Filifiliga ma tulafono mo le faʻapipiʻiina o matato ma le faitotoʻa latalata

Anonim

O mea e mafai ona mamao mai le au mea masani mai le masani ai na faia-faia ni teto ua fai, o loʻo faʻaaoga talu mai le taimi sili ona umi. Ua suia le ata o le lisitili ma le faʻaaogaina o loʻo i totonu, ma ua suia mea fou. O le matasele ma le latalata mai o le tasi lea o faʻataʻitaʻiga o aoga aoga.

Filifiliga ma tulafono mo le faʻapipiʻiina o matato ma le faitotoʻa latalata

Latalata atili

Ata mamanu

Faatasi ai ma le masini malosi masani, o le tapunia ma le tatalaina o le sash o potu faʻaavanoa ma, faʻataʻitaʻiga, o se kapeneta e faʻamoemoe lava i le faʻafitauli o le faʻafitauli poʻo le malosi o le ata. E masani ona masani ona faʻataʻitaʻia gaioiga i le taimi muamua: O le ie na te oso ai le le mafai, o mea e leaga ua faʻaleagaina. O le sasaina save, ma ina ua mavae se taimi puupuu, o le faitotoʻa o le Kapeneta poʻo totonu e manaʻomia, ia le mafai ona fetuunai.

Filifiliga ma tulafono mo le faʻapipiʻiina o matato ma le faitotoʻa latalata

Faitotoʻa faitotoʻa ma latalata mo faitotoʻa o loʻo galue i luga o le faʻavae o lenei lauiloa o lenei masini iloa. O le ata o latou e tali tutusa ma le saogalemu o le tino, ae i le taimi lava e tasi o se cylinder ua tuu i totonu o le axis fale. O loʻo tumu le paluga i le suauʻu, ma o le tautotogo e maua i totonu.

Ina ua matala le tautotogo, e siomia ai, ma pe a tapunia, faʻasaʻo ma tuleia le sata. E le faʻatagaina e le Suauu o le tautotogo e faʻasaʻo i le vave e pei ona tupu i le ea, o le iʻuga, o le tapunia o le SHAS e tupu lemu.

O le iʻuga - e le gata le taia e Camb i le faitotoʻa, ae e maua ai se soli totonu o le sikaina. I le taimi lava e tasi, o mea talafeagai e tumau lilo.

O le fetuunai o le latalata o loʻo faia i 3 vaalele, o le faʻaputuga o le lafo o le fola o le 180 tikeri, e fetaui lelei mo le Kapeneta. Sili atu avega, o lona uiga, o le mafuaʻaga o le 'ai o le upega tafailagi faʻalagolago i le malosi o le masini: I le tulaga masani, o mea e mafai ona uuina i le 50 kg, 3 i le 90 kg.

Filifiliga ma tulafono mo le faʻapipiʻiina o matato ma le faitotoʻa latalata

E oʻo lava mo moli uila - o le kapeneta, faitotoʻa, teto mai le latalata e faia e tausi ai Zinc Sloos, 'apamemea, ae le na o le teteʻe atu i le faʻavaivaia.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻata i le togalaʻau: Demono manatu (20 ata)

Loips ma le latalata mo faitotoa i totonu o fafie

O le mamanu e sili ona talafeagai mo laupapa laupapa, pei ona fesoʻotaʻi i le ituaiga o nana. I le tapunia, o le malosi e le mafai ona iloa. Mai le masani ai mortised card faʻataʻitaʻiga, o le matasele ma le latalata tele ese i le tele o le cylinder faʻafesoʻotaʻi kata.

Ole tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai le ituaiga o le lautele, o lona uiga, e talafeagai mo fafie sash ma le saʻo, ma le agavale agavale. E le sili atu le faigata o le tipiina o le mussed hoops nai lo masani: tuu nofoaga i luga o le tapota, tipi le groove ma siku le oloa ma fao.

