O le a le ituaiga o mea e faʻaaoga mo le digwall?

Anonim

Ina ua maeʻa le fausiaina o laufanua sipelaga, e tele e mafaufau i le auala e saunia ai e maeʻa. Muamua o mea uma, tuu se nofoaga ma salu o le le talafeagai. Ae a foi? Vave amata valiina? Laʻu tali - E tatau i le primen ona faʻaogaina i taimi uma, e le mafai ona faʻaleagaina galuega. Ae e te leʻi amataina, ou te fautuaina i taimi uma oe e suʻe se mea talafeagai mo le plasterboard.

Pe a filifilia, nai lo le muamua o le laualuga, na ou tamoe atu ai i le tele o oloa oloa. Le iloaina o ona foliga, uiga, e faigata ona iloa ma filifili se mea. O lea la, e tele taimi taua e tatau ona i ai.

O le a le mea e fetaui lelei mo le digwall?

Ou te manatu i le tele o mea: tau, Relf soifua ma tagata gaosi oloa. Afai o le Primer mai le tagata e iloa lelei ua uma ona logoina lava, ona e le tatau ona masalomia lona lelei ma le tumau. O se fefiloi mo le galuega i totonu e talafeagai mo le galue ma le sima. Talu ai talu ona iai ni mea leaga i le soifua maloloina. Na ou fiafia tele i le acrylic e tele - e lelei tele mo le galuega ma toetoe lava o mea uma.

O le a le ituaiga o mea e faʻaaoga mo le digwall?

E tatau ona tatau ona amanaia o le tau o le a faʻaaogaina le promang o le a faʻaaogaina i le pito i luga. Ma, a o le i taofi le pepa puipui manifinifi, e tatau ona leai se loloto o le tui. Mo le faʻaaogaina o le, ou te fautuaina ai, ou te fautuaina oe e faʻaaoga le mea e tutusa meatotino. I lalo o le pepa puipui e tatau ona filifilia ia mea o le a tosoina ai le kulue ma le pepa puipui, o lona uiga, ma le loloto o le tui.

O lea, o ituaiga uma o ituaiga o mea taua e mafai ona faʻavasegaina o se aofaʻi mo le faigofie o le filifiliga:

  1. Acrylic (lautele). Talafeagai mo soo se laufanua. E tusa ma le 2-4 itula. Sili ona talafeagai mo le nofoaga. Faaaogaina, pei ona i ai muamua ma mulimuli ane.
  2. Phonalic paluga. I le tele o taimi, e faʻaaogaina mo le galuega faʻatasi ai ma laupapa laupapa poʻo uʻamea. Afai o le laualuga o loʻo faʻapipiʻiina, o le palu e le faʻaaogaina. Ae a o le muamua vaega mo le Primer of Degywall e na o le atoatoa. E taua le taliaina pe o le le mautonu le palu e talafeagai mo le galuega i totonu.
  3. Alkyd paluga. Fetaui mo fafie ma ona ituaiga. Le mafai ona faaaoga i luga o le punou.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatulaga le potu o le tamaititi? 34 PAMI totonu

O le a le ituaiga o mea e faʻaaoga mo le digwall?

O nei mea e tolu ou te faʻaaogaina mo le taʻotoʻo o le laupepa. Ole tele o isi vaega o isi vaega o loʻo sili atu ona talosaga mo galuega i fafo, o le oona ma leaga i le soifua maloloina. O nei toatolu, ou te le maua ai le aoga o acrylic. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le pepa laupepa e maua ai le manaʻomia o meatotino ma uiga mo le maeʻa galuega. E i ai ni isi tulaga lelei i isi mea o totoe:

  • Lautele. Faaaogaina i galuega tumaoti;
  • E faʻaaluina i le faʻaititia o le tele o mea, e matua faʻatauvaʻa;
  • Maualuga lona lautele;
  • E i ai mea silisili ese;
  • Faʻatumuina le pona, ona o loʻo fesoasoani i le toniga vali;
  • Faaitiitia galue ma vali le taumafaina;
  • Vave mago;
  • Siosiomaga saogalemu. E le manogi;
  • O le laualuga taofia le mafai ona oso ai le ea.

O le a le ituaiga o mea e faʻaaoga mo le digwall?

O le Primer mo Plasterboard i lalo o le Tile e tatau foi ona taua. E tatau ona manatua o le mea lea e tatau ai ona susumoe. O le Primer mo Drywall i lalo o le itu e manaʻomia ai le faʻaaogaina o mea ma le faʻailoga "mo se faʻapitoa faʻapitoa". O loʻo vaevaeina foʻi Prinders i totonu: O le faʻapipiʻiina (faʻateleina le faʻapipiʻi o mea), sooupu (tutusa le laualuga) ma faʻapitoa (e puipuia meatotino).

