Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

Anonim

O teine ​​uma e taʻalo pepe. Lauulu o se nofoaga vaivai mai nei meataʻalo. I le taimi o le taʻaloga, o le mataʻaga o le ua piki amata ona le mautonu, palapala. Tusa lava poʻo le tapaa o loʻo nonofo i luga o le fata ma latou te leʻi tuua se fale mautotogi, latou te le afaina ai lou ulu. E le mafai ona tipiina se pepe meataalo: E mafai ona leiloa se foliga manaia. E tele avanoa e faʻasaʻo ai le tulaga. Sei o tatou talanoa e uiga i le faʻasaʻoina o lou lauulu ma se pepe meataalo pe a maeʻa fufulu, e mafai ona toe foʻi atu ia i latou le uluaʻi vaʻai i le fale?

Fufuluina lauulu

Mo amataga o le fufuluina o ou lauulu miti. E vave palapala lauulu, tusa lava pe e te taulimaina ma le faaeteete.

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

Mo le fufuluina, e mafai ona e faʻaaogaina sumptoo, vai fasimoli, soʻo se auala mo le fufuluina o ipu, fufulu efuefu. O lea, o le a tatou manaʻomia:

  • Teisi vai mafanafana. Mai le vai vevela, o le pape tupe e mid gude;
  • shampoo. E mafai ona e faʻaogaina le tasi e faʻaoga oe lava. Ma e mafai ona e ave le taugofie meafaigaluega;
  • O le ea malulu. E iai lava soʻo se tasi e talafeagai, peitaʻi e sili mo nei faʻamoemoe e amoina pea. Na iapogia lona lauulu, faʻamaluluina latou;
  • pululu;
  • solo.

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

Ae e te leʻi amataina, e te manaʻomia se mea e faʻapipiʻi ai se pepe meataalo ma latalata i ona foliga ma se ata tifaga. E ao ona faia ina ia le tafe le vai i totonu o meataalo. O le mea moni, afai o sina vai laʻititi ona pa'ū i totonu, ae e te le faʻafefe. E mafai ona aveeseina, aemaise talu mai nei la, o loʻo iai uma ni meaʻai o loʻo tagofia.

Faaopopo se tamai spimpo ma lauulu e mafai ona fufuluina. O nisi e fufuluina le ulu o le pepe meataalo faalua, ae e moni lava filifiliga. Ina ua maeʻa le faiga o le faʻagasologa, Afifi le mea taʻalo ma se solo solo. Leai se mataupu e le mafai ona faʻaogaina i le laulu, ina ia faigofie ona gagau ese ma sili atu le le mautonu. I le faʻaiuga, o le ea malulu e tatau ona faʻaaogaina i luga o le puppela laulu mo le 10-15 minute.

Tusitusiga i luga o le autu: o ofu lusi mo pepe laititi. Polokalame

Ona fufulu ese ai, o le laulu ua poloka e se solo. Naʻo le taimi nei e mafai ona e amata le faiga faʻatulagaina lava ia.

Faagasologa o taofi

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

O meataia i aso nei e taugata tele, aemaise le maualuga maualuga. Ma o le mea lea o le a le fiafia ai pe a fai o le lauulu o Barbie Dolls o le a leiloa se foliga manaia pe a uma le masina. E masani lava, o le mataga o lo oi ai ua milo, ma matou iloa e le faigofie tele le nonoa o lou lauulu ma se pepe meataalo. I se faʻaopopoga, o lauulu eli e faʻanatutele e masani ona tuputupu aʻe. O le meataʻalo meataʻalo e lamatia e nofo ai ma le ulu ulu. O le auala, e masani ona i tua atu o le au pepe, e manaʻomia le tausiga, e fuafua i tele tulaga: uiga o le pepe pepe, le auga o taaloga, ma isi.

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

E ui i lea, aua le popole. E mafai ona aumaia le ulu o le ulu i foliga talafeagai. O le a latou le maua se mea leaga nai lo le aso o le faʻatau. Peitaʻi, e tatau ona matataʻu laaa. Masalo o le auala sili ona aoga i lea tulaga o se uʻamea uʻamea.

FAʻAALIGA: O lenei metotia e fetaui lelei mo le lapoʻa-lelei lauulu. Taugofie pepese o ia e feteenai. Latou te le mafai ona feai.

O lea e te manaʻomia:

  • o se nofoaga lelei e galue ai (tasi le tamaʻi pepe e mafai ona faʻaaluina aʻo leʻi afa i le itula);
  • uʻamea;
  • vai;
  • lauulu lauulu;
  • mama atoatoa le pulumu;
  • Pojokerka mo manu.

