Faʻafefea ona fai se faitotoʻa o Plasterboard: faʻatonuga mai le Matai

Anonim

O lenei aso, o le fausiaina o nofoaga o le laupapa (po o Hyporton pepa, GKC) o lo oi luga o lona lauiloa. E na o le tau, i le fausiaina o Vaega, soloia ma fuaina o puipui, faapipiiina o puipui tele.

Faʻafefea ona fai se faitotoʻa o Plasterboard: faʻatonuga mai le Matai

Gyptum Carton Vaega Vaega

O lenei mea e faigofie ai ona faʻaaoga ma taugofie mea e mafai foʻi ona susuga-tetee ma faʻaaoga i totonu o le faletaele, i le umukuka. O puipui mai GCL ona le manaʻomia le ulaula, ma o le faitotoʻa e mafai ona faia i soʻo se faiga. Naʻo le pamu o le laupapa e mafai ona faʻafaigofie ona faia le tatalaina. O faitotoʻa i le Dreamwall tatalaina o loʻo faʻapipiʻiina lava, naʻo le mea lea e tatau ona e filifilia le mamanu o le faitotoʻa faigofie. Ae a pe a e taumafai e fai le ofu faitotoʻa mai le GLC e faia oe lava?

A e vaʻai i le ata i luga ole Initaneti, i le mea e tuʻuina ai le tele o fale taga, ona mafai lea ona usitaʻia tagata atamamai uma o le galulue faʻatasi ma lenei mea lauiloa. O le faʻagasologa o le faia o soʻo se tutoʻatasi o oloa o le tioata e aofia ai i le faʻasologa o loʻo i ai nei: faia se faʻavaʻa ma le tagi ma ana mea.

Faʻafefea ona fai se faitotoʻa o Plasterboard: faʻatonuga mai le Matai

Filifili se nofoaga

Ae ou te leʻi fuafuaina le tele o le matou faitotoa, e tatau ona e faʻatulagaina le faitotoʻa.

Faʻamaonia le tatalaina o le faitotoʻa - O se mea e faʻamalosia ai lenei faʻamatalaga poʻo se mea e faʻaaoga ai laupapa, lea e mafai ona faʻalauteleina le avanoa i le tatalaina, vaʻai le ata.

  • Muamua, filifili i le nofoaga o le a tu ai le tusi o le faitotoʻa, ma faʻapipiʻi le faitotoʻa.
  • Ina ia fausia soʻo se fale mai le fasi ie, o le faʻaaogaina o uʻamea faʻamatalaga o loʻo manatu. Naʻo ina ia e faia se faʻavae malosi mo soʻo se mamanu.

Matou te aoina le faitotoʻa faitotoʻa mai le laupepa laupepa

A uma ona matou naunautai i le tele o le tagavai o le matou faitotoʻa faitotoʻa, matou te filifilia le faʻamaeʻaina o laupepa o laupepa laupapa mo le faʻapipiʻiina; Lelei talafeagai lelei ma le mafiafia o le 9.5 ma 12.5, o le sili ona lautele ma le malosi.

Tusitusiga i luga o le autu: o le moa o le tino i totonu: O le a le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faia

O le tele o le laupepa e le afaina, e mafai ona e faʻaaogaina e oʻo i le atoatoa o le fausiaina mo le fausiaina o le fausaga, o soʻo sou soʻosoʻo ai pea.

Faʻafefea ona fai se faitotoʻa o Plasterboard: faʻatonuga mai le Matai

Fausiaina o faavae faavae

E masani lava, o le UD talaaga o loʻo faʻaogaina mo le faʻavae ma le tele o 50x25 mm, e le o le solomuli, o le mea lea, o le a faigofie ai le mamanu.

Faʻaaogaina le muamua faia fuafuaga fuafuaga ma uma fuafuaina, alu i le tipiina o faʻamatalaga. O se ata manaia o lenei autu e mafai ona manatu i luga o le initaneti. I le faʻapipiʻiina o le laupapa laupapa, faʻaaogaina Jumpers i luga o le hack talaaga, o loʻo faʻamauina ma se sikulukalaita tele, o le ata o le a olopalaina. O nisi taimi i nofoaga o le faʻamalamalamaina o mata o le faitotoʻa, o le a talafeagai le faʻamalosia le tino faʻavae ma le fesoasoani a tamai paepae.

Faiva

  1. Mo le teuteuina o le faʻavaʻa, o lenei mea o aso nei o le a manaʻomia ai se kamuta naifi, hacksaw poʻo se eletise eletise. Ma la latou fesoasoani o le a matou tipiina laupepa o le plasterboard plavas. Afai o pito o le oloa na avea ma le le mautonu e mafai ona togafitia ma lo latou vae sooupu.
  2. Ina ia fausia se laina, o tagata atamamai faʻaaoga le repoleni. O le drugwallill lauf e pa'ū i le pito o le laulau, ma le laina o le a pa'ū ai mea i fafo e tatau ona i fafo. Na o le lavea i le pito o le alofilima o le alofilima, ma o le pepa o le a talepeina i le laina mafolafola. O le faʻailoga pepa e ono faʻamoemoeina, ae e mafai ona tipi i seleʻe.

Faʻafefea ona fai se faitotoʻa o Plasterboard: faʻatonuga mai le Matai

O laupepa suʻisu o le a 25 mm ma fao, o gaioiga uma o faʻatino e tatau ona faia ma le faʻaeteete lelei, pei o mea leaga e mafai ona faʻaleagaina.

  1. E mafai ona ausia se lelei lelei pe a fai e te faʻaaogaina le faʻamalosiina o pepa, o se tulimanu tulimanu poʻo se pepa faʻapipiʻi. Suʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa e manaʻomia mai itu e lua.
  2. O itu uma o le lumanaʻi faitotoa e tatau ona faʻamalosia ma se tulimanu faʻataʻamilomilo, faʻamamaina i luga o le gypsum proty. O sea tulimanu e manaʻomia e aloese ai mai le faʻaleagaina pe a tapunia faitotoʻa, le laualuga ma maua ai le sili atu ma sili atu ona lalelei ituaiga o luga. E le gata i lea, o le a faafaigofieina la tatou galuega ae leʻi maeʻa. O le pu e faʻatatau i le tulimanu, o le tulimanu e fuaina ma e fuaina le lapoʻa.
  3. Matou te taʻeʻe le tulimanu i le faʻaaogaina o le tolopoina, ma o le faʻauigaina ua aveese.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua ma aveese le Boiler le paleni ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fai se faitotoʻa o Plasterboard: faʻatonuga mai le Matai

Oloa Price

  1. Ina ua maeʻa le tulimanu tulimanu ua faʻamamaina, agai i le faʻamaeaina o le oloa o le oloa o le primer luga. Sherry-taavale mesh e atoatoa mo le faitauina o sooga. O nisi taimi e faʻatagaina ai ona faʻapipiʻi i ni vaega se lua.
  2. Ina ua uma ona mago le primer, e fasi le laualuga.
  3. A o le i faʻapipiʻi le faitotoʻa, e tatau ona e faʻamau le mataua ma le tagata lava ia-ata ma vali le tapoleni.
  4. E mafai ona e teuteuina le luga o le susu ma le fesoasoani a ie ufifasepufanua, mosaika, ma e mafai ai ona faʻatapulaʻaina i tatou lava i le ata vali.

Oloa mai le GCL mafai ona fesuiai lou interirior, i le aso o le a le mafai ai e se tasi ona seleina, kapeneta, lagoleti mai glc. Oloa e masani lava malamalama, ea, ma sili ona taua - tutasi.

Faitau atili