tisu.

I lenei tulaga, o auiliiliga uma e tatau ona filifilia faʻatasi, pe a maeʻa le alavai ma autafa o le 'oloa ua mamanuina. I le itu tauagavale, e manaʻomia le alu i le le toe oso i se vaega o fasi mea mo uila.

Lafo le fusi ma taumafai skirt.

O le taga fafaga e tatau ona faʻagaioia ma le ma le pito. Ma e tatau ona matauina le pito i lalo o le tapoleni autu i le taga fasi.

O pito o laina o le burlap taga e tatau ona togafitia ma le sili atu. E faapena foi, suʻi le taga lona lua. Ua maeʻa lena, matou te susu le sakete e pei ona faia i le faʻasologa o taimi.

Mo se mea sili atu lona aoga, o le Sinam Skire o le a ogatasi ma se fusi o le a maua se tele ma susulu malie.

Faitau atili