Cracked palasitika faamalama: mafuaaga toe faaleleia

Anonim

O le alualu i luma o le Aoga e le tumau pea. O le uiga iloga ma o aso nei, ma iloga na maua ai le suia o faamalama o fafie. Ua manumalo Windstic Windows sili atu le lauiloa i totonu o le faitau aofai o tagata. E i ai a latou leo ​​sili ona valea le mautonu, pa pupuni, e le talafeagai i le tausiga. O le Windows o le palasitika tautua le teuteuina o le fale po o se isi potu. O le a e faʻavavau e tape ai le ata ma le leo leo. O pupuni o lou fale mautotogi o le a mama i taimi uma ma manino. Ae a pe a e matauina ua taʻe le tioata i le lua-laʻei?

Cracked palasitika faamalama: mafuaaga toe faaleleia

O faʻamalama palasitika, o se tulaga masani lava o tusitusiga o loʻo tusia i mekasini, nusipepa, luga o le Initaneti.

E mafai ona e valaʻau faia polofesa, ma e vave ona toe faʻaleleia lou faʻamalama. Ae e mafai ona e taumafai e aveese le pamu i luga o le lua-glazing. Ina ia mafai ona toe faaleleia le palasitika aʻiaʻi lava, e manaʻomia le aʻoaʻoina muamua pe faʻapefea ona gaosia, o le a le ituaiga ata ua i ai ma le mafuaʻaga e foliga mai ai le faʻaluaina o le faʻaluaina.

Mamanuina pusa tioata

Cracked palasitika faamalama: mafuaaga toe faaleleia

Afai o loʻo iai le 'au palasitika ma le palasitika, faʻatafula pe gauma, e tatau ona suia.

O faʻamalama tioata tioata foliga pei o lenei: lua pe sili atu tioata ma se mea mamao ma se taugofie, o mea uma ua nonoa i totonu ma fafo faʻapipiʻi.

Mo tioata tioata, e mafai ona e faʻaaogaina ni ipu tioata. O le faʻamalama e faʻapea o folasaga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu o loʻo tuʻuina atu i tioata faʻapitoa. O lea ua faia faʻamalama i ni tulafono e lua, ma e mafai ona e okaina le faʻamalama mai soʻo se ipu.

Aua le sefe i luga o pusa tioata. O se taugofie e ono mafai ai ona puao, pei o fafo, o lo o agaʻi atu i fafo, ma o le a agaʻi atu i se maʻa puipui, ma atonu e malepe ai. O le malā o le tioata, o le a sili atu ona malosi faamalama o le a i ai.

Mo le gaosiga o le mamao o faʻavaʻa, kameva, alumini ma o nisi taimi e faʻaaoga tele ai plastics. O le faʻavaʻa e faia e le faʻatoa i totonu ma tumu i se masini faʻamago, o loʻo taofia ai le puao. E i ai tamai pu i luga o le mamao.

Tusitusiga i luga o le autu: pa mai le filifili o le clin grid faia oe lava

E maeʻa ona faʻatinoina le vevela, o lona uiga o totonu o le tioata afifi, o le alalaupapa o le malulu o loʻo faia ma o le tioata faʻaʻaisa ua le aofia ai.

Dehumdifiers o loʻo faʻaaoga e puipuia ai le tauemu ma le faʻaʻaisa i le taimi o le malulu vaitau.

O le sili ona lauiloa o le sili ona lauiloa o Sinica Gel ma Molecular Seleve. Tele lava latou apalai faatasi.

Ina ia faaleleia le vevela ma le taofi o le mafaufau, o le fesoʻotaʻiga avanoa e tumu i le faʻaaogaina o kesi. O le Denser of the Weart Kasa, o le sili atu o le leo ma le vevela o le tioata afifi.

O le sili ona lauiloa e faʻatumu avanoa o loʻo crypton ma argon. O nisi taimi o se paluga o nei gase ua faʻaaogaina e faʻatumu ai.

Tasi-Chamber Field-Glazed Sese e aofia ai lua mata tioata, lua-potu - mai le tolu, tolu potu - mai le fa ma isi.

Mafuaaga o le talepeina

Cracked palasitika faamalama: mafuaaga toe faaleleia

Afai e te maua se pamu i luga o le tioata, ona tatau lea ona e pipii i se scoretared ma sei vave i le poto faapitoa.

O le mea sili ona masani ai le mafuaʻaga mo le foliga mai o cracks i luga o le palasitika Windows o se mea e aʻafia i luga o le tioata:

  1. Maualuga ma le mamafa o le ulo ma vason, e masani ona tu i luga o le faamalama.
  2. Faʻavasega lapisi i le taimi o le matagi malosi ma isi faʻalavelave masani.
  3. Tele taumafaiga pe a tapunia / tatalaina.
  4. O le iʻuga o le faʻaleagaina o tioata.

O le solia o le malosi e tau atu ai i se kesi o le kesi, o le e nafa ma le le soifua maloloina. Ma le isi, ua na o le auleaga. O lea la, afai e taʻe se faʻamalama a le palasitika, ae tatau ona suia faʻavaveina pe toe faʻaleleia.

Ae e i ai mataupu pe a e vaʻai o loʻo taufetuli ipu e aunoa ma ni mafuaʻaga. O le mea moni lava, latou.

