Sukalati lanu i totonu

Anonim

Sukalati lanu i totonu

Sukalati lanu i totonu o totonu e matua lauiloa. Tele tagata e fiafia i susu susu po o le sukalati uliuli sukalati. Afai e te maua le leaga lagona, mafaufau i se sukalati iunite, lē manuia lava. Ma afai e te taumafai moni, o faʻafitauli uma o le a alu i talaʻaga. Aua le popole e uiga i trufles.

Sukalati lanu i totonu

O le enaena o se paluga malosi o le lalolagi, lea e maua ai le ola. E fiafia tele o ia i tagata uma. Sukalati faʻamafanafana ma viia o ia i lo tatou atunuʻu, aemaise i ona nofoaga malulu.

O lenei lanu e masani ona faʻaoga ese ese: i le fola e aofia ai, meaafale, aliʻi mafanafana. Fetaui i le potu atoa i se lanu faapena, nai tagata e filifili. E matagofie, ae e tatau ona e fiafia i lenei mamanu e faʻamalamalamaina atoatoa le potu.

O mafaufau i le mafaufau, i totonu o lenei itu o loo i ai se lagona o le mafanafana, faasaolotoina, e tu i tagata na faia io latou olaga, o se tupe sili ona maualuga. Tagata ma isi amio fiafia isi lanu mo le faia o latou fale. O sukalati e lelei i fale mautotogi ma fale na teuteuina i se masani, aga masani masani pe i le ituaiga po o le kolone. O le faʻaletonu e aofia ai le totonu, atoa teuteuina i lenei lanu ma le le lava le malamalama e foliga mai e le fiafia i ai. E mafai ona sauaina lagona o tagata nofoia.

O lenei sukalati e pei o le pogisa ma mama paolo - dairy. I totonu o lenei palette o loʻo i ai le pi, kofe, pogisa o le pogisa. Faaitiitia le pogisa foliga ma le malamalama ma maua ai se mamanu maaleale o le potu.

Totonu

A fiafia tele i totonu ma e te manaʻo e tuu i totonu o lou fale mautotogi, ona e faʻalogo lea i lou fale. E i ai ni mamanu o le nofoia po o tulafono:
  1. Afai e te le iloa pe mafai pe mafai ona malamalama malamalama i le mea e alu ai pe leai - o le sukalati na o le tasi o puipui. O isi ia latou tutumau i le mama; Noge, kulimi, susu, agamalu lanu.
  2. Afai o le pa sukalati, ona tuu ai lea o meaafale ma mea faitino e malamalama.
  3. Fai ia lava o le puipui o ni nai laupepa o le mama meaafale, ma mea e sili ona lelei i isi itu e tutusa ai - susulu.
  4. Filifili ia pamu mo le potu ina ia latou faia malu malu, lagomago.
  5. E masani lava i le tala o le susulu o le susulu o mea e susulu mai ai. Lea o le a foliga mai o le a le foliga o le totonu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea le fasefulu-maile i se fale tumaoti

Puipui

Afai na matou filifili uma puipui 4 e vali pe alu i le sukalati lanu, ona filifili lea o se potu e, pe a ma le aoauli, ua atoatoa le lio. E mautinoa lava e mautinoa le fiafia i matu o le mafaufau ma le pogisa e tusa lava ma se mauoa popo. Afai e laʻititi le potu puipui ile itu i le itu i le itu i le itu i le itu i le itu i le itu, ona fai lea o se moli malosi i luga o puipui uma po o vaega o le puipui, puipui. E te manaʻomia le pupula, faʻamanatu galuega.

Sukalati lanu i totonu

E lelei i se potu o se potu o loʻo 'aina o moli moli ma pupula mata o le kapeta (sili ona malamalama). Ma afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi teisi i le Igilisi, ona fai lea o puipui ma le susu, ma le susu uma sukalati.

