Meatotino ma tekinolosi mo le faʻaaogaina o le tuʻuga

Anonim

Faʻalogo mo le taimi muamua e uiga i le paʻu o le palapala, a le o se lagona sili ona manaia ua fausiaina. Ae peitai, e le manaʻomia le vave faia. O le punou o le sāega o le ata o le ata lea pe a maeʻa ona foliga mai e foliga mai o le faʻatusa o le a tuʻua le Beed Beet i luga o fafie. O le mea moni, e faʻaaogaina tele i le galuega i fafo ma totonu. O le mea moni o mea ia e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga ma pe faʻapefea ona faʻaaoga i puipui, o le a ou taʻu atili atili i le tusitusiga.

Lea e iai

O le suoa o le Coroede o se paluga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma le granules o mineral crabs po o le maamora. O granules e eseʻese lapopoa, ae o latou tuaoi o loʻo sosolo mai le 0.1 i le 3, 5 mm. E lua ituaiga o seevae o se crorodede. Acrylic - mo le faʻatau atu i le faʻatulagaina o le pepa ma le sauni vave e faʻaaoga. Gyptum - o se paluga o le mama vaega e manaʻomia le kuka.

Meatotino ma tekinolosi mo le faʻaaogaina o le tuʻuga

Spatlewwing o le mamafa o le mamafa:

  • E aofia ai mea mai vaega masani, o le mea lea e iloga i le malosi ma le siosiomaga faauo.
  • O le paluga o loo malamalama. O lenei lelei o le faʻaogaina o minerale, o lona uiga e leai se isi tele atu i luga o le fale.
  • Tau o le tulaga o le tau: O le fefiloi atoatoa feololo o le tau maualalo. O le a le o le mea leaga tele o aso vevela, o le taʻele umi ma tuʻu i lalo.
  • I lalo o le faatosinaga o le susulu o le susulu e le leiloa le pupula.
  • Mea e faʻafesoʻotaʻi ai.

Meatotino ma tekinolosi mo le faʻaaogaina o le tuʻuga

  • O le tausiga e le mafua ai faigata: e mafai ona fufulu ma le saogalemu i le vai ma se mea leaga (laititi);
  • E le foliga mai o fungi ma matamata;
  • E tele suiga o le Coroedee. Ia filifili le lanu e te manaʻomia o le a le faigata uma;
  • O le mea e matua faigata lava ona afaina;
  • Rukeklouvka Corrod o se faʻataʻitaʻiga o se mea taugofie ma taugofie.

Ae, e pei o mea uma, o le Sthalavka e iai le maalolo: e toetoe lava a le mafai ona toe faʻafoʻi mai le taimi muamua ma malosi masini.

O fea e mafai ona ou talosaga ai i le shplotovka koroed? E pei ona maitauina, o le Spectrum o le talosaga e lautele: na fausia ma sui ma totonu o le fale. Peitai e taua le faʻaaogaina o le shippnike i mea na ia te ia e lelei ona ia. Atonu o le piliki, Plarksppise, maa po o sima. Ae e le talafeagai le uʻamea poʻo le uʻamea - naʻo le le faʻatumauina. E mafai ona e faʻaaogaina i totonu o le fale i luga o puipui ma le taualuga, fausiaina se faiga teuteu o ia lava.

Mataupu i luga o le autu: agaga i le atunuu o latou lava lima: tausiga o ia lava i le fanua (35 ata)

Meatotino ma tekinolosi mo le faʻaaogaina o le tuʻuga

Talosaga

Ina ia amata, ou te manaʻo e fai atu o le tekonolosi o le faʻaaogaina o le SHPRAKK KOOED, o lea, ina ua maeʻa le faitauina o laʻu tala, E mafai ona e faʻatinoina uma lau galuega.

O lea, a o le mea na e amata galue ai, e tatau ona e filifilia le fesoʻotaʻiga manaʻomia. A faʻatau, faʻaeteete i le ituaiga o totini ma lona fatu. Faʻamamaina Mamauga o le a alu vave e galue, ae o loʻo manaʻomia tele. Ae o le paluga e manaʻomia le kuka o se tamaʻi taugofie. Ae ui i lea, e tatau ona manatua a le tusi sao o Greptum slatotovka o le a le mafai ona 'alo i se auala. O le kuka o le kuka e mafai ona maua i luga o le afifi. Graling o se isi uiga taua. Le loloto ma lautele o solofanua, o le a faatūina ai le tusi manaʻo i ai. Aoo gauai atu i le taumafaina o mea, ae faalagolago i luga o le lautele o graules. E aliali mai o le taumafaina o le paluga ma granules 2.5 o le a itiiti ifo nai lo le 3.5.

Meafaigaluega manaomia i le galuega:

  • le fefiloi ma le paoa;
  • paketi;
  • vili;
  • seti o spatralas;
  • Pipi le palasitika.

Muamua saunia le laualuga. Tatou te faʻamamaina ma le palapala ma le pefu, mai suauʻu ma toto. Le isi, ogatasi: Faʻatumu uma taʻe uma ma pu ma pu. O le isi tulaga o le apalai o le vali-eleele. O le a maua ai ni fasi mea lelei. E taua le tutusa o ia e pei o le masaga filifilia. Ma pe a o le galulue ma luga o luga, e le manaʻomia le amataga.

Ou te saunia le paluga. Afai e masani ona faʻaaogaina le paluga masani, ona faʻaaoga lea o tulafono lautele mo ana sauniuniga:

  • Ole vevela ole vai e tatau ona 150-200;
  • Faaopopo le totini i le vai, ae le o le mea e fai ai.
  • Faʻatasi ai ma le fesoasoani a le nozzle - faʻafefiloi i luga o le taʻavale fefiloi le paluga;
  • Faatali mo ni nai minute, ona toe faapuupuu atili.

Meatotino ma tekinolosi mo le faʻaaogaina o le tuʻuga

Talosaga Tekonolosi e le faigata. E te manaʻomia se maʻanu, ma lana fesoasoani, ua tufatufa atu le shplanke i luga. E manaʻomia le faʻatulagaina o se kenefu i se tulimanu o le 600. O le tane o le tane o le a iloa ai le mafiafia o le vaega o loʻo faʻaaoga i le puipui. O le ata e faia na o le a maeʻa le paluga o le a le paʻia le viʻiga. Mamanu e mafai ona faʻaolafula o le faʻaupuga, sima poʻo le lapotopoto. E fuafua lava i ou manatu. E tatau ona manatua a le galuega e tatau ona faia ile taimi e aunoa male malologa. O le aliina o le laualuga o le a sau mai le 1 i le 3 aso.

Tusitusiga i luga o le autu: Universal ma Special Polymer Statty e toe faaleleia i le fale ma taavale

O lea, na e masani ai ia te oe lava i meatotino ma tekonolosi o le faaaogaina o le shPalki kolose. Ina ua maeʻa ona faʻatino faʻatonuga, o le a e maofa i le iʻuga. Ou te faamoemoe na fesoasoani laʻu tusi ia te oe e iloa ou manatu i le olaga!

Vitio "Plaster Coroede - Aoao e Faaaoga Oe Lava"

O faʻamaumauga vitio e faʻaalia ai le faiga o le tagata lava ia o le faʻatinoina o le "coromed" simeona ma le ata faʻapipiʻi ".

Faitau atili