Aisea e te manaʻomia ai le saʻo?

Ou te manatu e iloa e tagata uma o le a maeʻa ai le faʻamaeʻa o luga, Papatusi Papatusi, pe leai, e tatau ona faʻaaogaina. Aisea e te faia ai, faaalu ni tupe, o le taimi, i le taimi lea e taumafai ai, aua o le aafiaga o ia e foliga mai e leai? O le ogatusa o le muamua malosi ma faʻaleleia atili le faʻafetaui o mea faʻamutaina. O lona uiga, o le a mafai ona e aloese mai tulaga o le le masani ai o le vali i luga o le fola i le punou po o le sasaina ai.

O se lelei tele ou te fiafia i ai o le taimi lena e uma ai le Primer of thy Drywall, o le taumafaina o mea faʻaaoga e matua faʻaititia. O le Primer na fatuina ai se susuga-tetee i luga, faafetai pe o fea vali e le o mitiia. O lenei mea, o le tupe tautupe na faʻaaluina i luga o toe faʻaleleia ua faʻaitiitia. Aua neʻi galo e uiga i le antippice meatotino o lenei mea. Lolomiina i luga o le Drywall Primer e aloese mai le foliga vaaia o le gtuau ma fusi, ma puipuia ai foi le laualuga mai le mitiia o susu ma tafe. Primer mo Drywall i lalo o le vali mafai ona faaaoga tasi. Ae afai o le mea la, e tatau ai, ona tatau lea ona toe tufatufa faiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e faia se ulaula ulaula ulaula, vitio

O le a le ituaiga o mea e faʻaaoga mo le digwall?

Mo aʻu, sa matuaʻi lava le fiafia i le aʻoaʻo o loʻo i ai ni tagata moni e talafeagai i lalo o ni ituaiga o vali. Faʻataʻitaʻiga, naʻo le paththetic - talafeagai mo lanu uma, ma o le faʻailoga - faʻapitoa mo le suauʻu, ma isi

O le taua taua o le tutusa o le primer ma vali - e tatau ona gauai muamua i ai muamua. A e faʻaaogaina le vaega mulimuli o le muamua tele i ai, e mafai ona e faʻaopopo le vali ia o le a pisia ai. Ona tusia lea o le vaegaau o valiina i luga ia te ia.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O le a le ituaiga o mea e faʻaaoga mo le digwall?

A o le i galue ma le Primer Stass, faamamaina luga mai le pefu, palapala. Ma le isi, afai e mafai, ou te taumafai ia mautinoa o loʻo iai le mea o Ventivise, e ui i lea o le tele o mea e i ai se mea faʻapitoa, ae le o se manogi lelei. Faʻaoga le Primar e sili atu i le vevela i luga aʻe o le 5 tikeri. Ou te le o fautuaina le au faitau ma le tele o le aisa. O le iʻuga e mafai ona avea ma se mea le fiafia. O nisi upu maualuga o le paluga o faʻailoga e mafai ona faʻaogaina ana faʻatonuga e tatau ona suʻesuʻe aʻo leʻi galue.

O aʻu o se mea i taimi uma o se mea tiga ae leʻi oʻo i le tulaga ma pe a maeʻa. Mo nei faʻamoemoe, o le a manaʻomia ona e sauni se pomu fufuina ma se palasitika. E mafai ona ofi mai le shrayer. Liligi le fofo (pe a manaʻomia, o loʻo faʻamamaina i totonu o le vai), faʻafefeteina le faʻaseʻe i ai. Ou te taumafai e fai le lamolemole ma manifinifi vaega. E tatau ona e faia le Primer e mago atoa ae e te leʻi alu atu i nisi galuega. O le a mago, fuafua i le ituaiga (loloto o le loloto - e ono umi). Afai e i ai ni nofoaga faigata-i-mea e mafai ona e faʻaogaina ai se pulumu manifinifi. Ina ua maeʻa faʻamago, matou Nano le vaega lona lua. O nisi taimi e vali ai le promin i lanu piniki pe samasama. O lenei mea ua fai ina ia pe a faʻaaoga i le puipui e sili atu le faigofie e faʻatonutonu ai le toniga o le vaega.

Vitio "Talosaga o Primer i luga o le puipui o Plasterboard"

O loʻo faʻaalia i le faʻamaumauga le auala e faʻaaoga ai le Preming Prices i Merwall ma faʻamatala uma ni matata o le galuega.

Mataupu i luga o le autu: nofoa i le togalaau i le fale (ata mamanu (30 ata)

Faitau atili