O le paso e faigofie ona faʻatau i totonu o soʻo se faleoloa fagafao. Faʻamolemole vaʻai tatou te manaʻomia le faigofie ma le taugofie booper. E tatau ona avea o se mea masani laupapa masani i nifo manifinifi manifinifi, sili atu e aunoa ma palasitika fesoasoani. O se pulumu ma o le a avea ma meafaigaluega autu mo papeti-lauulu.

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

Moe i le taimi nei. Pe a ma le vevela tulaga o le 90-110 tikeri. A leai, o le laumei lauulu na o le pa. I le maualalo o le vevela, i le isi itu, o le a faigata ona fesootai. E sili le amata ona faia se faʻataʻitaʻiga i luga o le tamai lauulu lauulu ia mautinoa e filifilia e le vevela.

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

O lenei e vavae ese le manifinifi. Avanoa le toe vaega o le lauulu. Liligi lelei le fetuʻutuʻunaʻi i le Pojoker e vavae ese uma lauulu o le tasi ma le isi. Taumafai e aua le pasi lou lauulu! O lea ua susu le curls ma alu i totonu ma le uʻamea. E manaʻomia le faia lemu, pei ona tosoina lauulu mai lalo o le uʻamea. Ona faʻamoemoe lelei lea i se faʻamafanafanaga mafanafana i le pulumu nifo.

Mataupu i luga o le autu: O le a se mea e mafai ona faia mai le pepa malo i ou lava lima mo doks ma ata ma vitio

Toe fai lenei faiga i luga o taimi o lau lauulu o loʻo le tutusa. Faatali seia oʻo i le eseʻesega, ona loka loa lea. O lea ua faamautu ai se mea fou. Fai le gaioiga lava e tasi ma lauulu uma i luga o le ulu o le pepe meataalo. O le iʻuga, o le a latou lamolemole ma lamolemole.

E ui i le mea moni o lenei faiga e foliga mai e matua le lelei ma le tiga, o le iʻuga o le a sili atu ona faʻamoemoega uma. A maeʻa ni lauʻeleni lauulu, o le a foliga mai e pei lava o ni tagata fou. Afai o le laulu sa galu, pe a maeʻa se gatasi o le a mafai ai ona faia se pepe meataalo fou talitati.

Matou te galulue ma Monster maualuga

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

A o le i amata ona tosoina lou lauulu ma se pepe meataalo, e tatau ona fai ma le faaeteete. E mafai ona e faia ma le matutu, ma ma susu susu. Faʻasaʻo tuʻusaʻo faʻatali, pe a uma ona faʻamamaluina atoa, aua le lava. Faʻavasega lauulu e manaʻomia le manifinifi mataina, amata gaoioi mai le fautuaga. E tatau lava ona faia lelei, ma e le o le toso tele o lauulu. O le mea lea, e mafai ona e seʻe le sili ona le mautonu lauulu.

E toʻatele e fiafia i le auala e faʻamalosia ai le lauulu o le laulu o loʻo iai le maualuga. Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o vitio aoga vitio talafeagai i lenei mataupu:

E pei ona e vaʻai i ai, ua faigofie lava. O lenei mea e manaʻomia na o se uʻamea ma se nifo nifo. E mafai ona amata vave galuega.

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

O lea, selu lou lauulu. Faʻatasi ai ma le pepe meataʻalo, o le papeti tamai selu e masani ona faʻatau atu.

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faigofie ona fetaui ma lenei galuega.

Ma e manaʻomia le faʻaalia o le faʻailoga ma le afifi i le latalata i le latalata.

Faʻafefea ona tuʻu le lauulu lauulu paʻu pepe i le fale

Ina ia aua neʻi faʻateleʻaina le laulu, e le tatau ona faʻamafanafana tele ni laulaufaiva. Matou te feoaʻi, fusi i se solosolo, ma faʻaaoga i luga o sina vevela uʻamea. A maeʻa se gaoioiga o se auala, na faasolosolo lava ina malolo le ulu. O ia manatu e manaʻomia e faia seʻia oʻo i le iʻuga, ma tagata taʻitasi uma. O le a manatu faʻaalia pe a e faʻasaʻo na o le pito i luga o manoa, ma o le a tumau le alavai.

Mataupu i luga o le autu: Hooks Crochet: Polokalama ma se faʻamatalaga o le galuega, faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma le fiafia i luga o le vasega ma ata

Vitio i luga o le autu

E oʻo i mea e sili ona aoga i le autu o le tusitusiga i le filifiliga lea:

Faitau atili