Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE MAFAI

Anonim

E le mafai ona leiloa e le au faitotoʻa o laʻau mai le tagata faʻatau: O loʻo taʻua i le maualuga o le malosi, faʻataʻitaʻiina mea uma o le siosiomaga faauo ma puipuia lelei le potu ma le faʻaaogaina o le malulu.

Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE MAFAI

Filifili faitotoa mai lefulefu

O mea e sili ona lauiloa ma taugofie mo le gaosiga o faitotoʻa o faitotoʻa o le Ash-Laʻau laʻea mea. O a ni uiga e faia faitotoa mai le Massell Massuf, o a latou tulaga lelei ma pe faʻafefea ona filifilia se faitotoʻa maualuga mai lenei mea e sili ona auiliili e mafai ai.

Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE MAFAI

Manino faaopoopo o le faʻapipiʻiina i le fale mautotogi o faitotoʻa o le ash

Ash, pei o le oak ma Beech - ua manatu o se matua taua woody room ma ei ai se faʻailoga sili ona lelei. O togafiti mai le faʻasologa o le Ash ituaiga e tetee atu i le sili ona leaga faʻaleagaina ma o le mea lea ua i ai i le tulaga o loʻo i totonu.

O faitotoʻa o le ash i totonu e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i potu i taimi o le tele o le vevela, ma vevela vevela - o le laʻau o lenei ituaiga, e masani ona faia i lalo o le afaina o nei ituaiga taele ma sainas.

Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE SILI

O le Ash Wood o loʻo ia uuina se lanu masani. O lea uiga lelei e le mafai ona matautia e oo lava i le ova o 'oak, lea ma se olaga umi o le olaga amata ona susulu.

Uluai Facle Fafie Voatoga Faia Taluina Fale mai le Ashed sili ona manaia mo le faʻaaogaina i le fale poʻo le fale.

E i ai ni migao i le faitotoa o Ash?

O oloa faitotoʻa mai lenei mea e iai le tele o le taua taua e sili atu le iloa e uiga i le mauaina ma faʻapipiʻi o le mamanu:

  1. E le fefe lefulefu i le faateleina o le vevela, ae e nofouta i le susū. O lenei meatotino o le laʻau e faʻamatala e le le lava o le mea e le lava o Tanini, ma o lea e lelei le faʻaaogaina o le mea e pei o se potu o le vai o le vaisu, ae aua le faʻapipiʻi i le vaitusi poʻo le faletaele.
  2. E masani lava ona taulimaina e faitotoa ni manatu faapitoa e mafai ona faafia o le a faateleina ai le sala o mea faifua o mea ma siitia ai lana auaunaga.

Mataupu i luga o le autu: faia mamago mago ma o latou lava lima

Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE MAFAI

Faʻapefea Ona Filifilia ai se Fale Faʻatootiga Maualuga o le Afa o le Ash?

Ua filifili e faatu se faitotoʻa afufafanua i le fale maupuʻei i le fale mautotogi, a manaʻomia le faʻaaogaina uma o le malosi ma filifili ai se oloa sili ona maualuga-lelei mo lou fale. Ash, na faʻatautaia e tulafono uma, o le a mafai ona tautua e aunoa ma le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina mo le sili atu ma le 100 tausaga. O le a le tulaga e ave ai ma faʻatau se oloa maualuga maualuga?

Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE MAFAI

E tusa ai ma iloiloga faʻapitoa, o le e maualuga maualuga o le a avea o le faitotoʻa faitotoʻa, faia tuʻusaʻo mai le pito i luga o lenei laʻau taua, o lona uiga, mai le vaega o loʻo i luga o le laʻau. E tutusa lava le vaaia e iloa ai le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi mai le COERE BECE: Maualuga lelei le fatu fatu (ata), laititi o beige page. O le mamanu na faia i le autu o loʻo iloga i lanu uliuli - mai le brown-sukalati i le arlet prese.

E masani lava, o falaoa o loʻo taumafai e nana le le lelei o le oloa, o le tuʻufaʻatasia o le BEHS ASCE DEEMUNGONES, o lea pe a fai o tagata atamamai i lenei mataupu .

