O le faʻagasologa o le tuʻuga i luga o puipui i lalo o le pepa puipui - tulafono faigofie

Anonim

I lalo o le lelei tapenaina o puipui e faʻamaeʻa ai le galuega, e faʻatatau i le fausiaina o se lamolemole ma lamolemole luga. I lenei iuga, e taua lona taua muamua, ona faatino ai lea o le va o puipui i lalo o le pepa puipui.

O le faʻagasologa o STHTHHOTATANIA e faigofie. O le pulega autu o loʻo usitaia le faʻasologa mo gaioiga ma le agavaʻa e faʻaoga saʻo ai mea faigaluega.

O le a le mea e tuu ai?

I le tutoatasi faʻataʻitaʻi galuega, e tatau ona i ai se lautuga o meafaigaluega, ae le manaʻomia.

  • Drill faʻauʻuina ma se palu siʻosiʻomaga (faʻapitoa Faʻateʻa, pei o se tulafono, o loʻo faʻatau atu i le tulaga o le mamago le mama. E faʻaopopo le vai i se vaʻaiga. Atoatoa faʻamalosi le paluga na o se faʻapitoa faʻapitoa. O le iʻuga, o se vaega faʻapitoa e aunoa ma ni lapisi e tatau ona i ai.
  • Seti o spatulas. Spaulas e tatau ona eseese lautele: O le a aoga le galuega o le a aoga tele (tusa o le 40 cm.) Ma laiti.
  • Pulumu ma rollers mo puipui phim. E taua le tulaga o le Primer, aua e faia le ata lelei i luga o le puipui. Mai lenei oso aʻe e le gata mai uatia, ae o loʻo vaʻaia foʻi ni paluga sili i le paoa ma soʻo se mea.

O le faʻagasologa o le tuʻuga i luga o puipui i lalo o le pepa puipui - tulafono faigofie

  • Tulafono. O le a aoga i le tulaga o le le mautonu puipui pe a tatau ona faʻaaogaina le ata ma se laʻau mafiafia. O le mea lea, e faigofie ona faʻaaoga se numera umi mo le mafiafia o le mafiafia.
  • Laser poʻo le 'ava malosi. O le pa e masani ona le tutusa. A o le i amataina le leoleo, seti le siaki siaki.
  • Oneone. Afai e te manaʻo e fai se matagofie, lamolemole luga, ona faʻaaoga lea tamai paʻu mo le olopalaina. E taua le iloa i le a le tulaga e faʻaaoga ai le oneone. Tuu le puipui ma se lapoʻa lapoʻa o le lapoʻa o le pito i luga o le tulaga o le mana. Faaaogaina le tamai sakete i le tini.
  • O le paʻu o le paʻu o se mea sili ona talafeagai. I luga o ana 'au, o Clamps Plamps o loʻo faʻapipiʻiina le paʻu.
  • Tank mo le punou.

Mataupu i luga o le autu: E faʻafefea ona fai au oe lava meaafale mai le laminate?

Aisea tuʻu puipui i lalo o le pepa puipui? E manaʻomia lenei mea ina ia sili atu le pipii i ai le pepa puipui ma faʻatasi ma le taimi latou te leʻi faʻapipiʻi i tua o le puipui, latou te leʻi faʻamau.

O galuega e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai le sipelaga, sima ma polymer (acrylic) palu.

Polymer statty e maua le sili sili ona lelei. O latou tulaga lelei: sili ona lelei le mimiti, leai se solomuli. Faatasi ai ma le fesoasoani a le polymer paluga, maualuga-lelei faiga luga o le maualuga o lo o mauaina. Pau le mea e totoe o se tau maualuga.

Faʻatuʻuga i le latou mafuaʻaga e mafai ona vaevaeina i: tulaga (amata), teuteuga (faʻaumaina), lautele.

  1. Amataina (tulaga) o palugatu o loʻo faʻamatalaina e maualuga le malosi, tele le viia, sili ona lelei tausisi. Ua fautuaina i latou e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le laualuga pe a uma ona faʻaaoga le sipuni.

