Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

Anonim

I le taimi o le lipine galuega, pe a fai o puipui o loʻo teuteu i le Siteki a taeao o le a avea ma fesili: "Faʻafefea ona ia solo faʻasolo?". I le taimi muamua, foliga mai o mea uma e foliga mai e matua faigofie lava, ae e leai, ona e masani lava o le mea lea e taua o le kulimi mago.

Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

Faʻapipiʻi

O le mea lea e masani ona iai ni fesili a tagata fou: "E mafai ona e faʻaaogaina le mama ae le o le sima?", "O le a le sili atu le sipuni poʻo le sima?". Taʻu mai ia te aʻu i auiliiliga.

Seʻi o le aso nei, e leʻi aapa atu le kapeti i le na o le saʻoina o saofaga. E toʻatele e talitonu o le mea e le faʻatagaina ai e sipelaga, e ono mafai e isi ona mafai ona mulimuli i le plasters plaster pe a e mulimuli i nisi tulafono:

  • E mafai ona e faʻaaogaina le faʻapipiʻi i luga o le susu-o le afu
  • E sili le faʻaaogaina o fofo o loʻo faʻasalalauina ai.
  • Faasaʻo ma le saʻo le mea saʻo, ae i nisi vaega;

Pau lava le faalautelega o le taimi lea na oo mai ai le poto masani - o le mea e sili ona lauiloa ai o latou lava auala o le faaumaina o galuega.

O le a le taimi e te manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o mymm drywall?

Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

Faapipii solo

O le faʻapipiʻi o le laupepa o se mea faigata ma e le mafaamatalaina galuega ona o le mea moni e mafai ona suia le laupepa i lalo o le SIDESS HEME. .

O a ituaiga o digwall o ma o loʻo masani ai o loʻo faʻaaogaina i le laulau.

Eseese

meafaitino

Aofai o TalosagaLanu lanuFaailoga (lanu)
ManinoFaaaogaina mo le pa puipui o le a le aveina se avega teleLanu efuefuLanu moaga
Mosture-teteeTalosaga mo le maeʻa galuega o faletaele, faletaele ma umukukaLanu meamataLanu moaga
Afi teteeFaaaogaina e faatulaga ai le ea o le ea ma fesootaiga ma le fesootaigaLanu efuefulanu mumu
Susu-foligaFaʻaaoga e ausia ai le afi o le teteʻe i totonu o le headyLanu meamatalanu mumu

Ma o lea, o le a le aoga o le mea e fai ai le matutu:

  1. Afai o le ata faʻapipiʻi e iai ni mea laiti laiti po o ni loia;
  2. E mafai ona e faʻamaninoina le paolo sooga;
  3. I le taimi o le Plasterboard Coanging ma teuteuga sisitema.

Ae ui i lea, afai e te usitaia le tekonolosi o le faʻaaogaina o le faʻailoga i luga o ie, o faʻailoga leaga e mafai ona aloese mai ai.

Galuega sauniuni

Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

A o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, o le autors e fiafia i le lavelave ma le faʻaitiitia o le faʻapipiʻiina o le faʻamatalaga i le tulaga, ina ua maeʻa le faʻamamaina o le drovill. O loʻo latou taumafai ma ni galuega laiti e maua ai le iʻuga e tasi e mafai ona ausia pe a faʻaaogaina ni fofo vai fofo.

Afai foi e mafai ona suia se tasi, e tatau ona latou tuʻufaʻatasia i latou? E iloagofie le tali - o le mea moni, e mafai, aemaise pe a fai e te faʻaaogaina le faʻaaogaina o le teuteuga teuteu, e le o le puipui ma vali.

I le tulaga lea, o le a galue le laufanua o le laufanua, e ese mai ai, e le o sauni faapitoa. Ae, e sili le le o le faʻamoemoe o nei mea e mafai ona suia mai le susu, ma puʻe lelei le pepa vai.

Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

Simpsters Plasterboard ofu

O le mea lea o le mea e tatau ai ona mafaufau i ai - o le Primer Fofo o le loloto o le loloto ma le faʻamaeaina o le paʻu, lea e sili atu le faʻamamaina o le faʻamago i luga o le paʻu.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻagasologa o le faʻapipiʻi, manatu o ata uma mai Merwall ua e tuʻuina atu. Ae, a o le i agai i le faʻatulagaga o le fesoʻotaʻiga, e manaʻomia le sauniaina o puipui i le tele e mafai ai. O le mea moni, o laupepa laupepa ma sina lamolemole, ae i le latou faʻapipiʻi o le a iai le nofoaga o soʻoga ma le malologa mai le fao.

