Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Anonim

Ata

Ia ala i totonu o lou lava fale, e tatau ona e ui atu i le faapaologa. Aunoa o lenei faʻaopoopoga, o le fale poʻo le fale e le o se faʻasologa atoatoa. O le pole na faia i le tele o galuega: asthetic, o le galuega o le ulufale i le fale ma alu ese mai ai, puipuia le fale mai le taumatemate taumalulu. Pulu laupapa i ou lava lima - o le galuega e le sili ona faigata. I lona fuafuaga, e mafai ona faʻafaigofie, fausia-i faʻapipiʻi. E le masani ai o le faapaologa-poletio ma isi uluai pepa.

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

O lona fausaga, o le poletito e mafai ona faafaigofie, faʻapipiʻi pe fausia-i.

I le seti o galuega faatino o pepa o le fale laupapa i lalo o le fausaga, ma o latou lava lima, e masani lava ona aofia ai le ata faapaologa, lea, afai e manaomia, e mafai ona e agai teisi. Patito Partch o se filifiliga i le va o le terrace ma o le faapaologa masani. O le mea e mamanuina e faigofie tele, ae aoga. O lenei fausiaina e lelei mo se fale laupapa i totonu o se mafanafana mafanafana i le mea e leai se kiona. Ae o ia fausaga e fausia i itulagi ma le vevesi i foliga o le kiona. I le tulaga lea, o le polesia paʻepaʻe ua fautuaina i le faʻaopopo vateatea muamua. E mafai ona fausia le avanoa e aunoa ma ni faʻafitauli.

Mea ma Meafaigaluega

Mo galuega e tatau ona sauni ai mea nei:

  • Pine Log po o laupapa 100x200 MM;
  • laupapa mo le gaosiga o sitepu, platfofoms, itu fata ma osofaiga;
  • Boards 50x150 MM mo le fausiaina o se pato i luga o le faapaologa.

O le a e manaʻomia mea faigaluega:

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Le tele o sitepu mo le faapaologa.

  • hacksaw;
  • o le samala;
  • suo;
  • tulaga;
  • tamaoaiga ma le le manatu faapito;
  • sikulukalaiva;
  • rofautte;
  • penitala.

Fausiaina o le faapaologa

O le faiga o le fausiaina e aofia ai tulaga autu nei:

Vaega 1. Fausia se poletila laupapa, e tatau ona e faaaumauina le faavae. O le lelei filifiliga o lana mamanu o le faaputuga filifiliga. E faamatalaina e le faigofie o le fausiaina ma le tau maualalo. PINE Timber mai a le au lagolago o le a faia e ala i le antiseppitic vaega. I lalo o le faʻapipiʻiina o lagolago taʻitasi, o se pu o le loloto o le 80-100 cm o loʻo eliina. E mafai ona e viliina ma le lanu enaena. O le pito i lalo o pou o loʻo faʻatautaia e le vevela o bitsumen, o loʻo liliu atu i le rubbroid, faʻapipiʻi i totonu o le pu, e moe ai ma le palapala ma le tata o le eleele. Nai lo le faia o le binumen faaaoga ma faaalu le suauu. E mafai ona sasaa i le tagata lagolago. O pou faʻapipiʻi e tatau ona tipi i se auala e tutusa ai le maualuga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai sitepu mo le poletito ma o latou lava lima?

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Polokalame o faasitepu mo le faapaologa.

Vaega 2. E manaʻomia le faia o se faiaʻoga ma le Baos. O le osoga faigofie - ma kapoti na nafa i ai. O le filifiliga ma le sitepu e aofia ai i le faiaoga e sili atu faigata. O lisiti i lalo o sitepu e mafai ona tuu le faʻaaogaina o se ata tipi mai le cardboard i le ituaiga o se tafatolu tafatolu. E tutusa ona nati ma le lapoa o le pipii ma le tu. O loʻo tulia i le vaega o le itu, o le siʻitia o le tino.

Le lautele o le lautele o le sticing o le 37-45 cm, o le maualuga o sitepu (orter) e le tatau ona sili atu i le 20 cm. O le pole o le fale laupapa. O le lautele o le pole e tatau ona tasi ma o le afa o le lautele o le faitotoʻa, pe o fea le portet e tuaoi. O vaega faailogaina o loʻo tipi i le hack poʻo le eletise eletise. O le faʻaumaina o elemene ua fesoʻotaʻi ma le tulaga ma ua faʻapipiʻi i le pito i luga i le lagolago. Mo le sili atu le tumau o le faʻapipiʻiina o vaega uma o elemene, uamea puipui ma uʻamea fasi o loʻo faʻaaogaina.

Vaega 3. O galuega uma ile faʻapipiʻiina o le fola o le fola, sitepu ma o loʻo faʻatinoina, ua faʻapipiʻi le afi. O nei auiliiliga o loʻo faʻapipiʻi i auala eseese: faʻatasi ai ma le fesoasoani a steoves ma spikes, fao, fao, fao.

O le tautua o le olaga o le polesia popoto e faalagolago i le tele o mafuaaga. E le o le nofoaga mulimuli ia i latou e iai le lelei o mea. E tatau ona magoto le laau. Ina ia mafai ona puipuia le teteʻe ma mai le isi puaʻa, o mea uma e paʻu uma e tatau ona togafitia ma affisptotics.

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Faasitepu i ituaiga eseese o lagolagoina.

