Maa i le alatele: auala e faʻamaeʻa ai ma ata

Anonim

Afai e te manaʻo e taia lau malo i le faʻapopoleina o totonu, muamua o mea uma e tatau ona e mafaufau e uiga i le mamanu o nofoaga, lea e faia ai le muamua lagona - igoa, o le auala muamua. O le tofo na faia e le "lobby" e masani ona fiafia, ae e ese mai le sili ona lelei meatotino, e tatau ona aoga le alatele. Faʻaiʻuga Faʻamaeʻaina Coanded Sofo lava leiloa se vaaiga lelei i lalo o le faʻamalosi o le pefu ma le palapala, lea tatou te aumaia i le fale mai le auala. E mafai ona avea ma sitaili ma e masani ona le mafai ona le mafai ona faʻaaogaina ma puipui o loʻo faʻaaoga ai se maʻa faʻapitoa - o lenei faigofie ma tamalii mea masani foliga masani. Afai e te filifili e faʻamaea puipui i le auala savali ma le maa faʻavae, matou te fiafia e ofoina atu ia te oe ni manatu manaia.

Filifiliga o maa

E ui o mea nei e taʻua fua mai le faʻatupuina, o loʻo aofia ai le maʻa faʻanatura. I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasiga e faʻailoaina mai i luma o polyester e taofiofi, sima ma migarale faʻapipiʻi. Ma eseʻese foʻi ituaiga sima, oneone, faoa ma ituaiga uma o pigmes, lea e mapuea lelei i lalo o se tasi. E tolu ituaiga eseese o le maa o le maʻa, ma e iloga uma e le i lona tulaga ese ma le mafuaʻaga:

  • Ceramographic

Mo le gaosiga o lenei mea, o se mea faʻapitoa o loʻo i lalo o le suafa "o loʻo faʻaaogaina". O le gaosi oloa o loʻo i lalo o le malosi tele, ma i le iʻuga o le iʻuga e faʻamautu e le aʻa. O le ao mai o le pogaolapi maa masoa e aofia ai le afu o le fanua, o le ituaiga omea, pei foi o le patipati ma pipisi.

E foliga mai o lenei faʻauma e matua faigofie lava e fenumiai ma fusi poʻo le tioata - e mafai ona lamolemole. Ole lisi o ona tulaga lelei e aofia ai le malosi maualuga, teteʻe i le vevela o eseesega, ola. Afai e te pei o oe poletivin mangwood, ona e mafai lea ona maua le tele o fesuiaiga: glossy, exbitud, mou ese atu, pupula.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a ma le mafuaʻaga na faʻaaogaina ai le mea e faʻaaogaina

  • Agglomerates

O lenei mea e iloga i le faʻaopopoina o Polyester Restin, o fea bonds o vaega o le maamora, o le maamora isumu e faʻapea foi ma papa. O le Agglomerates e lauiloa faʻafetai i latou le fiafia i lanu, faʻapea foi ma le avanoa e faʻataʻitaʻi ai soʻo se maʻa masani. Latou te mitamita foi o le malosi malosi ma le talitonuina i le maualalo vevela.

Maa i le alatele: auala e faʻamaeʻa ai ma ata

O le le lelei o le agglome ua i ai foi - o se maʻa faʻapitoa o le a sili atu le fiafia i ai, e foliga mai e le taliaina ai le tele o taimi, e le mafai ona faʻatonutonuina ni vailaʻau o le "faʻamafanafanaga . O le mea lea e faatatau i le moli o le fale na fausia i le pa - pe a fai o le faʻauma o loʻo feagai ma masani ma umi vevela, e mafai ona faʻauigaina ma leiloa lona muamua matagofie.

O uiga o le malosi o le malosi o le agglomerate e faʻalagolago i le i ai i Quarzitis - Afai o loʻo i ai, o lona uiga o le faʻalu o le malosi o le procecelain.

  • Maa o lanu sima

E i ai se vaega tele o le vaega: oneone, crump, curamit, cumiti, pumice, plassicility ma isi elemene. O le mea lea sa masani ona faʻaaoga e tini le pa puipui - i totonu ma fafo atu. O le maʻa faʻapitoa mai le lanu sima e foliga mai o se foliga manaia ma tulaga ese, e foliga mai e talafeagai i soʻo se potu, ma o lona aoga lelei lea.

O nei ituaiga uma o le faamalieina e iloga i le siosiomaga faauo, aua o le sili ona taua o mea masani e masani ona faaaogaina. Ae e fautuaina le filifili o se maa mai le lanu sima e faʻauma ai pa - aua ua faʻaaogaina i se faʻavae ma e sili ona talafeagai.

O lenei ua matou filifili i luga o le ituaiga teuteu teuteu, e mafai ona e alu i le suʻesuʻega o le toe vaega o le toe faʻatulaga, o se mea taua ma matagofie taunuuga.

Maa i le alatele: auala e faʻamaeʻa ai ma ata

Metotia faʻaiʻu

A o le i amata ona galue, e tatau ona e sailia se mea e iloa ai le tulaga o puipui: latou te lamolemole i le faʻaaogaina mo le apalai o lotoa? E taua tele lenei mea i lenei pe a fai o le maʻa-maʻa e leʻo le toomaga, ae lamolemole - i le mea itiiti - e oʻo i le laʻititi o mea e mafai ona afaina ai foliga mulimuli. I le faaopoopo atu i laina uiga ese, e tatau ona ola le malosi o puipui ma loloto - e tetee atu ai i le avega o le a sau. O lea i luma o le pe a manaʻomia e tatau ai ona faʻatopetope le papupuni, latalata i faʻalavelave, faʻaputu ma faʻamalosia lelei le laʻasaga.