  2. Mo le faʻatulagaina o le faʻataunuʻuina o le faʻauma (teuteuga) faʻauma i luga o le gaioiga i luga matou te fautuaina oe e faʻaaoga le faʻamaeʻaina ua maeʻa. Ma le latou fesoasoani e mafai ona e nanaina ni mea mataina ma fatuina se lelei atoatoa, lamolemole luga.

  3. I le fola o le lautele tuʻufaʻatasiga meatotino o paluga o le maualuga o le tulaga ma le teuteuga. I le tau, e sili atu lo latou taugata ma, e ui lava i lenei, laiti laiti i ofutino amata ma faaiuina. Ua fautuaina i latou e faʻaaogaina i le faʻagaioiga o pa e leai ni lapoʻa tetele.

I le maketi o loʻo i ai nei fale fale, o loʻo fuafuaina i se pepa matutu ma past. O le mea matutu o oloa e tosina ai lona tau laiti ma le ono mafai ona teuina.

O le faʻagasologa o le tuʻuga i luga o puipui i lalo o le pepa puipui - tulafono faigofie

O le puʻupuʻu o le faʻafefiloi e talafeagai mo le faʻaaogaina ma e le tatau ona faʻaaogaina se faʻafefiloi mo le tapenaina o le homogenetious tele. I le taimi lava e tasi, e leai se pefu ma le sefeina o taimi. Peitaʻi, o le mea e maeʻa ai le mea e sili ona taugata. I se faʻaopopoga, o le faʻaiuga o le faʻafefiloi e maua ai se soli ese. O le mea lea, e le mafai ona faʻaaogaina pe a fai o loʻo e faʻaaogaina se laʻau e le lua televini. O le tautua o le tautua o le uma mea o se puʻupuʻu o se faʻa-natura, le pei nei mago fale fefiloi.

Sauniuniga o puipui i Putty

Ae le i faia mea mata mata, e taua le saunia o le laufanua. O le mea autu o le faamautinoaina o le pa e mama lava. E manaʻomia le aveese o le pisia o vali, gaʻo ma paʻu. E masani lava e le tatau ona iai ni mau o Wax, fua, faapaopiina vaega o le faʻapipiʻi poʻo le vaega o le galuega.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga mo le matagofie o le teuteuina o ni faitotoa

O le faʻagasologa o le tuʻuga i luga o puipui i lalo o le pepa puipui - tulafono faigofie

Ufiufi puipui i le Primer ae leʻi tulaʻi. O le a mautinoa ai le lelei o le vaifofo o le fofo ma le puipui. O le laufanua o le eleele e faʻaaoga ai se faʻasesega faʻapitoa. Fofo e taumafai e faʻaaoga le masani ai e aunoa ma le osofaʻiga. Tasi le mea e lava.

Tulafono mo le apalai i luga o puipui

E mafai ona e amataina le paluga. Afai na e faʻatau mago, ona manaʻomia lea o le faia lelei o le paluga.

Faasologa o sauniuniga o se spike fofo:

  • Sina tamaʻi vai sasaa i totonu o le koneteina;
  • Faaopopo le toty;
  • Fefiloi ma se spatula faigofie;
  • Faʻaaoga se taʻavale ma se faʻafefiloi e maua ai se paluga faʻapitoa, faʻaopopoina le suavai faasolosolo pe a manaʻomia.

O le tapenaga o le Stutty e fuafuaina i lona anoa. O le paluga e tatau ona i ai ma le pipii ma sina fasi. E le tatau ona ala mai i le spalala. A iai ni ata i le fofo - O lona uiga o le palu e mago. Ina ia mauaina le atoatoa o le mafaufau, e tatau ona faasolosolo malie ai ona faʻaopopoina le vai ma faʻataua totoʻa iai.

