Faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga o fausaga ma faʻapipiʻi foliga

Anonim

Fuafua i le ala e faʻavasegaina le faitotoʻa o le faitotoʻa i ni ituaiga. O masini mo le tatalaina o potu o potu o potu o potu o loʻo i ai i ni avanoa uma o avanoa mo, e foliga mai ai. O le asō, e tele masini mo tagata matala matala e aunoa ma peni e matua talisapaiaina. Uma ona ua latou faafaigofieina le galuega ma atonu e foliga sili atu ma fatufatu ma fatufatu, o le a le potu faaonapo nei.

Faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga o fausaga ma faʻapipiʻi foliga

Polokalame

Manatu

Mafaufau muamua o faiga o le tala otometi o le faitotoʻa matala, matou vaeluaina ai le system i ni ituaiga, ona mafaufau lea i le faitotoʻa faitotoʻa. O lea, i totonu o inisinia o loʻo suʻesuʻeina:
  • Ia faʻaseʻe lava, uili;
  • rotor;
  • faʻamalolo;
  • Fafaga;
  • aau.

Faʻalagolago i faiga faʻapipiʻi, Dors e vaeluaina. O lea, vaʻai atu i latou i le tele o faʻamatalaga.

Taupega

Classic Genera - Swing Dorners. O le latou faʻamatalaga o le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le tau maualalo, fuafua i luga o le tui. O faitotoʻa o faitotoʻa o le sili ona maualuga auala e tatala ai. O mea e tuʻuina atu o loʻo faʻapipiʻiina i se pusa faʻapitoa, faʻapipiʻi se vaega o le sasaʻe o le laʻau faitotoʻa. O lea la, o tagata los uu faitotoʻa, ma la latou faʻaleleia o fesoʻotaʻiga e mafai ai ona e tatalaina saoloto ma tapuni le mamanu.

Faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga o fausaga ma faʻapipiʻi foliga

O faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faʻaluaina ma tasi, e iai ni mea faʻaopopo ma eseese masini teuteu. I lea taimi na o le tasi le puipuiga ma le faʻatuatuaina ituaiga o faitotoʻa o loʻo tatalaina mo le faʻaaogaina faiga.

Faitotoa e mafai ona sao-itu ma le itu tauagavale. E faʻalagolago uma lava i manaʻoga o nofoaga. Ae o le mea e masani ai o le Taanvas faatagaina, i le tulaga o le mea lea, faʻapipiʻi le matas i le tasi pe o le isi itu. Tutusa tutusa i le pusa.

Faasee i totonu

E tele naua filifiliga o se vaipopopo nei i le mataupu o le sefeina o avanoa. Ioe, o le va o faitotoa o faitotoa ei ai le latou mili. O le radius o latou amataga e tatau ona saoloto mai ni mea po o ni mea. O le mea moni o lena mo nofoaga loloto o nofoaga masani. Ae afai o loʻo tatou talanoa e uiga i potu laiti, o loʻo puʻeina faitotoa o le a avea ma avanoa avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fuaina aʻo leʻi taina

O le faaitiitia o faiga e iai le averesi fausaga o le fausiaina. I totonu o le togatoloa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faʻaofi e alavai mo le taimi pe a uma le "tiʻetiʻe" rollers tatala le ie. O na faitotoʻa e mafai ona tele ni auivi. Eseese:

  • Faitotoa i fafo. O le polokalama lea e faʻapipiʻiina i totonu o le amataga. E mafai e faitotoa ona aofia ai le tele o mea. Tasi e mafai ona faʻasaʻoina, ma o le isi e faʻatino uma galuega, pe o mea uma e mafai ona faʻaaogaina. E fuafua uma lava i mea e fiafia i ai o tagata e ona ma le faʻapitoa faʻapitoa o le potu.

Faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga o fausaga ma faʻapipiʻi foliga

  • Pusa penitala. O faitotoʻa ia mai le tasi o 'aʻai. O le faiga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le amataga. E le gata i lea, afai o le faitotoʻa na "maua" se tasi i le isi i le pipi, ona i le ituaiga "faasalaga", o le Tapos e ulufale atu i le puipui i le 'au. O le iʻuga, o na faitotoʻa e leʻo vaʻaia pe a tatou avanoa. O se tali lelei i le mea e taua o le ie ua natia. E masani lava ona faʻapipiʻiina ni faitotoʻa i le ata sese o le digwall.