Vaega 4. Fausiaina o se suʻega poʻo le taualuga poʻo le taualuga i luga o le faapaologa. O lenei mea e mafai ona tuʻuina atu i le atunuʻu atoa le atunuʻu. Ua maeʻa foliga foliga, puipuia le poletito o le fale laupapa mai le aʻafiaga o le faʻanoanoa. I le Vasega, Tagata teuteuina ua faia mai le vaneina o faatoaga ma uana le salamo. O le faʻaaliga vaʻaia, o lona lanu ma mea e masani ona toe fai ai tapulaʻa o le fale autu. Ae le o se mea muamua. E masani lava, o le taualuga faia se tasi-size ma le malifa itu o le fale. O mea e faʻaaoga ai uʻamea faʻauluuluga uʻamea, slate, Tomai Faapitoa.

Mataupu i luga o le autu: ogatasi o puipui o Plasterboard o le Glueport po o le faavaa

O taualuga ma fatu mai Polycarboate lanu lanu foliga lelei foliga. Latou faigofie ona fai ni foliga, eseese i le faigofie o le faapipiiina ma le maualalo mamafa. E faʻaopopoina ni fata uʻamea ma uʻamea mo le latou fausiaina. E mafai ona e faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le uamea na paʻu mai le uamea. E mafai ona e faʻaaogaina se faʻavaʻa na faia o le Alimini Faʻamatalaga. Le ituaiga o le pato i luga o le faapaologa e masani ona le sili atu 100x200 cm.

Maʻeu mea sese i le fausiaina

  1. O le nonoa faʻapipiʻi latalata i le faitotoʻa e faʻapipiʻi latalata i le faitotoʻa. Faigofie fanua i le tau malulu e mafai ona siitia atoa le mamanu. O le iʻuga, e mafai e le faitotoʻa faitotoʻa ona tatalaina ma ni faigata poʻo le a matua gagau.
  2. O le faaputuga faaputuga e le lava le faʻavasegaina pe le faʻagaioia e binumen. E faʻatupuina lea i le faʻamamaina ma le faʻaleagaina o le fausaga.
  3. E fautuaina le faʻapipiʻiina o se utuko laupapa 10 cm i lalo ifo o le faitotoʻa o le faitotoʻa, ma faʻapipiʻi le pito i le faitotoʻa. O nei 'avega e puipuia mai le maitaga o le tele o faʻafitauli e tele pe a faʻagaioi le faapaologa.

Tele le aoga manatu

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

O le poletito o ogalaau e fetaui lelei i le laugatasi o fale laupapa.

  1. O le poletitotoneta pole o le sili sili ona taatele ituaiga fausaga. E talafeagai atoatoa mo fale mai ogalaau, laupapa ma samana. E masani ona latou tetea e le vinyl siving.
  2. I le fausiaina faaonapo nei, nai lo tusiga masani, o gata o vaega eseese e masani ona faaaogaina. O le atoatoaga o mea mo le gaosia o Bricuvation o Brigiv, lea na fausia ai le Faavae Bulem, Larch.
  3. E mafai ona e teuteuina le poletito mo se fale laupapa ma ou lima, ae sili ai le aulelei, mafai e tagata fai ni mea manaia na omai i le fale.
  4. A aunoa ma le tausiga taumatau, puipuia o fausaga mai le tele o le tele ma iniseti laupapa laupapa e mafai ai ona vave leiloa ni galuega masani ma foliga vaaia.
  5. Afai e fuafuaina e fau se fale poʻo se faʻaaliga i luga o le poletito, o lenei fausiaina e tatau ona i luga o le gutu o 20-30 cm.
  6. O le pad i lalo o le faapaologa e mafai ona sifi i se vaega ma le mafiafia o le 10-20 cm. O le a avatu ia te ia se malosi faapitoa.
  7. E mafai ona e fausia se faapaologa o le lakapi lapisi, faʻaofi laina mai le mafiafia laupapa i le va o latou pe tipi i luga o ogalaau e tasi. Mo se fuafuaga lea, o se fausiaina o se faʻavae o le a manaʻomia.
  8. Mo le fausiaina o se atunuʻu fale o loʻo i ai le tele o tupe, o le iʻuga o le latou te le lava mo le faapaologa. I lea tulaga, e mafai ona e fauina le faapauloga faigofie e faʻaaoga ai mea o loʻo i manu o loʻo i le fausiaina o le fale.
  9. O le faʻata e fautuaina e faʻapipiʻi i le maualuga o le faapaologa sili atu nai lo le 1.5 m. O le sili sili ona lelei o le tau o le 80-100 cm.
  10. E mafai ona faʻaaogaina le tusi i totonu ia i lalo ole poletito. Mo sea faʻaaogaina, e manaʻomia pe a vaʻai i le faapaologa i itu uma o laupapa, chempboard, isi mea. E manaʻomia le faʻauʻuina o le faitotoʻa lea e mafai ona e agaʻi i totonu o le sneakerpace.

Fausia se faapaologa o soʻo se ituaiga mo le fale laupapa ma ou lava lima - o le galuega e atoatoa atoatoa.

Le faʻatinoina, e manaʻomia le itiiti ifo o mea faigaluega. Auā o le gaosiga o le poletito, e mafai ona e faʻaogaina mea puʻeina i sasaʻe ina ua maeʻa le fausiaina o le fale. E mafai ona e teuteuina le atoa fausaga ma laupapa laupapa, nilaina uamea elemene. O le mea autu o le faʻagasolo uma o vaega laupapa vevela, o auala a le antispaptic. Lenei o le a faʻalautele le tautua o le tautua o le faʻapalepale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se teine ​​ma ou lava lima

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Faʻafefea ona fausia se paʻu laupapa ma ou lava lima

Faitau atili