Fola

O lenei paolo fola e le o se fou masani masani. Toeitiiti lava o sukalati uma ua leva ona faʻaaoga i le teuteuina o nofoaga. O le mea autu o loʻo i le fuafuaina tulaga, mafaufau loloto mafaufau i mea e te manaʻo e vaʻai ai i le moli i totonu o le potu: faʻatauaina, meaafale, fola, tele o filifiliga?

Aua le vavaeeseina le potu ona o lenei vaitau e masani ai. E taua le lanu o totonu o totonu o le potu e ogatusa ma lou agaga, ma afai e le, o se lanu muamua, o le a avea ma malosi malosi. Aua le faia oe o se meaalofa mataga. Afai o lau sukalati e te fiafia iai - e te viviʻi ia te ia ma ua sauni e matamata ma vaʻavaʻai i se potu mo le tele o itula, ia mautinoa e tuʻuina.

Manatua e mafai ona e faʻaleleia pea le sukalati susu, piniki, salati, samasama. Filifili se tuʻufaʻatasiga o lou tofo. E le o toe mamao lava o le ae maua se potu manaia, matagofie.

Sukalati lanu i totonu

Taualuga

Mafaufau pe faapefea ona faateia le au lotu, ma faalogo i se lanu lanu i totonu o lou potu. O le meaalofa saʻo lea ma le le mafaufauina le fiafia i nifo suamalie. Vaʻai i luga, ma o loʻo i luga o le laupapa atoa - suamalie! E toʻatele e mautinoa o le faʻataotoga e faigofie i lanu malamalama, ae i le tulaga o le atinaʻeina o meafaigaluega ma tekinolosi, e le lelei i le sukalati atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: nofoa nofoa ma nofoa mo le fale ma o latou lava lima

Sukalati lanu i totonu

Ia, afai o le taualuga e maualuga, sili atu nai lo 2.5 m, ma pe afai o le maualalo, ona tupu ai lea o le lagona o le mafaufau. O lea, mafaufau, e mafai ona sili atu ona lelei o le taualuga o le susu sukalati po o le kofe ma le susu, ona i le kulimi uma?

Tuʻufaʻatasiga

  1. O le tuʻufaʻatasiga o le pogisa o le pogisa ma le susulu o le turquoise poʻo le lanumoana poʻo le salati. I totonu o le a lagonaina ai le malosi. E foliga lelei tele, matagofie. O isi lanu manuia e faʻamamaina ai le maota autu ma le potu na faʻaalia e sili atu ona fiafia. O tagata tusia ua fautuaina i le mamanu 3 lanu faavae, pei o le enaena ma paʻepaʻe ma lanumoana pe enaena ma paʻepaʻe ma salati.
  2. Le lelei tuʻufaʻatasiga o le pogisa poʻo le moli sukalati ma lanu piniki. O fegalegaleaiga ma strawberries i sukalati foliga mai. O le potu foliga matagofie, matagofie, teuteu. I le faʻaaogaina o se piniki lanu piniki mai le malamalama e sili ona mautu, e faigofie ona 'ausia.
  3. Tele taimi, o lenei lanu e tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe paʻepaʻe. Fua o fualaau faasaina, sasaina kulimi ma suamalie sukalati scratem - muamua mafutaga, o le lona lua i luga o le faamaufaailoga, tui ma sukalati i totonu o le kafe. O se mea sili ma masani ona faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu. O mea lanu efuefu pe lanu uliuli, o le faʻamaʻi i totonu o le potu e aoga lona lafoaʻia, e tele atu filifiliga suiga e taua tele.

Meaafale

Afai o puipui e sili uma pe sili ona pupula, a o le mea moni, e moni, ave le pogisa. Afai e tusa ma le le tusa, o kulimi, kulimi, malulu samasama po o salati, lanumoana. O lenei la e okaina e le gata o le tulaga o le tulaga, ae o uluai leo ma paolo.

Tele faʻataʻitaʻi i puipui e faʻafaigofie ai le malamalama, ae o le meaafale o le moa kofe, sukalati ins. Lelei laupapa laupapa. O se mea masani ai, mea lelei. I le malamalama o le puipui o puipui ma le taualuga, foliga manaia foliga.

Faitau atili