O faitotoʻa aufaiti o potu faʻasoasoa o se tali lelei i totonu o le potumoe, potu malolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le lautele lautele, e mafai ona faʻapipiʻi sifi i luga o itu uma, o le iʻuga o le a tapunia i le ogatotonu o le amataga. I le faʻavae, faʻamatalaga e maua ai se fiafia tele i faʻalavelave pe a faʻatautaia se potu ma toe faʻalelei. Latou te fetaui lelei i soʻo se mamanu, faʻafetai i lo latou le fiafia. Masalo o lenei e iloa lo latou lauiloa.

Piilima

O lenei ituaiga faitotoʻa e mafai foʻi ona tele ituaiga. O le masini o le gagau e tutusa lava, ae o mamanu e mafai ona matua faigata tele. E i ai le lua vaega autu filifiliga:

  • Tusi. Ile la lenei mea, o le faitotoʻa atoa e aofia ai ni vaʻa laiti se lua, o loʻo faʻapipiʻiina o se tusi ona o se galuega faʻapitoa.
  • Harmonic. O le igoa o lenei ituaiga e faʻailoaina ai foʻi le ata. I le faitotoa-harsemoni, tele laupapa vaapitifana, o lo o faʻapipiʻi, e pei o le pupuni. O faitotoʻa e masani lava ona faia mai i le palasitika, malamalama ma faigofie ona taulimaina. Taofi le sish ona o le maneta.

Palota faitotoʻa o se tali lelei mo potu tele ma potu tele, e tusa ai, matala tele. Pau lava le faʻailoga maualuga o le tasi o le pisa. Talu ai o le faitotoʻa e naʻo le tasi itu, ma i le taimi e faʻasolo ai, ae o mea malie, leo o le a le maualalo.

Faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga o fausaga ma faʻapipiʻi foliga

Rotor

O nei fuafuaga o aso nei o loʻo iai faitotoa o loʻo tu i luga o le tulaga o le axis ma faʻataʻamilomilo solo. E faigofie ona faʻaaoga, aua le manaʻomia peni ma e tutusa lava ona matala i itu uma e lua. O taga fatufua e fetaui ona o le otometi ma tatala le faʻaaogaina o se eletise faʻatonutonu faʻapitoa na tuʻuina atu i luga o le puipui poʻo le faʻaaogaina o le sitiseni mamao. E mafai ona eseese faitotoʻa o faitotoʻa i le tapoleni ma le itu o le taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: Ulyaovsk Dours RIDA: faitotoʻa, iloiloga ma iloiloga

Faʻapipiʻi faitotoʻa o faitotoʻa, pei o latou pusa, o le a tau tele. O le mea o le mea lena e faigofie uma lava lona faigofie, o le auala e faigata tele, manaʻomia se faiga faʻapolofesa i le faʻapipiʻiina. O le mea moni lava, o le ata atoa e aofia ai ituaiga autu autu e lua o masini: 'aloese ma lele ai. Muamua, o le taposa "tietie" i luga o le faʻapipiʻi, ona liliu lea o le axis. E tatau ona faʻailoa vave e le o le sili le filifiliga e sefe ai le avanoa. Ae mo totonu o se potu tele, o na faitotoa o le a foliga tele faʻalelei.

Pendulum

Se isi auala e tatala ai faitotoʻa, e mafai ona otometi ma inisinia. O tagata o loʻo faʻapipiʻi faitotoa o loʻo faʻapipiʻi i le faʻamalologa faʻapitoa na tatalaina ai le ie i le faʻaseseina o ia. E masani lava, o na faitotoʻa o loʻo i ai le malosi o le faʻatumauina o auala e faʻatagaina ai faitotoʻa e vave ona pa'ū, ae toe foʻi mai i lona tulaga muamua. O manatu na e manaomia foi le lava avanoa.

I le faaiuga, aoiga. O filifiliga e sili ona taugofie o le a faia o faitotoʻa o faitotoʻa, faʻalagolago i le tau o le tapoleni. Ae afai e tatau ona e sefe le avanoa, sili atu faitotoʻa ma le coupe poʻo le "harmonica" le maua.

Faitau atili