Mataupu i luga o le autu: laufanua o le atunuʻu o le atunuʻu, o nisi foliga

Ma le isi, matou te faapipii puipui, e aunoa ma le galo le faʻaaogaina o le faʻamalosia o le Gird. A o lenei vaega o le taʻavale, e tatau ona faʻagaioia e le tagata muamua ma saunia le tuʻufaʻatasiga ua e filifilia e faʻamau ai le maʻa. Lea e tatau ona e mulimuli ai i faʻatonuga i luga o le kelu faʻapipiʻiina ma aua le soona faʻaalu ma le tele o le tasi poʻo le isi vaega. E le gata i Gelu, e mafai ona faʻaaoga fao fao e lafo ai se maʻa o le maʻa - E faʻafaigofie foi, ona e le manaʻomia ona saunia le faʻapipiʻi o ia lava.

Maa i le alatele: auala e faʻamaeʻa ai ma ata

Mo le taʻoto i le taʻoto o le a tatou manaʻomia le Lisi o Meatitu:

  1. Spatula mo le gaoioi luga
  2. Gypsum ma beacons i le faiga o satauro
  3. Fausiaina
  4. Tu mo soʻoga poʻo se tuʻugamau
  5. Momoli
  6. Storprooting Sourter ma Faapitoa vaa faalauiloa e faaaoga ai.
  7. Tulaga mo kelu

Maa i le alatele: auala e faʻamaeʻa ai ma ata

O le faiga o le gase e matua faigofie lava:

  • O le faʻapipiʻi o le faʻavae e faʻaaogaina i le puipui ma se spatila mo laina taʻitasi. Ma o le faaumaina o elemene o lo o faapipiiina iina. O maa e tatau ona fetaomi lelei i le laualuga e faʻaleleia ai le faʻapipiʻi. O le tele o kelu e sili atu le aveese vave seia maua se taimi e aisa.
  • O se tulafono, e iai se galuega faapena e amata i tulimanu o le potu. O laina taʻitasi e fesoʻotaʻi i le iʻuga ma na o le taimi e amata ai le isi.
  • O le faiga o loʻo faʻalagolago i ai i le ituaiga maʻa - pe a uma, o nisi o loʻo feagai ma filifiliga e sili atu ona lelei o le glue asymetrically, ma sina tau.
  • O le na fananau ua faia lelei, e manaʻomia tele i le taimi e tasi le faʻaaogaina o mea faigaluega, ae ia galulue ma se ie na faʻamanualu i lou lima.
  • E ui i le mea moni e le mafai ona valaʻau le auala savali ma le maualuga o le susu ma nofoaga, o se nofoaga puipuia o le susu e sili atu ona faʻamalamalamaina o se teuteuga teuteu teuteu. O le a e manaʻomia se faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai se fasioti tagata.

O lenei e tatau ona e avatu i le taimi faataʻitaʻi le matutu, ma ua uma le galuega. Ae e ese mai i le faapipiiina o faatonuga, e tutusa lava le taua le mafaufau e uiga i le tusia o puipui, aua o manatu o le ata e tele, ma oi latou e iloga i lona tulaga tulaga ese.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faʻauiga Iapani e faia oe lava?

Faaaoga maa

Faʻamaeʻaina i le poto o le maa e tuʻuina atu le faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina o le tagata lava ia - ia te ia e mafai ai ona faʻamamafa soʻo se sone, e sili atu le vio ai.

Maa i le alatele: auala e faʻamaeʻa ai ma ata

O le metotia masani o le faʻaaogaina o se mea teuteu teuteu o le fausiaina o se lua-tulaga maeʻa, pe a o le pito i lalo o le puipui o loʻo ufitia i se maʻa, ma o le pito i luga ua vali. O lenei metotia o le a fesoasoani e vaʻaia ai tagata tuʻugamau o maʻa umi, faʻapea foi ma puipui mai le filogia mai le filogia.

O le isi auala e teuteu ai le alatele o loʻo taoto i le Asymmetric Tipim o tulimanu mai luga DonazU, poʻo le faʻapipiʻi o le maa i luga o faitotoa. O lea, e mafai e faʻataʻamilomilo ai mea tuʻufaʻatasi - o se faʻata tele, poʻo se tulimanu tulimanu, se sitepu, pe a fai o iai se alatele.

E matua manaia lava ma faʻaititia se vaega o le puipui o le puipui, togafitia ma se papa faʻapitoa. E mafai ona faʻatulaga se isi faʻaaliga o ata a le aiga, pe tautau se teuteuga tele.

O le maa faʻa-fatu o loʻo faʻaaogaina mo le teuteuina o le tino, nofoaga mo lamepa, faʻamalama ma isi mea uma - e fuafua uma i le "faʻatumuina" o lau ala savali.

O le aofaʻi o loʻo i luga, e mafai ona fai atu o lenei ituaiga faʻauma o le mafai ona tuʻufaʻatasia o le matagofie o le matagofie ma tamalii ma agavaʻa. O le mea sili ona taua o le faʻamaeʻa ma le faʻaeteete ma agavaʻa.

Vitio "teuteuina o puipui ma mea teuteu mama"

I lenei vitio, e faʻamatala ai le auala e faʻatoʻilaloina lelei ai pa o puipui o le ala savali ma se maʻa teuteu.

Faitau atili