O le faʻagasologa o le tuʻuga i luga o puipui i lalo o le pepa puipui - tulafono faigofie

Faatasi ai ma le fesoasoani a se lapopoa lapoa, tatou te faʻaaogaina se amataga faʻatulagaina. Apalai i le averesi vaega. Tufatufaina tutusa. Spatula taofi i se tulimanu o le 30 °. O le paluga o loʻo faʻaaogaina ma le tasi le gaioiga. Ina ia 'alofia ni taʻavale ma suiga, faʻaaoga le apamemea i le isi itu o le isi vaega.

Faʻaliga: Pe a faʻaaogaina le vaega muamua, tootuli ai le totoa ma tamai vaega. O le a fesoasoani lea ia aloese mai le maitaga o maa mago. Aua le popole pe a fai o le fasi pepa mai le spatsula. Mulimuli ane na o le faauma i le puni.

O le faʻagasologa o le tuʻuga i luga o puipui i lalo o le pepa puipui - tulafono faigofie

E fautuaina le faʻaaogaina o le tulimanu tulimanu mo tulimanu gaosi. Muamua, o se tamai spalala e faʻaaoga se tamai vaega o le tufuga i le maualuga o le malifa poʻo le tulimanu. Ona tutusa lelei lea o le laga. E tatau ona faatagaina e faamaapeina le vaega o Putty i le aso atoa.

Ina ua maeʻa le faʻamamaina o le amataga o le faʻalupega, alu e faʻaaoga le faʻauma i le taina. Mo lenei, o se sipatiiti tele ma maile lapoʻa e tatau ona faʻatino. Laʻitiiti vaega o le paluga e sili atu ona maualuga ma se tamai spatila i luga o se lapoʻa. Ona faʻapea lea o le paluga o loʻo faʻaaogaina i luga ma le mafiafia o le 1.5 - 2 mm.

Mataupu i luga o le autu: potumoe mamanu: o le filifiliga saʻo o lanu, moega, meaafale

O le faʻagasologa o le tuʻuga i luga o puipui i lalo o le pepa puipui - tulafono faigofie

Ae e te lei amata tuu i lalo o pa i lalo o le puipui puipui, faatali mo le faamago atoa o vaega muamua. Ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatali pe a ma le 12 itula. Ona mafai lea ona e faʻaaogaina le faʻamutaina o le faʻauma.

Ina ua maeʻa faʻamamaina o le vaega o le vaega, e mafai ona e agaʻi i le faʻaiuga o le faʻamamaina o le faʻaaogaina o le oneone.

FAʻAALIGA: O le faʻagaioiga muamua o le Primer e fautuaina aʻo leʻi faaaogaina e le Spilequppended Spilek vaega.

E tatau ona ou faʻaaogaina le faʻamalosia o le Grid?

Plaster Grid e masani ona faʻaaogaina i le maeʻa galuega. E tupu le palasitika, uʻamea poʻo le fibersessss.

E tatau ona faʻaaogaina le faʻailoga e tatau ona faʻaaogaina i mataupu nei:

  • A faʻaaoga se mafiafia o le faʻapipiʻi o le sima;
  • A talosaga i le paluga i luga o papupuni;
  • Ina ia mafai ona faʻamaufaʻailoga ma ni ie.

O le faʻaalia o le iloa o le a iloa pe a faʻatonutonu galuega i totonu, e manaʻomia se ata, ae le manaʻomia. E le mafai ona faʻaogaina pe a fuafua mo le lafoina o puipui i totonu o puipui ma vinyl, phlizelin poʻo le itulau pepa puipui. Afai o le a e faʻaaogaina ni vailaʻau teuteu poʻo ni pepa puipui poʻo ni pepa puipui, e manaʻomia tele le faʻaaogaina o le faʻamalosia o le Grid.

O le uamea grid e masani ona faʻaaogaina i luga o le le mautonu puipui (mataua o le 4 pe sili atu seneturi). E fautuaina le faʻaaogaina o ata uamea, talu ai o lenei mea o le sili ona manoa e faʻaleaga alkalis.

Vitio "fufulu pa i lalo o le puipui"

O le ata vitio o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o pa i lalo o le pepa puipui, faʻatasi ai ma ni togafiti e faʻatagaina oe e faʻatino galuega sili atu ona lelei.

Faitau atili