O le tele o mea lilo o le au paia potu

Anonim

Saaly le potu e le masani ai filifiliga. Ma e le gata i lea mea, ae o le aoga foi o age masima masima, faʻatagaina le toe faʻaleleia o le soifua maloloina. I le faʻaopopo atu i se faʻataʻitaʻiga tulaga ese, o loʻo maua ai e tutotonu ata i le tulaga o se masima laʻu masima poʻo le potu i le masima o le a maua i le togalaʻau masani.

O lenei mea atoa i le eco-style - masima mafai ai ona e faia ni mea moni o le filo tulaga lelei o le filo ua fetaui lelei i totonu o le vai oona. O le metotia o le faʻauma pa puipui ma minerale e mafai ona faʻaopopo maualuga pe avea ma faʻavae o masani. E oʻo lava i le manogi o masima poʻo le gaioiga o le a faʻatagaina oe e fetuunai ai soʻo se sitaili.

O le tele o mea lilo o le au paia potu

Faʻaogaina poloka poloka poʻo le tele o fasipepa o masima, e mafai ona e faʻatupuina ni fofo e le masani ai i nofoaga. I le taimi lava e tasi, faʻaopoopoina totonu, faʻaopopo atu i le faʻafiafiaina o le fiafiaʻaga, e faʻamanuiaina lona aafiaga i le tino o le tagata.

O a mea e faʻaaoga e faʻatupu ai le "Anat mamanu"

Mo teuteuga, tolu auala o le pa puipui o le pa puipui mafai ona apalai:
  • Faʻatatau i Sal nutimomoia e ala i le faʻapipiʻiina. O le faigofie auala, le lava o sea fesoʻotaʻiga, e manaʻomia ona toe faʻafouina i le atoa atoa ma le tolu tausaga;
  • Feagai ma luga o laufanua ma le masima papatusi ma poloka. O mea uma e atoa tusa ma le sefulu tausaga;
  • Faʻaoga o maʻa maʻa, o Galuta. O lenei fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻafeagai ma faʻavavau, ae pei lava e leai se mea e ofuina. E le gata i lea, afai o se lelei microclite na fausia i totonu o le potu, ona tupu aʻe lea o le tuputupu aʻe masani o tioata masima i luga o le gatata.

Faʻafefea ma le mea e faʻaaoga ai le masima totonu

O le masima o le mamanu o loʻo faʻaaogaina lelei uma i le potu atoa ma le manogi. E mafai ona avea ma futuristic mosaic o lanu hydrochirs i luga o le puipui i le potu malolo. Pe faʻapipiʻi i luga o le potumoe luga o le laupapa, faia mai le au poloka poloka maa o le masima maa, fatuina o le aafiaga o le shimmen mauga. E masani ona faʻatagaina e faʻaaoga se "masima laʻu" i se lavelave i le sana poʻo le vaitaʻele. O le tuʻufaʻatasiga o puipui mai Galta ma le vai vai o loʻo faʻamamafa ai le lelei o le sami, aʻo le faia e oe se microculite fou, e mafai ona e maua le aʻafiaga o eleele ese a le vaituloto.

Tusitusiga i luga o le autu: taele lata

O le tele o mea lilo o le au paia potu

O le Oriko masima e mafai ona faʻaaogaina uma mo le teuteuina ma le fausiaina o pa, e pei ona teteʻe i fafo, faʻaleagaina ma avega. E leai se mea e tutusa ai poloka masima, aua ua latou misi ma gaosia ma le toto. O lenei fesuiaʻiga e mafai ai ona e faia se faʻavae tulaga ese ma le puipui o mamanu, o mea sili ona lelei. O le faʻaaogaina o ituaiga o aʻoaʻoga-lanu o masima e maua ai se sili atu le tamaoaiga ata.

O le masani a le Gamma o paolo o le poloka poʻo le taʻele mai le katita o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma soʻo se lanu lanu. Ole mea lea, e le faigata ona e filifilia le talafeagai mamanuina o le Fuafuaga fuafuaina. Ia teuteu le potu, faʻatusa, panels, o mekasini mai le masima ma mea moni, o loʻo faʻaaogaina vaituloto ma anemp. O le a teuteu foi le totonu o atigi pusa, twlobites, faʻataʻitaʻiga o le spectics poʻo slagmites. O lona uiga, o mea uma e mafai ona aumaia i totonu o le totonugalemu o le masani, masani tino - faʻataʻitaʻiga o le ana pe lanu o le sami loloto, eleele sami ma isi laufanua.

Moli masima potu

O se tasi o le faʻatonuga tulaga o le uluaʻi tagata paia o le ata o loʻo malamalama. I le avea ai o se pito i tua, o fonotaga masani na taʻitaʻia ai moli ua taʻitaʻi, ua tuu, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻamatalaina o masima poʻo totonu o masima poloka. I le tuʻufaʻatasia ma le multicololorred poʻo se masima uliuli, e mafai ona e faia se potu tulaga ese o le potu. O le masima o le masima ua maeʻa faʻatasi ma le tele o le malamalama. Faʻapitoa, o se tulaga faʻapitoa faʻapitoa o le lamolemole fiklet foliga mai o le masima tioata i totonu o le teuteuga faatofa i le staging i le staging supo.

