Turquoise lanu i totonu

Anonim

Turquoise lanu i totonu

O le lanu turisi i totonu e matua matagofie lava, o lona lava uiga ma le malosi na iloa e lena mea. Na tele lona taimi o Tarquoind ma aganuu ma fai ma faatusa o le upu moni ma le faatuatua. Tagata nonofo i sasae na talitonu o lenei lanu e aumaia tagata uma i tagata uma, vave faʻamalolo mai sauaga faʻamaʻi, manuia, tumau, talitonuina. Lanu e fesoʻotaʻi vavalalata ma lagona ma lagona.

Turquoise lanu i totonu

O le aso, o le turquoise i totonu o le tagata pooka. O lenei e toaitiiti tagata e mafaufau i le mea lilo ma le lanu aoga, ae o le toʻatele o filifilia i le tulaga le aoga.

Turquoise lanu i totonu e tatau ona malulu. O lenei potu ua lagonaina fou ma se savili malulu. O le ita e alu i fafo, o le aso le fiafia ma le popole. Filifili o le paolo e manaia. E mafai ona avea ma se susulu susulu po o le loloto o le loloto lanu.

Tuʻufaʻatasiga

  1. Atoatoa faʻataʻutuʻu ma le fiafia, susulu leo: piniki poʻo samasama, teracotta poʻo le moli.

    Turquoise lanu i totonu

  2. I lalo o le turquoise, toetoe a uma pastel ata e talafeagai.
  3. Sukalati po o le lanu enaena enaena, uliuli - o mea ese e talafeagai mo le turquoise.

    Turquoise lanu i totonu

  4. O auro ma siliva mea e mafai ona toe totogiina le totonu.

    Turquoise lanu i totonu

Totonu o le mamanu

Turquoise i totonu e masani ona faʻaaogaina ae le gata e fausia se faʻatonutonuga sami i le sami, pe a puʻeina pa o le vasega auro poʻo le sami i le Aquamium. O lenei lanu e lelei mo leo i totonu o le totonu o le mamanu. Ua maeʻa ona tatalia soʻo se mamanu ma aumai se mea fou i totonu.

I totonu o le Triquoise i totonu, e mafai ona sili atu le mafanafana o le manuia pe a faigaluega i aso faigaluega. Faʻafetai i lenei lanu, o le a Ia faʻamalieina ma mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻatumauina le mafaufau e uiga i le uiga o le i ai.

O le tele ma le tele o maalili o le Tyquoise o loʻo latou tuʻufaʻatasia atoatoa ma tele o lanu ma latou tuʻufaʻatasiga ma ua maua lelei. O nisi mea sese e talitonu o le Turquoise e na o le lelei mo le faletaele, ma mo isi potu, naʻo le faʻatapulaaina o le tele. Ae e tele lanugofie mai le malamalama tele ina ia pupuni, maoalu pogisa. E tele lava le avanoa o le tafaonuʻu, faʻafiafiaina, e le o le le fiafia ma le faʻamalieina tagavai faʻatasi ma fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le fola mai le vali tuai: Aveese le laupapa, aveese ma fausia, aveʻesea, aveese

Fai mai tagata o le mafuoga o se lanu malosi ma le fia lotu. Faatasi ai ma ia, e te manaʻomia le faʻaeteete i le mamanu o le potu e faʻafesoʻotaʻi ai e aua le soona fai. O le lanu turisi i totonu o le a tuʻuina atu i totonu o le a tuʻuina atu i aofaʻiga sili, pe a fai e te usitaʻia i tulafono na fautuaina e tagata atamamai (3: 2: 2: 1: 1). Auala e Faapisia ai? Afai e te avea le faavae o le turquoise, ona e mafai lea ona e faʻaaogaina le saogalemu 2 ma le saogalemu faʻatasi ma le tasi ma le isi. E taua le umi o le vaega ole 1. E pogisa.

Potu malolo

O le agaga o i so o se potu malolo fale o se faailoa mai o le talimalo, o se taofiga vavalalata ma le taofi e uiga i malo uma i le fale. E taua le fausiaina o se leo lelei, faauo, ulavale siosiomaga i totonu o le potu. Ma o tagata e ana le lelei i se siosiomaga lelei mo le matamata i aiga o le tala fou i luga o le TV ma le TV, mo se faʻataʻitaʻiga.

Turquoise lanu i totonu

O le a le mea tatou te talanoa ai auiliili e uiga i le paie ma le mafanafana siosiomaga i totonu o le fale po o le fale? Ona o lenei lanu o loʻo taʻua i le malulu ma i potu e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete e fausia ai se lagona o le mafaufau paleni ma le toafilemu. Mafaufau i auiliiliga faʻafefea ona fai se potu malolo potu ma le turquoise i totonu? E taua lou agavaa, mataʻupu sili e tuʻufaʻatasia ma le faʻavae, faʻamamaina o le totonu o le potu.