E aoga le afava ma faʻatau le valiina o oloa afu O lanu malamalama e mafai ona nana ai ni faʻaletonu ogaoga i lalo o la latou vaega ma, e ala i le faʻatauina o se apili, o se faitotoʻa matagofie e mafai ona faʻatauina, lea ua uma ona faʻatauina le oloa.

O taimi uma e iloiloina ma le totoʻa le tapoleni mo le tele o mea leaga - o le i ai o bitch, mafiafia vaega o lacquer o lacquer o lacquar comile, chips. Manatua, o le atoatoa ma le maualuga-lelei faitotoʻa i taimi uma o se lamolemole lamolemole.

Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE MAFAI

O se fofo lelei pe a faʻatau faitotoa mai le ASH-laʻau Fafie - faʻafesoʻotaʻi Societ ma faʻatonuina le mamanu o le manaʻomia lanu ma tele. O le tekonolosi o le faʻagaioia o lenei ituaiga e tele ni mea ma manaʻomia tomai faʻapitoa ma tomai mai le Matai, i le isi, e mafai ona e filifilia mea taua tetele i le mafutaga maualuga.

Faitotoʻa mai le faʻasologa o le ash i totonu o le fale mautotogi

O tagata o le aso nei o fale mautotogi foaʻi atu ai le fiafia o Gamma Tyly ma e le o se mea e faʻateʻia ai: 'E agamalu ma e le o le alofa loloto e faʻateleina le vaega o nofoaga. O le mea lea, e paʻepaʻe faitotoʻa o se lelei mamanu mo le faʻaaogaina i le mamanu o le potu o loʻo alafua i lanu pupula.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni artectils mo le faʻafefeteina ma ou lava lima?

O faitotoa i totonu o White Brown o le a tuʻufaʻatasia ma le Adont-Gardem style ma ma ituaiga masani o mea o loʻo fofoina. O le matagofie ma le poto o le ash faitotoʻa o le a faʻateleina ai le matua faʻateleina ai le tosina ma faʻamafanafanaga i totonu.

Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE MAFAI

O le fetunu lanu mo faitotoʻa faitotoʻa e maua ai se paolo pei o scandinavia. E moni, pe a aofia ai i totonu, o le a manaʻomia foʻi ona e amanaia lanu o fola e ufiufi ai, faʻamalama ma meaafale.

I le lautele, mai le manatu o le tagata ofisa, o le Ash o le sili ona manaia o fafie. Ma o le manatu e le gata i le manaia masani i mea o mea - o le ash's Canvas o loʻo i ai se ata masani o loʻo iai i le faʻaaogaina o le tausaga o le tausaga, fibers. O nei natura masani i tulimanu eseese o vaʻaiga e tele ai ata tifaga i le lautele, ma o le mea lea latou te le manaʻomia ai le faʻaopopoina o teuteuga.

O le a le tau o le faitotoʻa o le faitotoʻa mai lefulefu?

O le tau o le faitotoʻa mai lenei laʻau o loʻo faʻamoemoe e faʻamoemoe i le tele o mea:

  1. Aofai Lautele Fuafuaga
  2. Oloa mamanu. E mafai ona avea ma mama mama, ma atonu e ese le faʻaogaina (pipiʻi tioata).
  3. Le lavelave ma le lelei o fetaui lelei.

Filifili faitotoa mai le ASH: EMUS MA LE SILI

O le averesi o le tau mo le lelei ash faitotoʻa i faleoloa i totonu o le atunuʻu e amata mai le 50,000 rubles. O le tau o loʻo i lalo ifo o le ata faʻapitoa e mafai ona talanoa e uiga i le maualalo uiga o le fafie lava ia poʻo le ono mafai o le solia o le galuega tekinolosi.

O fausaga masani o laʻau e masani ona lavelave i totonu o le faʻapipiʻiina, e sili lelei le faʻatuatuaina o le suiga o fomaʻi - aua naʻo le fale saʻo e mafai ona atiaʻe atoa ma le pisa atoa ai.

Faitau atili