O le tele o mea lilo o le au paia potu

Totonu ma le soifua maloloina

Faʻatautaia le tele o le olaga i taulaga i le taulaga ma faʻasalalauga ma pisinisi, e masani ona matou faʻaavanoa le mama o taualumaga. O lea, o le maota masima e na o le fatufatufo tino, ae e manatu foi o lo latou lava soifua maloloina. Gaudanras (Salt potu) ua lauiloa talu ona tuai le 19 senituri o le 19 senituri, o loʻo faʻaaoga e togafitia ai le malulu ma paʻu, afaina. O le latou asiasiga masani i le galuega a le neura, faʻaleleia gaioiga faiʻai. Spa i le lavelave ma le faʻaalia i le Microclite Goawunra fesoasoani e fetuunai le mamafa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se agaga fata?

I se isi mea, i totonu o se siosiomaga e faʻataʻitaʻi i le suauʻu masima e sili lea o se auala sili e malolo ai. O lea la, sa aoga tele ma e aoga le i ai o se potu malolo malolo i le ofisa, talu ai le tulaga lelei o tagata i le ola maloloina o le tagata e fesootaʻiga. O le leai o le ea o le ea i le maota masima ei ai le sili ona lelei o le paleni, lemu i lalo pe taofia atoa le gaioiga o le faia o siama siama. Manava o le aoga o minerane aoga, e te puipuia ai le malulu.

I le taimi lava e tasi, o le potu masima o loʻo fetaui i le toe foʻi uma o tamaiti, ina ia latou le agaalofa, e mafai ona faʻauʻuina i le tulimanu o tamaiti ma se oneone a tamaiti ma le oneone a tamaiti ma le oneone a tamaiti ma le masima.

O le tele o mea lilo o le au paia potu

E aoga le matauina o le tele o kuka masima mafai ona puipuia i ai ni faʻamaʻi. Pei o le Nana, mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu masima e le o aʻoga lava. E tatau ona e manatua lenei mea.

Meafaigaluega o le "masima kia"

Ia o le mamanuina o le potu e le gata na matagofie, ae aoga ma latalata i le tuʻufaʻatasiga o le ea i le siosiomaga masani o le ana, o le a alu i ai se hulonetorator. O le masini lea mo le palu o masima. Faatasi ai ma lea, o masima masima o loʻo tautua i le ea. O le potu lea o loʻo i ai le masini mo le faʻapipiʻiina o le masima o le a faapipiiina e tatau ona faʻapipiʻiina le ea ma le faʻamamaina. O le halogenerator sprays se vaega faapitoa - aerrogalite, lea e aofia ai se sili sili ona faataapeapeina sodium chloride chloride. O loʻo i ai foʻi faʻatamaia afāla o loʻo aofia ai i isi mea elemene, masoa, Pasipaum, Zinc, Toleko,

Nisi mea lilo o le fausiaina o se potu masima

Ina ia fausia se "masima laʻu", e tatau ona e pikiina ma le saʻo le saʻo ma saunia muamua le nofoaga. O le potu e tatau ona faʻamamafa ai le potu o Gallbanna, e tatau ona faʻamamago, ia maua le maualuga lelei le susu. O le faʻamafanafana o le faʻamafanafana e sili atu le le faʻaaogaina, fiafia i le ea vevela na faia i talaane o le potu. E tatau ona natia uaea le eletise. O le tele o le potu e tatau ona filifilia e tusa ai ma le mea moni o le tasi tagata e manaʻomia le 2 M.KV, o lona uiga, o le tele o le potu e tatau ona mai le 2.4 mita le maualuga o puipui e mai le 2.4 mita.

Mataupu i luga o le autu: Loneng Storey i luga o le faapaologa: nofoaga o le malologa, e aunoa ma le tuua o le fale mautotogi

Mo le fetaiaʻi ma le faʻatulagaina o puipui i le potu masima, e fautuaina le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le solo solo mai le solo solo a le Rusia. Salē masima e le o iai ni manogi leaga ma faʻalavelave leaga tele. E sili atu le masima o Haulayan poʻo isi papa e faʻaaoga e fai ma vaega o loʻo teuteu.

O le tele o mea lilo o le au paia potu

Malolo, soifua maloloina ma pisinisi

Afai e te manaʻo e faʻatulaga se maota masima, e mafai ona e tatalaina le faʻasalalauga o tautua lelei, pe a soō uma tagata, mo le tau o le soifua maloloina ma lagona talafeagai. O le laiseneina o ia gaoioiga e le manaʻomia, o le mea lea, faʻalautele le lisi o auaunaga ma vaʻaiga masani, o le ae mauaina e le gata ile soifua maloloina ma le fiafia.

Faitau atili