O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

Anonim

O tagata lelei uma e manaʻomia lona fale e vaʻai lelei. Ona faia ai lea, na te filifilia ma le faaeteete i totonu, tuufaatasiga lanu, piki meaafale. O se tasi o faʻailoga autu i totonu o loʻo i totonu o pupuni. E oo lava i le sili ona pogisa ma le le manuia mamanuina o le potu e mafai ona tuʻuina atu i le faʻamaoni o le matagofie, atamai. Uafu ie mumu - o le lanu mumu, royal taugata. Ae o le a le tele o faʻailoga na fai ma faʻailoga o le malo? O le a le foliga o pupuni e pei o roses i totonu?

O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

Filifili pupuni ma rosa

O le faailoga o le lautele

Roses e moni amperial taugata. E leai se maofa i Saina anamua, o lenei fugalaau o se faatusa o le silisiliesega faaletulafono, na pei ona faaalia i luga o tamaimanu. Ma afai e te faʻatonutonuina pupuni i le ie puipui i lenei mea matagofie para paraAral, ona faʻatumuina atoa lea i totonu o le tautotogo fou, agamalu ma le faigofie. I se faʻaopopoga, o le fugalaʻau e lolofi e aumaia ni ituaiga omai lava faʻamamafa i totonu o le potu, susulu ma le lelei lelei. Lenei o le a e tilotilo i nei pupuni mananaia, ma o le fatu o le fatu, peiseai o le auala, fugalaʻau fuga ma agaga e fesili ai.

O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

Manatu

O le mea moni, e tele lanu eseese, eseese perenise. O rofa e mafai ona laititi, e mafai ona matua tele. O le sili ona lauiloa i le lalolagi o ona po nei i ē pupuni ma fugalaʻau ua na o ni nai filifiliga. E ese mea uma a le tasi mai le tasi ma le isi, ae foliga tutusa. Fiafia i ai le garnin o:

  • Seti i lanu laiti ma tetele;
  • Matagofie ea ea tulei ma le lolomiina;
  • Pusa Pusa Pusa;
  • Ata o le Ata.

O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

O nei filifiliga taʻitasi e iai lona uiga faʻapitoa, o lona lalelei ma lona matagofie. O pupulepule e faapitoa sili ona taʻutaʻua, o loʻo iloga i se faʻapitoa fou ma natura. I luga o faʻamatalaga o loʻo pupuni i le ituaiga o se ata pupula o loʻo faʻaalia o le Pararal Lolomi. O roses e mafai ona pei o le tele, vaeluaina i ni vaega se lua o pupuni ma laiti.

Mataupu i luga o le autu: Tennis laulau fai-ia-oe-ata ma fuafuaga

Fetaui

Pink Cutchans ma Roses e sili ona lauiloa mai ata, latou foliga aulelei tele, matua lemu ma le faaeteete. O ia ie pupuni e sili ona talafeagai mo le totonu, lea ua teuteuina i le Breat Bearttones, sili atu paʻepaʻe paʻepaʻe. O le a latou suʻesuʻeina faʻamalosi le potu, faʻaopopo lanu ma susulu. E le gata i lea, ia ni ie pupuni e talafeagai lelei mo totonu, lea e teuteuina i le malulu lanumoana lanu, o se tuʻufaʻatasiga o le a faʻateleina ai le manava. Ma afai o le pepa puipui o le a iai foi ma le paoral plass, o le potu atoa o le a malamalama i se mea lilo ma toe faaleleia.

O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

Ese

O le faʻailoga lona lua o le masani i totonu o le totonu o le pito i totonu o le pito i totonu o le ie puipui o loʻo kisa, e matua matagofie ma aoga le faʻaaogaina. I se faʻaopopoga, o lona tau e faʻamanuiaina i le averesi o tagata. O se ie puipui o le ie puipui e sili ona talafeagai mo le masani ai i totonu, o le a avatua se tusi fou. O le a faia e se totonu le lanu fou pe a fai e te filifilia se malamalama, ae ae le o se ata tele. O pulumu faʻatiga e sili ona manaia i le faʻaaogaina, o loʻo latou aoga ma soloia.

O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

Tuʻufaʻatasiga

Mo lanu piniki piniki, o pupuni o paʻepaʻe paʻepaʻe roses, efuefu pe paʻepaʻe paʻepaʻe. O le a latou faia se tuʻufaʻatasiga lelei o paolo, aumai se paolo fou i totonu atoa i totonu atoa i totonu atoa. O le mea moni o le lanu piniki o loʻo faʻatusa mai ai le alofa, agamalu, matagofie matagofie. Ma o le paepae na te faʻamanino mai ai ma le manuia lenei agavaivai ma tuʻuina atu uiga o le mama.

O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

Afai e te filifilia se ie pupuni e pei o pupuni ma roses ma roses i le ata, ona mafai ai lea ona suia atoa lau totonu ma lou lagona. O aso uma, o le a ala ai le teine ​​ma se lagona matagofie, aua o le mea lelei o manu e i ai le lelei o le faia o gaioiga.

O le a le mea e faʻaaogaina

O le gaosiga o se ie puipui ma le operaral lolomi o se gaioiga sili atu. Aemaise lava pe a fai o se pusa atoa po o ni ata na fausia. Ina ia faia lenei, o le ie ua faia mo ie osofaʻi ma ua amata ona tuufaasolo faʻaeteete i le fale mananaia. I luga o le Matai e tatau ona vaʻaia vaʻaia, o le a latou uʻuina pupuni. I le pito i lalo o togalaʻau o le faʻamamaina o taimi tele o taimi, e maua ai lona malosi ma le tumau. Mo le fugalaʻau tuna ave se moli malamalama o loʻo iai le ata o loʻo iai. Na maua e Nardbins ni filifiliga sili atu faigata ina ia matagofie na tautau i lalo o latou lava ogaoga.

Mataupu i luga o le autu: Lodge, Cabbathing mo se pusi ma ou lava lima (ata, ata vasega, ata)

O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

Satin

O le auala sili ona manuia o le satitin roses i luga o pupuni, latou te maua ai se vaaiga matagofie i totonu e le na o le oloa, ae o le potu atoa atoa. Ole tele o mea e sili atu ona filifili mai ai e uiga i se tagata matua aulelei, aua o roses tele o le a foliga aulelei ma matamata i le potu.

O le a le mea na te vaʻaia pupuni ma roses i totonu

I le faaopoopo atu i le potumoe, na pupuni i totonu o le umukuka ma roses foliga muamua. O loʻo lelei le latou faʻaleleia o le umukuka i totonu ma avatu ia te ia ni tusi fou. Pau lava le minus, o le umukuka e lava le tele o gaʻo e faʻamalosia i luga o le ie puipui. Ona o lenei, e tatau i ie puipui ona soloia pea.

Faitau atili