Le isi, mafaufau i le sitepu-lea-alalaga polokalame o le gaioiga sauni.

  • Alofilima

Ina ia maua le faʻamalosia o le tasi i le isi uma o faaputuga, ma le fesoasoani a le malae lolomi o le a manaʻomia e ufitia le vaega atoa o le fausiaina. Mo ia galuega, o pulumu tetele poʻo otaota foʻi e fetaui lelei. Taumafai e oomi le Primer mai le faʻaolu i le tele e mafai ai, ina ia mafai e le televave ona osofaʻia i totonu o le mamanu ma e le tau atu i lona sulugatiti.

  • Faateʻeina soʻoga ma faʻailoga

Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

Faapipii solo

Talu ai ua faʻatau atu le uaea i le pepa mulimuli, e mafai ona e faʻafilemu le fagu, ma le fesoasoani a Kelma e maua ai le tele ma faʻasolo atu i nofoaga o soʻoga ma le loloto mai o nofoaga.

  • Faasao o tulimanu

I nofoaga o soʻoga o siʻosiʻomia pepa i se tulimanu, e le lava le faʻasaʻoina o le faʻaletonu o le tasi punou. E sili le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻapitoa e sili atu le maualuga o le tufuga. O se taunuuga o na o loo oomiina, o le faapoupuina o le fofo o le fofo o le a manaʻomia e ulo ai le unaʻi atoa, ufiufi i ai.

Faʻafefea ona ufiufi sisitema

Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

Plastering Darwall Wall i totonu o le potu

Ina ua maeʻa, o le laualuga e tatau ona toe faʻaaogaina ma le taʻaloga muamua. Lenei ua faia ina ia o le Plam i luga o le puipui.

Afai e te leʻi suia lau faʻaiuga i le itu o puipui o puipui ma puipui puipui, e mafai ona e vaʻai totoʻa i le tiaʻiina o le fasi. E manaʻomia le toe fai atu e leai se tele o filifiliga i ou luma:

  • pasty tele-fua fua faatatau;
  • O le maa e faʻamago ai le maalili o laʻau.

Afai e pa'ū lau filifiliga mo le muamua filifiliga, o le uʻamea uʻamea o le a manaʻomia ma le lamolemole ma lamolemole pito, ma mo suavai paluga - o se fana fana.

Afai mo le galuega o le a e faʻaaogaina le maa fatu, o le a faigofie mea uma. Ia amata i le, o le a manaʻomia ona e faʻaogaina se pepa kulimi i luga o laupepa sima, ona ma le fesoasoani a le ea faʻamalosiʻau, lafoai le nutimomoia.

O lea, pe a maeʻa le galuega sauniuni, e mafai ona e alu i le laasaga mulimuli - puipui o le ufiufi e le sima. E manaʻomia le faʻalata le sparalar, o se faʻaseʻe ma le palu ma celma (o nisi taimi atonu e manaʻomia mo le ironing).

Afai e te manaʻomia e ufiufi sipuni ma puipui ma faʻataotoga, e tatau ona e amata i le taualuga, ae naʻo le toe sui i le faʻagaioiga o le pito i luga. Talu ai e leʻo se aoga tele le galue i luga o le faʻataʻoto, ave le manu i le faʻaopoopoina faʻapitoa mo le 'au, lea e faʻamalieina ai le faʻatinoina o le "maualuga-maualuga.

Ina ia faʻaaoga le muamua agger, e tatau ona e vili se tele o le vaifofo i luga o le sela ma fusi mau i le puipui i le prop i le puipui o le prop i le puipui o le prodic i le puipui o le prodise. O loʻo sili atu le faia e le sisitema le mea faigaluega, ae le faʻaogaina ni sprayers, aʻo le tatau ona lamolemole ai au gaioiga, ma o le faʻaaogaina vaega o loʻo manifinifi. Afai o le tele o mea i luga o le luga e le tutusa ai, e mafai ona toe faia e le culm e faaitiitia le fofo. O le isi stroke e mafai ona apalai i tafatafa o le tasi muamua, e aunoa ma le faia o ni taimi.