O le mea sili lava, o lenei filifiliga e talafeagai mo faitotoa malamalama - e le o se faʻasologa o fafie, ae mai le mdf i luga o le laupapa laupapa, poʻo le chlandboard, talu ai o le lapoʻa o le faʻataʻitaʻiga e le mafai. O le matasele ma le latalata mo faitotoʻa faitotoʻa a le Kapeneta mai Block, mo se faʻataʻitaʻiga, e faatatau i le vaega lea e tasi. Latou te fiafia tele i mea e faʻapipiʻi ai le tioata. I le ata - mea faigaluega mai le blum.

Filifiliga ma tulafono mo le faʻapipiʻiina o matato ma le faitotoʻa latalata

Meafaigaluega mo PVC SATH

O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e masani ona i ai se PVC ina ia aua neʻi tulaʻi atu i fafo atu o le mea o le papa. O le maina e matua faigofie lava, o le laina e eseese: O lea e mafai ona e mauaina faʻataʻitaʻiga ma mo masani tapunia, ma mo le sash ma le ulufale atu o le tusi.

Faia ni oloa mai le Aluminim sawys, talu ai o le mamafa o le PVC-tablevas e laititi ma maualuga le mana e le manaomia.

Loop-latalata mo uamea faitotoa

O lona eseʻesega autu o le maualuga malosi. O le faitotoʻa o loʻo i ai le osofaʻiga o loʻo i ai se mamafa tele, o le mea lea e fetaui lelei iinei. I le faʻataʻitaʻiga, uamea autops-boops-boops e tumau i le faigofie ata, ma o se isi latalata o loʻo faʻapipiʻiina mo le malosi i le maualuga o le gaoi.

Filifiliga ma tulafono mo le faʻapipiʻiina o matato ma le faitotoʻa latalata

O le isi filifiliga o oloa mo almininum faapolopolo pa. I lenei tulaga, o le mamafa o le uamea Mevase e manatu itiiti, ma o mea e ese lava. A o se tulafono, o mea e mafai foi ona faʻatinoina mai le alumini poʻo le anumi ma ua mamanuina mo se tamai avega.

Mataupu i luga o le autu: teuteuina o puipui o nofoaga o nofoaga e le laupapa

Laips mo faitotoa tioata i se latalata atu

O lenei filifiliga o loʻo iai se faʻapitoa faʻapitoa mamanu. Talu ai o le le manaʻomia e le le manaʻomia i mea faigaluega i totonu o le ipu tioata, lotops o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o fusipaʻu. I le avea ai o se tulafono, faaauupegaina i isi kesi e puipuia ai le faaleagaina o mea. Ma, talu ai o le mamafa o le tioata sbleAs o loʻo tele foi o loʻo lapoʻa, e iloga ona i le malosi ma ni faʻaosoosoina. E i ai, ioe, faʻataʻitaʻiga ma teuteu, ae o latou taʻutaʻua e itiiti.

Filifiliga ma tulafono mo le faʻapipiʻiina o matato ma le faitotoʻa latalata

O le vaega lona lua - e le faʻaaogaina i le vaega mataʻutia, e masani lava i le vaaia, e faʻapena foʻi ona ou manatu i lona foliga matagofie. O 'oloa faia i Slinglen Early, apamemea, Bronaze, Alimini po o Aluminim Alloys. E tuʻuina atu le le mama ma le afaina o le afaina, o tagata o loʻo ufiufi i le taua, chrome, e oʻo lava i siliva ma auro. A o se tulafono, oloa o loʻo teuteuina i se itu faaonapo nei, ae e mafai ona e mauaina filifiliga mo aso tuai.

Faʻaaoga le 2 mauga o filifiliga:

  • O le tioata luga o loʻo pamu e pei o le talaaga ma o loʻo taofia ona o le malosi o le malosi;
  • Tioata malolo i luga o le liner groove - o se filifiliga i fafo.

O le faʻapipiʻi auala e le o faʻavae ese mai le faʻapipiʻi o luga o le maualuga o luga o le mamafa, ae ona o le faigata ma sina vaivai o le tapoleni. O le matasele ma le latalata na faʻaloaloa muamua i luga o le faitotoʻa, ona matou faʻapipiʻi lea o se tapoleni mai le tioata ma pamu, ma faʻamaoni

Faitau atili