O le lua-glashed tioata mafai ona pa i luga o mafuaaga nei:

  1. Ese le tui po o le mamafa.
  2. O le faʻamalosi tino poʻo le feula i le taimi e tapunia ai poʻo le tatalaina.
  3. Solia o le tioata iunite faʻatasi e le tagata faʻatau.
  4. Le saʻo le fuaina poʻo le le saʻo le faʻapipiʻi, na oʻo atu i le solia o lona geometry.
  5. Suia le mamafa ma le vevela o le siosiomaga fafo.

Ma le mea moni e tatau ona e maua mea uma. Mafaufau i le auala mulimuli e latalata ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Suia mo Linoleum: O le fola sima ma laupapa, Cork and Deute Manaomia, Iloilo e uiga i le laina, lea e sili atu

O le Interconnect avanoa ua tumu i le 'ai o le manava po o le ea. O lenei mamanu ua uma ona faamauina. O le ATMspric avega o loʻo faʻaaogaina i le tioata: omiga ma le vevela, ma e oʻo atu i se masini popolega i le tioata ma le tuina o le tioata faʻavae.

A faʻapea o lau lanu moana faʻafilemu ua faia i le manifinifi tioata ma le le lelei palasitika faʻaaogaina, ona leai lea o se mea e ofo ai o lau tioata taka. Pe a fai o le le lava le faʻatulagaina, e mafai ona paʻi le tasi i le isi i le ogatotonu o le tioata afifi.

E masani lava, o na togafiti e iai foliga o le sulu ma o loʻo i ai i le ogatotonu o le tioata. E tupu lenei mea pe a mafai e le tagata gaosi oloa ona maua ni oloa uma i totonu o nofoaga le mautonu.

Lipea

Afai na e tauina le tioata i le palasitika faamalama ma e tatau ona e suia, ona le tatau lea ona sui atu i auaunaga o faigafolaga. Oe oe lava mafai ona faaleleia.

Aveese ma fuaina le tioata lea na taʻe, ma faʻatau se mea fou.

Ina ia toe faʻaleleia le tioata afifi o le ae manaʻomia le itiiti ifo o le seti o mea faigaluega ma mea faigaluega.

  1. Chisel.
  2. O le samala.
  3. Totigilima.
  4. Stationery naifi.

Tuu totigilima ina ia aua le tipiina ou lima. Faʻaofi i tui i le va o le faamalama ma le stroke, faigofie ona popo le samala i luga o le ata. Aveese le stroke ma aveese le tioata gau.

O le sa faoa faʻalua-glazed Windows e le masani ai i luga o le laulau, o le tusi tusi o le tagata o loʻo tipiina le sami i le fanua o loʻo i ai. Faia e tatau ona matua sili atu. Na matou tipiina le fusitala i le pisi tele, ona aveese lea ai ma le faaeteete le tioata.

O matou Wist AUmineum Septum ma Black Sealant ma tuu le mago mo le 10 itula. Ina ua mago, o le sami i le tulaga o le vete tioata vete ona faaofi se fou. Ona e tatau ona faʻapipiʻi ai strokes. I le amataga puʻupuʻu, ona umi lava.

Toe faʻaleleia le taimi, afai tatou te le aofia ai le faʻamago o le taligalu, o le toʻatolu o le uati.

Aveese le saʻo o fua mai le faʻafanua tioata i ni auala se lua:

  1. Muamua o le faʻaʻoleʻole le tioata tioata ma aveʻese ai lapoʻa mai ai.
  2. O le lona lua o le faʻatamaia o le tioata ma tuu i luga o le galuega ma ufiufi le feʻau, ona tipiina lea o le tioata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia e le faʻaʻoleʻole le tagata?

A iai ni ou faʻafitauli ma le faʻagaioiga o le palasitika, ia mautinoa e toe faʻaleleia. A leai e mafai ona oʻo atu i le malepelepe.

Afai o le sash ma le faigata o mai i le tatalaina ma afaina lona itu maualalo, ona faʻaoʻo ai lea o lenei faʻaletonu o le a aveʻesea e le poto mea lelei, o le mea o loʻo feagai ai ma le lautele o le salu.

O mea malepelepe e mafai ona toe suia mo mea fou. E mafai ona faʻatau se mea fou i totonu o le faleoloa e faʻatau atu ai mea faigaluega.

O nisi fautuaga

  1. Tamai taʻeta laiti i luga o le tioata e mafai ona faʻamau ma le manino scotch.
  2. Afai e amata le faʻamalama ona toe faʻamalolo, ona aveesea lea o lenei faaletonu i le fetuunaiga o elemene o le patipati o le statang o le steal.
  3. Afai e sese le loka ma ua mafua ai le faʻalavelaveina o le fufusi, e manaʻomia le naʻo le suia ma loka saʻo.
  4. Ina ia mafai ona e itiiti ifo, o tulaga na fafaguina e le mafai ona fai e aunoa ma le toe faʻaleleia, taumafai e faʻaaoga saʻo. Sologa lelei ma faʻataʻamilomilo ma tapuni le faʻamalama ma taumafai e aua neʻi faʻaaogaina le malosi faʻaletino.

E le gata ina muai vaaia, peitaʻi, afai e iai se tulaga e manaʻomia ai le toe lipea ona oʻo mai lea. Soʻo se malepelepe e mafai ona faʻasaʻoina i ou lava lima, pe a fai e le o se gaosiga faʻaipoipoga poʻo le sese faʻapipiʻi.

O le faʻatinoina ma le faʻaeteete ile tausiga, taimi puʻupuʻu ole a tuʻuina atu mo le tele o tausaga e te taoto ai i le faʻamalama.

Faitau atili