Ina ua faʻamalieina le vaega muamua, e mafai ona e amataina se mama - o le lona lua. Mo ia, o loʻo faʻaaogaina e tagata uma lava e masani ai ia te oe qelma, ma o le tele o le a e faʻaaogaina le apamemea, o le a avea le pogisa o le a avea. Faatasi, e mafai e Kelma ona faʻaaoga le paʻaga i le fausiaina e le gata i toniga, ae faʻapea foi le toniga.

E i ai se metotia faʻapitoa e faʻaaoga ai le pamu o loʻo faʻaaoga ma le fesoasoani a se faʻaseʻe. I lea tulaga, e manaʻomia le tiʻetimo o le tagata faʻatau i le paluga, lea ua liligiinaina se tamaʻi pusa, ona ufiufi lea o le toniga e agai i luga. O le galulue faʻatasi ma le faʻaseʻe, e te le manaʻomia e faʻamamaina ai le laufanua ma se mea e tatau ona fai pe a galue ma colelma, o le a avea ai ma maualuga-lelei ma mulimuli.

Ae, ia maitau mo le fiafia, e manaʻomia e le pamu ona faʻaaoga na o le kali.

Trim Drywall i lalo o le vali

Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

Plastered Plasterboard pa

A maeʻa le faʻapipiʻiina o le pepa faʻapipiʻi, e mafai ona e alu i le isi vaega o le maeʻa - vali.

Ona o le lamolemole ma le lamolemole luga, o le vali o le digwall o le faigofie ma fiafiaga gaioiga.

Peitaʻi, na aʻoaʻoina ai e tagata atamamai au mea e sili atu le atavali mo galuega sauniuni, ma e sili atu le faʻataunuʻuina o pepa pe a maeʻa.

Ina ia saunia se mūtaga mo le atavali, tele galuega e le manaʻomia, ae le o le mama lenei. O le aofaʻiga e tatau ona faʻaaoga e tatau ona faʻaaogaina ma se lautele spatula, pe a maeʻa le taua o le faʻamamaina o lamolemole. Le isi, e aoga le ufiufi o le laufanua ma se paluluga vailaau ma taulimaina le mamanu o se oneone vaivai.

Naʻo afea uma e faʻataunuʻuina ai nei galuega uma, e mafai ona e amata valiina o le puipui e ni mea e maua ai le PV.

Ia faʻaeteete pe a fai o le laualuga i lalo o le valiina, aua e le nanaina uma le faʻafitauli ma valiina vali, ae na o le faateteleina o au mea e sauniuni ai.

O le a se mea e tatau ona e iloa e uiga i le sima sima?

Simsterling Plasterboard: O le a se mea e tatau ona e iloa ae le i amataina le galuega?

Faʻapipiʻi i luga o le laupepa

Muamua lava, e manaʻomia le faʻamamafa i le mea moni o le Dreamwame Fromal e tatau ona aʻafia i le Gyptum. I le avea ai o se tulafono, o ato o le fefiloi o loʻo faʻatau atu i le 30 cylllogram afifiina. O le fofo e sili ona lelei i ni vaega laiti, pei o le gypsum masses e faamatalaina e le saoasaoa mautu.

I luga o le plaster plasterboard mafai ona faapipiiina. Ae, afai e te le lava le lava tomai i lenei mataupu, e sili le alualu i luma ma faʻasaʻo ie pepa ma fao poʻo fao. E mafai ona latou feoti i totonu o le puipui lava ia ma i le faavaa.

O le a le mea e sili atu le lelei: Plaster poʻo se laupepa (e foia ai oe. E naʻo le tasi le mea e mafai ona matou faia - o le digwall e faʻatagaina e faʻaaogaina nai lo le faʻapipiʻi i luga o le luga. O faʻapena ona maeʻa galuega e faia i se taimi vave, ma e le faigata tele e pei o se vavalo. O laupepa omea ma se fofo fofo e tuʻufaʻatasia, ma e mafai foi ona fetaui le tasi ma le isi.

O le manaʻoga autu o le mulimuli lea i le tekonolosi o faʻaaogaina ma manino le tausisia o faʻatonuga mo le faʻaaogaina.

Mataupu oi luga o le autu: leai ni meafale ma au lava lima: leai se manogi

Faitau atili