Sei o tatou vaʻai i ni nai filifiliga, faʻafefea ona faia se lanu turquoise i totonu o le potu? O filifiliga autu o nisi:

  • Tarquoise puleaina ma o lo o faamaeaina e ala i lagona o eleelea faigata o elemene;
  • O turquseuase e faʻaaogaina naʻo se faʻamamafa o le faʻamamafa, ma o le pito i tua o isi lanu o le le mautonu, pasepolo pe sili atu le pogisa, ae na faʻafefe.

Rusian 1 filifiliga e le i faʻaaogaina, e le talia, ae e le maua. Afai e te ave le turquoise ma se lanu o lanumeamata, ona e faia ai lea o se malulu ma se fou i totonu o le potu i le itu i saute. A faʻapea o loʻo i le itu o le potu i le itu pogisa, e le tatau ona teuteu, teuteu i lenei gagana, o le a i ai se uunaiga pogisa. E ui lava e mafai ona faʻasaʻoina mea uma ma susulu malamalama moli.

Mataupu i luga o le autu: amuina ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faatonuga (digwall), 3 auala

Turquoise lanu i totonu e faigofie ona faigofie ma naʻo le faʻaopopoina o ni nai auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, vali mea uma po o se tasi o puipui i le TRinquoise. Afai e te le vave lava filifili i se suiga o mamanu, ona ia tuʻuina lea o pa puipui e fusi ai le paie, Seled-Bed-Bread o le potu, Faʻamalolo le Laʻasaga. O se sili ona lelei teuteu o se turquoise-lanu-lanu pad poʻo se sofa fala, poʻo le ogatotonu o le maota, o pupuni o lenei lanu e nofofua, ma se mamanu.

Umukuka

O le umukuka atoa i se lanu e foliga mai o se mea mataga, e le masani ai ma taʻutaʻua. E lelei o ia i lenei tulaga masani faʻatonutonuina. Afai e vali le puipui pe tuu le laupepa teuteu, taletila, sasaina le fufuluina pepa puipui i lenei leo ma tuu le moli meafale pe o le a manaia. Ioe, o mea masani laupapa laupapa e foliga sili ona lelei, ae le o aiga uma e mafai ona gafatia se umukuka.

Turquoise lanu i totonu

Filifili le suʻega o le umukuka meaafale tuʻutuʻuga, e te le manaʻomia le tuʻuina atu o le fiafia tele. Lelei le uniquoise pogisa pouliuli po o le lanumoana lanumoana. Mo le miti e matua leiloa ai le tele o le mamafa tala - O lenei lanu o le a faʻaititia ai le faʻaititia o lou manaʻo! Afai e te fiafia tele i ai, nofoaga i totonu o le Tarquose i totonu o le umukuka.

Potumoe

Tarquoise foliga sili i le potumoe. O loo i totonu o le potumoe e mafai ona ausia ai le faʻaogaina o ni lanu matagofie o lenei lanu matagofie, o se malologa, filemu faʻatulagaina. Lenei e mafai ona e faʻaogaina le lanu o le lanu o le autu autu ma i le ituaiga o leo i tamaitusi, mea faigaluega. E faʻalagolago uma lava i lou manaʻo, tofo ma fiafia.

E oʻo foʻi i le ie puipui o le paolo o le a tuʻu ai se isu o le fou, faʻamafanafana ma le faʻaleleia o mafaufauga. Afai e te faia au mea e te fiafia iai i luga o le Windows, o meaafale i totonu o le potu o le a faʻamalieina ma se tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma lanumoana. O le laina autu e atoatoa le tuʻufaʻatasia ma oneone.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le turquoise pepa puipui: Filifili e tofo

Mo le potumoe, o se faʻatasi ma le faʻamalieina ma le faʻamalieina o le pastel turquoise pa ma lanu piniki. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ulu o le moega, i luga o se talaaga lautele o le uluai lanu, e mafai ona faia i se tino fiafia o le palaketelia. Taʻutaʻu i ai o se matagofie matagofie ata - faʻafetauiina ma faia moli tuʻutuʻuga. O le i totonu o le a teuteuina le faʻata. Foliga o faʻata e mafai ona tuʻu i le nichhe ae le o le ata.

Turquoise lanu i totonu

Fanau

Aemaise o lenei lanu lanu e talafeagai mo se vasega pepe mo se teine ​​poʻo afafine, ae afai e te valiina puipui o le ataliʻi o le ataliʻi o le a foliga matagofie. Mo teine ​​potumoe, e mafai ona sili atu le sili ona malamalama i leo. Afai e te tuʻuina le puipui i le ulu o le moega, e tautau ai se ata matagofie ma au ata matagofie e sili ona e fiafia iai i le ata puipui - leai se mea sese.

O le mea moni, fesili i lau tamaititi, fai mai e faaali le ata e pei o. Faʻavae i luga o le malamalama o le sili ona lelei mamanu mo tamaiti, fai lipea. O puipui, faʻapipiʻiina, o meafaitino o loʻo i totonu o ia lanu o loʻo faʻaputuputu ma fiafia tele i ai, tamaiti.

Faitau atili